Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(mjforever @ 2015 10 12, 09:49)
niekaip ne. Niekada neslėpiau. Jūs nemėgstat islamo, o aš-visų religijų. Bet po bet kuria ta ideologija yra tiesiog mirtingi, įvairūs, gražūs, kartais laimingi, o kartais pagalbos reikalingi žmonės. Aš matau tokias realijas, o ne kažkokią religinę konkurenciją.

Kodel siulote su tikinciais fiziskai susidoroti? Sovietiniu metodu nostalgija?
PS:
Skyrelyje draudžiama:
• tiesiogiai ar netiesiogiai skatinti nesantaiką, kurstyti neapykantą žmonių grupei ar jai priklausančiam asmeniui dėl jo rasės, tautybės, etniškumo, religinių įsitikinimų (taip pat amžiaus, lyties, seksualinės orientacijos, negalios ar fizinių trūkumų).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smokas2: 12 spalio 2015 - 09:59
QUOTE(mjforever @ 2015 10 12, 09:29)
O va kai mus bėda ištiks, tai kažkokia mistika turės paveikti kitas valstybes ir stoti už mus.

Tu teisi, teks kazko prasyt, nes savi vyrukai des i kojas, gal irgi Vokietijos link. lotuliukas.gif Nu kuo jie uz sirus ir kt. blogesni. Viena viltis, kad beda gal neistiks, juk Junckeris su Putinu friends.gif zada.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amsele: 12 spalio 2015 - 10:00
QUOTE(mjforever @ 2015 10 12, 10:42)
Sirija buvo daug lenkų pabėgėlių priėmusi per 2WW. Dabar jiems, kiek skaičiau, skaudu dėl lenkų sprendimų pabėgėlių atžvilgiu. Iš Afganistano dabar dar daug ko norėti nereikia. Net kvaila kalbti būtų apie tai.

Tai pagal Jusu tolerancijos suvokima sirams gerieciams padekim, o afganistanieciai tai visi teroristai ir siuskime juos namo ?
Atsakyti
QUOTE(Domogintare @ 2015 10 12, 11:01)
Tai pagal Jusu tolerancijos suvokima sirams gerieciams padekim, o afganistanieciai tai visi teroristai ir siuskime juos namo ?

ne taip supratot.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2015 10 12, 10:05)
ne taip supratot.

Mes supratome tiesiogiai - Jus siulote tikincius i psichines ligonines ir kalejimus uzdaryti. Tai kaip ir BK 170'tuoju kvepia.
Atsakyti
QUOTE(Amsele @ 2015 10 12, 10:58)
Tu teisi, teks kazko prasyt, nes savi vyrukai des i kojas, gal irgi Vokietijos link.  lotuliukas.gif Nu kuo jie uz sirus ir kt. blogesni. Viena viltis, kad beda gal neistiks, juk Junckeris su Putinu  friends.gif zada.

ta draugystė, atvirkščiai, nei jūs manot, mūsų neapsaugos. Bet koks jums skirtumas.
Atsakyti
QUOTE(Smokas2 @ 2015 10 12, 11:06)
Mes supratome tiesiogiai - Jus siulote tikincius i psichines ligonines ir kalejimus uzdaryti. Tai kaip ir BK 170'tuoju kvepia.

Iš SM taisyklių, draudžiama:
2. Naudoti 'apriori' klaidingą informaciją, šmeižti, o taip pat nesąžiningai diskutuoti. Pvz.: iškraipyti kito dalyvio išsireiškimus,
Jau koktu skaityti, ne diskusija, o puolimas, stengiantis pašnekovui pripaišyti tai ko jis nesakė. Kur buvo siūlymas?
Atsakyti
QUOTE(Amsele @ 2015 10 12, 08:28)
Merkeliene: "as negaliu isivaizduot, kad pas save i namus pabegeli priimciau".

irnesakyk.gif kas garsiausiai rekia tai tik kitiems siulo, o patys neima. biggrin.gif

QUOTE(suvaikejusi @ 2015 10 12, 08:43)
drinks_cheers.gif. Turbut daugiausiai patirties turintis, geriausiai pazistantis imigrantus, zmogus nepabijojo issakyti tiesos, nevyniodamas faktu i vata. Kaip ir musu emigrantai, kurie akis i aki susiduria su islamistais - sako ta pati. O pukuotukes nuo savo debeseliu kliedi tolerancija. Vis dar.

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2015 10 12, 11:12)
2. Naudoti 'apriori' klaidingą informaciją, šmeižti, o taip pat nesąžiningai diskutuoti. Pvz.: iškraipyti kito dalyvio išsireiškimus,
Jau koktu skaityti, ne diskusija, o puolimas, stengiantis pašnekovui pripaišyti tai ko jis nesakė. Kur buvo siūlymas?

perskaitykit dar karteli wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 10 12, 10:12)

QUOTE(mjforever @ 2015 10 12, 09:14)
Aš asmeniškai noriu, kad žmonės liautųsi kvailintis bet kokiomis religijomis, tiek krikščioniškomis, tiek islamiškomis ir visomis kitomis. Čia tas pats kas alkoholiu apsinešus žvelgi į pasaulį, bet, manau, gyvenimas yra daugiau vertas, vertas daugiau klausimų ir atsakymų paieškų, nei tikėjimas apsišaukėliais, besiskelbiančiais kažkieno ten surašytos valios vykdytojais. Iš esmės visų jų vieta psichiatrinėje. arba kalėjime.

Dar klausimu bus? - Gal Jus irgi mjforever toki poziuri i tikincius palaikote?
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2015 10 12, 11:09)
ta draugystė, atvirkščiai, nei jūs manot,  mūsų neapsaugos. Bet koks jums skirtumas.

Jus teisi, begciau ir as nuo karo ,tik neapykantos demonstruoti ir reikalavimus destyti, o dziaugtis saugiu prieglobsciu.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2015 10 12, 10:49)
niekaip ne. Niekada neslėpiau. Jūs nemėgstat islamo, o aš-visų religijų. Bet po bet kuria ta ideologija yra tiesiog mirtingi, įvairūs, gražūs, kartais laimingi, o kartais pagalbos reikalingi žmonės. Aš matau tokias realijas, o ne kažkokią religinę konkurenciją.

Niekur nesakiau, kad nemėgstu tik islamo. Aš mėgstu sveiką protą, analizavimą, atsargumą, kuris niekada nedaro gėdos. Mėgstu gyventi ten, kur žmonės laikosi susirašytų įstatymų, jei jau juos surašo. Bet, kaip žinia, gyvename ir taip balagane, korupcijoje (žinote juk, jei žinias skaitote, tiesa?) kurie, žinoma, egzistuoja visur: tiek Lietuvoje, tiek kitur Europoje, tiek kituose žemynuose. Tai prie viso to, jūs dar norite man ir visai kitos religojos ir mąstymo atstovus į kaimynystę įbrukti ir paskutinę ramybę šioje žemėje atimti? Ne, ačiū. Jei jūs taip, tai tuome tir jūs tampate mano priešas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 12 spalio 2015 - 10:26
QUOTE(Smokas2 @ 2015 10 12, 11:15)
Dar klausimu bus? - Gal Jus irgi mjforever toki poziuri i tikincius palaikote?

Visumoje aš irgi bet kokį tikėjimą laikau fanatizmu. Bet tikintieji, man visai netrukdo, manau ir mjforever taip pat ax.gif . Taip kaip ir tas 1000 pabėgėlių, kurie pas mus turėtų apsigyvent. O jūs čia ardotės, lyg jie jau lietuves moteris prievartauja... Kam tuos baubus kurti? Nepatinka man ta Merkel politika, nenoriu aš tų masių pabėgėlių, bet plėšyt maikes dėl 1000 imigrantų, kam to reikia, geriau nervus pataupykit 4u.gif
Atsakyti