Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(mjforever @ 2015 10 12, 08:04)
doh.gif  bet jis konkrečiai nusišneka  bigsmile.gif absoliuti ksenofobija ir neįgalumas, o dar dirba tokį darbą. Čia 2008 metų interviu. Tada, pasak jo,  Lietuva nepasiruošusi, dabar irgi dar vis nepasiruošusi. Tai čia berazumiai tai valstybei vadovauja, kad 1000 užsieniečių yra fatališkas iššūkis ?  lotuliukas.gif

KUR jis nusisneka - gal butu galima konkrecius teiginius pateikti?
PS Siaip jau neokomunistai sutolerantejo - anksciau butu i psichushke uzdare, dabar tik bara smile.gif
PPS Beje, kiek Jums metu, kad sovietinio laikotarpio VISAI nezinote? Negi neteko apie to laikotarpio internacionalizmo ideologija girdeti?
Atsakyti
QUOTE(Smokas2 @ 2015 10 12, 09:00)
Na taip, "blaivus" gali buti tik buves (o gal ir esamas) OFICIALUS komsomolo ir komunistu propagandos vadovas Kumza  biggrin.gif
O kad SM ir ne tik komunistuojanciu radikalu pilna - nenuostabu - zmogzudiskiausiai visu laiku ideologijai Niurnbergas taip ir nebuvo surengtas.

nebenusišnekinėk su tais savo komunistais. Aš juos visus vienoje lentynoje su tokiais kaip ISIS laikau.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2015 10 12, 09:04)
doh.gif  bet jis konkrečiai nusišneka  bigsmile.gif absoliuti ksenofobija ir neįgalumas, o dar dirba tokį darbą. Čia 2008 metų interviu. Tada, pasak jo,  Lietuva nepasiruošusi, dabar irgi dar vis nepasiruošusi. Tai čia berazumiai tai valstybei vadovauja, kad 1000 užsieniečių yra fatališkas iššūkis ?  lotuliukas.gif

Tai priimkite bent pora pabegeliu po savo stogu ir paieskokite, kas dar nores priimti ir islaikyti, kol karas Sirijoje baigsis, maziau besipiktinanciu bus, vaziuokite i Graikija ir papasakokite, kaip gera bus pas Jus namie, niekas nekainuos, nes Jus uz viska sumokesite. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Domogintare @ 2015 10 12, 09:14)
Tai priimkite bent pora pabegeliu po savo stogu ir paieskokite, kas  dar nores priimti ir islaikyti, kol karas Sirijoje baigsis, maziau besipiktinanciu bus, vaziuokite i Graikija ir papasakokite, kaip gera bus pas Jus namie, niekas nekainuos, nes Jus uz viska sumokesite. thumbup.gif

biggrin.gif pati iš savo minčių linksminatės.

be abejo, aš po savo stogu nepriimsiu nei vieno pabėgėlio, kol yra tuo pajėgi pasirūpinti valstybė. Kol aš jai už tai moku. Čia jos kompetencija. ir ji padarys tai žymiai geriau, už mane.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2015 10 12, 08:12)
nebenusišnekinėk su tais savo komunistais. Aš juos visus vienoje lentynoje su tokiais kaip ISIS laikau.

Tai kodel komunista Kumza taip garbinate? Nezinote kas jis buvo sovietiniais laikais? Nezinote kuo VU filosofijos katedra garsejo tada?
PS Kartoju klausima dar karta - kiek jums metu buvo sovietines okupacijos laikais?
Papildyta:
QUOTE(mjforever @ 2015 10 12, 08:21)
biggrin.gif  pati iš savo minčių linksminatės.

be abejo, aš po savo stogu nepriimsiu nei vieno pabėgėlio, kol yra tuo pajėgi pasirūpinti valstybė. Kol aš jai už tai moku.  Čia jos kompetencija. ir ji padarys tai žymiai geriau, už mane.

KIEK mokate - konkreciai.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2015 10 12, 09:04)

Ačiū Dievui, šitas neseniai į pensiją išėjo, todėl ir vapa. Betgi išėjo, o ne buvo pašalintas!!!
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2015 10 12, 08:25)
Ačiū Dievui, šitas neseniai į pensiją išėjo, todėl ir vapa. Betgi išėjo, o ne buvo pašalintas!!!

O prieš tai buvo gerai išbartas. Taip gerai, kad nusprendė žmogus išeit.
Atsakyti

be abejo, aš po savo stogu nepriimsiu nei vieno pabėgėlio, kol yra tuo pajėgi pasirūpinti valstybė. Kol aš jai už tai moku.  Čia jos kompetencija. ir ji padarys tai žymiai geriau, už mane.

Cia ir yra visu atvesaiciu ir (kaip nustebino) angeliu beda. Namai ir valstybe - tai neatsiejami dalykai. Kam rupi savo salis, tauta, tie nemato didelio skirtumo, ar pas juos namuose, ar ju valstybeje gresia realus pavojus. Pasirodo, kam nera nieko svento...
Atsakyti
QUOTE(Smokas2 @ 2015 10 12, 09:24)
Tai kodel komunista Kumza taip garbinate? Nezinote kas jis buvo sovietiniais laikais? Nezinote kuo VU filosofijos katedra garsejo tada?
PS Kartoju klausima dar karta - kiek jums metu buvo sovietines okupacijos laikais?
Papildyta:

KIEK mokate - konkreciai.

kliedesiai kankina? tai nei iš šio nei iš to komunistus, tai Kumzą kažkokį pripaišė lotuliukas.gif atrodo, stipriai tas sovietmetis jums smegenis praoperavo, nebeištrūkstat iš praeities.

aš gi neklausinėju, kiek jūs uždirbate smile.gif
Papildyta:
QUOTE(suvaikejusi @ 2015 10 12, 09:39)
Cia ir yra visu atvesaiciu ir (kaip nustebino) angeliu beda. Namai ir valstybe - tai neatsiejami dalykai. Kam rupi savo salis, tauta, tie nemato didelio skirtumo, ar pas juos namuose, ar ju valstybeje gresia realus pavojus. Pasirodo, kam nera nieko svento...

gerbiamoji, jūs jau truputuką perdedat su tomis baimėmis, gal net daugiau, nei truputuką. Bendradarbiavimas su kitomis kultūromis yra pažanga, o ne pavojus.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2015 10 12, 09:21)
biggrin.gif  pati iš savo minčių linksminatės.

Nelinksmas man Jusu poziuris. Manau, kad musu valstybe nera pajegi pasirupinti svetimais, nes savais nepasirupina, o as mokesciu moketoja nesutinku moketi uz tuos, kurie neprisidejo ir niekada neprisides prie Lietuvos ir Europos ateities, as nenoriu islamiskos Europos ir viskas, nenoriu eiti gatve ir bijoti teroru ispuoliu, noriu, kad mano vaikai gyventu taikioje zemeje su krikscioniskomis verybemis.
Papildyta:
QUOTE(mjforever @ 2015 10 12, 09:52)
kliedesiai kankina? tai nei iš šio nei iš to komunistus, tai Kumzą kažkokį pripaišė  lotuliukas.gif atrodo, stipriai tas sovietmetis jums smegenis praoperavo, nebeištrūkstat iš praeities.

aš gi neklausinėju, kiek jūs uždirbate  smile.gif
Papildyta:
gerbiamoji, jūs jau truputuką perdedat su tomis baimėmis, gal net daugiau, nei truputuką. Bendradarbiavimas su kitomis kultūromis yra pažanga, o ne pavojus.

Bendradarbiavimas, o ne isileidimas ir skatinimas i jau nusistovejusia kultura.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2015 10 12, 08:52)
kliedesiai kankina? tai nei iš šio nei iš to komunistus, tai Kumzą kažkokį pripaišė  lotuliukas.gif atrodo, stipriai tas sovietmetis jums smegenis praoperavo, nebeištrūkstat iš praeities.

As spvietmeti maciau - jo demagogija ir mela, tai kas dabar darosi 1:1 kas buvo tada. Panasu, kad jus nuli patirties sioje srityje turite - todel ir aiskinate, kad pirstus i elektros rozete kisti sveika - cia aliuzija, jei nesuprasite smile.gif
Atsakyti

kaip su pirstu i aki. drinks_cheers.gif cia jusu, pukuotuku politika tokia: stoty, aikstej su plakatais, gelem, kur kameros filmuoja - patys pirmieji. kai prireike realios pagalbos - pukuotuku neliko, dingo kaip vejo nupusti medziu lapai, gi kazkokia mistine "valstybe pasirupins". mazdaug, as sumoku mokescius ir atsikniskit nuo manes. irnesakyk.gif
Atsakyti