Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Peliauckų Jadzė. @ 2015 10 07, 14:50)
Ir aš manau, kad Europoje europiečių teisės yra "lygesnės" nei neeuropiečių. Taip kaip arabų ar kitų civilizacijų kraštuose vietinių teisės yra "lygesnės" nei nevietinių. Tai visiškai normalu. Nori tapti visuomenės nariu - priimk visuomenės papročius ir tradicijas ir legalizuokis.

O kas tuomet yra "europietis"? Ar Piotras iš Novosibirsko yra mažesnis "europietis", nei Nastia iš Novgorodo? O Muchamedas iš Sarajevo yra "europietis" ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Lapkričio aušra @ 2015 10 07, 14:57)
manau, kad 99 procentai apskritai nežinojo nei kas ta Suomija, nei kas joje auga. Didžiausi maištai visada yra prdžioje. Kačiuką parsinešus, šuniuką, persikrausčius į naują vietą irgi daug būna nepatogumų, darbovietė toliau, parduotuvės lentynos ne tokios ir t.t. Naujokai vaikai kieme dažniausia nušasi su senbuviais. Tai taip ir su pabėgėliais.

Nejuokinkit su tokiais palyginimais 4u.gif

QUOTE(Lapkričio aušra @ 2015 10 07, 15:08)

O kai pagalvoji, kad vienas toks eksportuotas į JAV, dabar yra dar ir jos Prezidentas biggrin.gif .

...kurį užaugino baltoji jo motina rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lapkričio aušra @ 2015 10 07, 14:15)
O pabėgėliai gavę maistą ką gali įrodyti, kas jų klausia?

Jie turi pasakyti "AČIŪ", už tai, kad iš viso gavo nemokamo maisto.
Atsakyti
QUOTE(Lapkričio aušra @ 2015 10 07, 14:15)
na JAV irgi teigė kad miltai, kuriuos ji pristatė į snkcijom apdalintą Iraką yra tie iš kurių jie kepa bandeles, pyragus. Kol nebuvo įrodyta kitaip. Oficialiai. Bet ten įrodinėjo valstybiniu ;ygiu, pats Irako Prezidentas. O pabėgėliai gavę maistą ką gali įrodyti, kas jų klausia?

Pries 15 m. pati buvau ekonomine migrante, tiesa siena kirtau legaliai suinvestavus i moksla, zinot kiek reikejo dirbti, kad galeciau nuomotis10 kv. kambari ir nusipirkti pacio pigiausia, nevisavercio maisto, o gi po 10 val. per diena sunku, fiziniu pasatangu reikalaujanti darba, niekas , nieko nedave uz dyka nei vienos dienos ir aplinkui nemaciau nei vieno lietuvio, kurio pradzia butu buvusi kitokia. Skirtuma jauciate?
Atsakyti
Saunu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2015 10 07, 15:28)

Nu tai kaip bus g.gif Prievarta seimas gaudys ir ves i LT, ar ims kas lieka, t.y. visus tuos neaiskius tipus?

Ale tai matyt ir pas mus karas bigsmile.gif jeigu vargsams karo pabegeliams cia netinkama vieta apsistoti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo suvaikejusi: 07 spalio 2015 - 15:37
graikai pasiruošę bendradarbiauti, tačiau pabėgėlių centruose rasti migrantų iš Sirijos, Irako ar Eritrėjos nepavyko. lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(suvaikejusi @ 2015 10 07, 16:36)
Nu tai kaip bus  g.gif Prievarta seimas gaudys ir ves i LT, ar ims kas lieka, t.y. visus tuos neaiskius tipus?
---
Ale tai matyt ir pas mus karas  bigsmile.gif jeigu vargsams karo pabegeliams cia netinkama vieta apsistoti  biggrin.gif

Iš LT tikėtis galima visko, jei jau univeruose jiems nemokamai leis studijuot, tai gal visus ir veš nori nenori. Pabus ir išvažiuos jie patys. Ir bus ok, aš asmeniškai dėl LT padeties nepergyvenu, nes nebus čia jų daug norinčių pasilikti, bet bendra EU padėtis katastrofinė.
---
Nu tai matyt delfio paskaitė anksčiau, visur gi rašė karas, tuoj karas, oj Rusija mus puola lotuliukas.gif (Nesu už Rusiją, bet tie straipsniai užkniso) mirksiukas.gif

QUOTE(Amsele @ 2015 10 07, 16:36)
graikai pasiruošę bendradarbiauti, tačiau pabėgėlių centruose rasti migrantų iš Sirijos, Irako ar Eritrėjos nepavyko.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
nu pypec.... fool.gif lotuliukas.gif zaliuju politike Renate Künast vakar TV laidoj pareiske, kad policija turetu nusimauti batus, ieinant i mecete. Dabar isivaizduojam: policija turi suimti koki pavojinga musulmona, kuris tuo metu mecetej meldziasi ar slepiasi, atvaziuoja koks 50 policininku, prie duru issoka is batu ir vienom kojinem lekia nusikaltelio pagaut. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
„Wenn der Einsatz so ist, dass man Zeit hat, die Schuhe auszuziehen, würde ich immer erwarten, dass man wegen der Religionsfreiheit diesen Schritt macht“, so Künast.
Atsakyti
QUOTE(Amsele @ 2015 10 07, 18:25)
nu pypec.... fool.gif lotuliukas.gif zaliuju politike Renate Künast vakar TV laidoj pareiske, kad policija turetu nusimauti batus, ieinant i mecete. Dabar isivaizduojam: policija turi suimti koki pavojinga musulmona, kuris tuo metu mecetej meldziasi ar slepiasi, atvaziuoja koks 50 policininku, prie duru issoka is batu ir vienom kojinem lekia nusikaltelio pagaut.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
„Wenn der Einsatz so ist, dass man Zeit hat, die Schuhe auszuziehen, würde ich immer erwarten, dass man wegen der Religionsfreiheit diesen Schritt macht“, so Künast.

debilizmui ribų nėra irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2015 10 07, 18:29)
debilizmui ribų nėra  irnesakyk.gif

Ir kaip baisu, kai taip vyksta 21 amžiuje. Ne gana pasirodo to, kad Juodajame medicinos amžiuje gyvename, tai dar atsirado labai daug pagrįstų apraiškų, kad tuoj iš viso iš vidaus sunyksime.
Dar truputis ir apie kokius 2050 m. rašys kitoms tolimoms kartoms: "ta, tuomet išnykusi civilizacija..."
Atsakyti
Prancūzijos vadovas, kalbėdamas Europos Parlamente, taip pat sakė, jog nesiimant veiksmų Sirijoje, Artimuosiuose Rytuose gali kilti „visuotinis karas“. „Tai, kas vyksta Sirijoje, liečia Europą; nuo to, kas ten vyksta, priklauso ilgalaikė pusiausvyra visame regione“, – kalbėjo jis. „Jeigu mes nesikišime į tuos religinius susirėmimus tarp sunitų ir šiitų, jie augs. Negalvokite, kad mes būsime saugūs, tai bus visuotinis karas“, - sakė Prancūzijos prezidentas.

Skaitykite daugiau: http://www.delfi.lt/...s.d?id=69213018

Papildyta:
QUOTE(Amsele @ 2015 10 07, 18:25)

kaip aš myliu vokiečių kalbą wub.gif
Atsakyti