Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Ašaka @ 2015 10 05, 17:03)
1. O kas čia keisto? Tikiu, kad maistas jų tėvynėje gerokai skiriasi nuo suomiško.
2.a.  Prašau, nacizmo sąvokos išaiškinimas iš Merriam-Webster žodyno: http://www.merriam-w...ctionary/nazism
Gal malonėtumėte pagrįsti savo nuomonę, kad migrantai yra patys tikrieji nacistai.
b. Pritariu jai. Rasinės, religinės, socialinės ir t.t. neapykantos kurstymą draudžia ne tik Lietuvos Konstitucija, stebiuosi, kad kai kurių ypatų pareiškimų SM netrina.
3. Jūs manote, kad priminimas, jog nemažai rytų europiečių iki jų šalių įstojimo į ES buvo tokie pat nelegalūs migrantai, kaip ir dalis dabartinių pabėgėlių, reiškia, kad aš nekenčiu rytų europiečių. Priešingai, tai Tamsta esate rasistas, jei Jus žeidžia "baltųjų" palyginimas su "spalvotaisiais".
4. Ne. Iš pradžių norėjau klausti, ką darbas turi bendro su šia tema, po to pagalvojau, kad visgi turi: nemažai metų esu dirbusi užsienio bendrovėse daugiataučiuose kolektyvuose, gal dėl to mano požiūris kai kuriais klausimais SM forume skiriasi, nei dominuojančios nuomonės. O darbas "valdiškame" ar ne darbe ne visada yra rodklis. Jei nuomonė vaiko teisių tarnyboje dirbančių įvaikinimo klausimais, tikėtina, būtų panaši, tai nuomonės dėl Krymo okupacijos, pavyzdžiui, Marijampolės, Pasvalio ir Šalčininkų savivaldybėse būtų kiek kitokios, ar ne?
Puikiai žinote, kad jokie įstatymai nereglamentuoja privalomo valgyti maisto. O Jūs pati, jeigu neduok Dieve, taptumėte pabėgėle, ar pradėtumėte valgyti mėsą?

1. Netinka siulomas maistas - nusipirk tai, kas patinka. Extremaliose salygose gyvene (man teko) ypatingu reikalvimu maistui nekelia. Maistas yra maistas. Esu vegetaras - bet jei reikalas prispirtu, valgyciau ir mesa.
2. Rekomenduoju IDEMIAI perskaityti jusu siuloma apibrezima - kur jus matote fiureri ar savo rases iskelima?
b. Kaltuma ar nekaltuma nustato TEISMAS o ne politikai ar komunistuojantys tolerastai. Neteisinis isikisimas vadinamas totalitarizmu.
3. Taip buvo NELEGALUS migrantai su is tuo isplaukianciamos pasekmemis - sugauna - deportuoja. Kame problema? BRW - savo shizofreniniu papezejimu gal nereiketu kaip argumentu pateikti? - KONKRECIAI pacituokite mano kometarus apie "spalvotuosius".
O tamstos neapykanta rytu europieciams is kiekvieno komentaro sklinda - nedekingi, netoleratiski, atsilike, etc.

O pabaigai - kaip balti ir pukuoti Vakarai Stalinui Rytu Europa pardave:

Western_betrayal

Kazkodel neteko, kad uz tai atsiprasyta ar kompensuota buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smokas2: 05 spalio 2015 - 18:06
QUOTE(Lapkričio aušra @ 2015 10 05, 18:31)
nors į žodyną paskaitykit. Sužinosit visą baisumą kuo gi jus čia taip apvadino biggrin.gif

Juokingiausia, kad tai visai ne tai ypatai buvo taikoma smile.gif

QUOTE(Smokas2 @ 2015 10 05, 19:04)
1. Netinka siulomas maistas - nusipirk tai, kas patinka. Extremaliose salygose gyvene (man teko) ypatingu reikalvimu maistui nekelia. Maistas yra maistas. Esu vegetaras - bet jei reikalas prispirtu, valgyciau ir mesa.
2. Rekomenduoju IDEMIAI perskaityti jusu siuloma apibrezima - kur jus matote fiureri ar savo rases iskelima?
b. Kaltuma ar nekaltuma nustato TEISMAS o ne politikai ar komunistuojantys tolerastai. Neteisinis isikisimas vadinamas totalitarizmu.
3.a. Taip buvo NELEGALUS migrantai su is tuo isplaukianciamos pasekmemis - sugauna - deportuoja. Kame problema? b. BRW - savo shizofreniniu papezejimu gal nereiketu kaip argumentu pateikti? - c. KONKRECIAI pacituokite mano kometarus apie "spalvotuosius".
4. O tamstos neapykanta rytu europieciams is kiekvieno komentaro sklinda - nedekingi, netoleratiski, atsilike, etc.
O pabaigai - kaip balti ir pukuoti Vakarai Stalinui Rytu Europa pardave:

Western_betrayal

Kazkodel neteko, kad uz tai atsiprasyta ar kompensuota buvo.

1. OK, bet suomiams pakeisti meniu problemos nebuvo, o lietuviškam forume tai valkiojama jau kelinta diena.
2.a. Prašau: "predominance of especially Germanic groups assumed to be racially superior, and supremacy of the führer" ir Tamstos citata:
QUOTE(Smokas2 @ 2015 10 05, 14:59)
100% demagogija, net nacizmo apibrezimo nezinote. Beje pagal ji didziausi nacistai yra tie patys migrantai.

b. Žr. a punktą. Tamsta jau nuteisėt, tai kas toks esate, politikas ar "komunistuojantis tolerastas"?
3. a. Manote, dabartiniai nelegalūs migrantai nebus grąžinami? b. Mjforever siūlėte nevartoti žodžio "šizofrenikas", nes ji nėra medikė, O Jūs medikas, kad sau tai leidžiate? c. Nesusireikšminkite. Apie "spalvotuosius" ir "babajus" rašė kita ypata.
4. Jūsų valia manyti, kaip norite, nors man rytų europiečiai, netgi rytų vokiečiai - tiesiog sovietizmo aukos, kurių demokratinis vystymasis buvo sustabdytas ilgiems dešimtmečiams. O iš aukų tyčiotis ar niekinti aš nesu linkusi.

O pabaigai norėčiau pastebėti, kad Tamsta diskusijoje per daug leidžiatės į asmeniškumus (kas SM forume nėra toleruojama), ir rašote apie dalykus, kurie vargiai yra susiję su pabėgėlių tema.
Atsakyti
Genocide in Syria

https://www.facebook...64883/timeline/
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2015 10 05, 18:46)
2.a. Prašau: "predominance of especially Germanic groups assumed to be racially superior, and supremacy of the führer" ir Tamstos citata:
3. a. Manote, dabartiniai nelegalūs migrantai nebus grąžinami? b. Mjforever siūlėte nevartoti žodžio "šizofrenikas", nes ji nėra medikė, O Jūs medikas, kad sau tai leidžiate? c. Nesusireikšminkite. Apie "spalvotuosius" ir "babajus" rašė kita ypata.
4. Jūsų valia manyti, kaip norite, nors man rytų europiečiai, netgi rytų vokiečiai - tiesiog sovietizmo aukos, kurių demokratinis vystymasis buvo sustabdytas ilgiems dešimtmečiams. O iš aukų tyčiotis ar niekinti aš nesu linkusi.

O pabaigai norėčiau pastebėti, kad Tamsta diskusijoje per daug leidžiatės į asmeniškumus (kas SM forume nėra toleruojama), ir rašote apie dalykus, kurie vargiai yra susiję su pabėgėlių tema.

2. Man visai galai nebesueina - tai mes cia forume visi vokieciai pasirodo esame? Ar tiesiog nesugebate bendresnio nacizmo abibrezimo surasti, kuris ne tik Vokietija ijungtu?
3. As ne medikas - beje, psichologija ne tik medikai studijuoja. Neprisimenu, kad medikus minejes buciau.
4. Linkusi.

Pabaigai - tipiskas TOTALITARINIS/FASISTINIS/KOMUNISTINIS diskutavimo budas - kai oponento argumentai pradeda erzinti, apeliuojama i JEGA. I duju kamera dar siusti nesinori? - nepriaugote?

BTW - cia apie jusu megstama diskutavimo stiliu:
Straw_man
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smokas2: 05 spalio 2015 - 19:00
QUOTE(Smokas2 @ 2015 10 05, 19:55)
Pabaigai - tipiskas TOTALITARINIS/FASISTINIS/KOMUNISTINIS diskutavimo budas -

lotuliukas.gif kombinacijos tik ilgėja. Psichavotai atrodo.
Papildyta:
user posted image

blink.gif čia tai viršūnė jau, maža ten sirijoj savų žmogžudžių, dar per nac. tv reklamuoja sirijos civilių žmonių žudymą, dabar jau Novosirijos kūrėjai blink.gif
Atsakyti
Jau visiškai aišku kad kremlius atakuoja ne ISIS, bet Asado opoziciją, pažeidė Turkijos ir NATO erdvę. Koks kitas žingsnis????? Kieno erdvę pažeis artimiausiu laiku ????

"The North Atlantic Council met today to hold consultations on the potential implications of the recent dangerous military actions of the Russian Federation in and around Syria.

Allies expressed their deep concern with regard to the Russian military build-up in Syria and especially the attacks by the Russian Air Force on Hama, Homs, and Idlib which led to civilian casualties and did not target Da'esh. Allies call on the Russian Federation to immediately cease its attacks on the Syrian opposition and civilians, to focus its efforts on fighting ISIL, and to promote a solution to the conflict through a political transition.
Russian military actions have reached a more dangerous level with the recent violations of Turkish airspace on 3 October and 4 October by Russian Air Force SU-30 and SU-24 aircraft in the Hatay region. The aircraft in question entered Turkish airspace despite Turkish authorities' clear, timely and repeated warnings. In accordance with NATO practice, Turkish fighter aircraft responded to these incursions by closing to identify the intruder, after which the Russian planes departed Turkish airspace.
Allies strongly protest these violations of Turkish sovereign airspace, and condemn these incursions into and violations of NATO airspace. Allies also note the extreme danger of such irresponsible behaviour. They call on the Russian Federation to cease and desist, and immediately explain these violations
.Allies call on the Russian side to take all necessary measures to ensure that such violations do not take place in the future.
The security of the Alliance is indivisible, and Allies stand in strong solidarity with Turkey. We will continue to follow the developments on the South-Eastern borders of NATO very closely."

http://www.atlanticc...d-nato-airspace
Atsakyti
QUOTE(mementoo @ 2015 10 05, 20:22)
Jau visiškai aišku kad kremlius atakuoja ne ISIS, bet Asado opoziciją, pažeidė Turkijos ir NATO erdvę.  Koks kitas žingsnis????? Kieno erdvę pažeis artimiausiu laiku ???? 
"

jie nepažeidinėja, jie pasiklysta. Jau kažin kelintame fronte.

Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2015 10 05, 18:21)
Tikiuosi, jog radę nesuprantamą žodį, pirma jo reikšmę pasitikslins žodyne lotuliukas.gif

Ir? Jūs tą reikšmę juk neigiama prasme rašydama pavartojote, taigi? Asilas gi irgi visai nieko gyvuliukas, ko iš jo norėti? Nei pridėsi, nei atimsi. Bet jei ką asilu apvadinčiau?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 10 05, 21:00)
Ir? Jūs tą reikšmę juk neigiama prasme rašydama pavartojote, taigi? Asilas gi irgi visai nieko gyvuliukas, ko iš jo norėti? Nei pridėsi, nei atimsi. Bet jei ką asilu apvadinčiau?

jau durniau ir pasisakkyti naeėjot. Asmuo neigiama prasme. fool.gif mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2015 10 05, 13:29)
konflikto priežastimi gali būti nepriimtinas/sugedęs maistas. Tikimybė, kad aš, arba kad Jūs esate teisi, yra 50:50.

PS. Net ir labai alkana būdama, ar valgytumėte žalias žiurkes arba keptus vikšrus? Turbūt kad ne, tai negi manote, kad alkanas musulmonas turėtų valgyti kiaulieną, kuri jam ne mažiau šlykšti, nei Jūms vikšriena? 

Suomija teigė, kad tai tas pat maistas, kuris tiekiamas į vaikų darželius ir mokyklas. Suomiukams gerai, o mirštantiems iš bado emigrantams - ne?

Kai tikrai blogai, žmonės valgo bet ką. Žiurkes irgi.
o šiaip - draugės močiutė pasakojo ( o ji bajoraitė buvo, išlepinta), kad Sibire sukirmijusios žuvies nevalgė tik pirmą savaitę - tąsė nu šlykštumo. O paskui suvokė, kad ten irgi yra kalorijų, užsimerkė ir valgė. nevirtus ir nekeptus.
Atsakyti
QUOTE(Lapkričio aušra @ 2015 10 05, 22:07)
jau durniau ir pasisakkyti naeėjot. Asmuo neigiama prasme. fool.gif  mastau.gif

Nu va, vėl įžeidinėjate. dar kartelis ir parašysiu apie jus kaip apie gyvuliuką. Nors... įžeisčiau juos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2015 10 05, 12:29)
1. Nei viena ten nebuvom, ir tikros konflikto priežasties nežinom. 

Tik siandiena turejau galimybe paziureti jusu ikelta link'a. As kalbejau ne apie Vengrija, bet Suomija.

QUOTE(Ašaka @ 2015 10 05, 16:03)
1. O kas čia keisto? Tikiu, kad maistas jų tėvynėje gerokai skiriasi nuo suomiško.

Daug kas skiriasi nuo to, kas yra ju tevyneje. Suomijoje kiauliena jiems duodama nebuvo, tad galetu su dekingumu priimti gaunama maista, o ne 'skustis' del jo doh.gif

Tai jie yra atvykeliai ir turi taikytis prie salies i kuria atvyko ypatumu, o ne atvirksciai cool.gif

Manote, kad europieciams nuvaziavus i jus sali, jeigu situacija butu atvirkstine, jie imtu jiems gaminti kiaulienos kotletukus bigsmile.gif

Netgi labai tuo abejoju cool.gif

QUOTE(Karusia @ 2015 10 05, 20:31)
Suomija teigė, kad tai tas pat maistas, kuris tiekiamas į vaikų darželius ir mokyklas. Suomiukams gerai, o mirštantiems iš bado emigrantams - ne?
Kai tikrai blogai, žmonės valgo bet ką. Žiurkes irgi.
o šiaip - draugės močiutė pasakojo ( o ji bajoraitė buvo, išlepinta), kad Sibire sukirmijusios žuvies nevalgė tik pirmą savaitę - tąsė nu šlykštumo. O paskui suvokė, kad ten irgi yra kalorijų, užsimerkė ir valgė. nevirtus ir nekeptus.

drinks_cheers.gif
Atsakyti