Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Ašaka @ 2015 10 04, 07:42)

Dar apie maistą: 

Butent cia ir slypi didele europieciu problema. Man paminejus maista, jus pirma parasete, kad ko gero tas maistas buvo blogas. Kodel pirma blogos mintys kilo apie 'saviskius', o ne atvykelius. Kurie galbut tikejosi ant zariju kepto kepsnio, o to negave sukele riauses g.gif

QUOTE(Pilango @ 2015 10 04, 08:59)
  Ne, sukūrė tarpinę pareigybę. 

QUOTE(Pilango @ 2015 10 04, 09:42)
  Dabar gi panašiai: dėl vakariečių noro pademonstruot toleranciją, nelegalūs imigrantrai (aka pabėgeliai), jaučiasi beveik nebaudžiami. Žinotų, kad už muštynes ar panašius viešos tvarkos pažeidimus lauks deportacija - pagalvotų ar verta. Žinotų (t.y. ne būtų kur nors girdėję, o realiai matytų), kad šioje visuomenėje vyrai ir moterys turi lygias teises, tad nustototų reikalaut lygesnių. Jei netinka, nemažai pasaulyje šalių, kur moterys nei gydys, nei vadovaus.

Per daug tolerancijos atvykeliu atzvilgiu. Tad nenuostabu, kad 'karo pabegeliai' atvyksta tokiais kiekiais, tikedamiesi, kad bus 'nesiojami' ant ranku doh.gif

QUOTE(Amsele @ 2015 10 04, 08:02)
O dieve, ir vel tie absurdiski palyginimai su lietuviais....  doh.gif tai ar lietuviai verzesi tokiais buriais per sienas, i policija akmenis metydami, siuksliu kalnus paskui save palikdami, f**k you ar palaimintas Jezus rekdami? Ar lietuviai Anglijoj cepelinu reikalavo, nes angliskas maistas jiems netiko? Ar lietuviu vyrai, pakliuve i ligonine, reikalavo gydytojo vyro, nes moteris netinka? Masines mustynes kasdien sukeldavo? Ir t.t., ir t.t......  irnesakyk.gif

drinks_cheers.gif

Papildyta:
QUOTE(mjforever @ 2015 10 04, 10:56)

jų tikslas yra legalizuotis, gauti socialines paslaugas, darbą. 

Is kur tokios zinios? g.gif

Galbut tai ir tiesa su tikrais karo pabegeliais.

Bet 'pabegeliu' tikslas ko gero yra tik socialines paslaugos, kurias jie gali gauti.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2015 10 05, 00:09)
o kas ketina "bet ką", parodykit  smile.gif

tai jums tie besivoliojantys kapuose, betaršantys maistus, bevaginėjantys iš fūrų ne bet kas, aukso grūdai, ne? cool.gif
Atsakyti
Copy Paste FB, negražūs žodžiai pratrinti biggrin.gif :"Savaitgalį telefonu plepėjau su savo, nuostabaus grožio Polizisten iš Köln'o. Pleptelėjom ir apie #mažučius, net telefonu girdis, kad mergina dreba iš įsiučio. Požiūris 1zu1 kaip ir ramanecko. Sako, Vytai, tu net neįsivaizduoji, kas ten dedas realiai. Visuomenė negauna jokios info apie tai koks raganėjimas vyksta. Atviri plėšimai, vagystės, muštynės, prievartavimai. Jėgą naudot griežtai draudžiama. Ką mes, sako, galim padaryt? Atvažiuojam, jų 100 mes dviese, na kad ir keli ekipažai. Apsisukam ir važiuojam lauk. Skriaust jųjų nevalia. Policijos pajėgos iš greitkelių, negaberutinių krovinių palydos nuimtos, mestos PYP tramdyt. Vytai, sako, jei visuomenei būtų parodyta ir paskelbta visa info, viskas jau būtų sprogę. Tai ką rodo per tv, apie šeimas, vaikus - pigus blefas, šeimų ten vienetai. Tie, sako, KartoffelKopff'ai München'e sutikinėjo šiukšlius su pyragais ir plakatais, jie dabar ramiai miega, o mes nebeišmanom ką daryt, kaip tas gaujas tramdyt.
Vienos firmos savininkas, vokietis, senas kaip pasaulis, niūriai porino, kad nuo WWII laikų, tokio bardako Vokietijoj, tokio MIP cenzūros nėra buvę. Seno hanso požiūris, oi, kaip keista, irgi kaip ir mano. O dabar, glušystės, PYP mylėtojai, tell me more about 52% support."
unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepsnelee: 05 spalio 2015 - 08:30
QUOTE(liepsnelee @ 2015 10 05, 08:28)
Copy Paste FB, negražūs žodžiai pratrinti  biggrin.gif :"Savaitgalį telefonu plepėjau su savo, nuostabaus grožio Polizisten iš Köln'o. Pleptelėjom ir apie #mažučius, net telefonu girdis, kad mergina dreba iš įsiučio. Požiūris 1zu1 kaip ir ramanecko. Sako, Vytai, tu net neįsivaizduoji, kas ten dedas realiai. Visuomenė negauna jokios info apie tai koks raganėjimas vyksta. Atviri plėšimai, vagystės, muštynės, prievartavimai. Jėgą naudot griežtai draudžiama. Ką mes, sako, galim padaryt? Atvažiuojam, jų 100 mes dviese, na kad ir keli ekipažai. Apsisukam ir važiuojam lauk. Skriaust jųjų nevalia. Policijos pajėgos iš greitkelių, negaberutinių krovinių palydos nuimtos, mestos PYP tramdyt. Vytai, sako, jei visuomenei būtų parodyta ir paskelbta visa info, viskas jau būtų sprogę. Tai ką rodo per tv, apie šeimas, vaikus - pigus blefas, šeimų ten vienetai. Tie, sako, KartoffelKopff'ai München'e sutikinėjo šiukšlius su pyragais ir plakatais, jie dabar ramiai miega, o mes nebeišmanom ką daryt, kaip tas gaujas tramdyt.
Vienos firmos savininkas, vokietis, senas kaip pasaulis, niūriai porino, kad nuo WWII laikų, tokio bardako Vokietijoj, tokio MIP cenzūros nėra buvę. Seno hanso požiūris, oi, kaip keista, irgi kaip ir mano. O dabar, glušystės, PYP mylėtojai, tell me more about 52% support."
unsure.gif

Tipiskas tolerastu poziuris i bet kokia problema:

www.youtube.com/watch?v=9DfFAlRmIBU
Atsakyti
QUOTE(liepsnelee @ 2015 10 05, 09:28)
unsure.gif

bet vienas matė tai per karą. Dabar juk tas pats.
Papildyta:
QUOTE(Smokas2 @ 2015 10 05, 10:27)
Tipiskas tolerastu poziuris i bet kokia problema:

www.youtube.com/watch?v=9DfFAlRmIBU

Jūs visus išprievartaus ir jūs visi mirsit- jau gerai pasakiau?
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2015 10 05, 10:03)
bet vienas matė tai per karą. Dabar juk tas pats.

Ar teisingai supratau, kad Jūs pateisinat tai, kas parašyta pirmoj pastraipoj?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepsnelee: 05 spalio 2015 - 10:20
QUOTE(liepsnelee @ 2015 10 05, 11:20)
Ar teisingai supratau, kad Jūs pateisinat tai, kas parašyta pirmoj pastraipoj?

ne, nepateisinu. Bet tai ką daryti, kai pabėgėlis kreipiasi prieglobsčio dėl grėsmės jo gyvybei dėl karo jo krašte? Kam tada tos konvencijos? Jeigu jie nesilaiko priimančios šalies įstatymų, bus galima deportuoti, bet nustačius, kad nesilaiko. O ne urmu, nes mums jie nepatinka ir jie visi tokie.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2015 10 05, 10:38)
ne, nepateisinu. Bet tai ką daryti, kai pabėgėlis kreipiasi prieglobsčio dėl grėsmės jo gyvybei dėl karo jo krašte?  Kam tada tos konvencijos? Jeigu jie nesilaiko priimančios šalies įstatymų, bus galima deportuoti, bet nustačius, kad nesilaiko. O ne urmu, nes mums jie nepatinka ir jie visi tokie.

"Kreipiasi prieglobsčio dėl grėsmės jo gyvybei dėl karo jo krašte". Šiandieninėj situacijoj nejuokingai skamba? Kreipimosi būdus aš turiu omeny.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2015 10 05, 10:38)
ne, nepateisinu. Bet tai ką daryti, kai pabėgėlis kreipiasi prieglobsčio dėl grėsmės jo gyvybei dėl karo jo krašte?  Kam tada tos konvencijos? Jeigu jie nesilaiko priimančios šalies įstatymų, bus galima deportuoti, bet nustačius, kad nesilaiko. O ne urmu, nes mums jie nepatinka ir jie visi tokie.

Konvencija tiesiai sviesiai sako, kad prieglobscio prasoma PIRMOJE saugioje salyje. Taigi, jei istatymais vadovautis - visi, kurie ne Italijoje yra, turi buti deportuoti.
Atsakyti
QUOTE(liepsnelee @ 2015 10 05, 11:41)
"Kreipiasi prieglobsčio dėl grėsmės jo gyvybei dėl karo jo krašte". Šiandieninėj situacijoj nejuokingai skamba? Kreipimosi būdus aš turiu omeny.

man niekas tokioje situacijoje nejuokinga. Gal turit metodikos pavyzdžių, kaip karo metu jo kreipiasi?
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2015 10 05, 10:50)
man niekas tokioje situacijoje nejuokinga. Gal turit metodikos pavyzdžių, kaip karo metu jo kreipiasi?

Gal prisimenate, kaip karo metu su smurtautojais elgia elgiamasi?
Atsakyti
Kodėl pabėgėliai veržiasi į Europą? Anot K. Kaghdo, šalių sienos, dalijamasis teritorijomis – antraeilis dalykas, nes, visų pirma, visi esame žmonės, tad ir svarbiausia turėtų būti žmogiškumas. „Mes turime tuos pačius poreikius – norime būti laimingi, auginti laimingus vaikus, turėti žmoniškas gyvenimo sąlygas. Visų mūsų poreikiai yra vienodi, ar mes būtume iš Zimbabvės, ar iš Lietuvos. Tą kažkodėl mes labai lengvai pamirštame, nes gyvename labai neteisingoje sistemoje, kuri iš mūsų reikalauja būti našiais ekonomiškai. Todėl esame linkę galvoti apie savo kaip individo pranašumą, laimę, finansinį stabilumą ir visus kitus dalykus pamiršdami, kad yra ir kiti žmonės, kuriems reikia lygiai to paties. Mes gyvename tokioje santvarkoje, kuri tarsi nori, kad būtume egoistais. Tai taip jau nutiko, kad visi galvoja apie save“, – pastebėjo mergina. Paklausta, kodėl daugelis pabėgėlių svajoja patekti į Europą, ji sakė mananti, kad tai susiklostė istoriškai. „Tai yra susiję su Europos santykių su regionais istorija. Europa turėjo kolonijas visame regione. Kai tu ateini į teritoriją ir sakai: „Aš turiu daugiau pinigų, daugiau proto ir daugiau politinės galios, todėl noriu pasiimti tavo žemes ir tu turi dirbti man, tai aišku, kad aš, vėliau ir mano anūkai, ir proanūkiai galvos, kad Europa yra viskuo pranašesnė. Daug metų buvo dirbama dėl to, kad žmonės iš tų šalių paklustų europiečiams. Iš to ir kyla mąstymo būdas, kai žmonės galvoja, kad Europa yra viskuo pranašesnė, kad tai yra tvirtovė, kur jie viską gaus“, – mano mergina. Ji sutinka, kad tai tikrai nėra neabejotina tiesa – Europoje taip pat klesti diskriminacija, nedarbas, bet paaiškinti tai žmogui iš skurdžios šalies yra nepaprastai sunku.

Skaitykite daugiau: http://www.delfi.lt/...a.d?id=69184070
Atsakyti