Įkraunama...
Įkraunama...

Taro konsultacijos nemokamai

Todėl, kad kapinės yra vėlių teritorija, o fotografavimas jose prilygsta bandymui jas "sugauti". Norint fotografuoti reikia atsiprašyti, kad drumsčiate ramybę ir kartu padėkoti. Jei vieną kapą fotografuojate, mintyse padėkoti artimui ir pasakyti, kad nieko blogo nenorite mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miškų avietė: 02 lapkričio 2015 - 14:57
QUOTE(Miškų avietė @ 2015 11 02, 11:57)
Vėlinės labai prasminga šventė. O nueiti ir pabendrauti su artimaisiais kapinėse galima ir dažniau, svarbu laikytis pagarbos. Pvz negalima fotografuoti kapinėse.

O va del fotografavimo. Pusesere vakar kaip tik rode foto kapiniu. Ale mociutei fotkino kaip apsodino ir t.t o kitas dar sesei i anglija persiunte. Tai man ir taip net nefaina. Kaip ir laidotuves kur fotografuoja. Gerai kad ta mada iseina jau... bet kodel negalima?

O del kapiniu tai man nereikia ten eiti kad pabuciau mintim su teciu, as daznai su juo mintyse pasikalbu smile.gif cia tas pats kaip ir i baznycia, "atsedet" misias ne man, as labiau megstu tiesiog nueiti ir pabuti kaip man to reikia. Taip kaip ispazinties ejimas. 10 m nebuvau smile.gif nes kaip paskuti kart buvau tai negavau isrisimo lotuliukas.gif ant tokio kunigelio uzsiroviau... o pasakiau kad su vyru gyvenu be santuokos, tai pradejo klausinet vos ne kiek kartu mylimes (ar daznai nuodeme kuniska darau) stilium dar ar patinka ir pan. Galvoju "pala pala, ka tu cia kalbi???" Tai sakau zinokit musu vestuves uz menesio ir pan tai sako isrisimo tu negauni bet gailekis (ir vel pradejo) porint kuniskus malonumus tarp vyro ir pasotenkinima nuodemej... tai atsistojau ir isejau lotuliukas.gif

As tikiu kad yra fainu kunigu ir mus tuoke nerealus kunigas. Bet...
Atsakyti
Ritandra, aš blogesnė už tave biggrin.gif išpažinties beveik 20 metų nebuvus, šliūbą ėmiau be išpažinties. Į bažnyčią man irgi patinka nueiti tada, kai to norisi, ypač man Kretingos vienuolyno bažnyčia patinka, nereali atmosfera bent jau man. Išpažinties nesurantu, kam reikia eiti, kuom kunigas kitokesnis žmogus ir iš kur pas jį tokia galia atleisti nuodėmes, aš gi tiesiogiai Dievui galiu pasisakyti, ką prisidirbau smile.gif Juk sako, kad malda yra pokalbis su Dievu, nu tai vat ir pasikalbu smile.gif Dabar mano sūnus ruošias pirmai komunijai, tai tenka priartėti prie bažnyčios, sekmadieniais davatka būnu, einu į bažnyčią.
Atsakyti
lotuliukas.gif Ritandra,kaip drysai dievo tarnui nepasakyti kiek kartu su vyru dziaugies lotuliukas.gif ?? As būciau pasakius. Dvasiskas tėveli kasdien po kelis kart, gailiuosi nuosirdziai jauciuos nusidėjus kad tiek kartų....nes norisi dazniau lotuliukas.gif

Oj tie kunigai...nieko bendra su jais neturiu...baznycioj ar namie as pasikalbu tiesiogiai su Dievuliu ir Marija.

Sveikos mergaitės rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(IngaKo @ 2015 11 02, 16:13)
Ritandra, aš blogesnė už tave biggrin.gif išpažinties beveik 20 metų nebuvus, šliūbą ėmiau be išpažinties. Į bažnyčią man irgi patinka nueiti tada, kai to norisi, ypač man Kretingos vienuolyno bažnyčia patinka, nereali atmosfera bent jau man. Išpažinties nesurantu, kam reikia eiti, kuom kunigas kitokesnis žmogus ir iš kur pas jį tokia galia atleisti nuodėmes, aš gi tiesiogiai Dievui galiu pasisakyti, ką prisidirbau smile.gif Juk sako, kad malda yra pokalbis su Dievu, nu tai vat ir pasikalbu smile.gif Dabar mano sūnus ruošias pirmai komunijai, tai tenka priartėti prie bažnyčios, sekmadieniais davatka būnu, einu į bažnyčią.

Jeigu katalikų dogmos jums svetimos ir nesuprantamos - kam tada veidmainiavote šios religijos atžvilgiu ir ėmėte šliūbą? Koks tikslas? Nenoriu įžeisti, bet aš visada stebiuosi žmonėmis, kurie į bažnyčią neina, išpažintis nepatinka, bet vat tuoktis, vaikus leisti komunijos, tai kažkodėl atranda būtinybę, nors net nesigilina į religijos esmę, kurią turėtų pripažinti tuokdamiesi. Jeigu pati negyvenate pagal katalikiškas konfesijas, netikiu, kad sūnų auklėjote katalikiškai, jog jam dabar prisireikė tos komunijos.

Dar vienas paradoksas mane dažnai stebina, kad žmonės giliai tiki prakeiksmais, užkerėjimais, nužiūrėjimais, bet kai jam pasakoma, kad reikia eiti į bažnyčią ar cerkvę, nes tai yra dalis nusivalymo, jis jau mat modernus žmogus ir "netiki tuo Dievu" biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(** Svaja** @ 2015 11 02, 07:04)

Oj tie kunigai...nieko bendra su jais neturiu...baznycioj ar namie as pasikalbu tiesiogiai su Dievuliu ir Marija.
Sveikos mergaitės rolleyes.gif

Kunigai savaime ner blogai
Seniau jie atlikdavo psichologo vaidmeni bendruomeneje

Siaip vien konfesiju skaicius pasaulyje yra gyvas irodymas to, kad nera svarbu, kuo tiki, svarbu, kad tiki

Kiekvienas pasirenka sau priimtiniausia varianta, svarbiausia - tikejimas, kuris yra didziule galia

Baznycia ir visos jos apeigos, religines sventes yra kaip priminimas siuolaikiniam zmogui, kad greta buities ir zemisku dalyku egzistuoja dar ir kitas - dvasinis - pasaulis. Tik gaila, kad baznycia ir jos dogmos yra stipriai pasenusios, atitrukusios nuo siuolaikinio pasaulio, todel nelabai priimtinos XXI a. zmogui. Ir nestebina tas faktas, kad dauguma zmoniu baznytines prievoles atlieka "automatu", ne iki galo suprasdami kam tai skirta
Atsakyti
Šiaip tradicinės maldos (tiek katalikų, tiek stačiatikių, tiek musulmonų ir t.t.) turi daug stipresnę vibraciją nei savo paties žodžiai. Kodėl daugelyje būrimų dominuoja stačiatikių malda? ir kodėl juos būtina ne tik suprasti, bet ir taisyklingai, ritmingai kalbėti? Gal todėl, kad būtent tada ir atsiranda veikimas. Todėl tas "svarbu, kad tiki,o ne kaip tiki" yra šiek tiek klaidinga sąvoka, nes visi religiniai dalykai sugalvoti ne šiaip ir tos taisyklės irgi ne iš oro sugalvotos. Tie, kas rimtai domisi ezoterika, žino, kad stačiatikybė nuo slavų magijos yra neatskiriama.
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2015 11 02, 09:48)
Šiaip tradicinės maldos (tiek katalikų, tiek stačiatikių, tiek musulmonų ir t.t.) turi daug stipresnę vibraciją nei savo paties žodžiai. Kodėl daugelyje būrimų dominuoja stačiatikių malda? ir kodėl juos būtina ne tik suprasti, bet ir taisyklingai, ritmingai kalbėti? Gal todėl, kad būtent tada ir atsiranda veikimas. Todėl tas "svarbu, kad tiki,o ne kaip tiki" yra šiek tiek klaidinga sąvoka, nes visi religiniai dalykai sugalvoti ne šiaip ir tos taisyklės irgi ne iš oro sugalvotos. Tie, kas rimtai domisi ezoterika, žino, kad stačiatikybė nuo slavų magijos yra neatskiriama.

Pirmiausia tikėjimas, apima daugiau nei tik religinį tikėjimą. Jis apima tikėjimą savimi, turima jėga,tikėjimu pačia magija. Yra nemažai magijos adeptų, kurie neišpažįsta jokios religijos, bet tai nereiškia, kad jie ateistai. Jie tiesiog būna peržengę dogmatiško tikėjimo ribas ir jiems ta struktūra jau nebebūna reikalinga judant link Asmeninės Tiesos
Neneigiu religijos svarbos, apeigų reikšmingumo, tiesiog manau, kad nebūtina eiti jau pramintu keliu, galima juk surasti savo. O kad religija persipynusi su magija, tai natūralu, jos tarpusavy susijusios. Nors magija turi senesnes šaknis, nei religija...
Atsakyti
QUOTE(*Kenda* @ 2015 11 02, 20:47)
Pirmiausia tikėjimas, apima daugiau nei tik religinį tikėjimą. Jis apima tikėjimą savimi, turima jėga,tikėjimu pačia magija. Yra nemažai magijos adeptų, kurie neišpažįsta jokios religijos, bet tai nereiškia, kad jie ateistai. Jie tiesiog būna peržengę dogmatiško tikėjimo ribas ir jiems ta struktūra jau nebebūna reikalinga judant link Asmeninės Tiesos
Neneigiu religijos svarbos, apeigų reikšmingumo, tiesiog manau, kad nebūtina eiti jau pramintu keliu, galima juk surasti savo. O kad religija persipynusi su magija, tai natūralu, jos tarpusavy susijusios. Nors magija turi senesnes šaknis, nei religija...

Ir sugalvok tu man pasakyk tokią nesąmonę... taip, žmogus gali tikėti, kuo tik nori, nors ir dantukų fėjomis, jeigu jis nuo to laimingesnis, bet apie magus-ateistus nešnekėkit pievų. Ar žinote bent kokia magijos esmė? Kaip joje gali nebūti Dievo ir konkrečių šventųjų, konkrečių maldų, jei tuo remiasi visi magiški dėsniai? Ar bent žinote, kaip tie užkalbėjimai daromi ir kokį vaidmenį juose vaidina religija? Matosi, kad ne. Atlikit man nors vieną magišką užkalbėjimą be tų dogmų doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miškų avietė: 02 lapkričio 2015 - 20:59
QUOTE(Miškų avietė @ 2015 11 02, 10:54)
Ir sugalvok tu man pasakyk tokią nesąmonę... taip, žmogus gali tikėti, kuo tik nori, nors ir dantukų fėjomis, jeigu jis nuo to laimingesnis, bet apie magus-ateistus nešnekėkit pievų. Ar žinote bent kokia magijos esmė? Kaip joje gali nebūti Dievo ir konkrečių šventųjų, konkrečių maldų, jei tuo remiasi visi magiški dėsniai? Ar bent žinote, kaip tie užkalbėjimai daromi ir kokį vaidmenį juose vaidina religija? Matosi, kad ne. Atlikit man nors vieną magišką užkalbėjimą be tų dogmų doh.gif  doh.gif

Aviete, žaviuosi Jumis!
Nesvarbu, ar aš ką nors žinau. Svarbiausia, kad Jūs žinote atsakymus į visus įmanomus klausimus 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti