Įkraunama...
Įkraunama...

Taro konsultacijos nemokamai

QUOTE(pavasariuke @ 2015 10 22, 15:02)
Regium, prasau Jusu pagalbos.. Vyras jau kuris laikas be darbo. Sunki situacija.. Gal zvilgtertumet i kortas: nusimato greitu metu kas? Aciu

Sveika, Pavasiuriuke. Sudėtinga tikrai situacija. Ir kortos rodo pakankamai ilgą laiką buvimą duobėje. Bet tas laikas duotas tam, kad Jūsų vyras pakeistų savo požiūrų į savo galimybes ir savirealizaciją. Tai jo esminių apmąstymų metas,kur jo vieta gyvenime ir , ką jis gali jame nuveikti. O jei paprasčiau, tai ieškodamas darbo tegul neprisiriša prie kitų žmonių pamokymų ar patarimų, kur jam reikia dirbti,ką daryti. Nuspręsti turi pats, gerai pamąstęs. Tegul neprisiriša prie didelių pinigų paieškos, komfortiško darbo paieškos, tegul ieško ten, kur nebūtinai lengva ir daug apmokama, svarbiausia jam įdomu. Ir tegul neieško tokio darbo, kurį yra jau dirbęs, nes jam nusimato absoliučiai nauja veikla, absoliučiai nauja darbinė patirtis. Dar čia išryškėja teigiama tėvo pozicija. Jei yra ,tegu pasitaria su juo. Per metus jis turės darbą.
Atsakyti
Sveikos, nagi nesipykim smile.gif pažiūrėkite koks gražus ruduo thumbup.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(regium @ 2015 10 23, 11:55)
Sveika, Vilmute. Kortos rodo, kad bet kuriuo atveju neprapulsi, nei pasilikusi nei išėjusi, visur pati turėsi susitvarkyti savo problemas ir susitvarkysi. Noriu pabrėžti žodį PATI, nes kortose yra išryškinta tavo iniciatyva. Jei kažko nori pakeisti šiame darbe - imk ir keisk. Jei nori didenio atlyginimo -prašyk. Pradžiai nedaug, bet išjudink procesą PATI. Šefė tikrai vertina tave ir manau turi kažkokių planų tavo atžvilgiu, bet tam dar neatėjęs laikas. Kortos pataria būti kantriai ir jokiu būdu neprarasti vilties dėl geresnės pozicijos šiame darbe. Matosi, kad didelė dalis problemų yra tavo galvoje , o ne realybėje. Tiesiog pakalbėk (be emocijų) apie atlyginimo pakėlimą, tikrai išsispręs didesnė dalis problemų jau po pokalbio.

Labai aciu, kad paziurejote 4u.gif Bandysiu susikaupti ir uzvesti pokalbi del darbines ateities blush2.gif Nemoku kazkaip del saves kalbeti, dazniausiai iseina kalba del kitu, na, bet kaip sakoma, nekovosi, tai ir negausi ax.gif Tikrai pagelbejot del sefes, nes nezinojau jos pozicijos savo atzvilgiu, prisigalvojau matomai doh.gif
Aciu dar karteli Jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(regium @ 2015 10 23, 13:15)
Sveika, Pavasiuriuke. .... Dar čia išryškėja teigiama tėvo pozicija. Jei yra ,tegu pasitaria su juo. Per metus jis turės darbą.

Aciu labai uz Jusu laika ir jegas 4u.gif
Tik su tevu nera geri santykiai.. Gal cia galetu but koks vyras is salies ar pazistamu, kaa galetu padet?
Atsakyti
QUOTE(Paslapčia @ 2015 10 14, 16:14)
Sveikos,
Šiaip esu ne naujokė, tik pasikeitusi niką  mirksiukas.gif
Kortoms norėčiau klausimą užduoti, gal kuri nors iš tarologių galėsit pažiūrėti, kai turėsit laiko?  4u.gif
Klausimas: tuoj tuoj teiksiu ieškinį, kaip seksis visas procesas?
P.S. Jeigu reikia smulkesnės info galiu į a.ž. parašyti.
P.S. 2 Ačiū už sugaištą laiką  4u.gif  ax.gif

Regium, gal rastumet laiko? Man labai rupimam klausimui?
Atsakyti
AS PABUSIU NEPAPULIARI BET...

Senai akis bado tie "naujokas" ale nenoriu but atpazinta tai kitu niku pasijungiau... o klausimai pastebiu ne tokie ir "nuspejami" kad jau baisiai atpazint eitu kiekviena... nes toks vaizdas kad kas antra seka cia smile.gif smile.gif smile.gif
Merginos kurios meta kortas pastebi kad kruvis didelis, bet pagalvokim kodel...? Ne nauji nariai cia plusta kaip isproteja bet tos pacios nares keicia nikus kad ju klausimai butu nagrinejami.

Tiesiog... pastebejimas wink.gif
Gero vakaro!
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2015 10 24, 00:30)
Senai akis bado tie "naujokas" ale nenoriu but atpazinta tai kitu niku pasijungiau... o klausimai pastebiu ne tokie ir "nuspejami" kad jau baisiai atpazint eitu kiekviena... nes toks vaizdas kad kas antra seka cia smile.gif smile.gif
Gero vakaro!

Visiskai nesutinku su Jusu nuomone. Kodel manot, kad asmuo bendrauja tik sioje temoje?
Juk cia yra galimybe paziureti pagal nika jo zinutes?! Ir kas cia blogo, noreti buti neatpazintam? Ir koks tikslas klausti ta pati klausima kelis kartus? Neduprantu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2015 10 23, 23:30)

Senai akis bado tie "naujokas" ale nenoriu but atpazinta tai kitu niku pasijungiau... o klausimai pastebiu ne tokie ir "nuspejami" kad jau baisiai atpazint eitu kiekviena... nes toks vaizdas kad kas antra seka cia smile.gif smile.gif smile.gif
Merginos kurios meta kortas pastebi kad kruvis didelis, bet pagalvokim kodel...? Ne nauji nariai cia plusta kaip isproteja bet tos pacios nares keicia nikus kad ju klausimai butu nagrinejami.

Gero vakaro!

Zinok, labas, man irgi ta pati mintis buvo i galva sovusi. Ne kiekviena naujoke, bet... o dar zinau, kad skaito, kai daugiau rasoma, ne tik su klausimais, bet ir siaip del idomumo. na, tarkim, kai man reikejo pasto deze susitvarkyt, tai gavau Az su tokia issamia instrukcija, kad po siai dienai tai merginai dekinga, nusikopijavus ta instrukcija i worda smile.gif Nesyk nebuvo pasireiskus temoje. O ten sekti, kuri kur dar dalyvauja, tai pernelyg jau... Tave, Ritandra, atsimenu i s tu nelemntu dvasiniu priezasciu, kur eidavau pasiriet per pmsa. O ne skaityt visa foruma. Siaip ne temos kruvis mane prispaude, bet tas, kuri pati sau uzsikroviau. Dar vis pertrauka. Gal ava pasikeisiu, sitas bisky toks ekstremalus biggrin.gif

Svaja, kaip Tu?
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2015 10 24, 10:19)
Zinok, labas, man irgi ta pati mintis buvo i galva sovusi.  Tave, Ritandra, atsimenu i s tu nelemntu dvasiniu priezasciu, kur eidavau pasiriet per pmsa. O ne skaityt visa foruma. Siaip ne temos kruvis mane prispaude, bet tas, kuri pati sau uzsikroviau. Dar vis pertrauka. Gal ava pasikeisiu, sitas bisky toks ekstremalus biggrin.gif
Svaja, kaip Tu?

As toks zmogus, pofik man, turiu visokiu kitu pričiudų bet va kompleksu kazkokiu neturiu kad 50 niku tureciau kiekvienai temai lotuliukas.gif

o del dvasiniu priežasčiu tai ten tokia buvo situacija paumejus kaip žmogus ir siaudo griebiasi...

Amariliai man dabar irgi tokia busena kaip galva pasikeisti reikia lotuliukas.gif siaip kazkaip ramiau jauciuosi maziau stresuoju nes kaip rasiau nusprendziau 100 proc parduoti imones akcijas, o dar kaip itarima turiu kad finansines makles daro man cia vienas zmogus ten tai net ir sazine negrauzia kad i viska spausiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2015 10 24, 10:06)
As toks zmogus, pofik man, turiu visokiu kitu pričiudų bet va kompleksu kazkokiu neturiu kad 50 niku tureciau kiekvienai temai  lotuliukas.gif 

o del dvasiniu priežasčiu tai ten tokia buvo situacija paumejus kaip žmogus ir siaudo griebiasi...

Amariliai man dabar irgi tokia busena kaip galva pasikeisti reikia  lotuliukas.gif  siaip kazkaip ramiau jauciuosi maziau stresuoju nes kaip rasiau nusprendziau 100 proc parduoti imones akcijas, o dar kaip itarima turiu kad finansines makles daro man cia vienas zmogus ten tai net ir sazine negrauzia kad i viska spausiu smile.gif

as Tau sakiau, kad sabotazas vyksta, ot trecia akia nimelavo biggrin.gif Gal tas ir kele Tau ta nerima siaubinga.

dvasines priezastys yra tinkamiausia tema issiliet biggrin.gif bent man biggrin.gif nes kur nors populiaresnej, tai visas forumas suzinos, o ten mazuma ateina
Atsakyti
Man reikėtų nueiti į dvasingųjų temą. Gal nuims pavidą ir čakras kokias pasiūlys pravalyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2015 10 24, 11:10)
Man reikėtų nueiti į dvasingųjų temą. Gal nuims pavidą ir čakras kokias pasiūlys pravalyt g.gif

butinai nueik. dabar ji merdi, bet tuoj suzidiez, jiai pasirodisi wub.gif
Atsakyti