Įkraunama...
Įkraunama...

Taro konsultacijos nemokamai

QUOTE(regium @ 2015 10 20, 19:38)
Ten buvo JŪSŲ vieta. bandykit kažko ieškoti panašaus arba toje pačioje įmonėje.

Įmonė maža, panašių pareigų nebus, o dirbti kažkokį nekvalifikuotą darbą tenais nesinori. sad.gif Nors šiaip apskritai tai buvo darbovietė, kurioje jeigu galima taip sakyti ir morališkai, ir finansiškai jaučiausi nelabai gerai, keista kad ten mano vieta. unsure.gif Bet tikrai ačiū Jums, kad pažiūrėjote.
Atsakyti
QUOTE(regium @ 2015 10 19, 18:42)
Mandragora, sveika.Su šiuo vyru jus sieja tik potraukis. Įklausimą ,ką jaučia, galiu atsakyti - jausmų nėra, yra tik potraukis.Įvykiai gali klostytis labai greitai ir ugningai, bet nenuvesti į rimtą romaną. Turiu omenyje fizinį kontaktą. Jis ,tiesą sakant, turi iš ko rinktis. Kortos pataria neskubėti, gerai šį žmogų patyrinėti, nes rodo visišką jūsų nesuderinamumą(nebent tik fizinį) ir labai jau paslėptus charakterio neigiamus bruožus.

zinai manau kalciausia cia yra sita L.S. beprote, per ja as ir su darbu turiu problemu per ja... ji cia kenkia.
Atsakyti
QUOTE(Paslapčia @ 2015 10 14, 16:14)
Sveikos,
Šiaip esu ne naujokė, tik pasikeitusi niką  mirksiukas.gif
Kortoms norėčiau klausimą užduoti, gal kuri nors iš tarologių galėsit pažiūrėti, kai turėsit laiko?  4u.gif
Klausimas: tuoj tuoj teiksiu ieškinį, kaip seksis visas procesas?
P.S. Jeigu reikia smulkesnės info galiu į a.ž. parašyti.
P.S. 2 Ačiū už sugaištą laiką  4u.gif  ax.gif

Atkeliu klausima. Jei nesunku, gal tarologe kuri nors paziures? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(regium @ 2015 10 20, 15:54)
Sveika,  kroha.Į Tavo klausimą kortos duoda teigiamą atsakymą. Tik reikėtų dalyvauti daugiau sociume, pasirodyti žmonėse. Visai greitu laiku turėtų užsimegzti šauni pažintis. Bet yra pavojus, kad pati gali viską ir sugadinti per daug gilindamasi į smulkmenas, per daug užsisklęsdama ir visiškai nerodydama jausmų. Vienu žodžiu, šaltuką į šoną.
Papildyta:

Kaip gi dziugu girdet wub.gif
Aciu jums Regium uz gera zinia! bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras,tikiuosi galesit kuri paziuret ka kortos sako.

Gyvenu su vyru 10 metu,planuojam susituokt,bet kazkodel sudvejojau,ar tikrai tai tas zmogus kuriam pasizadet likusi gyvenima? Ar jis tikrai mane myli ar tai tiesiog isipareigojimas ,nes ilgai kartu pragyvenom ir turim vaiku?
Tikiuosi atsakysit kuri smile.gif
Atsakyti
QUOTE(regium @ 2015 10 20, 16:21)
Kaip čia skirtingi nikai?

Cia man labai artima mergaite... Labai...
Atsakyti
QUOTE(Rasos_lasas @ 2015 10 15, 10:41)
Neiskentusi vel kreipiuosi i merginas, gal kuri tures laiko mestelti kortas: E galvoja apie nauja veikla-versla, ar tam tinkamas laikas? Ar seksis pagerinti finansine situacija? Ar musu ir taip blogiem santykiams dar didesnio blogio nepadarys? Pati su savim kovoju, noriu pritarti, bet tuo paciu ir pykstu, nes as viena liksiu su visa buitim ir vaikais, o dar ziema pries nosi...  doh.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Siuo metu esu uzsieni,skiriames,lieku su vaikais,labai nesiseka buto reikalai.Kada bus geresnis laikotarpis,ar bent jau nusimato kas geresnio. Aciu uz atsakyma.
Atsakyti
Labas rytas, moterys ir merginos. Kaip supratau iš temos bėga visos tarologės, nes krūvis yra super didelis. Ir aš visoms neatsakysiu. Pasirinksiu tas, kurioms mano požiūriu labiausiai reikia pagalbos. Naudojant savo energiją reikalinga satisfakcija. Kadangi tai nemokama paslauga, atlygis gali būti geras jausmas, kad padėjai žmogui. Jei supranti,kad pagalba ne visai reikalinga, nelieka ir šitos satisfakcijos. Taigi siūlyčiau kreiptis tik esant ypatingam reikalui.
Atsakyti
QUOTE(Sebile @ 2015 10 21, 09:30)
Labas rytas,
Siuo metu esu uzsieni,skiriames,lieku su vaikais,labai nesiseka buto reikalai.Kada bus geresnis laikotarpis,ar bent jau nusimato kas geresnio. Aciu uz atsakyma.

Pažiūrėjau Jūsų situaciją. Taip ,butas tikrai didelė problema. Kortos pataria ieškoti būsto pačiai ir jokiu būdu neprašyti pagalbos šiuo klausimu iš vyro, nei finansinės nei patarimu. kažkokiu būdu jis, jo mintys įtakoja nesėkmes ieškant buto. Jis nenori, kad susirastumėt vietą, kur jums būtų gera, Taigi, ieškokit pati(ne per tarpininkus) tos vietos ,kuri būtinai jums patiktų. Nepaisykit, kad tai pareikalaus šiek tiek didesnių pinigų. Ta vieta bus susijusi su Jūsų netolima ir visai gera ateitimi, su naujai jausmais. Naujas Jūsų gyvenimo etapas visai čia pat. Tam tikrai buvo reikalingos skyrybos. Pagal kortas naujas gyvenimo etapas bus susijęs su nauju žmogumi ir nauja gyvenimo vieta. Turėtumėt išvykti. Tiesa, piniginiu požiūriu tai bus sunkokas laikotarpis, bet emociniu- visiškas atsinaujinimas ir tik į geresnę šviesesnę pusę. Sėkmės.
Atsakyti

Mergaites, visgi 100 proc apsisprendziau parduoti savo versla, nepasiliksiu nei akciju nei atrakciju   Noriu pasiklausti kaip seksis man isspresti verslo pardavimo klausima? Kokia tikimybe kad ji nupirks kitas akcininkas? o gal isvis nieko nepesiu naudos is pardavimo ir teks tiesiog uzdaryt? 
Gal tiesiog klausimas i gera tas iseis man ar ne?
(pardavima spresiu po 2 men nes situs metus uzbaigti noriu su visais pridavimais VMI ir t,t,) 

Kadangi tai neskubu ir mergaites jau man yra padejusios tai jei prasoksit klausima viskas gerai. Po menesio kaip judinsiu reikalus paikiresiu, gal platesne analize kuri apsiims padaryt (ne uz aciu )
Atsakyti
QUOTE(Kiekviena @ 2015 10 07, 14:52)

Laba diena,

galbūt kortos galėtų atsakyti man į klausimą kokia yra mano nesėkmių priežastis ? Situacija tokia, kad apie porą metų gyvenime labai nesiseka, nuolat lydi finansiniai nuostoliai, genda visa įmanoma technika iš eilės (nors kažkada net nežinau kam reikalingas garantinis aptarnavimas, dabar ten kreipiuosi į metus po kokius 5 kartus), dėl pinigų trūkumo kyla pastovūs barniai su vyru, neturiu darbo o susirasti perspektyva miglota, aplinkiniai žmonės nenoriai bendrauja, nors stengiuosi būti draugiška ir atrodo neturėjau komunikabilumo problemų, nesu kokia keistuolė, ir atrodo jei tik kas gali nutikti negero būtinai nutiks sad.gif Dažnai pajuokauju jog ši vieta prakeikta, nes neįmanoma kad vienai šeimai taip ištisai nesisektų. Nors... jei taip ir toliau tuoj pradėsiu tikėti prakeikimais. Bet galbūt čia tik mano asmeninis juodas periodas, nesusijęs su šeima. g.gif
Norėčiau rasti atsakymą kokia yra nesėkmių priežastis ? Ką daryti, kad viskas pasikeistų ? Ar baigsis kada tas nesėkmingas periodas ? Labai ačiū, jei kas žvilgters. 4u.gif

Gal ir į mano klausimą galima žvilgterti. 4u.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti