QUOTE(kroha kroha @ 2015 10 19, 21:57)
Labas, regium, senai matyta
Gal galiu ir as uzduoti klausima
Nesiseka meiles reikaluose. Gal matosi koks rimtesnis vyrukas mano kely?
Sveika, kroha.Į Tavo klausimą kortos duoda teigiamą atsakymą. Tik reikėtų dalyvauti daugiau sociume, pasirodyti žmonėse. Visai greitu laiku turėtų užsimegzti šauni pažintis. Bet yra pavojus, kad pati gali viską ir sugadinti per daug gilindamasi į smulkmenas, per daug užsisklęsdama ir visiškai nerodydama jausmų. Vienu žodžiu, šaltuką į šoną.
Papildyta:
QUOTE(Klaudijaaa @ 2015 10 19, 23:24)
Gal ir man žvilgterėtumėte

Klausimas kaip man seksis susirasti darbą per artimiausius 6 mėn ? Ten kur dirbau gryžti nebenoriu, o susirasti darbą su 2 vaikais atrodo misija ne iš lengvųjų. sad.gif Ar man geriau ieškoti samdomo darbo, ar bandyti kažką pačiai (nors aiškios vizijos kuo verstis dar neturiu) ? Didelis ačiū jei kas pažiūrės 4u.gif
Sveika, Klaudija. Apie darbą. Savo verslo pradėti neturite JOKIŲ galimybių, nei vidinių, nei išorinių. Naują darbą susirasit sunkiai, nes vis gyvensit viltimi, o darbo vietas užims kiti. Palankiausia grįžti į seną darbą. Nors pinigėliai ten nedideli, bet pasigilinusi labiau galit suvokti, kaip ten susikurti gerą vietelę iš kurios niekur nesinorės judėti.
Papildyta:
QUOTE(etcetera @ 2015 10 20, 01:38)
Laba-nakt,

šiuo metu esu santykiuose, bet jaučiuosi pasimetusi, nes abejoju, ar tai tas žmogus, su kuriuo matyčiau ką nors ilgalaikėje perspektyvoje. Nors realybė ta, kad esame tikrai geri draugai ir jį palikusi nenoriu to netekti. Būtų įdomu pažvelgti, kaip situaciją rodo kortos ir kaip patartų elgtis. Ar būtų įmanoma išsaugoti draugystę nutraukus romantinius santykius? Ačiū!
Amariliai, sveikite!
Sveika, Etcetera. Jei nutrauksit santykius, pradžioje bus lyg ir viskas tvarkoje. Bet neilgai. Bandymai išlikti draugais anksčiau ar vėliau išvirs į konfliktus ir nenorą bendrauti. Ką jūs bemąstytumėt ir kaip besielgtumėt, jūsų santykiai reikalauja pokyčių ir ėjimo kiekvienas savo keliais. Jūsų santykiai iliuzinio pobūdžio.