Įkraunama...
Įkraunama...

Taro konsultacijos nemokamai

QUOTE(Amariliai @ 2015 10 12, 19:58)
14 metu jai. o ka, man irgi idomu, tik pas mane susidaro jau is stereometrijos srities biggrin.gif
Vat sita ir idesiu i naujos temos pradzia, o raudonai uzrasysiu "nerasyti Avietei i az". a gerai?

Oo įdomus amžius. Nenuobodo gyvent, vienok bigsmile.gif

Dėl AŽ, ta aš pati parašysiu, dabar labai tingiu rašyt iš viso biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miškų avietė: 12 spalio 2015 - 19:17
QUOTE(Miškų avietė @ 2015 10 12, 18:12)
Žinau žinau. Šiandien tokia diena, kad išvis patariu nuo bendravimo kiek įmanoma labiau susilaikyti... nes didelė tikimybė patekti į tikrų tikriausią meilės ir neapykantos uraganą biggrin.gif

blink.gif Aš tai šiandien savo dirikę sunervinau,supratau net kaip-netyčia, tai net pergyvenau o pasirodo gali buti kažkam sunki dieba.Ai tiesa dar nukulniavau į polikliniką ir pareiškiau pretenzijas kodel nesu informuojama kada prades man gydymą.Mat kokia zliuka galiu būti g.gif
Atsakyti
labas vakaras smile.gif

rasau jau kelinta karta, nes vis laukiu ir laukiu kol kas nors paziures mano situacija smile.gif atleiskit uz nekantruma
Trumpai apibūdinsiu situaciją. Egzistuoja šioje žemėje toks žmogutis, vyriškos lyties, kuris turi nepaprastą galią - priverčia mano širdį plakti greičiau. Prieš pusantrų metų, kai tai pajutau pirmą kartą, man tai buvo visiškai nauja ir nepažystama. Stebuklingas dalykas tas susižavėjimas (o gal jau ir beveik meilė,?), priverčia jaust nepaprastus dalykus ir galiu net teigti, kad kartai net ir skraidyt. O kartais ir tėškia skaudžiai į žemę. Visko būna. Esu avinas, karštakošė, ekspronto žmogus, sakau ką galvoju, negalvodama VISIŠKAI apie pasekmes. Kartais būnu bjauri, prie jo taip pat. Tiesiog tokia esu, ir sunkiai sekasi susitvarkyti su tuo. Bet bandau! Tuo tarpu jis - begalo drovus žmogus, nedrąsus, draugiškas ir kominikabilus. Daug pasiekęs gyvenime, su NUOSTABIA šypsena. Buvo tarp mūsų visko. Ir bučinių, ir pokalbių, ir ignoravimo iš jo pusės, atžagarumo iš mano pusės, susižvalgymų. Bet nieko daugiau. Nepaisant visko, jis mano mintyse jau pusantrų metų. Nežinau ko laukiu. Bet žinau, kad ta akimirka, kai stovėjom apsikabinę mano širdis buvo pati laimingiausia.
Klausimai trumpi ir paprasti : Ar tarp mūsų kas nors, kadanors, vieną gražią dieną bus? Ar mano širdis jo nepaleidžia žinodama, kad čia dar nepabaiga? 4u.gif

Iš anksto labai dėkoju, nes pati jaučiu, kad priėjau kryžkelę, reikia JŪSŲ pagalbos. Ačiū. 4u.gif
4u.gif
Atsakyti
Amariliai,gal galit man padeliot? Eina i pabaiga mano darbo sutartis,bet as viena ausim nugirdau,kad lyg ir noretu mane pasilikt.Pati tos galimybes nematau,bet mintis vis pakirba-o gal?Ar tusciai nesvaiciot ir dairytis kazko kito?

Atsakyti
O Regium čia dar lankosi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akáli: 12 spalio 2015 - 21:33
Ne diena, o kosmaras.. ir dar gimtadienis. Jomajo! Bet ziuriu ne man vienai cia...
Ryt nauja diena ir naujas gyvenimas!
Atsakyti
QUOTE(Laimeta @ 2015 10 12, 19:40)
Suprantu Jus, nes mano mieloji, švelnioji, mandagioji, fainoji grupiokė - tokia pat. Iš pradžių irgi atrodė faina ir miela, kol nedarėme prezentacijos kartu ir neparodė savo tikro veido. Darbą darėme bendrai (gal net aš daugiau įdirbio įdėjau), susitarėme pristatyti po vieną skaidrę paeiliai, o per pristatymą staiga ji, slaviškos natūros, visiškai pakeitė planą ir pradėjo pristatyti pagal save su ilgiausiais nesuderintais tekstais, pavyzdžiais, o man liko - literatūros sąrašas biggrin.gif. Juokas juokais, bet atrodė lyg ji  lyderė ir aktyvioji (visas vertinimasis per galvą vardan BALOOO biggrin.gif), o aš tarsi tinkamai nepasiruošusi prezentacijai... Kas pažįsta mane, tas suprato. Dėstytojo klausiau dėl vertinimo ir situacijos - kreivai pasižiūrėjo į mane.
Na, čia nieko galutinio nereiškia, manau, reik įdirbio, pozityvumo, daugiau savęs parodymo - ir matysis, kas yra kas. Ne Jūs viena tokioj situacijoj, kai naglesni žmonės bando lipti galvom, bet tai iš esmėw nieko nereiškia. Aš turiu savų kozerių - manau, kad ir Jūs. 4u.gif

Laba diena, siuo atveju pas mane blogiau. Dirbu viena,tik ji priklauso musu skyriui,ir vat tokia svelni, gera kad net draugas,kuris jos virsininkas, pyksta kai elgiuosi pg.save. Manim nereikia manipuliuot.bet mano karjera, autorite zlugdo ir siekia sunaikint mane.as joje nematau konkurentes,nereikia man is jos nieko,tik ji pasitelkia visus budus ir zinau ezoterinius taip pat. Neisivaizduojat kaip sunku atlaikyt.

Paziurekit patarkit merginos kaip mano si situacija su ja issispresti gali.ji mane numarins,prarasiu darba per ja,energija, drauga.ar imanomi budai kaip apsiginti nuo jos, nekeiciant darbo.gal esu stipri atlaikyt tai ir susivoks? Labai prasau paziurekit
Atsakyti
QUOTE(^Vakarė^ @ 2015 10 12, 15:45)
As viena vakara paskaiciau feisbuke apie tai, zinojau, bet nusprendziau rimtai tuo uzsiimti, nusprendziau kad kas vakara kalbesiu, prasysiu Dievo, kad grazintu man mano vaika (santykiai ne kokie siuo metu) ir po 2 dienu gaunu zinute is vaiko "ar galiu pas jus si vakara ateiti?" Net surikau garsiai ant visu namu "Oho, Taip greitai???"  lotuliukas.gif

Pritariu del minciu galios drinks_cheers.gif Tik zinai, mes kartais buname tie zmogeliai, kurie moka daugiaus kustis, nei tureti teigiamu minciu doh.gif
As pamenu irgi toki dalyka, kai laukiausi, tai sakydavau visiems, kad mano gimdymas bus greitas ir lengvas, ir ka, abu vaikucius pagimdziau greitai ir lengvai, ir net suplanuotom dienom, kuriom visada galvodavau thumbup.gif
Dabar irgi savo mintis akcentuoju i kelis dalykus, vienas ju didesnes finansines galimybes dabartineje darbovieteje, kita mintis - norimas darbas norimoje imoneje ax.gif noreciau, kad nors vienas is ju issipildytu wub.gif
Kaip ir Tu, Vakare, sakai, as irgi uzmigdama apie tai galvoju, aisku, dar ir apie namiskius pagalvoju, nes bijau ligu ir nelaimiu, nes ir taip skausmo aplink daug verysad.gif
Atsakyti
Vika, su nauju gyvenimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2015 10 13, 10:57)
Vika, su nauju gyvenimu  4u.gif

Aciu, mieloji! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmute7 @ 2015 10 13, 10:14)
Pritariu del minciu galios  drinks_cheers.gif
Kaip ir Tu, Vakare, sakai, as irgi uzmigdama apie tai galvoju, aisku, dar ir apie namiskius pagalvoju, nes bijau ligu ir nelaimiu, nes ir taip skausmo aplink daug  verysad.gif

Sakoma, ko labiausiai bijai, tas ir pasiveja.... Nereikia bijoti, savo baime galite tai ir pritraukti. tai kas vyksta, turi vykti. Mums tik reikia išmokti tai suvokti...

Svarbiausia reikia patikėti tuo, apie ką svajoji.
Čia gerus žodžius šiandien užtikau:
"Kai kunkuliuojate džiaugsmu ir entuziazmu, savaime siunčiate virpesius, kuriuos subjektyviai pajunta ir kiti. Taip jūs traukiate prie savęs dvasinius bičiulius gyvenimo kelionei. Jūsų nuotaika kuria panašią į save. Jūsų psichologinę būseną perima visi tie, kurių pajautos atviros šiems virpesiams priimti. Iš to seka, kad jūs netraukiate savo gyvenimuos įvykių ir žmonių, kuriuos norite pritraukti, o tik tuos, kurie atitinka jūsų pačių spinduliuojamą energiją. Užtenka pradėti keistis patiems ir pasaulis aplink jus neišvengiamai ima keistis. Su darymu tai maža kuo susiję. Ne darymas viską lemia, o buvimas. Būkite tuo, ką trokštate matyti savo realybėje ir matysite.
J. Murphy"

ir dar:
"Kai atrodo, jog patekote į bėdą, atminkite, jog jūsų Aukščiausias aš yra amžinoje harmonijoje ir taikoje. Supraskite, kad blogis turi tiek galios, kiek savo mintimis jam jos suteikiate. Atsipalaiduokite ir būkite ramūs. Ramybė ir pasitikėjimas yra jūsų jėga. Vidinė jūsų sąmonės būsena nulemia visas jūsų gyvenimo patirtis, todėl pirmiausia tapkite budriais savo vidinės erdvės sargybiniais. Akylai stebėkite, kokias mintis ir sampratas įsileidžiate vidun. Kai jūsų sąmonė rami, susikaupusi, nesudrumsta, pasąmonės išmintis iškyla į paviršių ir nukreipia jus tiesiausiu keliu. Visa savo esybe pajuntate teisingą sprendimą. Tačiau tam reikia nuraminti įsiaudrinusį protą. Jei nesate darnoje su Begaliniu ir leidžiate, kad baimė, nerimas ir neteisingos masių sąmonės sampratos jus tramdytų ir valdytų, jūsų laukia sumaištis. Ką nors pasiekti įmano tik ramus, susikaupęs ir taikingas protas.
J. Murphy"
Atsakyti
QUOTE(^Vakarė^ @ 2015 10 13, 12:55)
Sakoma, ko labiausiai bijai, tas ir pasiveja.... Nereikia bijoti, savo baime galite tai ir pritraukti. tai kas vyksta, turi vykti. Mums tik reikia išmokti tai suvokti...

Svarbiausia reikia patikėti tuo, apie ką svajoji.
Čia gerus žodžius šiandien užtikau:
"Kai kunkuliuojate džiaugsmu ir entuziazmu, savaime siunčiate virpesius, kuriuos subjektyviai pajunta ir kiti. Taip jūs traukiate prie savęs dvasinius bičiulius gyvenimo kelionei. Jūsų nuotaika kuria panašią į save. Jūsų psichologinę būseną perima visi tie, kurių pajautos atviros šiems virpesiams priimti. Iš to seka, kad jūs netraukiate savo gyvenimuos įvykių ir žmonių, kuriuos norite pritraukti, o tik tuos, kurie atitinka jūsų pačių spinduliuojamą energiją. Užtenka pradėti keistis patiems ir pasaulis aplink jus neišvengiamai ima keistis. Su darymu tai maža kuo susiję. Ne darymas viską lemia, o buvimas. Būkite tuo, ką trokštate matyti savo realybėje ir matysite.
J. Murphy"

ir dar:
"Kai atrodo, jog patekote į bėdą, atminkite, jog jūsų Aukščiausias aš yra amžinoje harmonijoje ir taikoje. Supraskite, kad blogis turi tiek galios, kiek savo mintimis jam jos suteikiate. Atsipalaiduokite ir būkite ramūs. Ramybė ir pasitikėjimas yra jūsų jėga. Vidinė jūsų sąmonės būsena nulemia visas jūsų gyvenimo patirtis, todėl pirmiausia tapkite budriais savo vidinės erdvės sargybiniais. Akylai stebėkite, kokias mintis ir sampratas įsileidžiate vidun. Kai jūsų sąmonė rami, susikaupusi, nesudrumsta, pasąmonės išmintis iškyla į paviršių ir nukreipia jus tiesiausiu keliu. Visa savo esybe pajuntate teisingą sprendimą. Tačiau tam reikia nuraminti įsiaudrinusį protą. Jei nesate darnoje su Begaliniu ir leidžiate, kad baimė, nerimas ir neteisingos masių sąmonės sampratos jus tramdytų ir valdytų, jūsų laukia sumaištis. Ką nors pasiekti įmano tik ramus, susikaupęs ir taikingas protas.
J. Murphy"

Na jo, su tom baimem tai tiesa drinks_cheers.gif Man jei vaikai suserga, tai anksciau vis panikuodavau, kad dabar sakes, i ligonine ir ziurek, tenka ten pagulet doh.gif Dabar, jei suserga, tai guliu ir raminu save pries miega, kad viskas ok, pasveiks, cia nieko rimta ir pan, ir dar vis tikinu save, kad si karta mum ligonine nesviecia, issikapstysim namuose ax.gif Aisku, ne visada ta itaiga pasitvirtina, bet, geriau uzmigti su geresne nuotaika, nei vis galvojant, kad sakes, dabar bus blogai unsure.gif
Gaila, kad mus supanciu zmoniu akiratyje atsiranda vis tiek zmogus, kuris gadina nuotaika arba vercia jaustis blogai, galvoti blogai doh.gif Kai pasiziuri, TV geriau aplamai neziureti, arba tik gera animacija, nes per daugeli kanalu vien blogos zinios, kivircai ir nesamones ax.gif
Atsakyti