QUOTE(CrystCl @ 2015 10 12, 08:04)
Dekoju. Situacija labai bloga,daug negraziu dalyku yra,kur negaliu apsiginti,viskas griuvo man gavus naujas pareigas,o jos veida senai "maciau"-supratau,tik galvojau gal klystu. Ji su visais tokia-prisitaikele,o kadangi mano draugas jos virsininkas tai tas veikia dar labiau

Net santykiai griuvo per ja. Jis net jos uzliuliuotas,juo pasitikiu, tik mano kad ji gera,nes ji zino kaip bendraut.taciau vienu ar kitu budu mane nustate pries ji.
Suprantu Jus, nes mano mieloji, švelnioji, mandagioji, fainoji grupiokė - tokia pat. Iš pradžių irgi atrodė faina ir miela, kol nedarėme prezentacijos kartu ir neparodė savo tikro veido. Darbą darėme bendrai (gal net aš daugiau įdirbio įdėjau), susitarėme pristatyti po vieną skaidrę paeiliai, o per pristatymą staiga ji, slaviškos natūros, visiškai pakeitė planą ir pradėjo pristatyti pagal save su ilgiausiais nesuderintais tekstais, pavyzdžiais, o man liko - literatūros sąrašas

. Juokas juokais, bet atrodė lyg ji lyderė ir aktyvioji (visas vertinimasis per galvą vardan BALOOO

), o aš tarsi tinkamai nepasiruošusi prezentacijai... Kas pažįsta mane, tas suprato. Dėstytojo klausiau dėl vertinimo ir situacijos - kreivai pasižiūrėjo į mane.
Na, čia nieko galutinio nereiškia, manau, reik įdirbio, pozityvumo, daugiau savęs parodymo - ir matysis, kas yra kas. Ne Jūs viena tokioj situacijoj, kai naglesni žmonės bando lipti galvom, bet tai iš esmėw nieko nereiškia. Aš turiu savų kozerių - manau, kad ir Jūs.