Įkraunama...
Įkraunama...

Taro konsultacijos nemokamai

QUOTE(Miškų avietė @ 2015 10 12, 16:28)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Sorry, Amariliai, nesusivaldžiau biggrin.gif

Sveikos, damos. Senokai jau čia buvau. Daug naujų narių. Sveika (jei galiu), Aviete, džiugu, kad prisijungei padėti Amariliui smile.gif

Norėjau ir aš tą klausimą pakomentuoti, galvojau čia man vienai biški.. biggrin.gif

Ai, ir jeigu prisiversiu, grįšiu ir aš padėti Amariliui su klausimais, apleidau visai kortas... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akáli: 12 spalio 2015 - 16:51
QUOTE(Miškų avietė @ 2015 10 12, 16:28)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Sorry, Amariliai, nesusivaldžiau biggrin.gif

ai nu biggrin.gif zinai, kad siandien yra Hekates diena ir ner cia ko pasauli gelbet? biggrin.gif

QUOTE(Akáli @ 2015 10 12, 16:45)
Sveikos, damos. Senokai jau čia buvau. Daug naujų narių. Sveika (jei galiu), Aviete, džiugu, kad prisijungei padėti Amariliui smile.gif

Norėjau ir aš tą klausimą pakomentuoti, galvojau čia man vienai biški.. biggrin.gif

Ai, ir jeigu prisiversiu, grįšiu ir aš padėti Amariliui su klausimais, apleidau visai kortas...  blush2.gif

Jo, mergina, susiimk, man padesi ir Tau nauda bus.

As kai kursiu nauja tema tai sumazinsiu taisykliu. Parasysiu viena didelem raudonom raidem, bo ziuriu kuo issamiau aprasai reikala, tuo maziau is to naudos doh.gif
Atsakyti
Žinau žinau. Šiandien tokia diena, kad išvis patariu nuo bendravimo kiek įmanoma labiau susilaikyti... nes didelė tikimybė patekti į tikrų tikriausią meilės ir neapykantos uraganą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miškų avietė: 12 spalio 2015 - 18:17
QUOTE(Miškų avietė @ 2015 10 12, 18:12)
Šiandien tokia diena, kad išvis patariu nuo bendravimo kiek įmanoma labiau susilaikyti...

Pritariu. Kaip tik klausausi apie nesamones, kuriu mergiote pridare kieme su drauge, televisa presenta ten, santykius aiskinasi ir meiles trikampiai, kvadratai, staciakampiai ir ovalai.
Atsakyti
Sveiki,
na, irgi šiandien nuo bendravimo su žmonėmis noriu kuo toliau cool.gif. Nenuėjau šiandien į seminarus su amerikiečiu dėstytoju ir dabar save graužiu blush2.gif. O buvau nusiteikusi intensyviai mokytis, skaityti, šviestis. Per bakalauro studijas tiek patyriau, kad dabar prisižadėjau sau mokytis čia ir dabar. Atrodo, turiu galvą, turiu kantrybės, kruopštumo, ryžto, noro, bet dar nesijaučiu įsivažiavusi į magistrantūros studijas - o gaila... Man atrodo, kad suveikia psichologiniai dalykai, nusiteikimas... Ir šitas klausimas dabar labai skaudus ir aktualus. cool.gif

Noriu užduoti klausimą Miškų Avietei. Ką turėčiau daryti ir kaip galiu save įveikti, kad šiuose moksluose ir seminaruose visiškai atsiskleisčiau ir gerai pasirodyčiau? 4u.gif . 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimeta @ 2015 10 12, 19:25)
Sveiki,
na, irgi šiandien nuo bendravimo su žmonėmis noriu kuo toliau cool.gif. Nenuėjau šiandien į seminarus su amerikiečiu dėstytoju ir dabar save graužiu blush2.gif. O buvau nusiteikusi intensyviai mokytis, skaityti, šviestis. Per bakalauro studijas tiek patyriau, kad dabar prisižadėjau sau mokytis čia ir dabar. Atrodo, turiu galvą, turiu kantrybės, kruopštumo, ryžto, noro, bet dar nesijaučiu įsivažiavusi į magistrantūros studijas - o gaila... Man atrodo, kad suveikia psichologiniai dalykai, nusiteikimas... Ir šitas klausimas dabar labai skaudus ir aktualus. cool.gif

Noriu užduoti klausimą Miškų Avietei. Ką turėčiau daryti ir kaip galiu save įveikti, kad šiuose moksluose ir seminaruose visiškai atsiskleisčiau ir gerai pasirodyčiau? 4u.gif . 4u.gif

Negi tikrai manot, jog tai klausimas kortoms? biggrin.gif Yra daugybė populiariosios psichologijos knygų, kaip įveikti baimes, kaip pasitikėti savimi - paskaitykit jas. Kortos nepasakys nieko naujo. O, jei sakote, kad užtenka ir darbštumo, ir kruopštumo, tai išvis nesuprantu kame problema? Gal paprasčiausiai tinginiaujate? mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Amariliai @ 2015 10 12, 19:21)
Pritariu. Kaip tik klausausi apie nesamones, kuriu mergiote pridare kieme su drauge, televisa presenta ten, santykius aiskinasi ir meiles trikampiai, kvadratai, staciakampiai ir ovalai.

Mergiotė, tai dukraitė tavo? Kiek metų? paauglė spėju, jei meilės rombai ir kvadratai aktualu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miškų avietė: 12 spalio 2015 - 18:36
QUOTE(CrystCl @ 2015 10 12, 08:04)
Dekoju. Situacija labai bloga,daug negraziu dalyku yra,kur negaliu apsiginti,viskas griuvo man gavus naujas pareigas,o jos veida senai "maciau"-supratau,tik galvojau gal klystu. Ji su visais tokia-prisitaikele,o kadangi mano draugas jos virsininkas tai tas veikia dar labiau sad.gif
Net santykiai griuvo per ja. Jis net jos uzliuliuotas,juo pasitikiu, tik mano kad ji gera,nes ji zino kaip bendraut.taciau vienu ar kitu budu mane nustate pries ji.

Suprantu Jus, nes mano mieloji, švelnioji, mandagioji, fainoji grupiokė - tokia pat. Iš pradžių irgi atrodė faina ir miela, kol nedarėme prezentacijos kartu ir neparodė savo tikro veido. Darbą darėme bendrai (gal net aš daugiau įdirbio įdėjau), susitarėme pristatyti po vieną skaidrę paeiliai, o per pristatymą staiga ji, slaviškos natūros, visiškai pakeitė planą ir pradėjo pristatyti pagal save su ilgiausiais nesuderintais tekstais, pavyzdžiais, o man liko - literatūros sąrašas biggrin.gif. Juokas juokais, bet atrodė lyg ji lyderė ir aktyvioji (visas vertinimasis per galvą vardan BALOOO biggrin.gif), o aš tarsi tinkamai nepasiruošusi prezentacijai... Kas pažįsta mane, tas suprato. Dėstytojo klausiau dėl vertinimo ir situacijos - kreivai pasižiūrėjo į mane.
Na, čia nieko galutinio nereiškia, manau, reik įdirbio, pozityvumo, daugiau savęs parodymo - ir matysis, kas yra kas. Ne Jūs viena tokioj situacijoj, kai naglesni žmonės bando lipti galvom, bet tai iš esmėw nieko nereiškia. Aš turiu savų kozerių - manau, kad ir Jūs. 4u.gif
Atsakyti
Aš tai jau tingiu rašyti tą patį pamokslą, bet taro skirta išrišti detektyvinius klausimus ir išsiaiškinti kažkieno mintis, jausmus, veiksmų motyvus, o psichologinės pagalbos ir self couchingo patarimų/pratimų - šiais laikais apsčiai.
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2015 10 12, 18:37)
Negi tikrai manot, jog tai klausimas kortoms? biggrin.gif  Yra daugybė populiariosios psichologijos knygų, kaip įveikti baimes, kaip pasitikėti savimi - paskaitykit jas. Kortos nepasakys nieko naujo. O, jei sakote, kad užtenka ir darbštumo, ir kruopštumo, tai išvis nesuprantu kame problema?  Gal paprasčiausiai tinginiaujate? mirksiukas.gif

Kai nevilty esu ir nežinau, kaip save peržengti - tai ir klausiu doh.gif blush2.gif. Daug didelių norų, siekių, o manau, jog ir galimybes, darbštumą turiu, stengiuosi, planuoju, dirbu, o buksuoju vietoj ir save graužiu pergraužiu - tai gaunas užburtas ratas doh.gif. Tiesiog galvoju, gal Taro kortos turėtų išmintingą patarimą šitoj situacijoj blush2.gif

Džiaugčiausi, jei bent užvestumėte ant kelio. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laimeta: 12 spalio 2015 - 18:53
QUOTE(Laimeta @ 2015 10 12, 19:47)
Kai nevilty esu ir nežinau, kaip save peržengti - tai ir klausiu  doh.gif blush2.gif. Daug didelių norų, siekių, o manau, jog ir galimybes, darbštumą turiu, stengiuosi, planuoju, dirbu,  o buksuoju vietoj ir save graužiu pergraužiu - tai gaunas užburtas ratas doh.gif. Tiesiog galvoju, gal Taro kortos turėtų išmintingą patarimą šitoj situacijoj. blush2.gif

Ne kortų čia reikia dar kartą kartoju. Tai grynai psichologinė problema, kurią reikia spręsti pas psichologą.
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2015 10 12, 18:51)
Ne kortų čia reikia dar kartą kartoju. Tai grynai psichologinė problema, kurią reikia spręsti pas psichologą.

Šiaip drąsos, noro, iniciatyvos ir aktyvumo man netrūksta, bet nežinau, kas darosi, su tais seminarais. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2015 10 12, 18:37)

Mergiotė, tai dukraitė tavo? Kiek metų? paauglė spėju, jei meilės rombai ir kvadratai aktualu biggrin.gif

14 metu jai. o ka, man irgi idomu, tik pas mane susidaro jau is stereometrijos srities biggrin.gif

QUOTE(Miškų avietė @ 2015 10 12, 18:43)
Aš tai jau tingiu rašyti tą patį pamokslą, bet taro skirta išrišti detektyvinius klausimus ir išsiaiškinti kažkieno mintis, jausmus, veiksmų motyvus, o psichologinės pagalbos ir self couchingo patarimų/pratimų -  šiais laikais apsčiai.

Vat sita ir idesiu i naujos temos pradzia, o raudonai uzrasysiu "nerasyti Avietei i az". a gerai?
Atsakyti