Įkraunama...
Įkraunama...

Taro konsultacijos nemokamai

QUOTE(mirele @ 2015 10 11, 16:51)
Pati per visa tai perejau. Neturi buti to "nesusisnekejimo", tai prie nieko gero neprives. Stiprybes ir isminties!

Kaip suprantu Jums pavyko kazka pakeisti ir susitvarke viskas?
Atsakyti
QUOTE(al84 @ 2015 10 11, 16:55)
Kaip suprantu Jums pavyko kazka pakeisti ir susitvarke viskas?

Ka pavyko pakeisti - tai ilgesni laika pratempt kartu, o to kas neisvengiama pakeisti nepavyko. Vistiek nujauti, kuom pasibaigs anksciau ar veliau.

Atsakyti
QUOTE(Jolirta @ 2015 10 03, 22:02)
Viename darbe jaučiuosi visiškai nevertinama, galvoju išeiti, bet ar verta dabar. Ką kortos pasakytų? Dėkoju iš anksto.

Viliuosi, atsakymo po darbo :-)? Per išeigines.
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2015 10 11, 12:21)

Sveiki. Ne, ji nera draugiska. Ji nori Jus isstumti, jai atrodote konkurente. Nori uzmigdyti Jusu budruma per sitas neva tai draugystes, ir tuo pasinaudoti. Kas per zmogus? Tai priesas Jums, krastutinis materializmas ir ejimas va bank del materialios naudos arba tiesiog del azarto isstumtos konkurentes. Stai koks zmogus. Trumpai cia, bet esme tokia. Jums patarimas nesivelti su ja, nei asmeniniais klausimais, nei darbiniais, kiek imanoma, taip pat neiskasti karo kirvio, tas tik pakenks. Atsitraukite.
Siaip jau as ziurejau kortas, bet kad ir be kortu Jus pati viska zinote. Ziurejau, ar teisingai suprantate situacija ir taip, teisingai.

Dekoju. Situacija labai bloga,daug negraziu dalyku yra,kur negaliu apsiginti,viskas griuvo man gavus naujas pareigas,o jos veida senai "maciau"-supratau,tik galvojau gal klystu. Ji su visais tokia-prisitaikele,o kadangi mano draugas jos virsininkas tai tas veikia dar labiau sad.gif
Net santykiai griuvo per ja. Jis net jos uzliuliuotas,juo pasitikiu, tik mano kad ji gera,nes ji zino kaip bendraut.taciau vienu ar kitu budu mane nustate pries ji.
Ar galima paziuret kita situacija: Del santykiu su draugu,kas vyksta,kodel tokie pokyciai-perversmas tarp musu,jausmai,suprantu ir jo darbas ir draugai,taciau man perdaug visko,lieku viena apkaltinta, bloga.ar imanoma susigrazintu,sukurti darna?
Atsakyti
QUOTE(Vilmute7 @ 2015 10 11, 15:58)
Jo, Amariliai, labiausiai bijau prarasti tai, kas yra dabar, t.y. patogumas, darbas nuo 8 iki 17 val, ir be problemu galimybe pasiimti bileteni, kai vaikai suserga  blush2.gif Realiai, turiu viena pliusa cia, dabar kur dirbu, kad nereikia nervintis, panikuoti, kai vaikai suserga, kad galiu imti bileteni ir negauti velniu... O privaciam sektoriuje tai zinau, kad su bileteniu butu tragedija, kazka pasiketi sunkiau, kai mazi vaikai  doh.gif

Sveiki,
Kartais tas patogumas brangesnis uz didesni atlyginima. Nebutinai privaciame sektoriuje bus kitaip. Nelygu kur pakliusite aisku. As pati dirbu UAB, bet salygos siltnamines, direktoriai nuostabus zmones, kolektyvas nuostabus. Dirbu 7.30-16.00 Be baimes ir bileteni galiu pasiimti (turiu 2 mazus vaikus), ir jei kokios problemos išleidzia ir be jokiu bileteniu. Buvo problemos su mama, ejau prasyti atostogu, tai zinodami situacija, isleido savaitei ir taip, ale is namu dirbti, ka labai reikejo is namu prisijungusi per kompa padarydavau. Jei ka prisidirbu, visada prisipazystu pati, stengiuosi nepiktnaudziauti tuo geriu smile.gif turiu nuostabu skyriaus vadova kuris visada uzstoja, palaiko kai reikia. Nors atlyginimo noretusi ir didesnio bet tikrai nekeisciau viso to ka turiu dabar i didesni atlyginima kitoje darbo vietoje.
Atsakyti
QUOTE(^Vakarė^ @ 2015 10 12, 09:30)
Sveiki,
Kartais tas patogumas brangesnis uz didesni atlyginima. Nebutinai privaciame sektoriuje bus kitaip. Nelygu kur pakliusite aisku. As pati dirbu UAB, bet salygos siltnamines, direktoriai nuostabus zmones, kolektyvas nuostabus. Dirbu 7.30-16.00 Be baimes ir bileteni galiu pasiimti (turiu 2 mazus vaikus), ir jei kokios problemos išleidzia ir be jokiu bileteniu. Buvo problemos su mama, ejau prasyti atostogu, tai zinodami situacija, isleido savaitei ir taip, ale is namu dirbti, ka labai reikejo is namu prisijungusi per kompa padarydavau. Jei ka prisidirbu, visada prisipazystu pati, stengiuosi nepiktnaudziauti tuo geriu smile.gif turiu nuostabu skyriaus vadova kuris visada uzstoja, palaiko kai reikia. Nors atlyginimo noretusi ir didesnio bet tikrai nekeisciau viso to ka turiu dabar i didesni atlyginima kitoje darbo vietoje.

Ar tikrai dirbate Lietuvoje ? biggrin.gif Nes atrodo nerealu, ar bent jau valdžia ne lietuviai, nes skamba kaip iš pasakos. smile.gif
O į temą gal kas žvigtertų kaip man seksis susirasti darbą per artimiausius 6 mėn ? Ten kur dirbau, sąlygos atvirkštinės viršuje aprašytam atvejui, bijok išeiti 5 min anskčiau, atėjęs į darbą nusiteik jog šiandien valdžia gali būti atsikėlusi ne tos nuotaikos, absoliutus įstatymų nepaisymas ir pan. doh.gif Tai ten gryžti tikrai nebenoriu, o susirasti darbą su 2 vaikais atrodo misija ne iš lengvųjų. sad.gif Ar man geriau ieškoti samdomo darbo, ar bandyti kažką pačiai (nors aiškios vizijos kuo verstis dar neturiu) ? Didelis ačiū jei kas pažiūrės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Klaudijaaa @ 2015 10 12, 10:28)
Ar tikrai dirbate Lietuvoje ? biggrin.gif Nes atrodo nerealu, ar bent jau valdžia ne lietuviai, nes skamba kaip iš pasakos. smile.gif
O į temą gal kas žvigtertų kaip man seksis susirasti darbą per artimiausius 6 mėn ? Ten kur dirbau, sąlygos atvirkštinės viršuje aprašytam atvejui, bijok išeiti 5 min anskčiau, atėjęs į darbą nusiteik jog šiandien valdžia gali būti atsikėlusi ne tos nuotaikos, absoliutus įstatymų nepaisymas ir pan.  doh.gif  Tai ten gryžti tikrai nebenoriu, o susirasti darbą su 2 vaikais atrodo misija ne iš lengvųjų. sad.gif Ar man geriau ieškoti samdomo darbo, ar bandyti kažką pačiai (nors aiškios vizijos kuo verstis dar neturiu) ? Didelis ačiū jei kas pažiūrės  4u.gif

Tikrai Lietuvoje, ir tikrai lietuviai biggrin.gif
Kai ieškosite kito darbo, bandykite nusipiešti sau viziją, kokiame kolektyve ir kokioje aplinkoje norite dirbti. susidėliokite prioritetus ir nepamirskite kad musu mintys, svajones materializuojasi.
Turiu draugę, kuri ieškodama vyro visad sakydavo - dzin ta meilė, bele pinigų turėtų. Na ir turi tokį vyrą, tik jau per gerklę baigia išlįsti tie pinigai, nes moralinis, dvasinis, ar kaip čia pavadinus, komfortas kiekvienam žmogui svarbesnis už išorinį.
Pusseserė mano, dar kai vaikai buvom, sakydavo - bijau gimdyti, negimdysiu, geriau vyras būtų iškart su vaikais. Po daug metų taip ir yra, bet kai pradėjo draugauti ji dar to fakto nežinojo. dabar jie turi 3 vaikiukus, vienas jų bendras, du jo.
Tai va, transliuokite savo teigiamas mintis, neužsiciklinkite ant negatyvo, ir jos materializuosis 4u.gif
P.S. Teoriškai ir aš visa tai suvokiu, bet ach kaip sunku kartais save perprogramuoti toms teigiamoms mintims doh.gif Bet tam mes čia ir esame, kad mokytumėmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(^Vakarė^ @ 2015 10 12, 10:54)
Tikrai Lietuvoje, ir tikrai lietuviai  biggrin.gif
Kai ieškosite kito darbo, bandykite nusipiešti sau viziją, kokiame kolektyve ir kokioje aplinkoje norite dirbti. susidėliokite prioritetus ir nepamirskite kad musu mintys, svajones materializuojasi.
Turiu draugę, kuri ieškodama vyro visad sakydavo - dzin ta meilė, bele pinigų turėtų. Na ir turi tokį vyrą, tik jau per gerklę baigia išlįsti tie pinigai, nes moralinis, dvasinis, ar kaip čia pavadinus, komfortas kiekvienam žmogui svarbesnis už išorinį.
Pusseserė mano, dar kai vaikai buvom, sakydavo - bijau gimdyti, negimdysiu, geriau vyras būtų iškart su vaikais. Po daug metų taip ir yra, bet kai pradėjo draugauti ji dar to fakto nežinojo. dabar jie turi 3 vaikiukus, vienas jų bendras, du jo.
Tai va, transliuokite savo teigiamas mintis, neužsiciklinkite ant negatyvo, ir jos materializuosis  4u.gif 
P.S. Teoriškai ir aš visa tai suvokiu, bet ach kaip sunku kartais save perprogramuoti toms teigiamoms mintims  doh.gif Bet tam mes čia ir esame, kad mokytumėmės  4u.gif

Ačiū jums už teigiamą įkvėpimą, tikrai stengsiuos vizualizuoti tai ko noriu. Esu pati nemažai apie tai skaičiusi, kažkadą net esu dariusi ir nežinau ar to nuopelno, ar atsitiktinumo dėka tada pasiekiau to, apie ką svajojau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Klaudijaaa @ 2015 10 12, 15:23)
Ačiū jums už teigiamą įkvėpimą, tikrai stengsiuos vizualizuoti tai ko noriu. Esu pati nemažai apie tai skaičiusi, kažkadą net esu dariusi ir nežinau ar to nuopelno, ar atsitiktinumo dėka tada pasiekiau to, apie ką svajojau. smile.gif

As viena vakara paskaiciau feisbuke apie tai, zinojau, bet nusprendziau rimtai tuo uzsiimti, nusprendziau kad kas vakara kalbesiu, prasysiu Dievo, kad grazintu man mano vaika (santykiai ne kokie siuo metu) ir po 2 dienu gaunu zinute is vaiko "ar galiu pas jus si vakara ateiti?" Net surikau garsiai ant visu namu "Oho, Taip greitai???" lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ^Vakarė^: 12 spalio 2015 - 14:50
Sveiki. Kokia mano ateitis? (daug kas keičiasi, įdomu ką ryškiausiai pamatysite). 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(angelface @ 2015 10 12, 16:55)
Sveiki. Kokia mano ateitis? (daug kas keičiasi, įdomu ką ryškiausiai pamatysite).  4u.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Sorry, Amariliai, nesusivaldžiau biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos visos 4u.gif Noriu kreiptis į Avietę. Turėjau draugą, netekau dėl avarijos, sunku dabar, bijau kažką prisileisti, bet kaip ir turiu naują draugą kurio vardas prasideda D.Bet nelabai pasitikiu juo, nežinau, ar jis rimtai žiūri į mane ar tik šiaip sau. Pastaruoju metu labai pykstamės dėl to ,kad nesu atvira ir dažniausiai viską laikau savyję. Bet būdama šalia jo jaučiuosi lyg ir saugi,dažniau šypsausi. Jis žinoma sako mielus žodžius viską ko tik reikia,tik baimė yra ,kad liksiu įskaudinta. Nežinau, kaip suformuluoti klausimą, bet norėčiau trumpai sužinoti, kokia mūsų santykių perspektyva ir ką jūs galėtumėt patarti. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naiv3: 12 spalio 2015 - 16:47