Įkraunama...
Įkraunama...

Taro konsultacijos nemokamai

QUOTE(Ganbei1991 @ 2015 09 24, 19:53)

Norėčiau kreiptis į Miškų Avietę smile.gif
Sveiki,
Gal galite pažiūrėti ar verta priimti naują darbo pasiūlymą?
Sename esu "užsisidėjusi",dideli krūviai yra niuansų dėl ko pradėjau dairytis naujo,bet yra ir pliusų su lyginant su nauju pasiūlymu . Senas ar naujas ,kas geriau ?

...
Atsakyti
Avietine Delčia,

Mano buvęs mylimasis susirado kitą moterį. Žinia buvo pakankamai netikėta, panašu, kad jis kurį laiką tai nuo manęs netgi slėpė.
Nieko blogo nelinkiu, išskirt kažkokiu būdu jokių kėslų neturiu, bet širdy kirba klausimas, kokie jausmai juos sieja?
Labiausiai gaila, kad po tos žinios nepavyko nuo jo gerai nuslėpti, jog man vis dar ne tas pats. Tikriausiai galvoja, jog esu visiškai nuo jo priklausoma ir apgailėtina, nes nesugebu gyventi toliau sad.gif ne vienas ir ne du vyrai rodo dėmesį, bet iš pelkės išlipti nepajėgiu, kai tuo tarpu jis pats gyvena lyg niekur nieko.
Atsakyti
wub.gif wub.gif wub.gif

JUMS wub.gif

https://www.youtube....h?v=isClkx79LQ8

man balsas kerintis vyruko blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(** Svaja** @ 2015 10 09, 01:46)
wub.gif  wub.gif  wub.gif
JUMS wub.gif
https://www.youtube....h?v=isClkx79LQ8
man balsas kerintis vyruko blush2.gif  blush2.gif

Svaja, sveiki, vis prisimenu Jus,kaip nuotaikos, ar jau lengviau naujoj vietoj, kitoj šaly? Ar pakėlė nuotaiką šopingas iš pirmo atlyginimo?
Ritandra, Vilmute7 kaip Jums sekasi?
Miškų aviete, Amariliai tikiuosi Jums viskas gerai, tiesiog ilsitės?
Įpusėjo rudens sezonas, turėtų baigtis visos rudeninės depresijos, adaptacijos prie saulės trūkumo, tad ir nuotaika visų gerės. Man net pačiai stebėtina, kad jau gana ilgas laikas man viskas gerai klojasi, gera, ramu, jaučiuosi laiminga, norisi šypsotis, norėčiau ir kitoms to palinkėti.
Atsakyti
QUOTE(armatura @ 2015 10 09, 00:01)
Avietine Delčia,

Mano buvęs mylimasis susirado kitą moterį. Žinia buvo pakankamai netikėta, panašu, kad jis kurį laiką tai nuo manęs netgi slėpė.
Nieko blogo nelinkiu, išskirt kažkokiu būdu jokių kėslų neturiu, bet širdy kirba klausimas, kokie jausmai juos sieja?
Labiausiai gaila, kad po tos žinios nepavyko nuo jo gerai nuslėpti, jog man vis dar ne tas pats. Tikriausiai galvoja, jog esu visiškai nuo jo priklausoma ir apgailėtina, nes nesugebu gyventi toliau sad.gif ne vienas ir ne du vyrai rodo dėmesį, bet iš pelkės išlipti nepajėgiu, kai tuo tarpu jis pats gyvena lyg niekur nieko.

niekur nuo to nepabegsi,deja. Cia musu, moteriskiu, beda tokia- kapstytis po praeiti.
bet jei nesitiki jo susigrazint, tai koks skirtumas ka jis apie Tave galvoja? Gyvenimas zebras, pasibaigs Tavo juoda juosta, prasides balta, o jam atvirksciai. Ziurek i prieki, viskas bus ok wub.gif
beje, beveik visi mes zmones, o ir 99% vyru yra egoistai, tad daugiausiai galvojame apie save lotuliukas.gif
nu pvz pamate bendra nuotrauka i koki zmogu pirmiausiai ziurit?
4u.gif
Svaja, gera Tavo nuotaika thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikutės, wub.gif

Sekasi man žymiai geriau,darbe jau silta kaip sakau biggrin.gif bendraujames daugiau,su lietuviais aisku labiau,bet jau jau be didelės įtampos einu.Vakar diena net linksma buvo ...darbe yra smaikstuolis kuris nuotaiką pakėlė....pradzioj jis man sudarė įspūdi neigiama tokį ...galvojau asas isisokelis...pabendravus supratau kad smaikstus ax.gif

Apie namus stengiuos negalvot labai ...nes vis dar dušia drasko...manau apsiprantu mazumėle.Matysim kaip toliau.Buvau kine, fainą filmą žiūrėjau...kiek supratau kiek ne bet ne žodziuose esmė. Pažiūrėkit ...Allready mis you...kazkas taip.Ten filmas apie draugystę....

Kas dar....niu bachuro dar neturiu ne tas galvoj biggrin.gif

O beto kol kas nieko verto nepasivaideno lotuliukas.gif

NUOTAIKA tai lyrinė tai vėl kokia kitokia tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(mirackle @ 2015 10 09, 10:19)
Svaja, sveiki, vis prisimenu Jus,kaip nuotaikos, ar jau lengviau naujoj vietoj, kitoj šaly? Ar pakėlė nuotaiką šopingas iš pirmo atlyginimo?
Miškų aviete, Amariliai tikiuosi Jums viskas gerai, tiesiog ilsitės?
Įpusėjo rudens sezonas, turėtų baigtis visos rudeninės depresijos, adaptacijos prie saulės trūkumo, tad ir nuotaika visų gerės. Man net pačiai stebėtina, kad jau gana ilgas laikas man viskas gerai klojasi, gera, ramu, jaučiuosi laiminga, norisi šypsotis, norėčiau ir kitoms to palinkėti.

Ačiū, Mirackle, kad domiesi 4u.gif Taip maolu, kai kas pasiteirauja blush2.gif
Džiugu, kad Tau viskas gerai klojasi 4u.gif Taip ir toliau mirksiukas.gif
Man asmeninis gyvenimas, kaip ir gerai, o darbinė sritis - vis dar klaidžioju mintyse ax.gif Norisi didesniu galimybiu, bet baisu, kad jei kažka pakeisiu, nebejusiu to stabilumo, kas yra dabar doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mirackle @ 2015 10 09, 11:19)

Sveikos, nežianu man nieko gero. nesuprantu ar aš čia sergu ar stoga rauna. Atsikeliu ryte jau pavargus, nuotaikos nera juodai, niekur eiti nenoriu, vaikai erzina, buitis zudo smile.gif i burelius vaiku net neveziau, nes tiesiog tingiu. Ir vyras sako pabalus tu kazkokia... Aš tai visada tokia depresuojanti buvau, sakau mane ir menulis veikia, ir PMS veikia, oro kaitos veikia, bet taip pavargau nuo savo sitos busenos sad.gif verysad.gif verysad.gif tiesiog nezinau kuo imtis, pas gydytoja eiti ir kazkuo skustis - nezinau kuo... bendri tyrimai geri visada. Sakau tiesiog jau ir saves linksminti nenoriu, perlipt per save ir kazkur varyt... vat nenoriu ir tiek. Sudinos dienos man nors nera del ko jom sudinom buti... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(elvega @ 2015 10 09, 11:39)
niekur nuo to nepabegsi,deja. Cia musu, moteriskiu, beda tokia- kapstytis po praeiti.
bet jei nesitiki jo susigrazint, tai koks skirtumas ka jis apie Tave galvoja? Gyvenimas zebras, pasibaigs Tavo juoda juosta, prasides balta, o jam atvirksciai.  Ziurek i prieki, viskas bus ok wub.gif
beje, beveik visi mes zmones, o ir 99% vyru yra egoistai, tad daugiausiai galvojame apie save  lotuliukas.gif
nu pvz pamate bendra nuotrauka i koki zmogu pirmiausiai ziurit?
4u.gif
Svaja, gera Tavo nuotaika thumbup.gif   wub.gif

Elvega, man visada taip malonu išgirsti daugiau patyrusių moterų patarimus, kurios jau perėjusios ugnį ir vandenį ir į santykius žiūri blaiviu protu.
Mano atveju Vilnius mažas miestas, mus sieja dalis bendrų draugų, tai tas bendravimas, kad ir netiesioginis vis tiek būna. Čia buvo principo ir išdidumo reikalas neparodyt, kad man skauda. Visą gyvenimą turiu bėda su išdidumu, kas liečia vyrus. Norėjau šį kartą oriai atsilaikyti, bet vis tiek buvo akivaizdu, kad man bloga. Nemoku aš vaidinti, mane tai psichologiškai per daug išsekina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo armatura: 09 spalio 2015 - 13:10
Sveiki, noriu, kad paziuretu Amariliai ar Misku aviete kodel mano vyras vel pradejo bendrauti su moterimi J.
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2015 10 09, 14:08)
Sveikos, nežianu man nieko gero. nesuprantu ar aš čia sergu ar stoga rauna. Atsikeliu ryte jau pavargus, nuotaikos nera juodai, niekur eiti nenoriu, vaikai erzina, buitis zudo smile.gif i burelius vaiku net neveziau, nes tiesiog tingiu. Ir vyras sako pabalus tu kazkokia... Aš tai visada tokia depresuojanti buvau, sakau mane ir menulis veikia, ir PMS veikia, oro kaitos veikia, bet taip pavargau nuo savo sitos busenos sad.gif  verysad.gif  verysad.gif tiesiog nezinau kuo imtis, pas gydytoja eiti ir kazkuo skustis - nezinau kuo... bendri tyrimai geri visada. Sakau tiesiog jau ir saves linksminti nenoriu, perlipt per save ir kazkur varyt... vat nenoriu ir tiek. Sudinos dienos man nors nera del ko jom sudinom buti... sad.gif

Ritandra, moterims paprastai nuo depresijos padeda nauji batai, torto gabalėlis, mergaitiški sussibėgimai paplepėjimui, kad žinotum, jog ne tau vienai yra "kažkas". Pradžioj sunku prisiversti, bet kartais padeda romantiškas vakarinis pasivaikščiojimas senamiestyje dviese, nueiti į kiną, kuriame paskutinį kartą prieš šimtą metų buvai, namų aplinkos pakeitimas. Mes šį savaitgalį važiuosim su vaikais Panemunės maršrutu, pilis aplankysim, kai atsibos grįšim namo.

QUOTE(armatura @ 2015 10 09, 14:08)
Elvega, man visada taip malonu išgirsti daugiau patyrusių moterų patarimus, kurios jau perėjusios ugnį ir vandenį ir į santykius žiūri blaiviu protu.
Mano atveju Vilnius mažas miestas, mus sieja dalis bendrų draugų, tai tas bendravimas, kad ir netiesioginis vis tiek būna. Čia buvo principo ir išdidumo reikalas neparodyt, kad man skauda. Visą gyvenimą turiu bėda su išdidumu, kas liečia vyrus. Norėjau šį kartą oriai atsilaikyti, bet vis tiek buvo akivaizdu, kad man bloga. Nemoku aš vaidinti, mane tai psichologiškai per daug išsekina.

Nelabai suprantu, o kodėl reikia vaidinti arba stengtis neparodyti kitam žmogui, kad dėl jo elgesio Jums skauda? Jei Jūs kurį laiką buvote kartu, galbūt kažką planavote, o jo elgesys Jus įskaudino arba galbūt jis priėmė sprendimą kitokį nei Jūs norėtumėte, kam slėpti, kad Jūs nusiminusi, sutrikusi? Tikriausiai kartu praleidote ir gražių akimirkų, kažkada abiejų jausmai buvo tikri. Esmė - kokie tolesni Jūsų veiksmai ir elgesys. Juk per visą savo gyvenimą sutinkame daug žmonių, ir, matyt, ne šiaip sau, bet reik mokėt atsisveikint, paleist, ir išmokt pačiam būt atsakingam už savo gyvenimą, savo laimę.
Atsakyti
Puikiai suprantu tą jausmą, kai nesinori išsiduoti, kad skauda širdį dėl buvusiojo. Laimei, man tai pavyko nuslėpti. Paprasčiausiai norisi išlikti išdidžiai, kad ir kas benutiktų. Neparodyti, kad skaudu, ir net labai...
Atsakyti