Įkraunama...
Įkraunama...

Taro konsultacijos nemokamai

QUOTE(Vetra2 @ 2015 10 07, 14:08)
Vakare galėsiu kam nors atsakyti į kelis klausimukus...kas norės, prašom smile.gif

Aš labai norėčiau jei galima. 4u.gif

Laba diena,

galbūt kortos galėtų atsakyti man į klausimą kokia yra mano nesėkmių priežastis ? Situacija tokia, kad apie porą metų gyvenime labai nesiseka, nuolat lydi finansiniai nuostoliai, genda visa įmanoma technika iš eilės (nors kažkada net nežinau kam reikalingas garantinis aptarnavimas, dabar ten kreipiuosi į metus po kokius 5 kartus), dėl pinigų trūkumo kyla pastovūs barniai su vyru, neturiu darbo o susirasti perspektyva miglota, aplinkiniai žmonės nenoriai bendrauja, nors stengiuosi būti draugiška ir atrodo neturėjau komunikabilumo problemų, nesu kokia keistuolė, ir atrodo jei tik kas gali nutikti negero būtinai nutiks sad.gif Dažnai pajuokauju jog ši vieta prakeikta, nes neįmanoma kad vienai šeimai taip ištisai nesisektų. Nors... jei taip ir toliau tuoj pradėsiu tikėti prakeikimais. Bet galbūt čia tik mano asmeninis juodas periodas, nesusijęs su šeima. g.gif
Norėčiau rasti atsakymą kokia yra nesėkmių priežastis ? Ką daryti, kad viskas pasikeistų ? Ar baigsis kada tas nesėkmingas periodas ? Labai ačiū, jei kas žvilgters. 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas visoms smile.gif
Graži diena, tai ta proga gerdama rytinę kavą pasinėriau į apmąstymus. Ir deja, ne į pačius maloniausius. Bent jau šiuo momentu blush2.gif
Ilgai skaitau jūsų šią temą, bet tik dabar nusprendžiau prisiregistruoti, kai jau pamačiau, kad pačiai išsikapstyti nebeišeina...
Trumpai apibūdinsiu situaciją. Egzistuoja šioje žemėje toks žmogutis, vyriškos lyties, kuris turi nepaprastą galią - priverčia mano širdį plakti greičiau. Prieš pusantrų metų, kai tai pajutau pirmą kartą, man tai buvo visiškai nauja ir nepažystama. Stebuklingas dalykas tas susižavėjimas (o gal jau ir beveik meilė,?), priverčia jaust nepaprastus dalykus ir galiu net teigti, kad kartai net ir skraidyt. O kartais ir tėškia skaudžiai į žemę. Visko būna. Esu avinas, karštakošė, ekspronto žmogus, sakau ką galvoju, negalvodama VISIŠKAI apie pasekmes. Kartais būnu bjauri, prie jo taip pat. Tiesiog tokia esu, ir sunkiai sekasi susitvarkyti su tuo. Bet bandau! Tuo tarpu jis - begalo drovus žmogus, nedrąsus, draugiškas ir kominikabilus. Daug pasiekęs gyvenime, su NUOSTABIA šypsena. Buvo tarp mūsų visko. Ir bučinių, ir pokalbių, ir ignoravimo iš jo pusės, atžagarumo iš mano pusės, susižvalgymų. Bet nieko daugiau. Nepaisant visko, jis mano mintyse jau pusantrų metų. Nežinau ko laukiu. Bet žinau, kad ta akimirka, kai stovėjom apsikabinę mano širdis buvo pati laimingiausia.
Klausimai trumpi ir paprasti : Ar tarp mūsų kas nors, kadanors, vieną gražią dieną bus? Ar mano širdis jo nepaleidžia žinodama, kad čia dar nepabaiga? 4u.gif

Iš anksto labai dėkoju, nes pati jaučiu, kad priėjau kryžkelę, reikia JŪSŲ pagalbos. Ačiū. 4u.gif

kai turesite laiko, paziurekite.. aciu dar karta blush2.gif
Atsakyti

QUOTE(Vetra2 @ 2015 10 07, 14:08)
Vakare galėsiu kam nors atsakyti į kelis klausimukus...kas norės, prašom smile.gif

man, jei netingesit. Drauge sako, kad nenuleist ranku, pakovot.

QUOTE(Terroriste @ 2015 10 07, 13:32)
Issiskyriau su T  verysad.gif Kaltes nei vieno nera, taip isejo. Bet ar verta meginti suklijuoti kas sudauzyta? Ar galime buti dar kartu? aciu
Atsakyti
Vetra2 man 4u.gif smile.gif

Ka galvoja, jaucia man vyras M. K.?

Aciu ax.gif
Atsakyti
Vetra2, labai prasau paziureti ir man ka kortos rodo :

Pries pora menesiu visiskai pakeiciau karjeros krypti. Viskas puiku, patinka, pinigu netruksta, taciau vis nerimauju, kas bus, kai pasibaigs sitas kontraktas (baigiasi birzeli 2016). Noreciau suzinoti ar padariau teisinga sprendima kardinaliai pakeitusi darba ir ko tiketis karjeros srityje ateinanciais metais.

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jigrel: 07 spalio 2015 - 17:50
gal ir man kas pagelbes?
Atsakyti
Oj, kaip temoje tylu ir ramu. ax.gif
Atsakyti
Labas rytas, gal atsirastu kas galėtų man pagelbėti vienu klausymu? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Terroriste @ 2015 10 07, 16:53)
man, jei netingesit. Drauge sako, kad nenuleist ranku, pakovot.

Atsiprašau, kad kišuosi, bet.... jums reikia klausyti ne ką draugė sako, o daryti, kaip Jums atrodo geriausiai, ką širdis liepia. Jeigu manot pati, kad yra dėl ko kovoti, ir kovokit. Jei ne, negaiškit savo brangaus laiko. Tik pati galit įvertinti savo padėtį, nes ją tik pati geriausiai žinot. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2015 10 07, 13:09)
Vakare, meginsiu Jums atsakyti, Jus zinau, pazistu. Zinau, kad ne spaudimas cia ir man bus lengviau smile.gif
Trumpai: Jus darote strategines klaidas, salia paskaiciavimu yra isminties trukumas, todel susidaro kliutys, tiek isorines, tiek vidines. Butent strategavimas, pasitelkus ne tik pragmatinius motyvus, bet ir gyvenimiska isminti, Jums padetu. Ir informacijos Jums truksta sitame versle. Perspektyvoj nuostoliai ir to pasekoje galimi konfliktai beprasmiski.
Jeigu imates kitos srities versle, tai situacija labai panasi, yra galimybes, yra sveikas entuziazmas, bet ji slopina tie patys dalykai: nepamatuotos viltys ir strategijos nebuvimas. Atidziai pasverkite VISUS uz ir pries.

Ačiū, nebesitikėjau bigsmile.gif
Aha, aš jaučiu, kad ne tam esu gimusi, mane kviečia gyvenimas kita linkme smile.gif Tai gerai, dabar būsiu rami, ir turėsiu sau pasiteisinimą, kad Amariliai taip sakė biggrin.gif

QUOTE(allberto @ 2015 10 07, 13:23)
Is savo patirties pasakysiu, kad norint daryti versla, komandoje butina tureti vadybininka-pardaveja.
Ne siaip, bet toki, kuris yra gimes tam darbui, turi pakankamai pazinciu, ryzto, nusiteikes skambineti, rasyti laiskus ir zino, kaip parduoti.

Is patirties sakau. Be sito neimanoma pradeti.

Kitas dalykas - jusu potenciali rinka. Jeigu mazas miestelis/siaura ar ziauriai konkurencinga aplinka, atsibos suktis kaip voverei rate ir nieko netureti.

Ačiū. Taip, man įdomu, entuziazmas lyg ir yra, bet aš tame gyvenimo etape, kada galėčiau tai daryti tik jei viskas būtų labai skaidru ir absoliučiai jokio veidmainiavimo kliento atžvilgiu. Bet versle turbūt to neįmanoma būtų. O gal įmanoma, gal tik nerandu dar tos srities smile.gif
Atsakyti
QUOTE(^Vakarė^ @ 2015 10 08, 14:55)
Ačiū, nebesitikėjau  bigsmile.gif
Aha, aš jaučiu, kad ne tam esu gimusi, mane kviečia gyvenimas kita linkme smile.gif Tai gerai, dabar būsiu rami, ir turėsiu sau pasiteisinimą, kad Amariliai taip sakė  biggrin.gif
Ačiū. Taip, man įdomu, entuziazmas lyg ir yra, bet aš tame gyvenimo etape, kada galėčiau tai daryti tik jei viskas būtų labai skaidru ir absoliučiai jokio veidmainiavimo kliento atžvilgiu. Bet versle turbūt to neįmanoma būtų. O gal įmanoma, gal tik nerandu dar tos srities smile.gif

Na, as ne viska atidziai perskaitau dabar, kai beveik cia nedalyvauju, bet permetu, gi matau "savasias", turedama galimybe, atsakau. O "Amariliai taip sake" yra labai geras argumentas biggrin.gif Pralinksminot mane netiketai smile.gif Tiesa, mane domina feedback tu kitu reikalu, jeigu turite ka pasakyti, i AZ, na, kada turesite ka pasakyti...
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif Amariliai arba Miškų avietė, prašau pažiūrėkite kokios šiuo metu pas mane perspektyvos dėl darbo paieškų ... aš jau visai pasimetus... ačiū labai.
Atsakyti