QUOTE(Vetra2 @ 2015 10 07, 14:08)
Aš labai norėčiau jei galima.

Laba diena,
galbūt kortos galėtų atsakyti man į klausimą kokia yra mano nesėkmių priežastis ? Situacija tokia, kad apie porą metų gyvenime labai nesiseka, nuolat lydi finansiniai nuostoliai, genda visa įmanoma technika iš eilės (nors kažkada net nežinau kam reikalingas garantinis aptarnavimas, dabar ten kreipiuosi į metus po kokius 5 kartus), dėl pinigų trūkumo kyla pastovūs barniai su vyru, neturiu darbo o susirasti perspektyva miglota, aplinkiniai žmonės nenoriai bendrauja, nors stengiuosi būti draugiška ir atrodo neturėjau komunikabilumo problemų, nesu kokia keistuolė, ir atrodo jei tik kas gali nutikti negero būtinai nutiks sad.gif Dažnai pajuokauju jog ši vieta prakeikta, nes neįmanoma kad vienai šeimai taip ištisai nesisektų. Nors... jei taip ir toliau tuoj pradėsiu tikėti prakeikimais. Bet galbūt čia tik mano asmeninis juodas periodas, nesusijęs su šeima. g.gif
Norėčiau rasti atsakymą kokia yra nesėkmių priežastis ? Ką daryti, kad viskas pasikeistų ? Ar baigsis kada tas nesėkmingas periodas ? Labai ačiū, jei kas žvilgters. 4u.gif