Įkraunama...
Įkraunama...

Taro konsultacijos nemokamai

QUOTE(cheeky-monkey @ 2015 09 30, 13:15)
sveikos, noreciau uzduot klausima susijusi su santykiais,mano draugas užsienietis ir kartais man sunku ji suprasti. Norėčiau žinoti kokius mūsų santykius jis mato dabar ir ateity , kokie jo ketinimai, ir aplamai kokia mūsų santykiu perspektyva ? Ačiū , jei kas rasit laiko.

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jigrel @ 2015 10 02, 17:54)
Sveika, aviete, kreipiuosi ir as jusu pagalbos darbo reikalais. Pries pora menesiu visiskai pakeiciau karjeros krypti. Viskas puiku, patinka, pinigu netruksta, taciau vis nerimauju, kas bus, kai pasibaigs sitas kontraktas (baigiasi birzeli 2016). Noreciau suzinoti ar padariau teisinga sprendima kardinaliai pakeitusi darba ir ko tiketis karjeros srityje ateinanciais metais.

Aciu smile.gif

Atkeliu 4u.gif Kas tures laiko, prasau, paziurekit. Labai nerimauju.
Atsakyti
QUOTE(Tilda @ 2015 10 06, 08:48)
nee  schmoll.gif Prie Indijos į vieną šalį  cool.gif

tada Pakistanas g.gif verysad.gif ???
Atsakyti
QUOTE(Kaligula @ 2015 09 29, 01:43)
Sveikos Tarologes,
gal kuri apsiims mano klausimeli?

Ar pavyks greitu metu susirasti nauja busta?

Su partneriu ieskome buto, bet atrodo lyg viskas kaip tycia stringa.. Lyg ir randam kas prie sirdies, bet atsiranda visokiausiu strigdziu. Beveik prarandu vilti, o issikraustyti butinai reikia kuo greiciau..
Dekui, jei kuri atsakysit  smile.gif

Keliu klausima vel, gal kuri Tarologe uzmes aki... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(^Vakarė^ @ 2015 10 02, 06:38)
Labas iš ryto.

Gal galėtumėte pažiūrėti mano klausymą.
Šiuo metu su vyru bandome pasukti į vieną verslą. Bet pradžia sunkiai sekasi. Kaip mums seksis šioje srityje, kokia perspektyva viso to ar geriau ieškoti kitos krypties? Ačiū.

Vakare, meginsiu Jums atsakyti, Jus zinau, pazistu. Zinau, kad ne spaudimas cia ir man bus lengviau smile.gif
Trumpai: Jus darote strategines klaidas, salia paskaiciavimu yra isminties trukumas, todel susidaro kliutys, tiek isorines, tiek vidines. Butent strategavimas, pasitelkus ne tik pragmatinius motyvus, bet ir gyvenimiska isminti, Jums padetu. Ir informacijos Jums truksta sitame versle. Perspektyvoj nuostoliai ir to pasekoje galimi konfliktai beprasmiski.
Jeigu imates kitos srities versle, tai situacija labai panasi, yra galimybes, yra sveikas entuziazmas, bet ji slopina tie patys dalykai: nepamatuotos viltys ir strategijos nebuvimas. Atidziai pasverkite VISUS uz ir pries.
Atsakyti
QUOTE(^Vakarė^ @ 2015 10 02, 06:38)
Labas iš ryto.

Gal galėtumėte pažiūrėti mano klausymą.
Šiuo metu su vyru bandome pasukti į vieną verslą. Bet pradžia sunkiai sekasi. Kaip mums seksis šioje srityje, kokia perspektyva viso to ar geriau ieškoti kitos krypties? Ačiū.

Is savo patirties pasakysiu, kad norint daryti versla, komandoje butina tureti vadybininka-pardaveja.
Ne siaip, bet toki, kuris yra gimes tam darbui, turi pakankamai pazinciu, ryzto, nusiteikes skambineti, rasyti laiskus ir zino, kaip parduoti.

Is patirties sakau. Be sito neimanoma pradeti.

Kitas dalykas - jusu potenciali rinka. Jeigu mazas miestelis/siaura ar ziauriai konkurencinga aplinka, atsibos suktis kaip voverei rate ir nieko netureti.
Atsakyti
Issiskyriau su T verysad.gif Kaltes nei vieno nera, taip isejo. Bet ar verta meginti suklijuoti kas sudauzyta? Ar galime buti dar kartu? aciu
Atsakyti
Vakare galėsiu kam nors atsakyti į kelis klausimukus...kas norės, prašom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmute7 @ 2015 10 06, 10:16)
Paprašysiu ir aš pagalbėti  4u.gif Gal kuri tarologė apsiims pažiūrėti į mano darbo perspektyvas  4u.gif
Situacija tokia, nežinau ką mano vadovė galvoja apie mane, kartais atrodo, kad ji manim pasitiki, vertina, bet, kai pasižiūri iš finansinės pusės, tai algos nekelia  unsure.gif Rodos bendraujam super, ir asmeninėm temom ir darbinėm, bet nesuvokiu jos požiūrio, atrodo, kad netiki mano galimybemis, todel ir nesiūlo kažko geresnio tiek finansine prasme, tiek tobulėjimo prasme  g.gif
Tad klausimas būtų toks, kokios mano darbo perspektyvos, nusimato kažkos finansinis ir tobulėjimo prasme pasikeitimas, ar geriau keisti darbą? Bei koks požiūris į mane mano šefės?
Labai ačiū jei kuri žvilgterės į mano situaciją  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Vetra2 jeigu galesite, atsakykite i mano klausimuka 4u.gif Busiu dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmute7 @ 2015 10 07, 16:10)
Vetra2 jeigu galesite, atsakykite i mano klausimuka  4u.gif Busiu dekinga  4u.gif

vakare, kai grįšiu namo smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergiukes 4u.gif
aprime mazumele, ruduo daro savo...

Mano nuotaika ir siadiena
https://www.youtube....h?v=rfOrplg80MM

kazkas tokio unsure.gif

laisvadienis man tai matyt dwel to..o dar dukra su seima isvykus pailset tai as su suniu abi liudim angel_sadangel.gif
Atsakyti
Sveikos,
Turiu klausimą: ar teisingas pasirinkimas keisti gyvenamąją vietą? Lyg ir protas sako, kad gerai, o va vidinė nuojauta tam nepritaria.
Ačiū 4u.gif
Atsakyti