Įkraunama...
Įkraunama...

Taro konsultacijos nemokamai

QUOTE(Miškų avietė @ 2015 10 02, 12:58)

Sveiki. Vaikino jausmai, vargu, ar artimiausiu metu jums suliepsnos. Manyčiau, išliks tokioje pačioje stadijoje. Neforsuokite ir neskubėkite. Gyvenimas viską sudėlios į savo vietas. Pusmečio bėgyje kitų meilių nelabai nusimato, būsite savo širdimi ištikima tam V. Dėl to "aplamai", tai visam gyvenimui kortos nemetamos, tai pernelyg abstraktu smile.gif

Aciu jums Miškų avietė uz izvalgas. Aisku tikejausi isgirsti gesreniu dalyku, bet visgi truputi nusiraminau. Nenoriu pasirodyt ikyri bet noreciau paprasyt jei nesunku gal galetumet dar karta kortas ismest. Nezinau kaip tinkamai klausima suformuluot. Tiesiog smalsu ar tas vaikinas V nesusiras kokios rimtos merginos artimiausiu metu. Na jai tiksliau per koki pusmeti mazdaug ? Nes turbut metus i prieki pasiuret nelabai imanoma speju? Buciau tikrai labai dekinga:)
Atsakyti
QUOTE(jolantele1030 @ 2015 10 05, 14:52)
Aciu jums Miškų avietė uz izvalgas. Aisku tikejausi isgirsti gesreniu dalyku, bet visgi truputi nusiraminau. Nenoriu pasirodyt ikyri bet noreciau paprasyt jei nesunku gal galetumet dar karta kortas ismest. Nezinau kaip tinkamai klausima suformuluot. Tiesiog smalsu ar tas vaikinas V nesusiras kokios rimtos merginos artimiausiu metu. Na jai tiksliau per koki pusmeti mazdaug ? Nes turbut metus i prieki pasiuret nelabai imanoma speju? Buciau tikrai labai dekinga:)

Kam jus save kankinat??? doh.gif jus ji mylit, jis jusu ne. Nu turi zmogus teise susirast ka nori gi unsure.gif kuo ilgiau "sedesit" ant minciu apie ji, tuo sunkiau seksis susitvarkyt savo gyvenima!
Mano patarimas ne kortu. Jei jus bendraujat bet jis jusu kaip moters nepastebi, reiskias ne tokio tipo moterys jam patinka. Jei norit del jo kovot tai turit kardinaliai pasikeist, gal but drasesne, gal veiklos daugiau uzsiimti, gal tiesiog nueit i muzikini teatra, dramos o ne i akropoli filmo ziuret, gal jus jam neidomi? As nepazistu jusu bet vyrui moteris turi but idomi. As visada sakau tom "siauziojanciom paskui vyrus ir seile varvinanciom" - pasistatykit gyvenime taip kad paskui jus vyrai begtu o ne jus. Dirbkit vardan finansines nepriklausomybes, mylekit save, skaitykit knygas, turekit hobi ir nereiks laukt to princo mirksiukas.gif

Nepriimkit visko asmeniskai bet isiklausykit ka sakau. Kazkodel jauciu kad jauna dar esat!
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2015 10 05, 10:24)
Gimtadienius visada geriau praleisti santūriai ir be didelių balių, nors, aišku, kaip taisyklė pas daugumą yra atvirkščiai. Taip nuo ten, kur esate per savo gimimo dieną, priklauso, kaip klostysis ateinantys metai iki sekančio gimtadienio.

gavau netiketa dovana-atrologe atsiute man paskaiciavima kur turiu sutikti sekanti savo gimtadieni. Taigi teks trenktis i Egipta!!! doh.gif thumbup.gif kaip man patinka tokie dalykai bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(elvega @ 2015 10 05, 16:51)
gavau netiketa dovana-atrologe atsiute man paskaiciavima kur turiu sutikti sekanti savo gimtadieni. Taigi teks trenktis i Egipta!!!  doh.gif  thumbup.gif  kaip man patinka tokie dalykai bigsmile.gif

eee kur ta paslauga gauti? gal yra kokia cia mergina? mano vyro arteja, teks paziureti gal nustebinsiu lotuliukas.gif

p.s bet tau paciia patiktu ten pamineti savo gimtadieni? patinka keliones ir t,t,
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2015 10 05, 16:58)
eee kur ta paslauga gauti? gal yra kokia cia mergina? mano vyro arteja, teks paziureti gal nustebinsiu  lotuliukas.gif

p.s bet tau paciia patiktu ten pamineti savo gimtadieni? patinka keliones ir t,t,

Ir aš norėčiau, kad pasidalintumėt tokia info, bei jos kaina.
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2015 10 04, 18:51)
Tas vyriškis tikrai jaučiasi ir mano turintis valdžią bei kontrolę savo rankose. Galvoja, kad gali pakreipti scenarijų, kaip tik panorės. Ego, narciziškumas ir neadekvatus aplinkos suvokimas. Plius tikrai tikrai savo vaidmeny vaidina alkoholis, ar tai kitos neaiškios medžiagos. Pakenkti jums jis yra suinteresuotas ir šiuo metu, greičiausiai, itin pakylėtas tokio perdėto entuziazmo, bet jo planai yra gerokai atitrūkę nuo realių jo galimybių ir iš tikro nemanyčiau, kad jūs tiesiogiai nuo jo nukentėsite. Jis dar įsivaizduoja, jog jus "myli", bet ta meilė infatili ir nebrandi. Kortų patarimas jums nesivelti į abejotinus reikalus ir susitarimus ankščiau laiko. Nekonktaktuokite su juo absoliučiai, neduokite jam kaip energetiniui vampyrui misti jūsų išgąsčiu ir nerimu. Stenkitės, kiek įmanoma, išlikti blaivaus proto ir nepasiduoti jo įtakai. O dabar be kortų patarimas: susirinkite įrodymus dėl jo grasinimų ir į policiją. Tegul atsako teisiškai už savo šantažą ir psichologinį smurtą. Stiprybės.

Dekui... stiprybes man prireiks...
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2015 10 05, 15:58)
eee kur ta paslauga gauti? gal yra kokia cia mergina? mano vyro arteja, teks paziureti gal nustebinsiu  lotuliukas.gif

Taigi pilna astrologių, kurios ir nustatinėja tinkamas vietas. Netingėkit pagooglint ax.gif
Atsakyti
prasau patarimo... gal kortos ka nors parodys? :/
su zmogumi su kuriuo dabar esu santykiai sudetingi, itariu esant 3 asmeni. nepasitikejimo berods per daug, kiekviena karta i ji ziuriu ir visalaik abejoju ar tiesa sako... ir sutikus savo buvusi drauga - viskas apsiverte galvoje, sirdis pradejo greiciau plakti.. ka kortos rodo apie E (dabartiniu) ir buvusi A? gal verta uzdaryti tiesiog sita lapa ir saves nekankinti?

yra galimybe keisti darba, ar verta rizikuoti?

buciau labai dekinga uz patarima ...
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2015 10 05, 15:58)

jo, keliones man labai labai , galeciau gyventi su kuprine, net lagamino nereik biggrin.gif na ir netuscia kortele turi but, cia jau butina salyga smile.gif dabar kiek prispausiu uodega, apsieisiu su tuo Egiptu iki metu pabaigos .O kitamet turiu planu, bet jie dar teoriniai,reiks rinktis.

Papildyta:
QUOTE(BAiste @ 2015 10 05, 16:34)
Ir aš norėčiau, kad pasidalintumėt tokia info, bei jos kaina.

zinok gavau dovanu sita paskaiciavima, nepasakysiu kiek kainavo
Atsakyti
QUOTE(elvega @ 2015 10 05, 15:51)
gavau netiketa dovana-atrologe atsiute man paskaiciavima kur turiu sutikti sekanti savo gimtadieni. Taigi teks trenktis i Egipta!!!  doh.gif  thumbup.gif  kaip man patinka tokie dalykai bigsmile.gif

Tai jums gerai, kad į Egiptą biggrin.gif o man tai į tokią šalį, kur net širdis netraukia ir netrauks doh.gif biggrin.gif su nesaugumu asocijuojasi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tilda @ 2015 10 05, 21:14)
Tai jums gerai, kad į Egiptą  biggrin.gif o man tai į tokią šalį, kur net širdis netraukia ir netrauks  doh.gif  biggrin.gif su nesaugumu asocijuojasi  doh.gif

ko gero i Tunisa?
Atsakyti
QUOTE(elvega @ 2015 10 05, 22:22)
ko gero i Tunisa?

nee schmoll.gif Prie Indijos į vieną šalį cool.gif
Atsakyti