Įkraunama...
Įkraunama...

Taro konsultacijos nemokamai

QUOTE(Garbanotaledi @ 2015 10 04, 11:28)
Labas rytas visoms smile.gif
Graži diena, tai ta proga gerdama rytinę kavą pasinėriau į apmąstymus. Ir deja, ne į pačius maloniausius. Bent jau šiuo momentu  blush2.gif
Ilgai skaitau jūsų šią temą, bet tik dabar nusprendžiau prisiregistruoti, kai jau pamačiau, kad pačiai išsikapstyti nebeišeina...
Trumpai apibūdinsiu situaciją. Egzistuoja šioje žemėje toks žmogutis, vyriškos lyties, kuris turi nepaprastą galią - priverčia mano širdį plakti greičiau. Prieš pusantrų metų, kai tai pajutau pirmą kartą,  man tai buvo visiškai  nauja ir nepažystama. Stebuklingas dalykas tas susižavėjimas (o gal jau ir beveik meilė,?), priverčia jaust nepaprastus dalykus ir galiu net teigti, kad kartai net ir skraidyt. O kartais ir tėškia skaudžiai į žemę. Visko būna. Esu avinas, karštakošė, ekspronto žmogus, sakau ką galvoju, negalvodama VISIŠKAI apie pasekmes. Kartais būnu bjauri, prie jo taip pat. Tiesiog tokia esu, ir sunkiai sekasi susitvarkyti su tuo. Bet bandau! Tuo tarpu jis - begalo drovus žmogus, nedrąsus, draugiškas ir kominikabilus. Daug pasiekęs gyvenime, su NUOSTABIA šypsena. Buvo tarp mūsų visko. Ir bučinių, ir pokalbių, ir ignoravimo iš jo pusės, atžagarumo iš mano pusės, susižvalgymų. Bet nieko  daugiau.  Nepaisant visko, jis mano mintyse jau pusantrų metų. Nežinau ko laukiu. Bet žinau, kad ta akimirka, kai stovėjom apsikabinę mano širdis buvo pati laimingiausia.
Klausimai trumpi ir paprasti : Ar tarp mūsų kas nors, kadanors, vieną gražią dieną bus? Ar mano širdis jo nepaleidžia žinodama, kad čia dar nepabaiga?  4u.gif

Iš anksto labai dėkoju, nes pati jaučiu, kad priėjau kryžkelę, reikia JŪSŲ pagalbos. Ačiū. 4u.gif

kai turėsite laiisvo laiko pažiūrėkite smile.gif būčiau labai dėkinga. Šiuo metu tikrai sunku verysad.gif
Atsakyti
Merginos, matau jūsų klausimus, viskas gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2015 10 04, 19:02)
Manyčiau, dirbsite puse etato.

Liūdni reikalai... verysad.gif O gal visgi man reiktų atsisakyti to pusės etato - pašalpa būtų didesnė ir daugiau laiko mokslams, nes dabar sukuosi kaip voverė rate ir negaliu skirti daug dėmesio mokymuisi?.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimeta @ 2015 10 04, 20:17)
Liūdni reikalai...  verysad.gif O gal visgi man reiktų atsisakyti to pusės etato - pašalpa būtų didesnė ir daugiau laiko mokslams, nes dabar sukuosi kaip voverė rate ir negaliu skirti daug dėmesio mokymuisi?.. 4u.gif

Jūsų klausime yra ir atsakymas tuomet 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2015 10 04, 19:20)
Jūsų klausime yra ir atsakymas tuomet 4u.gif

Tada visai liūdnas reikalas, nes bedarbe nesinori būti... O mano tėvai nori, kad dirbčiau nors puse etato - juk tai ale papildoma patirtis.
Atsakyti
QUOTE(mirackle @ 2015 09 30, 16:03)
Nu, bet gi gimtadienio proga jubiliatas turėtų mėgautis, o ne kaip pas lietuvius įprasta -dvi dienas pluša virtuvėj, kad pradžiugintų svečius. Aš išgyvendinau tą įprotį, jei draugai ateina, nuperku gatavų sušių, jie atsineša torčiuką ir sau vakarojam .... tik dar vienkartinių indų nenaudoju (juokauju). Va, šiandien ateina buvusi anyta vaiko su vardadieniu pasveikint. Kadangi ji išmintinga moteris, sutarėm, kad atsineš kažką saldaus, o iš mūsų pusės bus sūrių, alyvuogių, kitokių zakuskių asorti. Man tereiks tik peilius pasigaląst ir gražiai viską supjaustyt.
O dovanos pačios geriausios yra tos, kurios sunaudojamos asmeniškai - SPA, masažas, "nagai", šuolis parašiutu.

Jo, gerai, kai taip sutarta su visais drinks_cheers.gif
Pas mus, deja, tokio susitarimo nera, o ir nelabai iseitu sutarti g.gif su draugais, tai jo, daznai buna taip, kad pasuka, sako, ateinam, tai kokios picos uzsakai, kazko greit ant stalo papjautai ir ramu, bet kai gimines ateina doh.gif tai turiu tokia asoba doh.gif doh.gif kur jei nepagaminsi ko, tai sakes, kalbes, kad va, kokia neseimyniska, nepagamino doh.gif arba pusis, kaip ji viska moka, o as va, kokia prasta doh.gif Uosvene mano jo, sutarti galima, nes ji ne is tu, kur balius daro didelius, tai jeigu atvaziuoja kada, tai ir atsiveza vaisiu, ir padeda man seimininkauti, zodziu, super tada buna thumbup.gif Man labai patinka gimtadieniai ne namuose, gamtoje arba kavinukeje, arba tik su gerais draugais namuose zaidziant kokius fainus zaidimus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmute7 @ 2015 10 05, 10:55)
Jo, gerai, kai taip sutarta su visais  drinks_cheers.gif
Pas mus, deja, tokio susitarimo nera, o ir nelabai iseitu sutarti  g.gif su draugais, tai jo, daznai buna taip, kad pasuka, sako, ateinam, tai kokios picos uzsakai, kazko greit ant stalo papjautai ir ramu, bet kai gimines ateina  doh.gif tai turiu tokia asoba  doh.gif  doh.gif kur jei nepagaminsi ko, tai sakes, kalbes, kad va, kokia neseimyniska, nepagamino  doh.gif arba pusis, kaip ji viska moka, o as va, kokia prasta  doh.gif Uosvene mano jo, sutarti galima, nes ji ne is tu, kur balius daro didelius, tai jeigu atvaziuoja kada, tai ir atsiveza vaisiu, ir padeda man seimininkauti, zodziu, super tada buna  thumbup.gif Man labai patinka gimtadieniai ne namuose, gamtoje arba kavinukeje, arba tik su gerais draugais namuose zaidziant kokius fainus zaidimus  ax.gif

o as deja iš tu moterų kurios ruošia balius. Pas mane buvo ir namine balta mišrainė, ir silkė patale, ir zuvis kepta su svoguniukais, ir naminis vyniotinis karkos ir lieziuvis ir šaltiena lotuliukas.gif viska dariau pati, ir sakyciau net labai neuztrukau ir nesijauciau nusikalus ax.gif Man kaifas ruošti vaišes zmonėm kuriuos myliu smile.gif Ai, dar ir gira namine padariau lotuliukas.gif
Ir kaledas ir naujus metus pernai šventėm pas mus, ir šiemet turbut taip bus. Kazkaip kaip isikelėm i nama, ir yra vietos sutalpinti ir 30 zmoniu tai pasaka. Gal todėl zinau kad nors ir nekviečiu i gimtadieni draugų bet jie ateina, nes žino kad busiu pasiruosus biggrin.gif
Senamadiska aš smile.gif
Atsakyti
Gimtadienius visada geriau praleisti santūriai ir be didelių balių, nors, aišku, kaip taisyklė pas daugumą yra atvirkščiai. Taip nuo ten, kur esate per savo gimimo dieną, priklauso, kaip klostysis ateinantys metai iki sekančio gimtadienio.
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2015 10 05, 11:24)
Gimtadienius visada geriau praleisti santūriai ir be didelių balių, nors, aišku, kaip taisyklė pas daugumą yra atvirkščiai. Taip nuo ten, kur esate per savo gimimo dieną, priklauso, kaip klostysis ateinantys metai iki sekančio gimtadienio.

bet blogai tarkim kad aš svenciau namie su sau artimais zmonem? Tai tegu metai kiti ir buna, namie, tarp artimu zmoniu, ramūs , saugus.
Nes tarkim as nesijausciau gerai guledama kokiam spa per gimtadieni.
Lyg Amarilei minejo ar jus, kad ta vieta gerai nusakytu astrologas? reiktu pabandyti ka sako, kas man tiktu per vieta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2015 10 05, 10:20)
o as deja iš tu moterų kurios ruošia balius. Pas mane buvo ir namine balta mišrainė, ir silkė patale, ir zuvis kepta su svoguniukais, ir naminis vyniotinis karkos ir lieziuvis ir šaltiena  lotuliukas.gif  viska dariau pati, ir sakyciau net labai neuztrukau ir nesijauciau nusikalus ax.gif Man kaifas ruošti vaišes zmonėm kuriuos myliu smile.gif Ai, dar ir gira namine padariau  lotuliukas.gif 
Ir kaledas ir naujus metus pernai šventėm pas mus, ir šiemet turbut taip bus. Kazkaip kaip isikelėm i nama, ir yra vietos sutalpinti ir 30 zmoniu tai pasaka. Gal todėl zinau kad nors ir nekviečiu i gimtadieni draugų bet jie ateina, nes žino kad busiu pasiruosus biggrin.gif
Senamadiska aš smile.gif

Su praejusiu gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Saunuole, kad pasiruosi sventem pati 4u.gif
As irgi tokia megeja pati viska daryti ax.gif Vaikams ir tortus kepu ir sausainiukus, vaikus itraukiu i procesa, kazkaip visi kartu krutam virtuvej ax.gif
Pas mane tik butas, ne namas, tai vargina tas ilgas sventimas, nes negali visi vienu metu susirinkti, netelpam unsure.gif
Atsakyti
Sveikos merginos.
Nežinau ar aš čia į temą, ar nelabai, bet gal kuri parašytų....
Mano sesei labai nesiseka verysad.gif
...ir pradėjau aš galvot apie jos gyvenimą...žodžiu, nuo pat mažumės bėdos lydėjo, būdama vos 3 tik per plauką išvengė kraujo užkrėtimo, paskui apdegė kojas (užkrito žibalinė lempa), dar vėliau avarija, nelabai nusisekęs vedybinis gyvenimas, vaiko netekimas ir dar įtarimai nekokie sveikatos atžvilgiu. Aš taip noriu jai padėt, tik deja kaip ??? verysad.gif
Atsakyti
Sveikos

Kaip klostysis finansiniai reikalai. Ar artimiausiu (3 mėn. bėgyje) padidės pajamos.
Ačiū 4u.gif
Atsakyti