Įkraunama...
Įkraunama...

Taro konsultacijos nemokamai

QUOTE(Rasos_lasas @ 2015 10 01, 21:04)
iki kol buvo taip kaip buvo tai klausiau apie santykius, nes jie nuvaziave visai tai ir isvedziojau apie skirybas, (nes jam siuo metu pinigai pirmoj vietoj buvo) paskuj tik papildziau savo posta, kai suzinojau, jog guldo i ligonine, perklausiau  4u.gif  tik is to didelio streso matyt neaiskiai surasiau  4u.gif  o rupet visgi rupi, juk vaiku tevas ir bedrakeleivis musu bendro gyvenimo, tik va kilo rupesciu daug ir vienu metu ir seip tas ratas yra uzsisukes nuo musu bendro gyvenimo kartu.... nesiseka nuolat ir kai supuola nieko nebesinori. gal mes netinkam vienas kitam, o gal tiesiog toks musu gyvenimo desnis.... bet jau abu pervarge nuo visko

Tada kažin ar tinkamoj temoj pagalbos ieškot nes čia atsako į konkrečius lakoniškus klausimus.Apie mainus pagalvokit,nu negali būti tokia pagalba už dyką.Jei norit savitarpio pagalbos-sveika atvykus
Atsakyti
Labas iš ryto.

Gal galėtumėte pažiūrėti mano klausymą.
Šiuo metu su vyru bandome pasukti į vieną verslą. Bet pradžia sunkiai sekasi. Kaip mums seksis šioje srityje, kokia perspektyva viso to ar geriau ieškoti kitos krypties? Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Andro @ 2015 10 01, 22:35)
Tada kažin ar tinkamoj temoj pagalbos ieškot nes čia atsako į konkrečius lakoniškus klausimus.Apie mainus pagalvokit,nu negali būti tokia pagalba už dyką.Jei norit savitarpio pagalbos-sveika atvykus

kai zmogus pasimetes ir neturi su kuo pasisneket, tai ir kreipiasi kur sugalvoja (juk svetimam lengviau pasiguost), tiesa, perdaug as cia uzsinorejau suzinoti, tiesiog emocijos eme virsu 4u.gif (del finansinio klausimo misko aviete rase patikslinti, tai ir parasiau mirksiukas.gif ) tik issipleciau perdaug doh.gif
Atsakyti
Visai neturiu galimybiu siuo metu aktyviai dalyvauti temoje, bet Rodnegos klausima maciau, da maciau, kad tas sukele kokius tai aptarimus, nebesigilinau i juos. O Rodnega pas mane blata turi, pati nezinodama to dorai ir nesinaudodama tuo, as jai moraliskai skolinga esu, ko ji turbut nepamena. Arba nesusieja su kitu nicku smile.gif Taigi, Rodnega, tas darbinis vyriskis realiu jausmu ir ketinimu Jusu atzvilgiu neturi, ketinimai sakem ant vandens, praeinantys, jausmu romantiniu - nulis, bet minciu tokiu apsciai. Skiaz tai hormonu koks tai pasvyravimas laikinas ir nerimtas jam. Pavojus yra susikirsti, darant is to trikampi, patarime Jums koncentruotis i seima, o i sita su jumoru ziureti, visokie pareiskimai tiesiai sviesiai gali tik supriesinti jus abu tame darbe, o to visai nereik. Jam greit praeis ta romantika, ji tik viename lygmenyje ir skystokame pavidale, nesureiksminkite to smile.gif

Dar maciau, kad kazkas klause apie gimtadienini laikotarpi, nezinau, ar buvo atsakyta. Ta viska paaiskina astrologija. As paaiskinti taip nemoku, bet faktas tas, kad pries/pogimtadieninis laikas yra pavojingas ir ji reik leist ramiai, itin ramiai. Ivykiai to meto reiksmes turi, reik i juos atkreipti demesi, taipogi galima koreguotis visus ateinancius metus, gimtadieni sutinkant kitoje vietoje (astrologo kompetencijoj suziuret kokioje), kad taisyt gresianciu nemalonumu sritis.
Atsakyti
Amarilia man vėl reikia tavo patarimo smile.gif

Asmeninis gyvenimas visiškai nesiklosto, prieš metus labai įskaudino vienas vyras, todėl dabar nepasitikiu vyrais višiskais ir negaliu klausyti komplimentų ir panašių žodžių....

Gaunu to dėmesio bet ne iš to žmogaus kuris man patiktu ar jausčiau kažkoki susižavėjimą.

Taip pat neduoda ramybės vienas žmogus apie kuri visą laiką galvoju, nors susitike buvome tik du kartus. Ir niekaip negaliu jo išmesti iš galvos , turbūt laikausi praeities ir kažkokių prisiminimų...

Gal galėtum pažiūrėti ar matosi koks prašviesiejimas smile.gif

Ačiū.

Atsakyti
Laba diena.

Kreipiuosi į jus, nes esu pasimetusi, nebežinau ko noriu gyvenime... Mėtausi tarp įvairių tikslų ir krypčių, bet nežinau į ką įsikabinti tvirtai.. Kartais atrodo, kad viską pasiekiau ir nieko geriau jau nebebus... Net nežinau kaip ir klausimą sukonkretint - ar nusimato mano gyvenime pokyčiai?
O gal tiesiog plaukt pasroviui..
Atsakyti
QUOTE(Vijoka @ 2015 09 30, 20:01)
Norėčiau savo klausimuką priminti  4u.gif  Būsena mano vėl baisi, jaučiu kaip krenta mano pasitikėjimas savimi, draugas su tom savo abejonėm mane vargina, jau nebežinau ko laukti ir tikėtis. Sunkiai sekasi susirasti bendrą būstą, kuriame norėtume įsikurti:arba kaina netinka, arba nėra galimybės apžiūrėti, arba kokios nors kitos priežastys gal. Noriu paklausti, ar per artimiausius tris mėnesius mūsų santykiai peraugs į kitą lygmenį?  4u.gif

Sveiki. Trijų mėnesių laikotarpyje santykių perėjimo į kitą lygį dar nevertėtų tikėtis. Draugui sunku rodyti emocijas ir jausmus, todėl jo nespauskite ir neverskite lipti per patį save. Tai racionalus vyras ir jam svarbu pragmatiškumas, patogumas, komfortas, o kai to nėra negali iš savęs ištransliuoti meilės fontantus. Būkite stipri ir ramiai peržiemokite šį etapą 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Kadar @ 2015 10 01, 10:49)
Labas rytas  4u.gif

Turiu labai aktualių šiuo metu klausimą: susipykau su labai artimu žmogumi G., gal net nesusipykom, tiesiog įvyko nesusipratimas, apsimėtyma žodziais ir man net nesuprantama, kodėl tas žmogus (moteris) taip užpyko, nustojo bendrauti, pradėjo mane ignoruoti. Vistik didesnę kaltę jaučiu aš ir tas mane labai slegia. Gal galėtumėte pažiūrėti ką tas žmogus galvoja apie visa tai,kaip santykiai klostysis toliau ir ką daryti,kad jie apskritai klostytųsi. Tai LABAI svarbu  unsure.gif .

Koks gražus jūsų avataras 4u.gif

Moteris G ant jūsų nėra baisiai supykusi, kaip galbūt galvojate. Ji tiesiog jaučiasi, jog pateko į durnės vietą ir kažkuria prasme (manyčiau, labiau moraline) davė jums per daug nei buvote verta, tačiau emocijas jau nustūmė ir mąsto adekvačiai. Su šia moterimi ryšius jus, greičiausiai, atnaujinsite tik jausite tarp jūsų tvyrantį šaltuką ir atstumą. Be to galimi pasikartojantys apsižodžiavimai, kai vėl kažuri nepamąstysite ir leptelėsite kokią nesąmonę. Kurį laiką jos geriau nejudinkite, pabūkite tolėliau. Kortų patarimas jus nekartoti klaidų ateiyje, neužciklinti ties šia nuoskauda ir ramiai palaukti, kol pas tą moterį ledai galutinai atsileis. Venkite karštligiškų ir staigių sprendimų. Sėkmės smile.gif
Papildyta:
QUOTE(jolantele1030 @ 2015 10 01, 13:23)
Sveikos. gal galetu ir man kuri kortas ismesti. labai nesiseka meiles srityje. esu isimylejusi iki ausu vaikina V. Zinau kad jis ziuri i mane kaip i drauge. Bet vistiek norertusi suzinoti ar jo poziuris i mane keisis? gal ir kvailai klausiu. bet visko gi gyvenime buna. Ir aplamai ar bus pas mane kazkokiu prosvaisciu meiles srityje. Aciu smile.gif

Sveiki. Vaikino jausmai, vargu, ar artimiausiu metu jums suliepsnos. Manyčiau, išliks tokioje pačioje stadijoje. Neforsuokite ir neskubėkite. Gyvenimas viską sudėlios į savo vietas. Pusmečio bėgyje kitų meilių nelabai nusimato, būsite savo širdimi ištikima tam V. Dėl to "aplamai", tai visam gyvenimui kortos nemetamos, tai pernelyg abstraktu smile.gif

QUOTE(Liepsnotoji_Pelėda @ 2015 10 01, 13:23)
Sveikos  4u.gif
Aš, kvaiša, ir vėl čia. Niekaip neišeina ramiai gyventi, būtinai į kažką įsiveliu...
Taigi, yra vyrukas V., kuris, panašu, pametė galvą (arba aš, kaip neretai pasitaiko, naivi). Norint būt kartu, veikiausiai abiem reikėtų keist gyvenamąją vietą. Trauka stipri, bet aš sunkiai įsivaizduoju tuos galimus santykius, čia būtų kažkas visiškai crazy...
Jeigu kas užmesit akį, kokie čia jausmai valdo ir kokios būtų perspektyvos, būsiu labai dėkinga  4u.gif

Sveiki. Jūsų santykių perspektyva gana įdomi. Jei susieitumėte su šiuo vyruku, draugystė būtų aistringa, kupina smalsumo, naujų potyrių, atneštų naujų idėjų ir suvokimo apie gyvenimą bendrąją prasme. Tiesa, taip pat pamatytumėte, kad ne viskas auksas, kas auksu žiba. Greičiausiai, iškiltų visokių žemiškų niuansų, į kuriuos skirtųsi jūsų požiūris, būtumėte per daug prisikūrę iliuzijų ir pernelyg atsiplėšę nuo žemės. Vyras jums simpatizuoja, bet jis tikrai ryškiai nerimauja dėl tos galimos vietos keitimo ir įvairių finansinių niuansų. Jam tai galvos skausmas, irgi nerimauja, ar tie pokyčiai nepagadintų bendravimo. Jei norite vystyti draugystę su juo, kortų patarimas jums labiau koncentruotis ne į emocijas, o į pinigų uždirbą, komforto kūrimą. Būkite organizuota ir darbšti, to dabar reikia labiausiai. Sėkmės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2015 10 02, 11:58)
Sveiki. Jūsų santykių perspektyva gana įdomi. Jei susieitumėte su šiuo vyruku, draugystė būtų aistringa, kupina smalsumo, naujų potyrių, atneštų naujų idėjų ir suvokimo apie gyvenimą bendrąją prasme. Tiesa, taip pat pamatytumėte, kad ne viskas auksas, kas auksu žiba. Greičiausiai, iškiltų visokių žemiškų niuansų, į kuriuos skirtųsi jūsų požiūris, būtumėte per daug prisikūrę iliuzijų ir pernelyg atsiplėšę nuo žemės. Vyras jums simpatizuoja, bet jis tikrai ryškiai nerimauja dėl tos galimos vietos keitimo ir įvairių finansinių niuansų. Jam tai galvos skausmas, irgi nerimauja, ar tie pokyčiai nepagadintų bendravimo. Jei norite vystyti draugystę su juo, kortų patarimas jums labiau koncentruotis ne į emocijas, o į pinigų uždirbą, komforto kūrimą. Būkite organizuota ir darbšti, to dabar reikia labiausiai. Sėkmės mirksiukas.gif

O, čia tai dėkui 4u.gif
Aš dėl aukso žibėjimo daug iliuzijų neturiu, mes žiauriai skirtingi, čia gal anas daugiau optimistas bigsmile.gif O vakar vakare kalbantis išties supratau, kad vietos/finansų situacija ir galima bendra buitis kelia jam daug nerimo, tad šitai visiška, absoliuti teisybė. Ir patarimas, man regis, nerealiai taiklus, aš kaip tik truputį užmečiau darbinę sritį, laikas susiimt smile.gif
Labai, labai pagelbėjot, darsyk ačiū 4u.gif
Atsakyti
Malonu pagelbėti mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuoboduliukas @ 2015 09 29, 20:32)
Pries pora metu issiskyriau su JM jo iniciatyva. Per ta laika meiles fronte - nieko naujo cool.gif . Gal per ateinanti pusmeti nusimato prosvaisteliu? Tame fronte man neypatingai sekasi. Mazai kas patinka, o pastaraisiais metais aplamai joks vyriskis nepatraukia nei akies, nei demesio verysad.gif . O keli reti pasitaike lengvo pobudzio gerbejai - pensinio amziaus, vede, tai as jiems buvau tik siaip - del akiu malonumo, nuobodulio pravaikymo - nieko rimto.

Iskeliu savo klausima, gal bus upo atsakyti. Aciu 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(acmeda @ 2015 09 29, 17:25)
Sveikos 4u.gif
Noriu kažką keist ir nesuprantu nei ko noriu, nei ka galiu,nei kur save padėt..,galu gal atrodo kad nieko nesugebu verysad.gif
Gal ką patarsit,padėsit atrast save,iš anksto didelis ačiū,jei tiek užteks už kelio nurodymą  4u.gif

Gal kuri galėsite pagelbėt 4u.gif Nežinau kaip suformuluot klausimą.Kas laukia 3 mėn laikotarpyje santykių ir finansų srityje? Plaukti pasroviui,ar kažką pakeitus viskas išsisprestų?
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2015 10 02, 11:21)
Dar maciau, kad kazkas klause apie gimtadienini laikotarpi, nezinau, ar buvo atsakyta. Ta viska paaiskina astrologija. As paaiskinti taip nemoku, bet faktas tas, kad pries/pogimtadieninis laikas yra pavojingas ir ji reik leist ramiai, itin ramiai. Ivykiai to meto reiksmes turi, reik i juos atkreipti demesi, taipogi galima koreguotis visus ateinancius metus, gimtadieni sutinkant kitoje vietoje (astrologo kompetencijoj suziuret kokioje), kad taisyt gresianciu nemalonumu sritis.

Amariliai, aš labai klausiau, tskant škia iš anksto ruošiuosi artėjančiam gimtadieniui. Ačiū Jums už atsakymą.
Ritandra, sveikinimai sulaukus savojo tortadienio, linkiu šilumos, juoko, meilės, apkabinimų, stabilumo ir šviesių perspektyvų. Dar, kad gautumėt Jums vertingų dovanų - gerų prieskonių kokius 3 krepšius, realių atvirukų ir laiškų. smile.gif
Svaja, įtariu irgi jau švenčia - tikrina parduotuves, nes nori išleist pirmą atlyginimą... smile.gif
Atsakyti