Įkraunama...
Įkraunama...

Taro konsultacijos nemokamai

QUOTE(Ritandra @ 2015 09 30, 09:09)
Nelabai suprantu, jei jau turite vyra kuri kaip sakote labai mylite tai kam mest kortas ant bendradarbio kuris demesi rodo???
neisižeiskite bet mano manymu Jums patinka tas demesys ir jam nepasakote tiesiai ar tarp eiluciu kad vyra turite ir "na lieva" neinate. Arba Jus netaip ta vyra ir mylite arba santykiai atsale kad patinka toks demesys ir zaidimas...
Aš turiu vyra kuri labai myliu ir kas berodytu demesi labai greitai supranta kad nieko nebus. O paflirtuoti tai viskas ok, 50 proc pamo sutarciu su klientais taip sudaromos  cool.gif  gi jie vyrai....  lotuliukas.gif

Klausiu, norėdama žinoti tiksliau. Nes jeigu pas žmogų tokių minčių nėra ir jis tiesiog draugiškas, aš jį įžeisiu. Priešas man nereikalingas
Papildyta:
QUOTE(eglvalc @ 2015 09 30, 08:04)
Laba diena, tikiuosi nepyksit, kad pakomentuosiu...bet man rodos tiesiog tam vyriskiui pasakykite, kad nepuoseletu tusciu vilciu ir viskas  jei jau matot kad per daug draugiskas  mirksiukas.gif

Aš nežinau ar žmogus tiesiog draugiškas ir geranoriškas, ar turi kažkokių ketinimų. Todėl ir buvo paklausta, kad bent maždaug susigaudyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2015 09 30, 17:25)
Klausiu, norėdama žinoti tiksliau. Nes jeigu pas žmogų tokių minčių nėra ir jis tiesiog draugiškas, aš jį įžeisiu. Priešas man nereikalingas
Papildyta:

Aš nežinau ar žmogus tiesiog draugiškas ir geranoriškas, ar turi kažkokių ketinimų. Todėl ir buvo paklausta, kad bent  maždaug susigaudyti mirksiukas.gif

jei nenorite izeisti,tai man padedavo,kai kalbedavau apie savo vyra...tarkim..kolega ka nors pasako ir jus ai ne, mes su vyru nebandem arba ai mano vyrui irgi patinka, mums su vyru reiketu ten nukeliauti ir pan...laikykite pozicija ir leiskite jam graziai suprasti,kad jus su vyru laiminga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(allberto @ 2015 09 29, 22:25)
Sveikos!

Gal kuri gali padėlioti kortas?

Ketinu keisti darbą. Mąstau apie kelis variantus...
Vienas toks kaip ir biudžetinėj vietoj, kitas – 100% privatus kapitalas.

Galvoju prašyti pagalbos pas žmones Daivą arba Virgį.
Kaip manot, ar kuris nors galės pagelbėti? Ir ar apskritai verta tai daryti?
Gal tiesiog siuntinėti CV iš eilės ir apsimesti, kad pasitikiu savo jėgomis 100%?
Dėkui.

P. S. Aviete – stiprybės 4u.gif

Tiesiog panašu, kad dažniau reikia papostinti nuorodą į pirmą postą.

Labas 4u.gif

Variantas kreiptis pagalbos pas Daivą visai geras, sakyčiau. Gal jūs neblogai sutariate arba šiaip yra tarpusavio žmogiška simpatija ir tas darbiniam reikalui pasitarnautų. Gali būti kažkoks nesusikalbėjimas ar trumpalaikis moteriškės negebėjimas sutvarkyti situacijos (na pvz prižada kam nors ten paskambinti, paklausti, o paskui užmiršta ar šiaip kažką pražiopso). Bet visumoje viskas atrodo neblogai.

Variantas kreiptis į Virgį šiek tiek prastesnis. Jis pradžioje parodytų iniciatyvos, savo autoritetą, bet, manau, pažadų būtų daugiau nei veiksmų. Be to jam iš šono aplinkiniai žmonės gali trukdyti suteikti tą konkrečią jums reikalingą pagalbą.

Jeigu tik siuntinėjate CV ir tikitės darbo pasiūlymo: šituo atveju reikės paplušėti ir gana smarkiai. Na, bet tai ir natūralu, visada tų CV reikia krūvą išsiųsti, tikintis sėkmės. Procesas gali šiek tiek buksuostis, nesklosti kaip per sviestą ir tas duos šiokią tokią įtampą, susinervinimą. Šiaip turėčiau paminėti, kad pas jus vis tiek tikėtina kažkokia pagalba iš šalies vienu ar kitu atveju. Manau, praeities ryšiai gali pasitarnauti, tai jei kas siūlys pagalbą, tai įvertinkite, nes ji gali būti naudinga.

Linkiu sėkmės mirksiukas.gif
QUOTE(Džiordžas @ 2015 09 29, 22:46)
Labas vakaras,

Labai faina tema ši, paskaitau vis atsipalaidavimui ir kažkaip jauku pasidaro smile.gif
Turbūt dėl to, kad matau, jog ne man vienai viskas gerai yra, kaip kiti atrodo iš šalies..
Ir labai idomus Amarilio ir Avietės pasisakymai informaciniai  4u.gif paaiškinimai..

Miškų aviete, jaučiu pareigą ir norą parašyti apie savo reikalus, Jūs man deliojote plačiau prieš beveik porą mėnesių.. Nežinau ar pamenate.. klausiau apie santykius..10 metų vietoj ir perdegimas..

Na grižo mano princas iš užjūrio, turėjo mėnesiu ankščiau grišti, bet gavosi vėliau..
Aišku pykomes dėl tų pačių dalykų, kaip visada ir per atstumą..
Ir ko visai nesitikėjau ir nelaukiau, bet Jūs ir minėjote, kad taip gali būti pusmečio bėgyje, gavau žiedelį.. pradžioj lyg tarp kitko, su užuominom, tarsi nori, bet negrįsta (pats prieš save) garsiai pasakyt (nors drąsos jam tikrai netrūksta, bet nėra iš tų, kurie mėgsta pompastikas, romantikas), bet po to pats laimingas kaip braškė pasidarė, kai labiau pasikalbėjom....pasakė, kad užtvirtinam, tai kas jau senokai pas mus yra.. tipo esam šeima, nors aš jam paprastai į kokius pasakymus, atsakau, kad jokia mes ne šeima, o tik sugyventiniai.. Bet niekam nesakiau,nesigyriau, išskyrus savo šeima..bijau džiaugtis..laukiu kada gi vėl tos "linksmybės" prasidės biggrin.gif
O ir ne visai tame man esmė, o keliose senose jo problemose.. na matysim, kaip toliau bus..

Oho, nu super! Nuoširdžiai sveikinu 4u.gif 4u.gif Matote - juoda nakties niekada amžinai nesitęsia. Labai džiaugiuosi dėl jūsų ir linkiu kuo didžiausios sėkmės!
Atsakyti
QUOTE(eglvalc @ 2015 09 30, 17:30)
jei nenorite izeisti,tai man padedavo,kai kalbedavau apie savo vyra...tarkim..kolega ka nors pasako ir jus ai ne, mes su vyru nebandem arba ai mano vyrui irgi patinka, mums su vyru reiketu ten nukeliauti ir pan...laikykite pozicija ir leiskite jam graziai suprasti,kad jus su vyru laiminga  mirksiukas.gif

Visa tai yra daroma. Ne įsižeiskit, aš prašiau kortų pagalbos. O kaip elgtis toliau aš mokėsiu pasirinkti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Siena1994 @ 2015 09 28, 21:16)
Sveiki, gal miškų aviete galėtumėt atsakyti
Yra mano gyvenime vyras V, mane domina jo mintys apie mane. Klausiu ne ar įmanomi rimti santykiai su juo, nes žinau, kad neįmanomi. Tiesiog tas žmogus man labai padėjo sunkiais mano gyvenimo periodais, o aš niekaip negaliu jo perprasti

Iškeliu klausimuką
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siena1994: 30 rugsėjo 2015 - 18:05
QUOTE(Siena1994 @ 2015 09 28, 20:16)
Sveiki, gal miškų aviete galėtumėt atsakyti
Yra mano gyvenime vyras V, mane domina jo mintys apie mane. Klausiu ne ar įmanomi rimti santykiai su juo, nes žinau, kad neįmanomi. Tiesiog tas žmogus man labai padėjo sunkiais mano gyvenimo periodais, o aš niekaip negaliu jo perprasti

Vyro mintys labai dviprasmiškos. Yra gerų prisiminimų, bet kartu yra ir to, ką jis norėtų užmiršti, kas jam neatrodo nostalgiška ir verta dairytis argal. Mentaline prasme vyras stengiasi sąmoningai nuo jūsų atsiriboti, kadangi mąstant apie jus jam kyla visokių klaustukų ir šiaip tokių "sunkių" minčių.
Atsakyti
gal kas turit klausimuką kokį...va aš galėčiau padėliot... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2015 09 30, 20:12)
Vyro mintys labai dviprasmiškos. Yra gerų prisiminimų, bet kartu yra ir to, ką jis norėtų užmiršti, kas jam neatrodo nostalgiška ir verta dairytis argal. Mentaline prasme vyras stengiasi sąmoningai nuo jūsų atsiriboti, kadangi mąstant apie jus jam kyla visokių klaustukų ir šiaip tokių "sunkių" minčių.

Supratau, dėkui
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2015 09 30, 17:45)
Linkiu sėkmės mirksiukas.gif

Ačiū. drinks_cheers.gif
Einu ieškoti feisbuke Daivos.
Taip ir jaučiau, kad reikia su ja derinti, bet nedrįsau –
vis tik pareigos gerokai aukštesnės.

O ji tokia jau yra – lekia lekia, niekur nespėja, pamiršta... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vetra2 @ 2015 09 30, 18:19)

Kokie jausmai vyriskio B man? Kokios mintys, planai?
Atsakyti
QUOTE(Vetra2 @ 2015 09 30, 20:19)

būčiau labai dėkinga, jei pažvelgtumėte į kortas 4u.gif , nenoriu būti labai įkyri, bet šiuo metu esu labai pasimetusi...
noriu pradėti individualią veiklą pagal pažymą, dirbti su tekstais, kūrybinis-protinis darbas. kaip man klostysis ši veikla, kokios laukia perspektyvos, jei pradėsiu individualią veiklą - tiek finansiškai, tiek savirealizacijos atžvilgiu... nesiryžtu priimti sprendimo. unsure.gif

dėkui dar kartelį mirksiukas.gif
Atsakyti
Klausymukas Vėtrai...

Mano finansinė pusė eis į gerą?

Ačiū.
Atsakyti