Įkraunama...
Įkraunama...

Taro konsultacijos nemokamai

QUOTE(Vijoka @ 2015 09 29, 17:07)
Kaip žiauru, kai ne kartą jau sakyta, o narės daro tą patį ir nereaguoja!! Laukit parą, dvi ar tris, nelįskit į privatą  doh.gif  doh.gif

tai vadinasi "be kantrybes" smile.gif tokiu zmoniu visada buvo ir bus. kaip skruzdeles smile.gif bandant suvaldyt situacija greiciau nupliksi, nei suvaldysi smile.gif tiesiog reikia keisti poziuri thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
Kai galesite, paziurekite situacija..mano sesuo I.H. gyvena uzsienyje. viena augina suneli. susipazino su vyru vardu M.B. idomus tie ju santykiai...ji klausia- ar siu santykiu perspektyvoje yra santuoka? idomu aplamai kokia ten perspektyva?
aciu
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Noriu kažką keist ir nesuprantu nei ko noriu, nei ka galiu,nei kur save padėt..,galu gal atrodo kad nieko nesugebu verysad.gif
Gal ką patarsit,padėsit atrast save,iš anksto didelis ačiū,jei tiek užteks už kelio nurodymą blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(buduliukai @ 2015 09 29, 19:19)
tai vadinasi "be kantrybes" smile.gif  tokiu zmoniu visada buvo ir bus. kaip skruzdeles smile.gif bandant suvaldyt situacija greiciau nupliksi, nei suvaldysi smile.gif tiesiog reikia keisti poziuri thumbup.gif  thumbup.gif
Papildyta:
Kai galesite, paziurekite situacija..mano sesuo I.H. gyvena uzsienyje. viena augina suneli. susipazino su vyru vardu M.B.  idomus tie ju santykiai...ji klausia- ar siu santykiu perspektyvoje yra santuoka? idomu aplamai kokia ten perspektyva?
aciu

Tikrai idomus santykiai... ale i kartu, bet kiekvienas sau. Is paziuros atrodo kad graziai sutaria, bet cia tik is salies taip atrodo. Santykiai tesis. Bent artimiausiu metu. Keisis i geresne puse. Na taip sakant bus musu, o ne tavo ir mano...
tik klausimas kam jusu sesei santuoka? Jei zut but nori to. Tai teks pataikauti vyrui. Atsisakyt savo asmenybes...
Atsakyti
QUOTE(Vetra2 @ 2015 09 29, 17:36)
Tikrai idomus santykiai... ale i kartu, bet kiekvienas sau. Is paziuros atrodo kad graziai sutaria, bet cia tik is salies taip atrodo. Santykiai tesis. Bent artimiausiu metu. Keisis i geresne puse. Na taip sakant bus musu, o ne tavo ir mano...
tik klausimas kam jusu sesei santuoka? Jei zut but nori to. Tai teks pataikauti vyrui. Atsisakyt savo asmenybes...

ji nori standartines seimos, noretu bendru namu su juo, gal bendro vaiko. siuo metu gyvena skirtingose valstijose, susitinka karta per metus, daugiausia bendrauja sms. ji mano galva pakvaisus del jo, o vat ji ivertinti man sunku.. tiesiog jau pora metu tesiasi kazkokia napibrezta bendryste, matau kad tai ja sekina. kiti santykiai nesiklijuoja jai niekaip..

Aciu Vetra2!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo buduliukai: 29 rugsėjo 2015 - 17:50
Miškų aviete, nekreipkit dėmesio į až atakas, neskaitykit išvis tų įkyrių "priminimų" 4u.gif O mes kantriai lauksime, kol galėsite ir norėsite padėti mums čia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(buduliukai @ 2015 09 29, 19:45)
ji nori standartines seimos, noretu bendru namu su juo, gal bendro vaiko. siuo metu gyvena skirtingose valstijose, susitinka karta per metus, daugiausia bendrauja sms. ji mano galva pakvaisus del jo, o vat ji ivertinti man sunku.. tiesiog jau pora metu tesiasi kazkokia napibrezta bendryste, matau kad tai ja sekina. kiti santykiai nesiklijuoja jai niekaip..

Aciu Vetra2!!!

Taip viskas db yra tavo, mano, o ne musu. Draugyste tesis. Bet jei ji viska meta ir lekia pas ji. Santuoka galima, bet kaina didele-patampa priklausoma nuo jo. Be to ji praranda savo asmenybe, patiria finansinius nuostolius...
Atsakyti
QUOTE(Vetra2 @ 2015 09 29, 17:59)
Taip viskas db yra tavo, mano, o ne musu. Draugyste tesis. Bet jei ji viska meta ir lekia pas ji. Santuoka galima, bet kaina didele-patampa priklausoma nuo jo. Be to ji praranda savo asmenybe, patiria finansinius nuostolius...

Aciu labai. perduosiu info, tikiuosi padarys isvadas. prarasti save tai ne tas pats kas prisiderinti prie kito... g.gif
Atsakyti
QUOTE(buduliukai @ 2015 09 29, 20:03)
Aciu labai. perduosiu info, tikiuosi padarys isvadas. prarasti save tai ne tas pats kas prisiderinti prie kito... g.gif

Ner uz ka. Jis toks valdingas... na jie butu seima-is salies grazi...bet ji nesijaus pilnaverte...
Atsakyti
QUOTE(Vetra2 @ 2015 09 29, 18:06)
Ner uz ka. Jis toks valdingas... na jie butu seima-is salies grazi...bet ji nesijaus pilnaverte...

tiesa sakant su jos charakteriu butu kazkas naujo.. lotuliukas.gif

man geda klaust...bet gal galiu jusu kazkaip asmeniskai trukdyt su savo problemom, zinoma tai butu ne uz balioneli 4u.gif tik dar nelaai susigaudau kokia sistema....
Atsakyti
QUOTE(buduliukai @ 2015 09 29, 20:14)
tiesa sakant su jos charakteriu butu kazkas naujo.. lotuliukas.gif

man geda klaust...bet gal galiu jusu kazkaip asmeniskai trukdyt su savo problemom, zinoma tai butu ne uz balioneli 4u.gif  tik dar nelaai susigaudau kokia sistema....

Ok
Atsakyti
Na buna nesusiprateliu, nekantriu labai labai.... gal doh.gif Misku aviete, pamatot antrasteje zodi primenu ir trinat lauk, nei neatsidarius, ir tycia tokiom neatsakykit, kad pasimokytu kada nors.... blush2.gif
o as brandinu klausima, dar nezinau kaip ji suformuluosiu, bet jau mastau apie tai, po keliu dienu prasiusiu, kad kuri nors paziuretu 4u.gif
Atsakyti
Man tik atrodo, kad to pirmo posto, kurį vis parašo Amariliai, beveik niekas neskaito biggrin.gif
Atsakyti