Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojame trečią atžalėlę

QUOTE(ELMO @ 2016 01 24, 20:40)
Aš telefone visad pasižymiuu mmm biggrin.gif

o kaip tas apsas vadinasi ? ar tiesiog kalendoriuje ?
Atsakyti
QUOTE(minguliux @ 2016 01 24, 20:42)
Norėčiau, kad taip būtų, bet per daug mažai šansų...  blush2.gif    nors realiai kolkas tik teplioja ne daug, kažkaip nebūdinga, bet labai pilvo apačią ir nugarą skauda, kaip per pačias mm.. tai manau ciklas užgrybavo šį mėnesį  doh.gif

Tai dar nepramušė? Tai gal rimtai tik implantacinis. Visai tikėtina, jei planavot 4u.gif

QUOTE(supernestuke @ 2016 01 24, 20:59)
o kaip tas apsas vadinasi ? ar tiesiog kalendoriuje ?

Tiesiog kalendoriuje žymiuosi M raidę biggrin.gif .
O prieš kokią savaitę parsisiunčiau programėlę MOTERŲ DIENORAŠTIS. Ten susivedžiau viską. Planavimui visai tinkama. Rodo, kada O turėtų būti, kada numatomos mmm, OT, svorį...viską susižymėt galima.
Atsakyti
QUOTE(ELMO @ 2016 01 24, 21:05)

O prieš kokią savaitę parsisiunčiau programėlę MOTERŲ DIENORAŠTIS. Ten susivedžiau viską. Planavimui visai tinkama. Rodo, kada O turėtų būti, kada numatomos mmm, OT, svorį...viską susižymėt galima.

liuks aciu einu ieskoti sio apso thumbup.gif
Atsakyti
Oi nenoriu aš prisisvajot wub.gif tai per daug galvos nesuku blush2.gif

O apps aš irgi naudoju info žymėtis, jau 3 metai. Vadinasi Faminap
Man ji patiko, tai ir naudoju nuolat
Atsakyti
QUOTE(minguliux @ 2016 01 24, 21:26)
Oi nenoriu aš prisisvajot  wub.gif  tai per daug galvos nesuku  blush2.gif 

O apps aš irgi naudoju info žymėtis, jau 3 metai. Vadinasi Faminap
Man ji patiko, tai ir naudoju nuolat

na manau anksciau ar veliau vistiek bus wub.gif ar norisi jau tuoj pat?Pagalvojus maziukas gims rudeni,kaip niuru blush2.gif

aisku pagalvoju as cia rasau, ot bus kai visai nesigaus unsure.gif

sio neradau apso,bet radau kitus thumbup.gif bandysiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo supernestuke: 24 sausio 2016 - 21:36
Yra ten visokių programėlių. Aš norėjau lietuvių kalba, kad būtų biggrin.gif

Minguliux, tia dar kol kas nepramušė? Linkiu, kad ir nepramuštų 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(ELMO @ 2016 01 24, 21:48)
Yra ten visokių programėlių. Aš norėjau lietuvių kalba,  kad būtų biggrin.gif
Minguliux, tia dar kol kas nepramušė? Linkiu, kad ir nepramuštų  4u.gif

neradau as lt kalba verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(supernestuke @ 2016 01 24, 21:36)

aisku pagalvoju as cia rasau, ot bus kai visai nesigaus  unsure.gif

O mane tai aplanko tokios mintys...nes nebesu jau jauniklė. Be to kažkada planavom 3-ią, tai 3 ar 4 ciklus gaminom, nesigavo ir nusprendėm, kad nereikia. O šiaip nesisaugom niekad. Naudojam tik NA....ir jokių netyčiukų nėr net buvę unsure.gif prieš tai tik per 7mėn "juodo darbo" pavyko pastoti biggrin.gif
Tai esu realistė ir bandau neįsisvajoti, kad greit pavyks...ir slapta bijau, kad galbūt jau visai nepavyks.
Papildyta:
QUOTE(supernestuke @ 2016 01 24, 21:49)
neradau as lt kalba  verysad.gif

Va šitas su gėlyte. Apsas vadinasi Moterų kalendorius, bet įdiegtas telefone jau Moterų dienoraštis biggrin.gif

https://play.google....?...diary&hl=lt
Atsakyti
Nepramušė dar, bet pilvo apačią jau taip skauda, kad atrodo jau tuoj tuoj..

Nėr skubu iš tikro. Ir aš labai leliuko pavasarį ar ankstyvą vasarą norėčiau wub.gif bet man tie gaidžio metai kaip ne prie širdies.. schmoll.gif blush2.gif bet dar metus atidedant planuoti kažkaip nenoriu.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(minguliux @ 2016 01 24, 22:11)

Nėr skubu iš tikro. Ir aš labai leliuko pavasarį ar ankstyvą vasarą norėčiau  wub.gif  bet man tie gaidžio metai kaip ne prie širdies..  schmoll.gif  blush2.gif  bet dar metus atidedant planuoti kažkaip nenoriu..  ax.gif

Nu įdomūs su tavim dalykai dedasi biggrin.gif

Man tai jokio skirtumo tie metai ir zodijakai...ir metų laikai nesvarbu. Netgi lytis nelabai imponuoja. Aišku, norėčiau berniuko labiau, bet dažnai pagalvoju, kaip atrodytų mergytė, ar tokia pati kaip mažos jos sesės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ELMO @ 2016 01 24, 21:59)
O mane tai aplanko tokios mintys...nes nebesu jau jauniklė. Be to kažkada planavom 3-ią, tai 3 ar 4 ciklus gaminom, nesigavo ir nusprendėm, kad nereikia. O šiaip nesisaugom niekad. Naudojam tik NA....ir jokių netyčiukų nėr net buvę unsure.gif prieš tai tik per 7mėn "juodo darbo" pavyko pastoti biggrin.gif
Tai esu realistė ir bandau neįsisvajoti, kad greit pavyks...ir slapta bijau, kad galbūt jau visai nepavyks.
Papildyta:
Va šitas su gėlyte. Apsas vadinasi Moterų kalendorius, bet įdiegtas telefone jau Moterų dienoraštis biggrin.gif

https://play.google....?...diary&hl=lt

na jo metai tiksi drinks_cheers.gif kazi ar mum is vis pavysk,nors kartais atrodo jaigu nesisaugotume tai jau rytoi pastociau doh.gif kai trys netyciukai gavosi

QUOTE(minguliux @ 2016 01 24, 22:11)

Nėr skubu iš tikro. Ir aš labai leliuko pavasarį ar ankstyvą vasarą norėčiau  wub.gif  bet man tie gaidžio metai kaip ne prie širdies..  schmoll.gif  blush2.gif  bet dar metus atidedant planuoti kažkaip nenoriu..  ax.gif

oi pamirsau apie metus lotuliukas.gif
nu ,bet rudeni kaip niuru ir visokios depresijos puola doh.gif o pavasari vasara wub.gif ech

QUOTE(ELMO @ 2016 01 24, 22:36)
Nu įdomūs su tavim dalykai dedasi biggrin.gif

Man tai jokio skirtumo tie metai ir zodijakai...ir metų laikai nesvarbu. Netgi lytis nelabai imponuoja. Aišku, norėčiau berniuko labiau, bet dažnai pagalvoju, kaip atrodytų mergytė, ar tokia pati kaip mažos jos sesės wub.gif

man tai lytis irgi tas pats biggrin.gif as berniuko noriu,vyras mergaites biggrin.gif tai visaip gerai butu wub.gif
Atsakyti
Kas liečia lytį, tai iš pradžių tik apie mergytę galvojau, tad nusprendžiau, kad kai lytis man bus ne tiek svarbi, tada ir būsiu trečiam pasiruošus blush2.gif neslėpsiu - mergytės trokštu taip, kaip nuo žemės iki mėnulio... bet dabar širdyje žinau - jei trečias gims sūnelis, tai mylėsiu tikrai ne mažiau wub.gif
Atsakyti