Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojame trečią atžalėlę

QUOTE(AgathaGray @ 2016 01 23, 16:26)
linkiu visoms planuojančioms kuo greičiau pagaut žirniukus!!!

Ir as to linkiu

QUOTE(ELMO @ 2016 01 23, 21:19)
Sveikos, jungiuosi ir aš su trečiu rolleyes.gif
Jau dirbam ta linkme, baimių visokių, bet tikiuosi, kad neužtruksim biggrin.gif
Trim dvi seses 9m. Taip man gražu, kai sesės vaiką (1m) jos myluoja, prašo brolio...gal pavyks biggrin.gif

Sveika prisijungus wub.gif zinoma pavyks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ELMO @ 2016 01 23, 22:19)
Trim dvi seses 9m. Taip man gražu, kai sesės vaiką (1m) jos myluoja, prašo brolio...gal pavyks biggrin.gif

O jeigu bus du broliai, kiekvienai sesei po viena wink.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
O aš šiananakt kokį sapną sapnavau.. kad pasidariau ryte NT ir buvo ryškiai rožinės II wub.gif tą testą rado mano mama ir mes kažkaip labai džiaugėmės, kad bus mergytė, nors sapnuoju save jau su pilvu lotuliukas.gif nestuke.gif tada atlėkiau pas jus į forumą ir parašiau, kad va šį mėnesį dar neplanavom, o užkibo netyčiukas kaip ir aš norėjau lotuliukas.gif

Jau mano mintys, žiūriu, dėl to trečio leliuko visai įsisiautėjo doh.gif ax.gif

QUOTE(ELMO @ 2016 01 23, 20:19)

Sveika prisijungus 4u.gif jum va broliuko reikia, o mum sesytės wub.gif reikia tikėtis, kad visom pavyks thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
Mano taip pat nakties sapnas buvo super smile.gif Sapnavau, kad nuėjau pas ginekologę, ji davė atlikti testą ir jis buvo teigiamas. Dar atsimenu, kaip džiaugiausi, kad po tokio ilgo planavimo laiko, išsipildė mane kamavusi nuojauta dėl žirniuko. O pabudau ir supratau, kad tai tebuvo viso labo gražus sapnas unsure.gif Geriau jau taip nesapnuočiau schmoll.gif
Atsakyti
O man po gražiojo sapno, visai netikėtai atsivilko mm verysad.gif tik nesuprantu kodel tiek anksti, visą savaitę anksčiau g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(AgathaGray @ 2016 01 24, 09:09)
O jeigu bus du broliai, kiekvienai sesei po viena wink.gif

Esu tikra, kad nebus biggrin.gif

O šiaip, kaip bus, taip. Jaučiuosi žymiai brandesnė, daug ką kitaip daryčiau, o ir pagalbininkes turiu. Manau - susitvarkyčiau bet kuriuo atveju.

Minguliux, o ciklas reguliarus? Jei ne, tai nieko keisto.
Mano ciklas gan reguliarus, 26-27-28 dienos. Bet spalį atostogavom ir dėl skrydžio sudurniavo - užsitęsė 8 dienom. doh.gif

Gražūs sapnai jūsų. Aš dažnai sapnuoju, kad maitinu kūdikį arba sapne pergyvenu, kad pamiršau jį pamaitinti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ELMO: 24 sausio 2016 - 16:57
Ciklas gan reguliarus, ilgas tik jis pas mane 33-36 dienos. Tai vat ir nustebau, kai siandien tik 26 ciklo diena.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(minguliux @ 2016 01 24, 19:19)
Ciklas gan reguliarus, ilgas tik jis pas mane 33-36 dienos. Tai vat ir nustebau, kai siandien tik 26 ciklo diena..  g.gif

O tai gal čia ne mmm, o koks nors implantacinis pakraujavimas? g.gif
Atsakyti
oi mergaites o as is vis pora metu nesekiau mmm, anksciau visad kaip laikrodukas budavo 28d...o kai pastojau su treciu nesugebejau gyd. pasakyti ,kada buvo paskutines mm doh.gif
Dabar jau pradejau zymetis doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo supernestuke: 24 sausio 2016 - 19:55
QUOTE(supernestuke @ 2016 01 24, 19:54)
oi mergaites o as is vis pora metu nesekiau mmm, anksciau visad kaip laikrodukas budavo 28d...o kai pastojau su treciu nesugebejau gyd. pasakyti ,kada buvo paskutines mm  doh.gif
Dabar jau pradejau zymetis doh.gif

Aš telefone visad pasižymiuu mmm biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ELMO @ 2016 01 24, 18:50)
O tai gal čia ne mmm, o koks nors implantacinis pakraujavimas? g.gif

Norėčiau, kad taip būtų, bet per daug mažai šansų... blush2.gif nors realiai kolkas tik teplioja ne daug, kažkaip nebūdinga, bet labai pilvo apačią ir nugarą skauda, kaip per pačias mm.. tai manau ciklas užgrybavo šį mėnesį doh.gif
Atsakyti