Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojame trečią atžalėlę

QUOTE(minguliux @ 2016 01 22, 21:12)
Taip , tikrai baimė didesnė būdavo  ax.gif
O kaip jum gavosi netyčiukai saugantis?  blush2.gif  jei per daug į širdį lendu, tai atsiprašau  4u.gif  nes mūsų pirmas netyčiukas buvo per kvailumą  blush2.gif  kai galvojom, kad nutrauktas lyt.aktas yra apsaugos priemonė  lotuliukas.gif  o daugiau neįsivaizduoju kaip tą netyčiuką pagaut  ax.gif

vienas per toki kvailuma kaip rasiai biggrin.gif vienas per zvakute tokia tirpstanti kur yra, paskutinis su kremu apsauginiu..
saugiausi buvo 5metai,kai mirena turejau ...tik ja dabar ir pasitikeciau ax.gif
Papildyta:
QUOTE(minguliux @ 2016 01 22, 21:12)
, kad nutrauktas lyt.aktas yra apsaugos priemonė  lotuliukas.gif  o daugiau neįsivaizduoju kaip tą netyčiuką pagaut  ax.gif

o as manau ,kad nutrauktas lyt.aktas nuo vyro meistriskumo priklauso turiu kaimyne kurie saugojosi sitaip 8metus biggrin.gif ir jokiu kontraceptiku, labai pasitikejo savo vyro. Sakau saunuoliai...nusprendus tureti mazyle po antro ciklo susilauke
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo supernestuke: 23 sausio 2016 - 00:42
QUOTE(supernestuke @ 2016 01 22, 23:43)
o as manau ,kad nutrauktas lyt.aktas nuo vyro meistriskumo priklauso turiu kaimyne kurie saugojosi sitaip 8metus biggrin.gif ir jokiu kontraceptiku, labai pasitikejo savo vyro. Sakau saunuoliai...nusprendus tureti mazyle po antro ciklo susilauke

Gali visko būti biggrin.gif bet mes jau taip po trečio neberizikuosim cool.gif teks ir man spiralę įsidėti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(minguliux @ 2016 01 23, 01:19)
Gali visko būti  biggrin.gif  bet mes jau taip po trečio neberizikuosim  cool.gif  teks ir man spiralę įsidėti  rolleyes.gif

as irgi bijociau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(supernestuke @ 2016 01 23, 02:43)
saugiausi buvo 5metai,kai mirena turejau ...tik ja dabar ir pasitikeciau ax.gif

O jums jokio salutinio poveikio nebuvo nuo spirales? g.gif Nes buvau ir as isidejus mirena,tik metus isturejau..
Atsakyti
aš svajojau apie Mirena, galvoju, jau buciau rami tai rami, bet gin. atkalbejo, kad dazni salutiniai poveikiai ir reikes isimti, o neatsipirks, tai isidejau silver ar kazkaip panasiai, isturejau ja tris metus mazdaug. Jokiu pojuciu ar poveikiu nebuvo, tik paciai pradzioj kiek buvo nedrasu.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Man niekaip liga nesitraukia.. gerklę žiauriai skauda.. sad.gif dar virš nosies didžiausias pūlinys išaugo nuo slogos doh.gif jau visą savaitę ta bacila manęs nepaleidžia
Atsakyti
oi ne ma ta mirena kaip koks stebuklas thumbup.gif saugumo jausmas , jokiu salutiniu poveikiu ..isvis buvo keista,jog nieko nejauti ir jautiesi saugiai.Isnesiojau lygiai 5metus. Ir vel tik ja desiu.
As bijauciau paprastu nehormoniniu spiraliu,nes su jom yra ne vienas atvejis kai pastojama..ir pavojinga iauga jos ...ir siaip jos veikia darydamos mini abortus.
Tai man mirena tikras issigelbejimas..

minguliux sveikatytes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo supernestuke: 23 sausio 2016 - 13:26
QUOTE(supernestuke @ 2016 01 23, 15:25)
oi ne ma ta mirena kaip koks stebuklas  thumbup.gif saugumo jausmas , jokiu salutiniu poveikiu ..isvis buvo keista,jog nieko nejauti ir jautiesi saugiai.Isnesiojau lygiai 5metus. Ir vel tik ja desiu.
As bijauciau paprastu nehormoniniu spiraliu,nes su jom yra ne vienas atvejis kai pastojama..ir pavojinga iauga jos ...ir siaip jos veikia darydamos mini abortus.
Tai man mirena tikras issigelbejimas..

minguliux sveikatytes 4u.gif

Man nuo mirenos veida ir nugara isbere tokiais puliniais..augo vidiniai didziuliai spuogai..kuo toliau tuo daugiau..issiemiau...baigiu susitvarkyt veida..tik tie randai jau ilgam liks verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(minguliux @ 2016 01 23, 14:07)
Sveikos  4u.gif
Man niekaip liga nesitraukia.. gerklę žiauriai skauda.. sad.gif dar virš nosies didžiausias pūlinys išaugo nuo slogos  doh.gif  jau visą savaitę ta bacila manęs nepaleidžia

Sveikatos didziules 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Mane sloga kankina taip pat verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sepallaa: 23 sausio 2016 - 14:13
Ačiū, merginos, už balionėlius 4u.gif
Tai kada pradedat jau rimtus darbus, kas svajonę pasiekt? ax.gif mes kažkur už poros savaičių, po mano artimiausių mm blush2.gif
Atsakyti
Gali buti,kad nuo mirenos yra salutiniu poveikiu kaip ir nuo kiekvienu vaistu gali ju buti. unsure.gif
Bet man ji patikimiausia ir veikia vietiskai,nereikia zaloti organizmo ir gerti tableciu.

na as tai planuoju iki kovo susitvarkyti visokius tyrimus, vasari skydliauke ir kraujas..veliau tepinelius paims gine veziui ir visiem kitiem reikalam, tada pradesiu gerti folia smile.gif ir noriu sveikai maitintis blush2.gif svori susitvarkyti doh.gif
Atsakyti
linkiu visoms planuojančioms kuo greičiau pagaut žirniukus!!!
Atsakyti
Sveikos, jungiuosi ir aš su trečiu rolleyes.gif
Jau dirbam ta linkme, baimių visokių, bet tikiuosi, kad neužtruksim biggrin.gif
Trim dvi seses 9m. Taip man gražu, kai sesės vaiką (1m) jos myluoja, prašo brolio...gal pavyks biggrin.gif
Atsakyti