Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojame trečią atžalėlę

Dukra gime ziurkes metais ir ji puikiai regavo i tai ax.gif Horoskopas saulys. Berniukas gime drakono metais ir yra avinas pagal horoskopa.
Tik nenoreciau jog vaikas ziema gimtu,nes dauguma musu seimoi zieminukai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sepallaa @ 2016 01 22, 17:27)
Dukra gime ziurkes metais ir ji puikiai regavo i tai ax.gif  Horoskopas saulys. Berniukas gime drakono metais ir yra avinas pagal horoskopa.
Tik nenoreciau jog vaikas ziema gimtu,nes  dauguma musu seimoi zieminukai ax.gif

Aš visada norėjau link vasaros leliuko wub.gif mano dičkis balandžio gale gimęs, tai buvo taip nuostabu, kai orai geri ir nuolat lauke būdavom. Mažiuką planavom irgi kad gimtų šiltuoju metų laiku, bet gimdžiau lapkritį biggrin.gif dabar jau nebėra taip svarbu, aišku vasarai ankstyvai labai norėčiau, bet jei planuojam dabar, tai tektų ne mažai palaukt. ax.gif bet irgi nežinosi... gali iš pirmo ciklo užkibti, o gali tekti ir palaukt..
Atsakyti
QUOTE(minguliux @ 2016 01 22, 18:24)
O kodėl būtent pavasario?  ax.gif  Išduok paslaptį  4u.gif

noriu tyrimu pasidaryti, sveikata pasitikrinti 4u.gif tuomet pradesiu folio gerti wink.gif nenoriu ziema gimdyti blush2.gif Turiu du zieminukus,vienas per kaledas,kitas vasario gale smile.gif Dar vasari jau kai viskas nutirpo,saulute daugiau sviete visai nieko .. Bandysime zuviuka meistrauti biggrin.gif noreciau kovo-geguzes men,jaigu jau planuoti tai planuoti biggrin.gif
O siaip zinoma svarbu sveikas leliukas ir is vis jo sulaukti. wub.gif

dar vienas grazus niuansas, jog pagimdzius kai jau lauke silta labiau pasidziaugti tuo pliku kudikisku kuneliu wub.gif ta aksomine odele. wub.gif man to truko zieminukams, atejo vasara ir jau jie dideli biggrin.gif su mazuoju dar siek tiek pasidziaugiau.
Papildyta:
QUOTE(minguliux @ 2016 01 22, 18:37)
Aš visada norėjau link vasaros leliuko  wub.gif  mano dičkis balandžio gale gimęs, tai buvo taip nuostabu, kai orai geri ir nuolat lauke būdavom. Mažiuką planavom irgi kad gimtų šiltuoju metų laiku, bet gimdžiau lapkritį biggrin.gif  dabar jau nebėra  taip svarbu, aišku vasarai ankstyvai labai norėčiau, bet jei planuojam dabar, tai tektų ne mažai palaukt.  ax.gif  bet irgi nežinosi... gali iš pirmo ciklo užkibti, o gali tekti ir palaukt..

drinks_cheers.gif vava pritariu biggrin.gif man tinka ir kovas ir geguze ir birzelis biggrin.gif svarbiausia noriu i avina nepataikyti lotuliukas.gif
ale ispindejimas, bet pasvajoti gi galima biggrin.gif
Atsakyti
O taip, svajoti tikrai galima thumbup.gif mano svajonės, tai išvis kosmosas blush2.gif aš taip svajoju apie mergytę, kad net dabar parduotuvėse negaliu ramiai praeiti pro mergaičių rūbelius wub.gif jeigu Dievas atsiųstų dukriuką, turbūt dar ilgai negalėčiau patikėt ax.gif o dabar lieka tik svajoti... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(minguliux @ 2016 01 22, 19:07)
O taip, svajoti tikrai galima  thumbup.gif  mano svajonės, tai išvis kosmosas  blush2.gif  aš taip svajoju apie mergytę, kad net dabar parduotuvėse negaliu ramiai praeiti pro mergaičių rūbelius  wub.gif  jeigu Dievas atsiųstų dukriuką, turbūt dar ilgai negalėčiau patikėt  ax.gif  o dabar lieka tik svajoti... wub.gif

oi tikiu,kad ilgai patiketi negaletum drinks_cheers.gif
as tai berniuku myletoja blush2.gif nieko pries ir trecio biggrin.gif man su jais viskas paprasciau,jie ramesni isterikos atvejais biggrin.gif ir siaip gyvenime jiem lengviau lotuliukas.gif
o va vyras jau nori dukrytes blush2.gif tai vien del jo ir as noreciau mergytes wub.gif o siaip svarbu sveikas,man viskas bus gerai wub.gif

Dabar kai laukiau trecio isitikinus,kad buvo mergyte..Viskas taip sutapo.Dar pries ta lemtinga diena sapnavau,kad pagimdziau dukryte ir tokia mazute svere vos 900gr...
Atsakyti
pritariu, jog smagu svesti gimtadieni lauke, siltuoju metu laiku. Maniskiai balandi ir birzeli - nuostabu tikrai, b et dabar jau jokio jokio skirtumo, kaip bus taip, svarbu, kad tik butu !
Atsakyti
Leliukai patys nusprendžia kada ateiti, o Mum belieka juos kviesti ir kantriai laukti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(minguliux @ 2016 01 22, 20:01)
Leliukai patys nusprendžia kada ateiti, o Mum belieka juos kviesti ir kantriai laukti  wub.gif

drinks_cheers.gif ypac smagu kai nekviesti ateina, tada kada jie nori wub.gif ne tada kai mes planuojame wub.gif
Atsakyti
QUOTE(supernestuke @ 2016 01 22, 19:29)
drinks_cheers.gif ypac smagu kai nekviesti ateina, tada kada jie nori  wub.gif ne tada kai mes planuojame  wub.gif

Norėčiau, kad trečias būtų netyčiukas cool.gif kiek visokių minčių atkristų.. bet kadangi čia susirinkom, tai suprantama, kad netyčiuko jau nebus lotuliukas.gif
Atsakyti
zinot, keisciausia yra taip, kad kai buvom jauni ir tas lytinis gyvenimas tik prasidejes... galvodavom turbut dauguma, kad tik viskas butu gerai, kad ne duok die pastociau ar pan. Ypac, jeigu zmogus ne tas budavo...
Atsakyti
QUOTE(minguliux @ 2016 01 22, 20:32)
Norėčiau, kad trečias būtų netyčiukas  cool.gif  kiek visokių minčių atkristų.. bet kadangi čia susirinkom, tai suprantama, kad netyčiuko jau nebus  lotuliukas.gif

aha drinks_cheers.gif tai sakau,kai visi netyciukai dabar keistas jausmas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AgathaGray @ 2016 01 22, 19:37)
zinot, keisciausia yra taip, kad kai buvom jauni ir tas lytinis gyvenimas tik prasidejes... galvodavom turbut dauguma, kad tik viskas butu gerai, kad ne duok die pastociau ar pan. Ypac, jeigu zmogus ne tas budavo...

Taip , tikrai baimė didesnė būdavo ax.gif

QUOTE(supernestuke @ 2016 01 22, 19:59)
aha  drinks_cheers.gif  tai sakau,kai visi netyciukai dabar keistas jausmas  biggrin.gif

O kaip jum gavosi netyčiukai saugantis? blush2.gif jei per daug į širdį lendu, tai atsiprašau 4u.gif nes mūsų pirmas netyčiukas buvo per kvailumą blush2.gif kai galvojom, kad nutrauktas lyt.aktas yra apsaugos priemonė lotuliukas.gif o daugiau neįsivaizduoju kaip tą netyčiuką pagaut ax.gif
Atsakyti