Dukra gime ziurkes metais ir ji puikiai regavo i tai Horoskopas saulys. Berniukas gime drakono metais ir yra avinas pagal horoskopa.
Tik nenoreciau jog vaikas ziema gimtu,nes dauguma musu seimoi zieminukai
QUOTE(sepallaa @ 2016 01 22, 17:27)
Dukra gime ziurkes metais ir ji puikiai regavo i tai Horoskopas saulys. Berniukas gime drakono metais ir yra avinas pagal horoskopa.
Aš visada norėjau link vasaros leliuko mano dičkis balandžio gale gimęs, tai buvo taip nuostabu, kai orai geri ir nuolat lauke būdavom. Mažiuką planavom irgi kad gimtų šiltuoju metų laiku, bet gimdžiau lapkritį dabar jau nebėra taip svarbu, aišku vasarai ankstyvai labai norėčiau, bet jei planuojam dabar, tai tektų ne mažai palaukt. bet irgi nežinosi... gali iš pirmo ciklo užkibti, o gali tekti ir palaukt..
QUOTE(minguliux @ 2016 01 22, 18:24)
O kodėl būtent pavasario? Išduok paslaptį
noriu tyrimu pasidaryti, sveikata pasitikrinti tuomet pradesiu folio gerti nenoriu ziema gimdyti Turiu du zieminukus,vienas per kaledas,kitas vasario gale Dar vasari jau kai viskas nutirpo,saulute daugiau sviete visai nieko .. Bandysime zuviuka meistrauti noreciau kovo-geguzes men,jaigu jau planuoti tai planuoti
O siaip zinoma svarbu sveikas leliukas ir is vis jo sulaukti.
dar vienas grazus niuansas, jog pagimdzius kai jau lauke silta labiau pasidziaugti tuo pliku kudikisku kuneliu ta aksomine odele. man to truko zieminukams, atejo vasara ir jau jie dideli su mazuoju dar siek tiek pasidziaugiau.
Papildyta:
QUOTE(minguliux @ 2016 01 22, 18:37)
Aš visada norėjau link vasaros leliuko mano dičkis balandžio gale gimęs, tai buvo taip nuostabu, kai orai geri ir nuolat lauke būdavom. Mažiuką planavom irgi kad gimtų šiltuoju metų laiku, bet gimdžiau lapkritį dabar jau nebėra taip svarbu, aišku vasarai ankstyvai labai norėčiau, bet jei planuojam dabar, tai tektų ne mažai palaukt. bet irgi nežinosi... gali iš pirmo ciklo užkibti, o gali tekti ir palaukt..
vava pritariu man tinka ir kovas ir geguze ir birzelis svarbiausia noriu i avina nepataikyti
ale ispindejimas, bet pasvajoti gi galima
O taip, svajoti tikrai galima mano svajonės, tai išvis kosmosas aš taip svajoju apie mergytę, kad net dabar parduotuvėse negaliu ramiai praeiti pro mergaičių rūbelius jeigu Dievas atsiųstų dukriuką, turbūt dar ilgai negalėčiau patikėt o dabar lieka tik svajoti...
QUOTE(minguliux @ 2016 01 22, 19:07)
O taip, svajoti tikrai galima mano svajonės, tai išvis kosmosas aš taip svajoju apie mergytę, kad net dabar parduotuvėse negaliu ramiai praeiti pro mergaičių rūbelius jeigu Dievas atsiųstų dukriuką, turbūt dar ilgai negalėčiau patikėt o dabar lieka tik svajoti...
oi tikiu,kad ilgai patiketi negaletum
as tai berniuku myletoja nieko pries ir trecio man su jais viskas paprasciau,jie ramesni isterikos atvejais ir siaip gyvenime jiem lengviau
o va vyras jau nori dukrytes tai vien del jo ir as noreciau mergytes o siaip svarbu sveikas,man viskas bus gerai
Dabar kai laukiau trecio isitikinus,kad buvo mergyte..Viskas taip sutapo.Dar pries ta lemtinga diena sapnavau,kad pagimdziau dukryte ir tokia mazute svere vos 900gr...
pritariu, jog smagu svesti gimtadieni lauke, siltuoju metu laiku. Maniskiai balandi ir birzeli - nuostabu tikrai, b et dabar jau jokio jokio skirtumo, kaip bus taip, svarbu, kad tik butu !
Leliukai patys nusprendžia kada ateiti, o Mum belieka juos kviesti ir kantriai laukti
QUOTE(minguliux @ 2016 01 22, 20:01)
Leliukai patys nusprendžia kada ateiti, o Mum belieka juos kviesti ir kantriai laukti
ypac smagu kai nekviesti ateina, tada kada jie nori ne tada kai mes planuojame
QUOTE(supernestuke @ 2016 01 22, 19:29)
ypac smagu kai nekviesti ateina, tada kada jie nori ne tada kai mes planuojame
Norėčiau, kad trečias būtų netyčiukas kiek visokių minčių atkristų.. bet kadangi čia susirinkom, tai suprantama, kad netyčiuko jau nebus
zinot, keisciausia yra taip, kad kai buvom jauni ir tas lytinis gyvenimas tik prasidejes... galvodavom turbut dauguma, kad tik viskas butu gerai, kad ne duok die pastociau ar pan. Ypac, jeigu zmogus ne tas budavo...
QUOTE(minguliux @ 2016 01 22, 20:32)
Norėčiau, kad trečias būtų netyčiukas kiek visokių minčių atkristų.. bet kadangi čia susirinkom, tai suprantama, kad netyčiuko jau nebus
aha tai sakau,kai visi netyciukai dabar keistas jausmas
QUOTE(AgathaGray @ 2016 01 22, 19:37)
zinot, keisciausia yra taip, kad kai buvom jauni ir tas lytinis gyvenimas tik prasidejes... galvodavom turbut dauguma, kad tik viskas butu gerai, kad ne duok die pastociau ar pan. Ypac, jeigu zmogus ne tas budavo...
Taip , tikrai baimė didesnė būdavo
QUOTE(supernestuke @ 2016 01 22, 19:59)
aha tai sakau,kai visi netyciukai dabar keistas jausmas
O kaip jum gavosi netyčiukai saugantis? jei per daug į širdį lendu, tai atsiprašau nes mūsų pirmas netyčiukas buvo per kvailumą kai galvojom, kad nutrauktas lyt.aktas yra apsaugos priemonė o daugiau neįsivaizduoju kaip tą netyčiuką pagaut