Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojame trečią atžalėlę

QUOTE(minguliux @ 2016 01 22, 00:26)
Tai jau berniukai nebėra maži smile.gif mes apie savo planus irgi nesireiškiam, nes daug kam yra nesuprantama... jau kai laukiausi antro vaikučio visi nustebę buvo kur mes taip skubam..  doh.gif  tai apie trečią kai pranešim, tai replikų visokių bus...
Tikėkimės, kad jums to skausmo dar kartą nebereikės patirti  4u.gif
Dar va,merginos, norėjau jūsų paklausti : o kreipiat dėmesį į metus? Ta prasme koks metų ženklas? Kiti metai bus Gaidžio. Man jau vien tas pavadinimas..  unsure.gif

na labai labai tikiuosi sito daugiau nepatirsiu blush2.gif

oho nezinojau ,kad gaidziukas blush2.gif kazkaip nevylioja manes tokie metai biggrin.gif

as tai labai noreciau zodiako zuviuko arba jautuko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(supernestuke @ 2016 01 21, 23:38)
na labai labai tikiuosi sito daugiau nepatirsiu  blush2.gif

oho nezinojau ,kad gaidziukas  blush2.gif kazkaip nevylioja manes tokie metai biggrin.gif

as tai labai noreciau zodiako zuviuko arba jautuko wub.gif

Mano vyresnėlis jautukas ax.gif tai vat aš ir susimąsčiau apie tų sekančių metų ženklą g.gif mano vyras, tai sako kam imi į galvą, gal kaip tik laimingas ženklas..
Mano krikšto dukrytė gimusi gaidžio metais, tai vaikas kai sužinojo, tai 2 dienas verkė unsure.gif sunkiai jai išėjo išaiškinti, kad čia nieko blogo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(minguliux @ 2016 01 22, 03:02)
Mano vyresnėlis jautukas  ax.gif  tai vat aš ir susimąsčiau apie tų sekančių metų ženklą  g.gif  mano vyras, tai sako kam imi į galvą, gal kaip tik laimingas ženklas..
Mano krikšto dukrytė gimusi gaidžio metais, tai vaikas kai sužinojo, tai 2 dienas verkė  unsure.gif  sunkiai jai išėjo išaiškinti, kad čia nieko blogo  blink.gif

O as kazkaip nekreipiu demesio i tai g.gif Svarbu pastot ir sveika vaika pagimdyti wub.gif O kokie metai ar zodiako zenklas,man nesvarbu blush2.gif

Prikibos prie mazylio ir manes bacilos blink.gif doh.gif Sloguojam ,vaikas koseja verysad.gif O man i darba siandien dar g.gif
Atleiskit uz netaisyklingas raides,nerandu kur placetei isijungia Lt kalba lotuliukas.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sepallaa @ 2016 01 22, 09:05)
O as kazkaip nekreipiu demesio i tai g.gif  Svarbu pastot ir sveika vaika pagimdyti wub.gif  O kokie metai ar zodiako zenklas,man nesvarbu blush2.gif

Prikibos prie mazylio ir manes bacilos blink.gif  doh.gif  Sloguojam ,vaikas koseja verysad.gif  O man i darba siandien dar g.gif
Atleiskit uz netaisyklingas raides,nerandu kur placetei isijungia Lt kalba lotuliukas.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

O kokiais metais tavo pirmieji gimę?
Aš visą šią savaitę prasirgau... sad.gif tikiuosi šeimyna neužsikrės nuo manęs..
Atsakyti
o as tai kreipiu demesi i metus biggrin.gif bet mum kazkaip pasiseke as jautukas, o vyras suo smile.gif
tai pasidalinom vyresnelis yra suo, o maziukas jautukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(supernestuke @ 2016 01 22, 12:48)
o as tai kreipiu demesi i metus biggrin.gif bet mum kazkaip pasiseke as jautukas, o vyras suo smile.gif
tai pasidalinom vyresnelis yra suo, o maziukas jautukas  wub.gif

Mano vyras irgi suo smile.gif as ir mazylis - drakonai, o dickis tigras smile.gif
Atsakyti
drauges berniukas irgi verke,kai suzinojo jog gime gaidzio metais biggrin.gif
Atsakyti
sveikos, merginukes, buvau pikta ant viso pasaulio, bet jau praejo.., todel, nieko nerasiau tik stebejau ir dziaugiuosi, kad atgaivinot tema. Nepavyko mums si menesi nusipiest dvieju bruksniuku, nors ir ovuliacijos testus pirkom, ir kaip atrode, viskas ten buvo tvarkoj, kazkodel nepavyko... Na, ka nenuleidziam ranku, dirbam ta linkme toliau, jau ir pavasaris arteja, gal gandrai pasuks i musu puse?....
Atsakyti
QUOTE(AgathaGray @ 2016 01 22, 17:15)
sveikos, merginukes, buvau pikta ant viso pasaulio, bet jau praejo.., todel, nieko nerasiau tik stebejau ir dziaugiuosi, kad atgaivinot tema. Nepavyko mums si menesi nusipiest dvieju bruksniuku, nors ir ovuliacijos testus pirkom, ir kaip atrode, viskas ten buvo tvarkoj, kazkodel nepavyko... Na, ka nenuleidziam ranku, dirbam ta linkme toliau, jau ir pavasaris arteja, gal gandrai pasuks i musu puse?....

zinoma,kad gandrai atkeliaus wub.gif

geriausia gaminti vaikus manau apie tai negalvojant 4u.gif su tom ovuliacijom irgi nesuprasi wink.gif
Mano mama su manim pastojo iskart antra diena po menesiniu turejus santykiu..
Atsakyti
QUOTE(AgathaGray @ 2016 01 22, 16:15)

Aš ov testų iš ebay užsisakiau, tai laukiu, jau turėtų ateit ir šiandien dar folio nusipirkau, pradėsiu gerti.
Žinoma nenuleiskit rankų, ateis šventė ir į jūsų kiemą 4u.gif
Atsakyti
mes bandysime be jokiu testu biggrin.gif
kadangi visi trys gavosi saugantis doh.gif kolkas tik noreciau palaukti pavasario blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(supernestuke @ 2016 01 22, 17:18)
mes bandysime be jokiu testu biggrin.gif
kadangi visi trys gavosi saugantis  doh.gif kolkas tik noreciau palaukti pavasario blush2.gif

O kodėl būtent pavasario? ax.gif Išduok paslaptį 4u.gif
Atsakyti