Sveikos,
Violeta06 sveikinimai Greitai pavyko
Pas mane nieko naujo..Buvau pas ginę prieš kelias dieneles, truputį problemėlių yra...
ELMO Kaip tu?Kaip tėčio sveikata?
Nastya prašom,junkis drąsiai Papasakok apie save
QUOTE(siroma @ 2016 08 30, 19:59)
Nastya prašom,junkis drąsiai Papasakok apie save
Net nežinau ką pasakoti ir nuo ko pradėti Gyvename Vilniuje, turim du vaikus, dar antras gimęs nebuvo, o vyras jau svaigo apie trečią Pradžiai nenorėjau, nelabai norėjau trečio ir gimus antram vaikui, tiksliau gal ir norėjau, bet po ilgesnio laiko - 5 metų pavyzdžiui, bet dabar vis šnekame, mąstau gal geriau mažesnis metų skirtumas tarp vaikų
Labas visoms,
Priimsit i kompanija?
Priimsit i kompanija?
QUOTE(liepa18 @ 2016 09 21, 15:54)
Labas visoms,
Priimsit i kompanija?
Labas. Žinoma junkis. Tema ir taip prigesus
Priimsit i kompanija?
QUOTE(Nastya @ 2016 09 21, 17:13)
Labas. Žinoma junkis. Tema ir taip prigesus
aha, tylu cia kazkaip
QUOTE(liepa18 @ 2016 09 21, 17:29)
aha, tylu cia kazkaip
Papasakok apie save kažką, kaip noras trečiam atsirado? QUOTE(Nastya @ 2016 09 21, 18:26)
Papasakok apie save kažką, kaip noras trečiam atsirado?
Nuo pat pradziu svajojome apie 3, tik kazkaip po antro pertrauka didele gavosi... Visa laika jauciam,kad seima dar ne pilnos komplektacijos, truksta vienos detales Tik vyras uzsienyje dirba, tai kazkiek apsunkins planavima
Nastya, Tavo antras vaikiukas dar visai mazas, ir jau trecio norisi? smagu turbut ramus vaikiukai? Mano tai abu reksniai buvo, iki 4 metu neismiegodavo visos nakties. Turbut todel ir atsigavinejome ilgai po antro
QUOTE(liepa18 @ 2016 09 22, 08:28)
Nuo pat pradziu svajojome apie 3, tik kazkaip po antro pertrauka didele gavosi... Visa laika jauciam,kad seima dar ne pilnos komplektacijos, truksta vienos detales Tik vyras uzsienyje dirba, tai kazkiek apsunkins planavima
Nastya, Tavo antras vaikiukas dar visai mazas, ir jau trecio norisi? smagu turbut ramus vaikiukai? Mano tai abu reksniai buvo, iki 4 metu neismiegodavo visos nakties. Turbut todel ir atsigavinejome ilgai po antro
Tai jūs kaip mano vyras. Dar nei vieno neturėjom, bet visada sakė, kad nori 3-4 vaikų
Šiaip planavom po antro didesnę pertrauką padaryt, na, bent jau aš taip norėjau. Bet dabar žiūriu, kad visai gerai būtų mažas skirtumas, viską greičiau peraugsime ir pasimirš
Vaikai tai taip, visai ramūs. Dukra išvis ramiakė, sūnus rėksnys buvo pirmus du mėnesius kažkaip. Galvojau išsikraustysiu iš proto, bet poto kažkaip aprimo, suradom tinkamą dienotvarkę ir viskas dabar
QUOTE(Nastya @ 2016 09 22, 18:35)
Tai jūs kaip mano vyras. Dar nei vieno neturėjom, bet visada sakė, kad nori 3-4 vaikų
Šiaip planavom po antro didesnę pertrauką padaryt, na, bent jau aš taip norėjau. Bet dabar žiūriu, kad visai gerai būtų mažas skirtumas, viską greičiau peraugsime ir pasimirš
Vaikai tai taip, visai ramūs. Dukra išvis ramiakė, sūnus rėksnys buvo pirmus du mėnesius kažkaip. Galvojau išsikraustysiu iš proto, bet poto kažkaip aprimo, suradom tinkamą dienotvarkę ir viskas dabar
Aisku, kai mazas amziaus skirtumas, daug patogiau. O jei dar vaikai ramus, tai ir 4 planuoti galima
As siandien folio rugsti nusipirkau. Tokia pakyleta jauciuosi,kad planavimas tampa realus, o ne tik pasvajojimas
QUOTE(liepa18 @ 2016 09 23, 09:00)
Aisku, kai mazas amziaus skirtumas, daug patogiau. O jei dar vaikai ramus, tai ir 4 planuoti galima
As siandien folio rugsti nusipirkau. Tokia pakyleta jauciuosi,kad planavimas tampa realus, o ne tik pasvajojimas
Ai, 4 tai jau per daug man atrodo. Nebent kai šitie bus užaugę ir ant "senatvės" užsinorėsim pagranduko
Sveikos mielosios,
sugrizta paklydele i tema Atsirado viltis, nors ir nedidele...
Pakeiciau ginekologe.
Pasirodo pas mane tuno bakterine vaginoze, kadangi suardytas PH, galimai spermiukai nenukeliauja ten, kur jiems reikia. Nesiskundziau niekuo, neturejau jokiu itarimu, kad kazkas negerai ar pan. Dabar gydomes abu.
Zinokit, neturejau vilties, buvau pavargus nuo planavimo, uzsiciklinus ir pikta, kad nesigauna kaip as noriu, po to nenorejau nieko, jauciausi kazkokia nepilnaverte....
Sveikinu naujokes, sveikinu pastojusias, sekmes mums visoms!!!
sugrizta paklydele i tema Atsirado viltis, nors ir nedidele...
Pakeiciau ginekologe.
Pasirodo pas mane tuno bakterine vaginoze, kadangi suardytas PH, galimai spermiukai nenukeliauja ten, kur jiems reikia. Nesiskundziau niekuo, neturejau jokiu itarimu, kad kazkas negerai ar pan. Dabar gydomes abu.
Zinokit, neturejau vilties, buvau pavargus nuo planavimo, uzsiciklinus ir pikta, kad nesigauna kaip as noriu, po to nenorejau nieko, jauciausi kazkokia nepilnaverte....
Sveikinu naujokes, sveikinu pastojusias, sekmes mums visoms!!!
Linkiu visoms, kad kuo greiciau svajones taptu realibe