Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojame trečią atžalėlę

Sveikos,

Violeta06 sveikinimai bigsmile.gif Greitai pavyko thumbup.gif

Pas mane nieko naujo..Buvau pas ginę prieš kelias dieneles, truputį problemėlių yra... unsure.gif

ELMO Kaip tu?Kaip tėčio sveikata?

Nastya prašom,junkis drąsiai thumbup.gif Papasakok apie save 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(siroma @ 2016 08 30, 19:59)
Nastya prašom,junkis drąsiai thumbup.gif Papasakok apie save 4u.gif
Net nežinau ką pasakoti ir nuo ko pradėti biggrin.gif ax.gif
Gyvename Vilniuje, turim du vaikus, dar antras gimęs nebuvo, o vyras jau svaigo apie trečią biggrin.gif Pradžiai nenorėjau, nelabai norėjau trečio ir gimus antram vaikui, tiksliau gal ir norėjau, bet po ilgesnio laiko - 5 metų pavyzdžiui, bet dabar vis šnekame, mąstau gal geriau mažesnis metų skirtumas tarp vaikų ax.gif
Atsakyti
Labas visoms,
Priimsit i kompanija? smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa18 @ 2016 09 21, 15:54)
Labas visoms,
Priimsit i kompanija? smile.gif 4u.gif
Labas. Žinoma junkis. Tema ir taip prigesus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2016 09 21, 17:13)
Labas. Žinoma junkis. Tema ir taip prigesus  unsure.gif

aha, tylu cia kazkaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa18 @ 2016 09 21, 17:29)
aha, tylu cia kazkaip smile.gif
Papasakok apie save kažką, kaip noras trečiam atsirado? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2016 09 21, 18:26)
Papasakok apie save kažką, kaip noras trečiam atsirado?  4u.gif

Nuo pat pradziu svajojome apie 3, tik kazkaip po antro pertrauka didele gavosi... Visa laika jauciam,kad seima dar ne pilnos komplektacijos, truksta vienos detales biggrin.gif Tik vyras uzsienyje dirba, tai kazkiek apsunkins planavima unsure.gif

Nastya, Tavo antras vaikiukas dar visai mazas, ir jau trecio norisi? wub.gif smagu thumbup.gif turbut ramus vaikiukai? Mano tai abu reksniai buvo, iki 4 metu neismiegodavo visos nakties. Turbut todel ir atsigavinejome ilgai po antro lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa18 @ 2016 09 22, 08:28)
Nuo pat pradziu svajojome apie 3, tik kazkaip po antro pertrauka didele gavosi... Visa laika jauciam,kad seima dar ne pilnos komplektacijos, truksta vienos detales biggrin.gif Tik vyras uzsienyje dirba, tai kazkiek apsunkins planavima  unsure.gif

Nastya, Tavo antras vaikiukas dar visai mazas, ir jau trecio norisi?  wub.gif  smagu  thumbup.gif turbut ramus vaikiukai? Mano tai abu reksniai buvo, iki 4 metu neismiegodavo visos nakties. Turbut todel ir atsigavinejome ilgai po antro  lotuliukas.gif

Tai jūs kaip mano vyras. Dar nei vieno neturėjom, bet visada sakė, kad nori 3-4 vaikų biggrin.gif
Šiaip planavom po antro didesnę pertrauką padaryt, na, bent jau aš taip norėjau. Bet dabar žiūriu, kad visai gerai būtų mažas skirtumas, viską greičiau peraugsime ir pasimirš ax.gif

Vaikai tai taip, visai ramūs. Dukra išvis ramiakė, sūnus rėksnys buvo pirmus du mėnesius kažkaip. Galvojau išsikraustysiu iš proto, bet poto kažkaip aprimo, suradom tinkamą dienotvarkę ir viskas thumbup.gif dabar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2016 09 22, 18:35)
Tai jūs kaip mano vyras. Dar nei vieno neturėjom, bet visada sakė, kad nori 3-4 vaikų  biggrin.gif
Šiaip planavom po antro didesnę pertrauką padaryt, na, bent jau aš taip norėjau. Bet dabar žiūriu, kad visai gerai būtų mažas skirtumas, viską greičiau peraugsime ir pasimirš  ax.gif

Vaikai tai taip, visai ramūs. Dukra išvis ramiakė, sūnus rėksnys buvo pirmus du mėnesius kažkaip. Galvojau išsikraustysiu iš proto, bet poto kažkaip aprimo, suradom tinkamą dienotvarkę ir viskas  thumbup.gif dabar  smile.gif

Aisku, kai mazas amziaus skirtumas, daug patogiau. O jei dar vaikai ramus, tai ir 4 planuoti galima thumbup.gif

As siandien folio rugsti nusipirkau. Tokia pakyleta jauciuosi,kad planavimas tampa realus, o ne tik pasvajojimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa18 @ 2016 09 23, 09:00)
Aisku, kai mazas amziaus skirtumas, daug patogiau. O jei dar vaikai ramus, tai ir 4 planuoti galima  thumbup.gif

As siandien folio rugsti nusipirkau. Tokia pakyleta jauciuosi,kad planavimas tampa realus, o ne tik pasvajojimas smile.gif
Ai, 4 tai jau per daug man atrodo. Nebent kai šitie bus užaugę ir ant "senatvės" užsinorėsim pagranduko laugh.gif
Atsakyti
Sveikos mielosios,
sugrizta paklydele i tema smile.gif Atsirado viltis, nors ir nedidele...
Pakeiciau ginekologe.
Pasirodo pas mane tuno bakterine vaginoze, kadangi suardytas PH, galimai spermiukai nenukeliauja ten, kur jiems reikia. Nesiskundziau niekuo, neturejau jokiu itarimu, kad kazkas negerai ar pan. Dabar gydomes abu.
Zinokit, neturejau vilties, buvau pavargus nuo planavimo, uzsiciklinus ir pikta, kad nesigauna kaip as noriu, po to nenorejau nieko, jauciausi kazkokia nepilnaverte....
Sveikinu naujokes, sveikinu pastojusias, sekmes mums visoms!!! wub.gif
Atsakyti
Linkiu visoms, kad kuo greiciau svajones taptu realibe 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti