na kur visos prapuolet ?
Dirbam dirbam...jau kai du vaikai yra,tai yra ką veikt
Įdomu ar yra jau neštukių pas mus?
as jau nebeplanuoju, plaukia viskas savo vaga, nebeturiu upo
QUOTE(siroma @ 2016 06 13, 18:09)
Dirbam dirbam...jau kai du vaikai yra,tai yra ką veikt
dirbat ties planavimu >?
QUOTE(AgathaGray @ 2016 06 13, 18:46)
as jau nebeplanuoju, plaukia viskas savo vaga, nebeturiu upo
o kas nutiko
atvirai pasakius tikriausiai ne viena cia tokia sioje temoje
Sveikos,
Pas mus irgi viskas po senovei, nieko naujo vaikų fronte. Jaučiu šį ciklą net O būsiu pražiopsojusi, kažkaip pailgėjo ciklas 5-6 dienom Tiek balių, švenčių, kad ne tik pasexuot nelieka laiko, bet ir vaistus pamirštu išgerti Ai, nu bet vasara... jei ne šį, tai kitą mėn. Neprarandu vilties.
Vaikai pradėjo stovyklą lankyti. Šiandien pirma diena buvo, grįžo patenkintos (2 sav. dienos stovykla). Nusmigo vakare per kelias minutes, nusikalė Trečiadienį jų laukia 12km žygis mišku/pajūriu. Tikiuosi atlaikys
AgathaGray, kodėl nebeplanuoji? Pavargai?
Pas mus irgi viskas po senovei, nieko naujo vaikų fronte. Jaučiu šį ciklą net O būsiu pražiopsojusi, kažkaip pailgėjo ciklas 5-6 dienom Tiek balių, švenčių, kad ne tik pasexuot nelieka laiko, bet ir vaistus pamirštu išgerti Ai, nu bet vasara... jei ne šį, tai kitą mėn. Neprarandu vilties.
Vaikai pradėjo stovyklą lankyti. Šiandien pirma diena buvo, grįžo patenkintos (2 sav. dienos stovykla). Nusmigo vakare per kelias minutes, nusikalė Trečiadienį jų laukia 12km žygis mišku/pajūriu. Tikiuosi atlaikys
AgathaGray, kodėl nebeplanuoji? Pavargai?
Ne, nu klausykit, mėnesį laiko nei viena nebendraujat? Atseit jau taip labai užsiėmusios? Pasipasakokit, kuom gyvenate, ką veikiate, kaip planavimai?
sveiki, prisijungsiu ir as prie jusu, mes su vyru jau turim suneli 12 m. ir dukryte 10 m. labai norima dar trecio, bet kartais uzeina banga abejoniu, labai didelis skirtumas tarp vaiku ir t.t.
Sveikos,
Atostogauja matyt visos labai
Man labai banguoja planavaimai.. Vieną mėnesį taip noriu noriu..O kitą visai kažkaip nebenoriu
Kaip tai ELMO?Kas girdėti?Gal po operacijos pavykooo?
Sveika prisijungus
Papasakok daugiau apie save Kiek metų?Trečio abu norit?
Abejoja čia mūsų dauguma, jei skaitei pašnekesius.
QUOTE(ELMO @ 2016 07 28, 22:32)
Ne, nu klausykit, mėnesį laiko nei viena nebendraujat? Atseit jau taip labai užsiėmusios? Pasipasakokit, kuom gyvenate, ką veikiate, kaip planavimai?
Atostogauja matyt visos labai
Man labai banguoja planavaimai.. Vieną mėnesį taip noriu noriu..O kitą visai kažkaip nebenoriu
QUOTE(Violeta06 @ 2016 08 01, 18:19)
sveiki, prisijungsiu ir as prie jusu, mes su vyru jau turim suneli 12 m. ir dukryte 10 m. labai norima dar trecio, bet kartais uzeina banga abejoniu, labai didelis skirtumas tarp vaiku ir t.t.
Sveika prisijungus
Papasakok daugiau apie save Kiek metų?Trečio abu norit?
Abejoja čia mūsų dauguma, jei skaitei pašnekesius.
net nznz ka cia jums ir papasakot man 32 vyrui 36 uz keliu dienu bus, vyras taip pat nori ir bijo bet turbut as per daug jam savo nesamoningu minciu pasakoju
QUOTE(Violeta06 @ 2016 08 02, 15:13)
net nznz ka cia jums ir papasakot man 32 vyrui 36 uz keliu dienu bus, vyras taip pat nori ir bijo bet turbut as per daug jam savo nesamoningu minciu pasakoju
Jauna pirmagimį gimdei Kaip faina
Man atrodo kaip tik smagu,vyresnėliai jau paaugę.Ir mažylis šeimoje
Mano sesuo susilaukė trečio,kai anie du jau paaugliai buvo.Graži šeimyna dabar.Broliai jau dičkiai,bet prie mamos dar mažylis.Sesė labai džiaugiasi savo šeima ir palaiko mane žinoma.
QUOTE(siroma @ 2016 08 02, 14:26)
Jauna pirmagimį gimdei Kaip faina
Mano sesuo susilaukė trečio,kai anie du jau paaugliai buvo.Graži šeimyna dabar.Broliai jau dičkiai,bet prie mamos dar mažylis.Sesė labai džiaugiasi savo šeima ir palaiko mane žinoma.
man irgi grazu ziuret i tokias seimas, bet kartais pagalvoju, vaikai mano jau dideli,savarankiski, daug demesio nereikalauja, o kai atsiras maziukas, vel busiu prirista prie namu
o kiek tavo vaikuciams?
QUOTE(Violeta06 @ 2016 08 01, 18:19)
Kaip faina. Junkis tik
QUOTE(siroma @ 2016 08 02, 14:31)
Sveikos,
Man niekaip. Juodas dryžis dabar. Pačiai nepavyksta, visi tepliojimai po senovei, operacija, gydymas veltui...dar ir šeimyninės problemos, tėtis ligoninėj... laukiu pagerėjimo.
Gal jau kuri laukiat gandrų? Tiek laiko neprasinešėt