Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojame trečią atžalėlę

na kur visos prapuolet ? rolleyes.gif
Atsakyti
Dirbam dirbam...jau kai du vaikai yra,tai yra ką veikt biggrin.gif
Įdomu ar yra jau neštukių pas mus? ax.gif
Atsakyti
as jau nebeplanuoju, plaukia viskas savo vaga, nebeturiu upo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(siroma @ 2016 06 13, 18:09)
Dirbam dirbam...jau kai du vaikai yra,tai yra ką veikt biggrin.gif
Įdomu ar yra jau neštukių pas mus? ax.gif

dirbat ties planavimu >? rolleyes.gif

QUOTE(AgathaGray @ 2016 06 13, 18:46)
as jau nebeplanuoju, plaukia viskas savo vaga, nebeturiu upo verysad.gif

o kas nutiko sad.gif
atvirai pasakius tikriausiai ne viena cia tokia sioje temoje 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Pas mus irgi viskas po senovei, nieko naujo vaikų fronte. Jaučiu šį ciklą net O būsiu pražiopsojusi, kažkaip pailgėjo ciklas 5-6 dienom blink.gif Tiek balių, švenčių, kad ne tik pasexuot nelieka laiko, bet ir vaistus pamirštu išgerti lotuliukas.gif Ai, nu bet vasara... jei ne šį, tai kitą mėn. Neprarandu vilties.

Vaikai pradėjo stovyklą lankyti. Šiandien pirma diena buvo, grįžo patenkintos (2 sav. dienos stovykla). Nusmigo vakare per kelias minutes, nusikalė thumbup.gif biggrin.gif Trečiadienį jų laukia 12km žygis mišku/pajūriu. Tikiuosi atlaikys biggrin.gif

AgathaGray
, kodėl nebeplanuoji? Pavargai? unsure.gif
Atsakyti
Ne, nu klausykit, mėnesį laiko nei viena nebendraujat? Atseit jau taip labai užsiėmusios? Pasipasakokit, kuom gyvenate, ką veikiate, kaip planavimai?
Atsakyti
sveiki, prisijungsiu ir as prie jusu, 4u.gif mes su vyru jau turim suneli 12 m. ir dukryte 10 m. labai norima dar trecio, bet kartais uzeina banga abejoniu, labai didelis skirtumas tarp vaiku ir t.t. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta06: 01 rugpjūčio 2016 - 17:20
Sveikos,

QUOTE(ELMO @ 2016 07 28, 22:32)
Ne, nu klausykit, mėnesį laiko nei viena nebendraujat? Atseit jau taip labai užsiėmusios? Pasipasakokit, kuom gyvenate, ką veikiate, kaip planavimai?

Atostogauja matyt visos labai biggrin.gif
Man labai banguoja planavaimai.. unsure.gif Vieną mėnesį taip noriu noriu..O kitą visai kažkaip nebenoriu doh.gif
Kaip tai ELMO?Kas girdėti?Gal po operacijos pavykooo? bigsmile.gif

QUOTE(Violeta06 @ 2016 08 01, 18:19)
sveiki, prisijungsiu ir as prie jusu,  4u.gif mes su vyru  jau turim suneli 12 m. ir dukryte 10 m. labai norima dar trecio, bet kartais uzeina banga abejoniu, labai didelis skirtumas tarp vaiku ir t.t. g.gif

Sveika prisijungus 4u.gif
Papasakok daugiau apie save bigsmile.gif Kiek metų?Trečio abu norit?
Abejoja čia mūsų dauguma, jei skaitei pašnekesius.
Atsakyti
net nznz ka cia jums ir papasakot biggrin.gif man 32 vyrui 36 uz keliu dienu bus, vyras taip pat nori ir bijo lotuliukas.gif bet turbut as per daug jam savo nesamoningu minciu pasakoju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta06 @ 2016 08 02, 15:13)
net nznz ka cia jums ir papasakot  biggrin.gif  man 32 vyrui 36 uz keliu dienu bus, vyras taip pat nori ir bijo  lotuliukas.gif  bet turbut as per daug jam savo nesamoningu minciu pasakoju  doh.gif

Jauna pirmagimį gimdei bigsmile.gif Kaip faina wub.gif
Man atrodo kaip tik smagu,vyresnėliai jau paaugę.Ir mažylis šeimoje wub.gif
Mano sesuo susilaukė trečio,kai anie du jau paaugliai buvo.Graži šeimyna dabar.Broliai jau dičkiai,bet prie mamos dar mažylis.Sesė labai džiaugiasi savo šeima ir palaiko mane žinoma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siroma: 02 rugpjūčio 2016 - 14:27
QUOTE(siroma @ 2016 08 02, 14:26)
Jauna pirmagimį gimdei bigsmile.gif Kaip faina wub.gif
Man atrodo kaip tik smagu,vyresnėliai jau paaugę.Ir mažylis šeimoje wub.gif
Mano sesuo susilaukė trečio,kai anie du jau paaugliai buvo.Graži šeimyna dabar.Broliai jau dičkiai,bet prie mamos dar mažylis.Sesė labai džiaugiasi savo šeima ir palaiko mane žinoma.

man irgi grazu ziuret i tokias seimas, bet kartais pagalvoju, vaikai mano jau dideli,savarankiski, daug demesio nereikalauja, o kai atsiras maziukas, vel busiu prirista prie namu g.gif
o kiek tavo vaikuciams?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta06: 02 rugpjūčio 2016 - 15:02
QUOTE(Violeta06 @ 2016 08 01, 18:19)
sveiki, prisijungsiu ir as prie jusu,  4u.gif mes su vyru  jau turim suneli 12 m. ir dukryte 10 m. labai norima dar trecio, bet kartais uzeina banga abejoniu, labai didelis skirtumas tarp vaiku ir t.t. g.gif

Kaip faina. Junkis tik thumbup.gif thumbup.gif
QUOTE(siroma @ 2016 08 02, 14:31)
Sveikos,

Kaip tai ELMO?Kas girdėti?Gal po operacijos pavykooo? bigsmile.gif

Man niekaip. Juodas dryžis dabar. Pačiai nepavyksta, visi tepliojimai po senovei, operacija, gydymas veltui...dar ir šeimyninės problemos, tėtis ligoninėj... laukiu pagerėjimo.

Gal jau kuri laukiat gandrų? Tiek laiko neprasinešėt ax.gif
Atsakyti