Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojame trečią atžalėlę

Su mamos diena visas wub.gif wub.gif

Vakis tai mane nustebino, 8ryto atsikele pats kol miegojau, nubego i turgeli nupirko geliu sau ir broliui wub.gif Atnese i lova geliu puokstes ir atviruciu kruva wub.gif
Galvoju is kur pinigu gavo,pasirodo tetis isejas i tarnya dave jam,kad ryt turetu wub.gif ech wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(supernestuke @ 2016 05 01, 09:35)
Su mamos diena visas  wub.gif  wub.gif
Vakis tai mane nustebino, 8ryto atsikele pats kol miegojau, nubego i turgeli nupirko geliu sau ir broliui  wub.gif Atnese i lova geliu puokstes ir atviruciu kruva  wub.gif
Galvoju is kur pinigu gavo,pasirodo tetis isejas i tarnya dave jam,kad ryt turetu wub.gif ech wub.gif  wub.gif

Kaip miela biggrin.gif 4u.gif
Vaikų dovanėlės iš širdies visada pačios pačiausios biggrin.gif O kiek vyresnėliui metų?
Mane tik pramerkus akis vaikai dar lovoj apdovanojo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurnora @ 2016 05 01, 12:59)
Kaip miela biggrin.gif  4u.gif
Vaikų dovanėlės iš širdies visada pačios pačiausios biggrin.gif O kiek vyresnėliui metų?
Mane tik pramerkus akis vaikai dar lovoj apdovanojo smile.gif

Ech tie vaikai wub.gif tai va ir smagiausia,kad i lova su dovanom is pat ryto wub.gif

Vyresneliui 9m. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Na maniškiai mane penktadienį pasveikino.Neiškentėjo:)

Pasyvios kokios tai visos pavasariui atėjus biggrin.gif

Nieko,ateis ruduo.Sušalsim.Ilgiau lovose tūnosim.Ir vėl labai užsinorėsim trečio biggrin.gif
Atsakyti
musu tai metines arteja smile.gif merginos nzn ka cia padarius ar geriau savaitgali praleisti siame viesbutyje su SPA wub.gif
user posted image

user posted image

ar imti savaitgali su keltu, Svedija, Suomija g.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Vis paskaitau ką naujo parašote, o pati tyliu...nėra kažkaip ūpo...
Mano mažiukas šiąnakt sunegalavo, matyt kokį virusą pasigavo, nes bėgiojo į wc. Sunki naktelė abiems buvo... Tai namuose ir aš šiandien su juo, slaugau pipiriuką savo unsure.gif
Supernestuke, graži šventė, bus gera atitrūkt nuo visko ir pasibūti tik dviese wub.gif Abu variantai viliojantys thumbup.gif jeigu nesate turėję kruizo, būtų puiki proga. Bet ir viežbutis įspūdingas thumbup.gif
Mes su MB taip pat ruošiamės metinėms. Jau 10-ąsias pasitiksime wub.gif Planuojam ir nedidelę šventę, su ceremonija bažnyčioje. Tai visokių rūpestėlių dabar netrūksta...
Gražios dienos visoms 4u.gif
Atsakyti
Doviliuke , sveikatos 4u.gif

Na vyras visad labai norejo laivu paplaukioti,bet galvoju gal siaip kuri savaitgali jau su vaikais g.gif as pati esu plaukiojus,bet manes labai nezavejo,kajutes tokios paprastos, pats keltas irgi nieko wow g.gif . Gal jau kazkas pasikeite,nes as kelte svenciau savo 17likta gimtadieni biggrin.gif

pas mus irgi 10-tosios metines, norejau ir as ceremonijos ir grazios sventes blush2.gif Tai sakau gal su tuo treciu leliu kazkas bus, kai reiks krikstyti wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo supernestuke: 05 gegužės 2016 - 09:28
QUOTE(supernestuke @ 2016 05 05, 11:27)
* Doviliuke  , sveikatos  4u.gif

** Na vyras visad labai norejo laivu paplaukioti,bet galvoju gal siaip kuri savaitgali jau su vaikais  g.gif

*** pas mus irgi 10-tosios metines, norejau ir as ceremonijos ir grazios sventes  blush2.gif Tai sakau gal su tuo treciu leliu kazkas bus, kai reiks krikstyti  wub.gif

* Ačiū 4u.gif Kolkas neblogai vaikas atrodo, tikiuos praeis viskas ir neįsisirgs labai unsure.gif
** Hm g.gif gal tada tikrai geriau rinktis viežbutį su spa malonumais...mmm Toks tikras romantiškas pasibuvimas dviese wub.gif
*** Mes norėjome tik žiedus pašventinti, nes darėmės naujus, tai nuo to viskas ir prasidėjo... biggrin.gif O dabar jau kelio atgal nėr biggrin.gif Bet kainos doh.gif Vakar floristei parašiau dėl puokštės man, dar dukrai sakiau kokią mini puokštelę padarysim...sako jaunosios piokštė nuo 50eu blink.gif apie visa kita net neklausiau...aišku jaunosios puokštės man ir nereik, bet leido suprast kokios maždaug kainos bus...

Na, o po vestuvių ir vaikai būna biggrin.gif Kaip tik birželį planuojam pradėt darbus ta linkme. Bus "pirmos nakties" namų darbai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliuke @ 2016 05 05, 10:14)
* Ačiū 4u.gif  Kolkas neblogai vaikas atrodo, tikiuos praeis viskas ir neįsisirgs labai unsure.gif
** Hm g.gif  gal tada tikrai geriau rinktis viežbutį su spa malonumais...mmm Toks tikras romantiškas pasibuvimas dviese wub.gif
*** Mes norėjome tik žiedus pašventinti, nes darėmės naujus, tai nuo to viskas ir prasidėjo... biggrin.gif O dabar jau kelio atgal nėr  biggrin.gif Bet kainos doh.gif Vakar floristei parašiau dėl puokštės man, dar dukrai sakiau kokią mini puokštelę padarysim...sako jaunosios piokštė nuo 50eu blink.gif apie visa kita net neklausiau...aišku jaunosios puokštės man ir nereik, bet leido suprast kokios maždaug kainos bus...

Na, o po vestuvių ir vaikai būna biggrin.gif Kaip tik birželį planuojam pradėt darbus ta linkme. Bus "pirmos nakties" namų darbai  lotuliukas.gif

as visada svajojau per 10met. susituokti baznycioje,pasidaryti grazia svente sau wub.gif ech tiek draugu per tuos metus turime,tikru draugu...patinka mum tokios sventes biggrin.gif

Na nieko ..uzteks ir viesbutuko rolleyes.gif tikiuosi bloga nepasidarys ,nes as bijau aukscio...o kambariai ten prasideda nuo 30 auksto doh.gif

Panasiai gal ir mum kas gausis lotuliukas.gif tai ir jusu svente birzeli bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos,
Šią vasarą ir mūsų 10m. metinės.Mano irgi toks noras susituokti bažnyčioje wub.gif Bet gal kai 20 bus biggrin.gif
Mes su B nemėgėjai švenčių visokių,gerai kad nors šiam reikale sutapom.Tai kaip minėsim dar nežinau,nes rugpjūtį bus.Bet žinoma spausiu B pavažiuot irgi į kokį viešbutuką biggrin.gif
Atsakyti
Labukas visoms mirksiukas.gif
Aha, birželį minėsime savo šventę smile.gif
Na, o kaip sekasi leliukų planavimo reikaluose??? bigsmile.gif
Aš tiesiog geriu folinę,ir vis pagalvoju,pasvajoju,kad jau jau tuoj pradėsim darbus...net jauduliukus apima kai pradedu dėliotis kaip viskas bus, kaip reaguos vaikai,artimieji,kolegos...
Prieš kelias dienas peržvelgiau vežimėlių modelius biggrin.gif Visokių grožybių yra, sunku bus išsirinkti biggrin.gif
Atsakyti
Aūūū!!! Kur prapuolėt visos? g.gif
Gal jau prie ežerų, upių ar pajūrių?
Užbėkit į temą, pasipasakokit bigsmile.gif
Atsakyti