Sveikos
Seniai besilankiau. Darbai darbus veja, tai iškritau iš forumo
Savaitgalis taip pat nusimato darbingas namie, tai jau iš anksto nusiteikiu malkas nešioti Bet tokį darbą labai mėgstu, tai
Elmo, sėkmingo ciklo Sako, kad po LP labai lengva pastoti (supratau, kad tau LP darė)
Man LP darė prieš daugiau nei metus, atsigavau gana greitai
QUOTE(ELMO @ 2016 04 19, 18:57)
O gydytoja nenudžiugino,
Na, reikia tikėtis, kad užkibs žirniukas per O O jeigu ir nepavyktų, tai juk ką gydytoja sako, yra tik tikimybė ir teorinė pusė. tad aš linkiu nosį aukštyn ir optimistiškai planuoti leliuką
QUOTE(siroma @ 2016 04 21, 19:27)
O kur visos dingusios??
Aš nelabai ką pasakoti turiu. Prieš savaitę gavau tyrimus zarazų (buvo teigiamų porą prieš 5 metus), tai atsakymai visi neigiami. Nežinau ar džiaugtis ar nepasitikėti, nes kaip galėjo išnykti tokie dalykai kaip chlamidijos be jokio gydymo Na, bet sako, kad tyrimai labai tikslūs, tai gal reikia tikėti
Sveikos,
Dėkui už palaikymą. Per O sąžiningai pasidarbavom ... labai atsargiai, bet nepraleidom Jau NETGI tris dienas neteplioja Man čia po mėnesį trukusių kraujavimų, tepliojimų, tai palaima. Praeitą ciklą pradėjo teplioti 17CD. Ryt toji 17-oji, tai žiurėsiu kaip bus.
O daugiau nieko naujo, nieko gero. Darbai, namai, vaikai, puodai...kaip ir visur
Oho...malkas nešioti toks vyriškas darbas sakyčiau. Tai kaip po gero sporto būsi
Man darė histeroskopiją. Laparoskopija yra kai lenda už gimdos ribų per skylutes pilvo sienoje, o histero kai plečia kaklelį ir lenda į pačią gimdą. Bet jau atsigavau, viskas ok. Po 6 parų žmogum pasijutau.
Dėkui už palaikymą. Per O sąžiningai pasidarbavom ... labai atsargiai, bet nepraleidom Jau NETGI tris dienas neteplioja Man čia po mėnesį trukusių kraujavimų, tepliojimų, tai palaima. Praeitą ciklą pradėjo teplioti 17CD. Ryt toji 17-oji, tai žiurėsiu kaip bus.
O daugiau nieko naujo, nieko gero. Darbai, namai, vaikai, puodai...kaip ir visur
QUOTE(jurnora @ 2016 04 21, 21:11)
tai jau iš anksto nusiteikiu malkas nešioti Bet tokį darbą labai mėgstu, tai
Elmo, sėkmingo ciklo Sako, kad po LP labai lengva pastoti (supratau, kad tau LP darė)
Oho...malkas nešioti toks vyriškas darbas sakyčiau. Tai kaip po gero sporto būsi
Man darė histeroskopiją. Laparoskopija yra kai lenda už gimdos ribų per skylutes pilvo sienoje, o histero kai plečia kaklelį ir lenda į pačią gimdą. Bet jau atsigavau, viskas ok. Po 6 parų žmogum pasijutau.
sveikutes merginos
as daug dirbu paskutinem dienom,tai ner kada ir prie sm prisesti.
Laukiu jau geguzes bus ramesnis menuo,nes dabar dar tos deklaracijos brrrr
as daug dirbu paskutinem dienom,tai ner kada ir prie sm prisesti.
Laukiu jau geguzes bus ramesnis menuo,nes dabar dar tos deklaracijos brrrr
ale mirtis sioje temoje
as tai laukiu savo mmm..turetu ryt ateiti
O ryt man tokia svarbi diena laukia darbe
as tai laukiu savo mmm..turetu ryt ateiti
O ryt man tokia svarbi diena laukia darbe
Sveikos mergaitės,
Visos sukasi kaip voverės rate Pas mane taip pat namai,vaikai,vyras:D ir šuo:)
supernestuke kas per diena?? jau gegužė artėja,kibsi į darbus ania??
O man praėjo noras kažkaip..Bet manau gal,kad čia laikina...Susidėjo matyt ..oras,darbinė situacija ir žinoma mamos būklė.
Galva plyšta šiandien,nežinau kur ją įkišt
O man praėjo noras kažkaip..Bet manau gal,kad čia laikina...Susidėjo matyt ..oras,darbinė situacija ir žinoma mamos būklė.
QUOTE(siroma @ 2016 04 26, 19:10)
Sveikos mergaitės,
Taip, taip, pas mane taip pat darbai
Kas čia dabar su noro dingimais? Praeis sunkumai ir vėl užeis noras. Nors tiesą pasakius ir mano tas noras sumažėjo. Pradėjau galvoti, kad jei taip ilgai nėra, tai gal ir nebereikia.
Jei ne paslaptis, kas mamai nutiko?Jei tai susiję su sveikata, tai linkiu greičiau sveikti
QUOTE(siroma @ 2016 04 26, 18:10)
Sveikos mergaitės,
drobes drobes ryt kabinsim tai prasom kaiminka uzsukti pasigrozeti po pietu
ir man visokiu minciu yra,bet tada pagalvoju jaigu ne dabar niekad nenoriu veliau jau tikrai.
Jo per geguze misija bus ta krauja perisiduoti o birzeli bandysim gaudyt gal
QUOTE(jurnora @ 2016 04 26, 20:03)
Jei ne paslaptis, kas mamai nutiko?Jei tai susiję su sveikata, tai linkiu greičiau sveikti
Labai gaila,bet mano mama jau nepasveiks niekada
QUOTE(supernestuke @ 2016 04 26, 22:57)
drobes drobes ryt kabinsim tai prasom kaiminka uzsukti pasigrozeti po pietu
ir man visokiu minciu yra,bet tada pagalvoju jaigu ne dabar niekad nenoriu veliau jau tikrai.
Jau pasigrožėjau
Važiuojam su mažyliu iš daržo, o jis man kaip niekur nieko: "Mama tai kada gi sesę turėsiu:)?"
Man šokas.Nes nešnekam nieko su vyru visai prie vaikų,gal darželyje kas nors ką nors kalba.
Aš jam aiškinu,kad sesė negali taip greitai atsirast,kad auga pilvuke ir t.t.
O jis man: "Mama,aš glostyčiau ir glostyčiau tavo pilvą"
Rimtai matei na ir kaip ?ar graziau dabar ?
Na va matai mazasis kazka jaucia
Na va matai mazasis kazka jaucia
pas mane irgi siandien atsivilko nelabosios....
ir deja, mintys sukasi kaip pas kai kurias is jusu... jei nebus, tai nereiks...
Labas rytas,
Su mūsų mamų diena sveikinu jus visas! Tai pats gražiausias ir prasmingiausias mūsų darbas gyvenime
Stiprybės
Už mmm Ir mano mmm vakar atėjo, 2 dienom anksčiau. Tai dabar ciklas vėl trumpėja keistai
Su mūsų mamų diena sveikinu jus visas! Tai pats gražiausias ir prasmingiausias mūsų darbas gyvenime
QUOTE(siroma @ 2016 04 28, 20:43)
Stiprybės
QUOTE(AgathaGray @ 2016 04 30, 21:01)
pas mane irgi siandien atsivilko nelabosios....
Už mmm Ir mano mmm vakar atėjo, 2 dienom anksčiau. Tai dabar ciklas vėl trumpėja keistai