Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojame trečią atžalėlę

Sveikos smile.gif
Seniai besilankiau. Darbai darbus veja, tai iškritau iš forumo doh.gif
Savaitgalis taip pat nusimato darbingas namie, tai jau iš anksto nusiteikiu malkas nešioti smile.gif Bet tokį darbą labai mėgstu, tai thumbup.gif

Elmo, sėkmingo ciklo 4u.gif nestuke.gif Sako, kad po LP labai lengva pastoti (supratau, kad tau LP darė) biggrin.gif
Man LP darė prieš daugiau nei metus, atsigavau gana greitai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ELMO @ 2016 04 19, 18:57)
O gydytoja nenudžiugino,

Na, reikia tikėtis, kad užkibs žirniukas per O 4u.gif O jeigu ir nepavyktų, tai juk ką gydytoja sako, yra tik tikimybė ir teorinė pusė. tad aš linkiu nosį aukštyn ir optimistiškai planuoti leliuką smile.gif

QUOTE(siroma @ 2016 04 21, 19:27)
O kur visos dingusios?? g.gif

Aš nelabai ką pasakoti turiu. Prieš savaitę gavau tyrimus zarazų (buvo teigiamų porą prieš 5 metus), tai atsakymai visi neigiami. Nežinau ar džiaugtis ar nepasitikėti, nes kaip galėjo išnykti tokie dalykai kaip chlamidijos be jokio gydymo unsure.gif Na, bet sako, kad tyrimai labai tikslūs, tai gal reikia tikėti smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Dėkui už palaikymą. Per O sąžiningai pasidarbavom blush2.gif ... labai atsargiai, bet nepraleidom biggrin.gif Jau NETGI tris dienas neteplioja biggrin.gif Man čia po mėnesį trukusių kraujavimų, tepliojimų, tai palaima. Praeitą ciklą pradėjo teplioti 17CD. Ryt toji 17-oji, tai žiurėsiu kaip bus.

O daugiau nieko naujo, nieko gero. Darbai, namai, vaikai, puodai...kaip ir visur lotuliukas.gif

QUOTE(jurnora @ 2016 04 21, 21:11)
tai jau iš anksto nusiteikiu malkas nešioti smile.gif Bet tokį darbą labai mėgstu, tai  thumbup.gif

Elmo, sėkmingo ciklo 4u.gif  nestuke.gif Sako, kad po LP labai lengva pastoti (supratau, kad tau LP darė)  biggrin.gif
Man LP darė prieš daugiau nei metus, atsigavau gana greitai smile.gif

Oho...malkas nešioti toks vyriškas darbas sakyčiau. Tai kaip po gero sporto būsi biggrin.gif

Man darė histeroskopiją. Laparoskopija yra kai lenda už gimdos ribų per skylutes pilvo sienoje, o histero kai plečia kaklelį ir lenda į pačią gimdą. Bet jau atsigavau, viskas ok. Po 6 parų žmogum pasijutau. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ELMO: 23 balandžio 2016 - 20:13
sveikutes merginos
as daug dirbu paskutinem dienom,tai ner kada ir prie sm prisesti.
Laukiu jau geguzes bus ramesnis menuo,nes dabar dar tos deklaracijos brrrr
Atsakyti
ale mirtis sioje temoje biggrin.gif

as tai laukiu savo mmm..turetu ryt ateiti

O ryt man tokia svarbi diena laukia darbe wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės,

Visos sukasi kaip voverės rate biggrin.gif Pas mane taip pat namai,vaikai,vyras:D ir šuo:)

supernestuke kas per diena?? jau gegužė artėja,kibsi į darbus ania?? bigsmile.gif

O man praėjo noras kažkaip..Bet manau gal,kad čia laikina...Susidėjo matyt ..oras,darbinė situacija ir žinoma mamos būklė.
Galva plyšta šiandien,nežinau kur ją įkišt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(siroma @ 2016 04 26, 19:10)
Sveikos mergaitės,

Visos sukasi kaip voverės rate biggrin.gif Pas mane taip pat namai,vaikai,vyras:D ir šuo:)

supernestuke kas per diena?? jau gegužė artėja,kibsi į darbus ania?? bigsmile.gif
O man praėjo noras kažkaip..Bet manau gal,kad čia laikina...Susidėjo matyt ..oras,darbinė situacija ir žinoma mamos būklė.

Taip, taip, pas mane taip pat darbai doh.gif
Kas čia dabar su noro dingimais? Praeis sunkumai ir vėl užeis noras. biggrin.gif Nors tiesą pasakius ir mano tas noras sumažėjo. Pradėjau galvoti, kad jei taip ilgai nėra, tai gal ir nebereikia. doh.gif
Jei ne paslaptis, kas mamai nutiko?Jei tai susiję su sveikata, tai linkiu greičiau sveikti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurnora: 26 balandžio 2016 - 19:04
QUOTE(siroma @ 2016 04 26, 18:10)
Sveikos mergaitės,

drobes drobes ryt kabinsim wub.gif tai prasom kaiminka uzsukti pasigrozeti po pietu biggrin.gif

ir man visokiu minciu yra,bet tada pagalvoju jaigu ne dabar niekad schmoll.gif nenoriu veliau jau tikrai.
Jo per geguze misija bus ta krauja perisiduoti doh.gif o birzeli bandysim gaudyt gal biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurnora @ 2016 04 26, 20:03)
Jei ne paslaptis, kas mamai nutiko?Jei tai susiję su sveikata, tai linkiu greičiau sveikti  4u.gif

Labai gaila,bet mano mama jau nepasveiks niekada verysad.gif
QUOTE(supernestuke @ 2016 04 26, 22:57)
drobes drobes ryt kabinsim  wub.gif  tai prasom kaiminka uzsukti pasigrozeti po pietu biggrin.gif
ir man visokiu minciu yra,bet tada pagalvoju jaigu ne dabar niekad  schmoll.gif nenoriu veliau jau tikrai.
Jo per geguze misija bus ta krauja perisiduoti  doh.gif  o birzeli bandysim gaudyt gal  biggrin.gif

Jau pasigrožėjau wub.gif

Važiuojam su mažyliu iš daržo, o jis man kaip niekur nieko: "Mama tai kada gi sesę turėsiu:)?"
Man šokas.Nes nešnekam nieko su vyru visai prie vaikų,gal darželyje kas nors ką nors kalba.
Aš jam aiškinu,kad sesė negali taip greitai atsirast,kad auga pilvuke ir t.t.
O jis man: "Mama,aš glostyčiau ir glostyčiau tavo pilvąbiggrin.gif"
biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siroma: 28 balandžio 2016 - 19:47
Rimtai matei bigsmile.gif na ir kaip ?ar graziau dabar ?

Na va matai mazasis kazka jaucia rolleyes.gif
Atsakyti
pas mane irgi siandien atsivilko nelabosios....
ir deja, mintys sukasi kaip pas kai kurias is jusu... jei nebus, tai nereiks...
Atsakyti
Labas rytas,
Su mūsų mamų diena sveikinu jus visas! Tai pats gražiausias ir prasmingiausias mūsų darbas gyvenime 4u.gif

QUOTE(siroma @ 2016 04 28, 20:43)
Labai gaila,bet mano mama jau nepasveiks niekada  verysad.gif

verysad.gif Stiprybės 4u.gif

QUOTE(AgathaGray @ 2016 04 30, 21:01)
pas mane irgi siandien atsivilko nelabosios....
ir deja, mintys sukasi kaip pas kai kurias is jusu... jei nebus, tai nereiks...

Už mmm 4u.gif Ir mano mmm vakar atėjo, 2 dienom anksčiau. Tai dabar ciklas vėl trumpėja keistai doh.gif
Atsakyti