Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojame trečią atžalėlę

QUOTE(ELMO @ 2016 04 04, 14:49)
* Ooo...tai truputėlį pasipjaustinėjai doh.gif Nu bet jei reikia, tai reikia.
Aha, kai kurie tyrimai visai į nauda, savo noru profilaktiškai sunkiai prisiverčiu pasidaryti.
Siūlų traukimo nėra ko bijoti. Paprastai oda ties pjūvio vietomis praėjus 10 dienų dar būna apmirus, aptirpus, tai nieko nesijaus. Tik kad skamba baugiai. 4u.gif
** Bet 100% įsitikinimui vis tiek ryt jautrų NT pasidarysiu, nes prieš varant pas ginekologę operacijos turiu būti tikra, kad nesilaukiu.

* Taip, apsipjaustinėjau. Gydytojas visos operacijos metu juokavo, sako: ir taip jau tų riebalų pas tave nėra, o dar 100g nuimsim doh.gif sakau, galėtumėte truputį ant (.)(.) dadėti biggrin.gif Iš galvos ištraukė, jausmas lyg plaukus peštų, o šonas dar su siūlais pabus iki penktadienio.

** Kokios žinios?? g.gif bigsmile.gif

QUOTE(doviliuke @ 2016 04 04, 17:18)

O mes su Mb jau tvirtai nuspręndėm, kad reikia trečio vaikučio mums  wub.gif  Savaitgalį keliavom truputį, tai buvo laiko aptarti šią temą. Ir  nutarėm- šauksim gandrus  thumbup.gif

Šaunuoliai thumbup.gif

QUOTE(AgathaGray @ 2016 04 05, 19:12)
Na, va, as jau po vizito ir siuntimu rankose smile.gif
Visu pirma, mano PGN - 31,8 mmol/l, tai mane dziugina, ovuliacija vyksta. Vyriskis irgi sveikas sveikutelis. Gydytojas parase siuntima pirmadieniui gultis i skyriu darytis gimdos nuotrauka, arba kaip ten mandrai vadinasi Histerosalpingografija.

na, gerai, kad sveiki, ir O vyksta thumbup.gif
Tokio termino gyvenime nesu girdėjusi blush2.gif

QUOTE(doviliuke @ 2016 04 06, 08:15)
Vakar mano dukra sako: mama, tu turi sesę, tėtis turi sesę, net brolis turi sesę (ją), o aš neturiu...Kokia neteisybė  lotuliukas.gif

gerai čia išvartė mergina laugh.gif
maniškė irgi sesės lb nori smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AgathaGray @ 2016 04 05, 18:12)
Na, va, as jau po vizito ir siuntimu rankose smile.gif
Visu pirma, mano PGN - 31,8 mmol/l, tai mane dziugina, ovuliacija vyksta. Vyriskis irgi sveikas sveikutelis. Gydytojas parase siuntima pirmadieniui gultis i skyriu darytis gimdos nuotrauka, arba kaip ten mandrai vadinasi Histerosalpingografija. Ojei, gal kas gali pasidalinti tikraja patirtimi, nes internetines platybes mane jau pradejo bauginti - trukme 30 min.
Uzsikabinau kazkaip siandien, galvoju, jeigu jau eit tai eit iki galo. Aukso vertes bus sitas mano leliukas.

Smagu,kad pas vyra viskas ok thumbup.gif

Mingailiux kaip gaila ,kad pasitrauki blush2.gif

O as tai dirbu daug, darbu daug doh.gif dabar dar gimtadieniai visu aplinkui,siandien mamos,ryt kriksto sunaus,veliau vyro tevo ...tai ir lakstau dovanas supirkineju.
Mamai uzsakiau stala televizijos bokste,bus staigmena pakvieciau jos kriksto dukra dar su vaiku ...tai ryt vakariene smagi nusimato wub.gif

Dar sia savaite pagaliau nusipirkau multifunkcini puoda,tai kaifuoju dabar namie..valgyt daryt beveik nereikia,viska sumetu ir ramu thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,

Retokai beužsuku. Ir nuotaikos nėra, ir galva kitais reikalais užimta... Planuojam, projektuojam, sėdžiu, paišau iki išnaktų, tai laiko SM nelieka smile.gif

Iš manęs žinios tokios, kad atėjo mmm 1 dieną užsivėlinusios, pasidariau visus proešoperacinius tyrimus, buvau pas ginę, suplanuota operacija ateinantį ketvirtadienį. Po operacijos praėjus savaitei man bus O, bet sakė, kad 2sav. jokių santykių. Tai tikriausiai teks praleisti šitą ciklą. Nebent gerai jausiuosi, nekraujuosiu, tai kaip nors per pačią O kyšt-myžt greituką susuksim blush2.gif lotuliukas.gif nu žinant, kad kitos ir nuo paklodės pastoja, tai gal ir užteks lotuliukas.gif Vis smagiau bus ciklo galo laukti biggrin.gif

Nu, o toliau ką...jei ne šį ciklą, tai kitą aš jau tikrai būsiu nėščia. Užsibūkinu biggrin.gif lotuliukas.gif

Pirmadieni varysim abu su MB kraujo nusileisti. Aš kartosiu savo LH/FSH ir visus skydliaukinius tyrimus, o jam nupirkau onkologinių (vėžio žymenų) tyrimų programą VYRAMS http://beta.lt/klaip...tyrimu-programa
Vis zyzė, kad nori profilaktiškai pasitikrinti prieš tuos visus navikinius, tai va, visa puokštė iš karto bus. Sekantis jo tyrimas bus spermograma...tik dar jis to nežino lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ELMO: 09 balandžio 2016 - 22:49
Sveikutes 4u.gif
As tai darbuose uzsikuitus ..
Siandien boulinge puse dienos pramogavom,kol maniskis nesugalvojo ikisti galva i ta skyle is kur sugrizta kamuoliai doh.gif gavo i kakta du kamuolius...tokia pikta buvau,gi ne mazas vaikas.
Ir taip jis pas mane nervingas,galva pas ji silpna vieta.

Elmo ziurek panasiai tikriausiai pavyks leliai biggrin.gif jaigu man noras nedings biggrin.gif
Nors pas mane vakar prasidejo O, ir myliukas buvo tai tikiuosi neuzkibo niekas...ale saugojomes,bet kaip sakai kiti sugeba ir nuo paklodes pastoti lotuliukas.gif as gi dar nepasidariau kraujo doh.gif laiko vis nerandu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo supernestuke: 10 balandžio 2016 - 21:28
o as jau pasiruosus gimdos foto siandien, bet taip nera nuotaikos, baime jama...
Atsakyti
Sveikos,

Faina skaityt tokias visokias geras naujienas bigsmile.gif
ELMO po operacijos parašyk 4u.gif
supernestuke galėtų ir užkibt,labai jau džiaugčiausi biggrin.gif
AgathaGray tikiuosi viskas praejo sklandžiai 4u.gif
Atsakyti
na, nebuvo viskas jau taip baisu, kaip kad raso forumuose. O lygino daug kas netgi su gimdymu. Taigi truko viskas viso labo 15-20 minuciu. Nemalonu. kartasi netgi suskausdavo, bet menesiniu skausmas man labiau maudziantis. Taigi, desinys kiausintakis tu vadinamu vaistu leidimui priesinosi, vadinasi gali buti saaugeliu ar kitokiu kliuviniu. Gydytoja dave tris menesius bandyti i nieka nekreipiant demesio, gali buti, kad sio proceso metu prievarta leidziant vaistus automatiskai kiausintakis prasiplete ir labai gali buti, kad viskas bus ok savaime, jeigu ne, sekantis zingsnis - laporaskopija. Tai tiek ziniu is mano padanges.
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif

Tingiu tingėt, beveik snūduriavau, bet galvoju, reik parašyt biggrin.gif

QUOTE(supernestuke @ 2016 04 10, 22:27)
kol maniskis nesugalvojo ikisti galva i ta skyle is kur sugrizta kamuoliai

Elmo ziurek panasiai tikriausiai pavyks leliai  biggrin.gif jaigu man noras nedings  biggrin.gif

Bet tai tie vaikai kai prisimąsto.. doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Gerai, kad nieko rimčiau nenutiko biggrin.gif Sorry, bet pradėjau juokstis perskaičiusi ir pabandžiusi įsivaizduoti, nors tikiu, kad nejuokinga buvo.

Na, linkiu tau greičiau prisiplanuoti, kad nespėtų noras dingti lotuliukas.gif

QUOTE(siroma @ 2016 04 11, 19:01)
Sveikos,

Faina skaityt tokias visokias geras naujienas bigsmile.gif
ELMO po operacijos parašyk 4u.gif

Parašysiu parašysiu...dar ir prieš, ir po biggrin.gif
Paskui atsakymai po poros savaičių bus, su jais vėl pas ginę varysiu.

QUOTE(AgathaGray @ 2016 04 11, 21:06)
na, nebuvo viskas jau taip baisu, kaip kad raso forumuose. O lygino daug kas netgi su gimdymu. Taigi truko viskas viso labo 15-20 minuciu. Nemalonu. kartasi netgi suskausdavo, bet menesiniu skausmas man labiau maudziantis. Taigi, desinys kiausintakis tu vadinamu vaistu leidimui priesinosi, vadinasi gali buti saaugeliu ar kitokiu kliuviniu. Gydytoja dave tris menesius bandyti i nieka nekreipiant demesio, gali buti, kad sio proceso metu prievarta leidziant vaistus automatiskai kiausintakis prasiplete ir labai gali buti, kad viskas bus ok savaime, jeigu ne, sekantis zingsnis - laporaskopija. Tai tiek ziniu is mano padanges.

Na, gerai, kad viskas ne taip ir blogai. Tą kiaušintakį praplovė, gal tikrai prasitampė ir nebeprireiks LP, to ir linkiu. Juo labiau, kad kairysis sveikas thumbup.gif

Aš šian nusileidau kraują, ryt ryte turėsiu atsakymus. Kartojau TTH, FT3, FT4, ATPO, LH, FSH. Savo noru. Sadomazochistė biggrin.gif Venoj šašiukas prie šašiuko jau doh.gif

Dėl operacijos truputį pergyvenu, nes neišsveikstu niekaip, užeina sausas kosulys toks, kad kosėju iki ašarų. Gerklę pradeda kutenti, dilgčiot, užspazmuoja net...Ir niekas nepadeda, geriu arbatas kibirais, čiobrelius, imbierą, medų, citriną. Vaistus geriu, sirupus, čiulpiu pastiles visokias. Kaip tyčia doh.gif
Ir vyras vakar išbėgo pabėgiot, o šian jau serga doh.gif
Atsakyti

Sveikos mirksiukas.gif

Išmirot visos, ar ką?

Ką veikiat? Kuom užsiimat?

Supernestuke tobulinosi darbuose, o kitos ką?

Aš jau 5 dienos po operacijos. Viskas sklandžiai praėjo, aišku su tam tikrais niuansais. Sakė po 2sav. bus to, ką išėmė atsakymas, tada reikės gydymo, kad vėl neataugtų polipoidinė gleivinė. O kol kas šiom dienom O bus, tai bandysim nepraleisti ax.gif
Atsakyti
Labas visoms:_

ELMO,džiaugiuosi,akd viskas praėjo sėkmingai thumbup.gif Amžinos mmmm baigėsi biggrin.gif

Man kažkokie nekalbadieniai doh.gif Nesinori nieko... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(siroma @ 2016 04 19, 18:26)
Labas visoms:_

ELMO,džiaugiuosi,akd viskas praėjo sėkmingai thumbup.gif  Amžinos mmmm baigėsi biggrin.gif

Man kažkokie nekalbadieniai doh.gif Nesinori nieko... schmoll.gif

O ko tie nekalbadieniai? unsure.gif

Oi, nesibaigė dar amžinos mmm doh.gif ...kol kas kaip pradėjo kovo 27d tepliot, tai 11 dienų tepliojo, tada mmm, tada po mmm vėl tepliojo, tada operacija ir po jos kraujavimai+tepliojimai. Tai šian ryte dar tepliojo. Labai tikiuosi, kad tuom ir baigsis viskas.
O gydytoja nenudžiugino, nes sakė, kad po poros mėnesiu vėl gali viskas ataugti ir vėl pasaka nuo pradžių bus, todėl reikalingas gydymas KT. Man akys aišku buvo tokios blink.gif aš noriu, pastoti, o čia apie KT kalba. Bet kito kelio nėra. Tai dedu daug vilčių į šį ciklą. Gimda išvalyta, O vyksta, tai nors ir nelabai dar galima, bet bandysim nepraleist O...galėtų ir užkibti. O jei ne, tai neaišku, kada vėl planuot galėsim unsure.gif
Atsakyti
Sveikos,

QUOTE(ELMO @ 2016 04 19, 18:57)
O ko tie nekalbadieniai? unsure.gif

Oi, nesibaigė dar amžinos mmm doh.gif ...kol kas kaip pradėjo kovo 27d tepliot, tai 11 dienų tepliojo, tada mmm, tada po mmm vėl tepliojo, tada operacija ir po jos kraujavimai+tepliojimai. Tai šian ryte dar tepliojo. Labai tikiuosi, kad tuom ir baigsis viskas.
O gydytoja nenudžiugino, nes sakė, kad po poros mėnesiu vėl gali viskas ataugti ir vėl pasaka nuo pradžių bus, todėl reikalingas gydymas KT. Man akys aišku buvo tokios blink.gif aš noriu, pastoti, o čia apie KT kalba. Bet kito kelio nėra. Tai dedu daug vilčių į šį ciklą. Gimda išvalyta, O vyksta, tai nors ir nelabai dar galima, bet bandysim nepraleist O...galėtų ir užkibti. O jei ne, tai neaišku, kada vėl planuot galėsim unsure.gif

Viskas aišku...Bet laikau kumščius ir tikiuosi,kad pasiseks 4u.gif

Darbe visokie ne kokie reikaliukai verda.Vargina tai labai.Pradėjau kito darbo dairytis.Bet gi visur tie patys pliusai ir minusai.
Bet viskas bus gerai.Laikina čia biggrin.gif

O kur visos dingusios?? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siroma: 21 balandžio 2016 - 18:28