QUOTE(ELMO @ 2016 04 04, 14:49)
* Ooo...tai truputėlį pasipjaustinėjai Nu bet jei reikia, tai reikia.
Aha, kai kurie tyrimai visai į nauda, savo noru profilaktiškai sunkiai prisiverčiu pasidaryti.
Siūlų traukimo nėra ko bijoti. Paprastai oda ties pjūvio vietomis praėjus 10 dienų dar būna apmirus, aptirpus, tai nieko nesijaus. Tik kad skamba baugiai.
** Bet 100% įsitikinimui vis tiek ryt jautrų NT pasidarysiu, nes prieš varant pas ginekologę operacijos turiu būti tikra, kad nesilaukiu.
Aha, kai kurie tyrimai visai į nauda, savo noru profilaktiškai sunkiai prisiverčiu pasidaryti.
Siūlų traukimo nėra ko bijoti. Paprastai oda ties pjūvio vietomis praėjus 10 dienų dar būna apmirus, aptirpus, tai nieko nesijaus. Tik kad skamba baugiai.
** Bet 100% įsitikinimui vis tiek ryt jautrų NT pasidarysiu, nes prieš varant pas ginekologę operacijos turiu būti tikra, kad nesilaukiu.
* Taip, apsipjaustinėjau. Gydytojas visos operacijos metu juokavo, sako: ir taip jau tų riebalų pas tave nėra, o dar 100g nuimsim sakau, galėtumėte truputį ant (.)(.) dadėti Iš galvos ištraukė, jausmas lyg plaukus peštų, o šonas dar su siūlais pabus iki penktadienio.
** Kokios žinios??
QUOTE(doviliuke @ 2016 04 04, 17:18)
O mes su Mb jau tvirtai nuspręndėm, kad reikia trečio vaikučio mums Savaitgalį keliavom truputį, tai buvo laiko aptarti šią temą. Ir nutarėm- šauksim gandrus
Šaunuoliai
QUOTE(AgathaGray @ 2016 04 05, 19:12)
Na, va, as jau po vizito ir siuntimu rankose
Visu pirma, mano PGN - 31,8 mmol/l, tai mane dziugina, ovuliacija vyksta. Vyriskis irgi sveikas sveikutelis. Gydytojas parase siuntima pirmadieniui gultis i skyriu darytis gimdos nuotrauka, arba kaip ten mandrai vadinasi Histerosalpingografija.
Visu pirma, mano PGN - 31,8 mmol/l, tai mane dziugina, ovuliacija vyksta. Vyriskis irgi sveikas sveikutelis. Gydytojas parase siuntima pirmadieniui gultis i skyriu darytis gimdos nuotrauka, arba kaip ten mandrai vadinasi Histerosalpingografija.
na, gerai, kad sveiki, ir O vyksta
Tokio termino gyvenime nesu girdėjusi
QUOTE(doviliuke @ 2016 04 06, 08:15)
Vakar mano dukra sako: mama, tu turi sesę, tėtis turi sesę, net brolis turi sesę (ją), o aš neturiu...Kokia neteisybė
gerai čia išvartė mergina
maniškė irgi sesės lb nori