Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojame trečią atžalėlę

Sveikutės 4u.gif
Biškiuką dingus buvau blush2.gif reikėjo susitvarkyti su savo mintimis ir emocijom rolleyes.gif teks man kuriam laikui trauktis iš planiukių unsure.gif Su vyru nusprendėm dar šiek tiek palaukti ax.gif atsirado visokių planų, tai teks leliuko planus atidėti ateičiai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(-INDIGO- @ 2016 04 04, 11:25)

As uzpraeita savaite visus siuos dariausi, nes irgi turejau planine operacija - keturis guzus galvoje ispjove ir tie sklubu nemaza gabala riebalu (lipoma) ispjove smile.gif Ilgai ruosiausi, kol pagaliau prisiruosiau siems dalykams, dabar ramu, tik dar siūlų ištraukimas kaip didelis baubas laukia  unsure.gif
O šiaip, gerai tokius tyrimus pasidaryti, kad ir profilaktiškai, kad žinoti, jog viskas gerai, kad tyrimai geri  smile.gif

Ooo...tai truputėlį pasipjaustinėjai doh.gif Nu bet jei reikia, tai reikia.
Aha, kai kurie tyrimai visai į nauda, savo noru profilaktiškai sunkiai prisiverčiu pasidaryti.

Siūlų traukimo nėra ko bijoti. Paprastai oda ties pjūvio vietomis praėjus 10 dienų dar būna apmirus, aptirpus, tai nieko nesijaus. Tik kad skamba baugiai. 4u.gif

QUOTE(minguliux @ 2016 04 04, 14:00)
Sveikutės  4u.gif
Biškiuką dingus buvau  blush2.gif  reikėjo susitvarkyti su savo mintimis ir emocijom  rolleyes.gif  teks man kuriam laikui trauktis iš planiukių  unsure.gif  Su vyru nusprendėm dar šiek tiek palaukti  ax.gif  atsirado visokių planų, tai teks leliuko planus atidėti ateičiai  rolleyes.gif

Kaip gaila unsure.gif
Lauksim sugrįžtančios. Gal kitą mėnesį persigalvosi? O gal kaip tik užkibs netyčiukas, kai nebebus apie tai galvojama thumbup.gif

O man iki mmm dar 3 dienos, bet taip maudžia strėnas blink.gif Ir vakar maudė...niekad taip nebūna. Jei ne tie baisūs tepliojimai, tai visai patikėčiau, gal nestuke.gif biggrin.gif
Bet 100% įsitikinimui vis tiek ryt jautrų NT pasidarysiu, nes prieš varant pas ginekologę operacijos turiu būti tikra, kad nesilaukiu.
Atsakyti
Laba mirksiukas.gif
Oras superinis kaip smagu, kad pavasaris-kaip vasara thumbup.gif
Visoms ligoniukėms 4u.gif 4u.gif 4u.gif Linkiu, kad visos bėdelės kuo greičiau praeitų mirksiukas.gif
O mes su Mb jau tvirtai nuspręndėm, kad reikia trečio vaikučio mums wub.gif Savaitgalį keliavom truputį, tai buvo laiko aptarti šią temą. Ir nutarėm- šauksim gandrus thumbup.gif
Šiandien pradėsiu gerti folį. O didysis planavimas ir namų darbai prasidės birželį ir liepą ax.gif
Atsakyti
Sveikos,
Minguliux gaila,lauksim grįžtančios biggrin.gif

QUOTE(ELMO @ 2016 04 04, 14:49)
O man iki mmm dar 3 dienos, bet taip maudžia strėnas blink.gif Ir vakar maudė...niekad taip nebūna. Jei ne tie baisūs tepliojimai, tai visai patikėčiau, gal  nestuke.gif   biggrin.gif
Bet 100% įsitikinimui vis tiek ryt jautrų NT pasidarysiu, nes prieš varant pas ginekologę operacijos turiu būti tikra, kad nesilaukiu.

Įdomiai kaip g.gif Tikrai padaryk NT,gal tas "rytinis" nuotykis visgi sėkmingas bigsmile.gif

QUOTE(doviliuke @ 2016 04 04, 17:18)
Laba  mirksiukas.gif
Oras superinis kaip smagu, kad pavasaris-kaip vasara  thumbup.gif
Visoms ligoniukėms  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Linkiu, kad visos bėdelės kuo greičiau praeitų  mirksiukas.gif
O mes su Mb jau tvirtai nuspręndėm, kad reikia trečio vaikučio mums  wub.gif  Savaitgalį keliavom truputį, tai buvo laiko aptarti šią temą. Ir  nutarėm- šauksim gandrus  thumbup.gif
Šiandien  pradėsiu gerti folį. O didysis planavimas ir namų darbai prasidės birželį ir liepą  ax.gif

thumbup.gif Džiaugiuosi labai už jus.O jei ne paslaptis kiek tau metų?? blush2.gif

O aš šiandien turėjau nelabai malonų pokalbį su valdžia.Tai taip išsunkė..Kad išėjusi po visko,tik sedėt norėjau. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siroma: 04 balandžio 2016 - 17:44
dievuliau, kokia kankyne buvo ta S tyrima paimt ir priduot smile.gif pirmas dalykas, tai nutaikyt kada vyras nuo darbo laisvesnis, dar plius 2 dienos bado. Jau kai mazdaug nutaikem diena, mazoji sunesveikavo, teko pasilikt namie. Tada namuose paemus tyrimui medziagos teko greitai greitai po pazastim turta nuvezem, pristatem i laboratorija. O ten persisukusiais snukiais bobos lauke. Zodziu, atsakymai rytoj, parasysiu.
Atsakyti
QUOTE(siroma @ 2016 04 04, 19:43)

* Džiaugiuosi labai už jus.O jei ne paslaptis kiek tau metų?? blush2.gif
** O aš šiandien turėjau nelabai malonų pokalbį su valdžia.Tai taip išsunkė..Kad išėjusi po visko,tik sedėt norėjau. verysad.gif

* Dėkui už palaikymą ax.gif 4u.gif Man už kelių mėn. 30 smile.gif
** Pirmadienis ir dar tokie pokalbiai.... unsure.gif doh.gif Ryt bus nauja, geresnė diena mirksiukas.gif
Gero vakaro ir labos nakties 4u.gif einam mes jau pasakų skaityt ir į loveles... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(AgathaGray @ 2016 04 04, 20:02)
dievuliau, kokia kankyne buvo ta S tyrima paimt ir priduot smile.gif pirmas dalykas, tai nutaikyt kada vyras nuo darbo laisvesnis, dar plius 2 dienos bado. Jau kai mazdaug nutaikem diena, mazoji sunesveikavo, teko pasilikt namie. Tada namuose paemus tyrimui medziagos teko greitai greitai po pazastim turta nuvezem, pristatem i laboratorija. O ten  persisukusiais snukiais bobos lauke. Zodziu, atsakymai rytoj, parasysiu.

Jetau...įsivaizduoju kiek nervų ir pastangų prireikė.... bet vardan kokio tikslo! Šaunuoliai! Tikimės, kad tyrimai bus geri mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ELMO @ 2016 04 04, 12:49)
Lauksim sugrįžtančios. Gal kitą mėnesį persigalvosi? O gal kaip tik užkibs netyčiukas, kai nebebus apie tai galvojama thumbup.gif

Jau greičiausiai nepersigalvosim. Bent keliems metams į priekį. Liūdna dėl to, bet kartais gyvenimas taip viską sudėlioja ne pagal mūsų norus ax.gif

QUOTE(siroma @ 2016 04 04, 16:43)
Sveikos,
Minguliux gaila,lauksim grįžtančios biggrin.gif

4u.gif
Atsakyti
Na, va, as jau po vizito ir siuntimu rankose smile.gif
Visu pirma, mano PGN - 31,8 mmol/l, tai mane dziugina, ovuliacija vyksta. Vyriskis irgi sveikas sveikutelis. Gydytojas parase siuntima pirmadieniui gultis i skyriu darytis gimdos nuotrauka, arba kaip ten mandrai vadinasi Histerosalpingografija. Ojei, gal kas gali pasidalinti tikraja patirtimi, nes internetines platybes mane jau pradejo bauginti - trukme 30 min.
Uzsikabinau kazkaip siandien, galvoju, jeigu jau eit tai eit iki galo. Aukso vertes bus sitas mano leliukas.
O, tu Minguliux, neliudek, gal po poros metu mane dar rasi cia befotogafuojancia savo gimda smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

QUOTE(AgathaGray @ 2016 04 05, 19:12)
Visu pirma, mano PGN - 31,8 mmol/l, tai mane dziugina, ovuliacija vyksta. Vyriskis irgi sveikas sveikutelis. Gydytojas parase siuntima pirmadieniui gultis i skyriu darytis gimdos nuotrauka, arba kaip ten mandrai vadinasi Histerosalpingografija. Ojei, gal kas gali pasidalinti tikraja patirtimi, nes internetines platybes mane jau pradejo bauginti - trukme 30 min.
Uzsikabinau kazkaip siandien, galvoju, jeigu jau eit tai eit iki galo. Aukso vertes bus sitas mano leliukas.
O, tu Minguliux, neliudek, gal po poros metu mane dar rasi cia befotogafuojancia savo gimda smile.gif

Tai nuojauta nepasitvirtino bigsmile.gif Jeeee.Kol kas viskas puiku,tikiuosi ir toliau viskas taip klostysis bigsmile.gif

doviliuke jauna dar biggrin.gif Smagu.
Atsakyti
QUOTE(AgathaGray @ 2016 04 05, 19:12)

Smagu, kad viskas gerai biggrin.gif 4u.gif
Apie gimdos nuotrauką nieko negaliu patarti, nes man iš karto laparaskopiją darė. Bet bet kokiu atveju viskas bus gerai biggrin.gif

Minguliux 4u.gif Lauksim tavęs bet kokiu atveju. Tikrai, sako, kad žmogus planuoja,o Dievulis suplanuoja kitaip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AgathaGray @ 2016 04 05, 17:12)

Tikiuosi neberasiu 4u.gif geriau jau prisiplanavusių skyrelyje wub.gif

QUOTE(jurnora @ 2016 04 05, 18:44)
Minguliux 4u.gif Lauksim tavęs bet kokiu atveju. Tikrai, sako, kad žmogus planuoja,o Dievulis suplanuoja

Galėtų Dievulis tikrai kokį netyčiuką atsiųst wub.gif

O jumis tai lankysiu, taip paprastai neatsikratysit lotuliukas.gif gal ir pas mus planai vėl pasikeis cool.gif
Atsakyti
QUOTE(AgathaGray @ 2016 04 05, 20:12)
* Na, va, as jau po vizito ir siuntimu rankose smile.gif

** Uzsikabinau kazkaip siandien, galvoju, jeigu jau eit tai eit iki galo. Aukso vertes bus sitas mano leliukas.

Džiaugiuos kartu su tavimi 4u.gif Šaunuoliai, kad nenuleidžiate rankų ir einat pirmyn thumbup.gif

** Tikrai taip- jei eit, tai eit iki rezultato thumbup.gif Neveltui skoma: vaikai- mūsų turtas bigsmile.gif

QUOTE(siroma @ 2016 04 05, 20:16)
Sveikos,

doviliuke jauna dar biggrin.gif  Smagu.

blush2.gif jau nevisai jauna... biggrin.gif
QUOTE(minguliux @ 2016 04 05, 22:28)

O jumis tai lankysiu, taip paprastai neatsikratysit  lotuliukas.gif  gal ir pas mus planai vėl pasikeis  cool.gif

Tikiu, kad užsikrėsit nestuke.gif virusiukais ir gandrai aplankys netikėtai thumbup.gif

Laba iš ryto mirksiukas.gif
Vakar mano dukra sako: mama, tu turi sesę, tėtis turi sesę, net brolis turi sesę (ją), o aš neturiu...Kokia neteisybė lotuliukas.gif
Gražios dienos visoms 4u.gif
Atsakyti