Sveikutės
Biškiuką dingus buvau reikėjo susitvarkyti su savo mintimis ir emocijom teks man kuriam laikui trauktis iš planiukių Su vyru nusprendėm dar šiek tiek palaukti atsirado visokių planų, tai teks leliuko planus atidėti ateičiai
QUOTE(-INDIGO- @ 2016 04 04, 11:25)
As uzpraeita savaite visus siuos dariausi, nes irgi turejau planine operacija - keturis guzus galvoje ispjove ir tie sklubu nemaza gabala riebalu (lipoma) ispjove Ilgai ruosiausi, kol pagaliau prisiruosiau siems dalykams, dabar ramu, tik dar siūlų ištraukimas kaip didelis baubas laukia
O šiaip, gerai tokius tyrimus pasidaryti, kad ir profilaktiškai, kad žinoti, jog viskas gerai, kad tyrimai geri
Ooo...tai truputėlį pasipjaustinėjai Nu bet jei reikia, tai reikia.
Aha, kai kurie tyrimai visai į nauda, savo noru profilaktiškai sunkiai prisiverčiu pasidaryti.
Siūlų traukimo nėra ko bijoti. Paprastai oda ties pjūvio vietomis praėjus 10 dienų dar būna apmirus, aptirpus, tai nieko nesijaus. Tik kad skamba baugiai.
QUOTE(minguliux @ 2016 04 04, 14:00)
Sveikutės
Biškiuką dingus buvau reikėjo susitvarkyti su savo mintimis ir emocijom teks man kuriam laikui trauktis iš planiukių Su vyru nusprendėm dar šiek tiek palaukti atsirado visokių planų, tai teks leliuko planus atidėti ateičiai
Kaip gaila
Lauksim sugrįžtančios. Gal kitą mėnesį persigalvosi? O gal kaip tik užkibs netyčiukas, kai nebebus apie tai galvojama
O man iki mmm dar 3 dienos, bet taip maudžia strėnas Ir vakar maudė...niekad taip nebūna. Jei ne tie baisūs tepliojimai, tai visai patikėčiau, gal
Bet 100% įsitikinimui vis tiek ryt jautrų NT pasidarysiu, nes prieš varant pas ginekologę operacijos turiu būti tikra, kad nesilaukiu.
Laba
Oras superinis kaip smagu, kad pavasaris-kaip vasara
Visoms ligoniukėms Linkiu, kad visos bėdelės kuo greičiau praeitų
O mes su Mb jau tvirtai nuspręndėm, kad reikia trečio vaikučio mums Savaitgalį keliavom truputį, tai buvo laiko aptarti šią temą. Ir nutarėm- šauksim gandrus
Šiandien pradėsiu gerti folį. O didysis planavimas ir namų darbai prasidės birželį ir liepą
O mes su Mb jau tvirtai nuspręndėm, kad reikia trečio vaikučio mums Savaitgalį keliavom truputį, tai buvo laiko aptarti šią temą. Ir nutarėm- šauksim gandrus
Šiandien pradėsiu gerti folį. O didysis planavimas ir namų darbai prasidės birželį ir liepą
Sveikos,
Minguliux gaila,lauksim grįžtančios
Įdomiai kaip Tikrai padaryk NT,gal tas "rytinis" nuotykis visgi sėkmingas
Džiaugiuosi labai už jus.O jei ne paslaptis kiek tau metų??
O aš šiandien turėjau nelabai malonų pokalbį su valdžia.Tai taip išsunkė..Kad išėjusi po visko,tik sedėt norėjau.
QUOTE(ELMO @ 2016 04 04, 14:49)
O man iki mmm dar 3 dienos, bet taip maudžia strėnas Ir vakar maudė...niekad taip nebūna. Jei ne tie baisūs tepliojimai, tai visai patikėčiau, gal
Bet 100% įsitikinimui vis tiek ryt jautrų NT pasidarysiu, nes prieš varant pas ginekologę operacijos turiu būti tikra, kad nesilaukiu.
Įdomiai kaip Tikrai padaryk NT,gal tas "rytinis" nuotykis visgi sėkmingas
QUOTE(doviliuke @ 2016 04 04, 17:18)
Laba
Džiaugiuosi labai už jus.O jei ne paslaptis kiek tau metų??
O aš šiandien turėjau nelabai malonų pokalbį su valdžia.Tai taip išsunkė..Kad išėjusi po visko,tik sedėt norėjau.
dievuliau, kokia kankyne buvo ta S tyrima paimt ir priduot pirmas dalykas, tai nutaikyt kada vyras nuo darbo laisvesnis, dar plius 2 dienos bado. Jau kai mazdaug nutaikem diena, mazoji sunesveikavo, teko pasilikt namie. Tada namuose paemus tyrimui medziagos teko greitai greitai po pazastim turta nuvezem, pristatem i laboratorija. O ten persisukusiais snukiais bobos lauke. Zodziu, atsakymai rytoj, parasysiu.
QUOTE(siroma @ 2016 04 04, 19:43)
* Džiaugiuosi labai už jus.O jei ne paslaptis kiek tau metų??
** O aš šiandien turėjau nelabai malonų pokalbį su valdžia.Tai taip išsunkė..Kad išėjusi po visko,tik sedėt norėjau.
* Dėkui už palaikymą Man už kelių mėn. 30
** Pirmadienis ir dar tokie pokalbiai.... Ryt bus nauja, geresnė diena
Gero vakaro ir labos nakties einam mes jau pasakų skaityt ir į loveles...
Papildyta:
QUOTE(AgathaGray @ 2016 04 04, 20:02)
dievuliau, kokia kankyne buvo ta S tyrima paimt ir priduot pirmas dalykas, tai nutaikyt kada vyras nuo darbo laisvesnis, dar plius 2 dienos bado. Jau kai mazdaug nutaikem diena, mazoji sunesveikavo, teko pasilikt namie. Tada namuose paemus tyrimui medziagos teko greitai greitai po pazastim turta nuvezem, pristatem i laboratorija. O ten persisukusiais snukiais bobos lauke. Zodziu, atsakymai rytoj, parasysiu.
Jetau...įsivaizduoju kiek nervų ir pastangų prireikė.... bet vardan kokio tikslo! Šaunuoliai! Tikimės, kad tyrimai bus geri
QUOTE(ELMO @ 2016 04 04, 12:49)
Lauksim sugrįžtančios. Gal kitą mėnesį persigalvosi? O gal kaip tik užkibs netyčiukas, kai nebebus apie tai galvojama
Jau greičiausiai nepersigalvosim. Bent keliems metams į priekį. Liūdna dėl to, bet kartais gyvenimas taip viską sudėlioja ne pagal mūsų norus
QUOTE(siroma @ 2016 04 04, 16:43)
Sveikos,
Na, va, as jau po vizito ir siuntimu rankose
Visu pirma, mano PGN - 31,8 mmol/l, tai mane dziugina, ovuliacija vyksta. Vyriskis irgi sveikas sveikutelis. Gydytojas parase siuntima pirmadieniui gultis i skyriu darytis gimdos nuotrauka, arba kaip ten mandrai vadinasi Histerosalpingografija. Ojei, gal kas gali pasidalinti tikraja patirtimi, nes internetines platybes mane jau pradejo bauginti - trukme 30 min.
Uzsikabinau kazkaip siandien, galvoju, jeigu jau eit tai eit iki galo. Aukso vertes bus sitas mano leliukas.
O, tu Minguliux, neliudek, gal po poros metu mane dar rasi cia befotogafuojancia savo gimda
Visu pirma, mano PGN - 31,8 mmol/l, tai mane dziugina, ovuliacija vyksta. Vyriskis irgi sveikas sveikutelis. Gydytojas parase siuntima pirmadieniui gultis i skyriu darytis gimdos nuotrauka, arba kaip ten mandrai vadinasi Histerosalpingografija. Ojei, gal kas gali pasidalinti tikraja patirtimi, nes internetines platybes mane jau pradejo bauginti - trukme 30 min.
Uzsikabinau kazkaip siandien, galvoju, jeigu jau eit tai eit iki galo. Aukso vertes bus sitas mano leliukas.
O, tu Minguliux, neliudek, gal po poros metu mane dar rasi cia befotogafuojancia savo gimda
Sveikos,
Tai nuojauta nepasitvirtino Jeeee.Kol kas viskas puiku,tikiuosi ir toliau viskas taip klostysis
doviliuke jauna dar Smagu.
QUOTE(AgathaGray @ 2016 04 05, 19:12)
Tai nuojauta nepasitvirtino Jeeee.Kol kas viskas puiku,tikiuosi ir toliau viskas taip klostysis
doviliuke jauna dar Smagu.
QUOTE(AgathaGray @ 2016 04 05, 19:12)
Smagu, kad viskas gerai
Apie gimdos nuotrauką nieko negaliu patarti, nes man iš karto laparaskopiją darė. Bet bet kokiu atveju viskas bus gerai
Minguliux Lauksim tavęs bet kokiu atveju. Tikrai, sako, kad žmogus planuoja,o Dievulis suplanuoja kitaip
QUOTE(AgathaGray @ 2016 04 05, 17:12)
Tikiuosi neberasiu geriau jau prisiplanavusių skyrelyje
QUOTE(jurnora @ 2016 04 05, 18:44)
Minguliux Lauksim tavęs bet kokiu atveju. Tikrai, sako, kad žmogus planuoja,o Dievulis suplanuoja
Galėtų Dievulis tikrai kokį netyčiuką atsiųst
O jumis tai lankysiu, taip paprastai neatsikratysit gal ir pas mus planai vėl pasikeis
QUOTE(AgathaGray @ 2016 04 05, 20:12)
* Na, va, as jau po vizito ir siuntimu rankose
** Uzsikabinau kazkaip siandien, galvoju, jeigu jau eit tai eit iki galo. Aukso vertes bus sitas mano leliukas.
** Uzsikabinau kazkaip siandien, galvoju, jeigu jau eit tai eit iki galo. Aukso vertes bus sitas mano leliukas.
Džiaugiuos kartu su tavimi Šaunuoliai, kad nenuleidžiate rankų ir einat pirmyn
** Tikrai taip- jei eit, tai eit iki rezultato Neveltui skoma: vaikai- mūsų turtas
QUOTE(siroma @ 2016 04 05, 20:16)
jau nevisai jauna...
QUOTE(minguliux @ 2016 04 05, 22:28)
O jumis tai lankysiu, taip paprastai neatsikratysit gal ir pas mus planai vėl pasikeis
Tikiu, kad užsikrėsit virusiukais ir gandrai aplankys netikėtai
Laba iš ryto
Vakar mano dukra sako: mama, tu turi sesę, tėtis turi sesę, net brolis turi sesę (ją), o aš neturiu...Kokia neteisybė
Gražios dienos visoms