Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojame trečią atžalėlę

Sveikos mirksiukas.gif

Su savaitgaliu biggrin.gif

QUOTE(siroma @ 2016 03 31, 16:57)

ELMO pasigedau kažkaip... biggrin.gif

Malonu, kai pasigenda kažkas wub.gif

Iš tikro nebuvo ūpo. Man 6 dienas jau teplioja, vėl tie polipai ulioja po mano gimdą, tai koks čia nėštumas dar doh.gif verysad.gif http://tevu-darzelis...758@160311d512c

Šiandien susirinkau poliklinikoj visus 9 kraujo tyrymų siuntimus. Dar EKG ir sysio tyr. siunntimus. Antradienį ryte viską priduosiu, dar po savaitės operacija...o tada jau atnėšiu jums teigiamą NT bigsmile.gif biggrin.gif

Doviliuke, sveika prisijungusi mirksiukas.gif

Supernestuke, nu man juokingi tavo norai, ale tiek to, bile tik jie pildytųsi biggrin.gif

Bet tai eik tu sau, kur tau 10kg numest? blink.gif Aš irgi apsileidau, ėdu, ryju...įkelčiau savo "aplinkos" foto dabar, tai visos apsivožtumėt cool.gif unsure.gif cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ELMO: 01 balandžio 2016 - 20:31
QUOTE(ELMO @ 2016 04 01, 20:30)
Sveikos mirksiukas.gif

Iš tikro nebuvo ūpo. Man 6 dienas jau teplioja, vėl tie polipai ulioja po mano gimdą, tai koks čia nėštumas dar doh.gif  verysad.gif http://tevu-darzelis...758@160311d512c

Šiandien susirinkau poliklinikoj visus 9 kraujo tyrymų siuntimus. Dar EKG ir sysio tyr. siunntimus. Antradienį ryte viską priduosiu, dar po savaitės operacija...o tada jau atnėšiu jums teigiamą NT bigsmile.gif  biggrin.gif
Doviliuke, sveika prisijungusi mirksiukas.gif
Supernestuke, nu man juokingi tavo norai, ale tiek to, bile tik jie pildytųsi biggrin.gif

Bet tai eik tu sau, kur tau 10kg numest? blink.gif Aš irgi apsileidau, ėdu, ryju...įkelčiau savo "aplinkos" foto dabar, tai visos apsivožtumėt cool.gif  unsure.gif  cool.gif

Elmo ir man juokingi mano norai zinok,nu bet noriu biggrin.gif tik kazi kai reiks bandyti jauciu vyro nebus lotuliukas.gif

o tau linkiu sklandzios operacijos ir labai lauksime teigiamo NT wub.gif

man ne 10 o 20 reikia numesti,bet 10 kaip minimum verysad.gif
Atsakyti
Sveikos,
QUOTE(ELMO @ 2016 04 01, 21:30)
Sveikos mirksiukas.gif

Iš tikro nebuvo ūpo. Man 6 dienas jau teplioja, vėl tie polipai ulioja po mano gimdą, tai koks čia nėštumas dar doh.gif  verysad.gif http://tevu-darzelis...758@160311d512c

Šiandien susirinkau poliklinikoj visus 9 kraujo tyrymų siuntimus. Dar EKG ir sysio tyr. siunntimus. Antradienį ryte viską priduosiu, dar po savaitės operacija...o tada jau atnėšiu jums teigiamą NT bigsmile.gif  biggrin.gif

Na kai dažnai bendrauji,tai pripranti kažkaip.Smagu,kai visos būryje bigsmile.gif

Bet tikrai teplioja unsure.gif Turėtų varginti tas tepliojimas..o ir smileysex.gif nelabai gali, kai teplioja.
Tai čia tų dienų nebedaug ir lieka.. g.gif
Bet kokiu atveju čia jau finišo tiesioji thumbup.gif Ir tada jau tikrai NT teigiamas bus... thumbup.gif

Minguliux kaip nuotaikos?

supernestukemano mažylis avinas biggrin.gif Geriausia bus kai visi tavo "nenorai" į krūvą susidės.Čia juokauju žinoma mirksiukas.gif Linkiu,kad būtų taip,kaip nori 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(siroma @ 2016 04 02, 14:08)
Sveikos,

Na kai dažnai bendrauji,tai pripranti kažkaip.Smagu,kai visos būryje bigsmile.gif

Bet tikrai teplioja unsure.gif Turėtų varginti tas tepliojimas..o ir  smileysex.gif  nelabai gali, kai teplioja.
Bet kokiu atveju čia jau finišo tiesioji  thumbup.gif Ir tada jau tikrai NT teigiamas bus... thumbup.gif

Minguliux kaip nuotaikos?

supernestukemano mažylis avinas biggrin.gif Geriausia bus kai visi tavo "nenorai" į krūvą susidės.Čia juokauju žinoma mirksiukas.gif Linkiu,kad būtų taip,kaip nori 4u.gif

as gi mama turiu avina doh.gif
musu tikriausiai zodiakai abieju labai priesiski su avinu .

Siroma man tai taviskis mazas kaip ne avinas nors tu ka biggrin.gif i zuviuka jis man panasus smile.gif aplamai man jie su Oskaru savo charakteriu ir budu kaip du vandens lasai biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif

Mes buvom išlindę pasivaikščioti, tada užsukom papietauti, apsirijom ne tas žodis. taip skanu viskas buvo. Varlių šlauneles vaikai kirto kaip fri bulvytes lotuliukas.gif Dabar grįžom, mano pilvas kaip gero nėštumo, guliu...net kava nebelenda lotuliukas.gif

Vakare eisim su drauge į restoraną pasėdėti. Gyva muzika, vynas... wub.gif

QUOTE(siroma @ 2016 04 02, 15:08)

Bet tikrai teplioja unsure.gif Turėtų varginti tas tepliojimas..o ir  smileysex.gif  nelabai gali, kai teplioja.
Bet kokiu atveju čia jau finišo tiesioji  thumbup.gif Ir tada jau tikrai NT teigiamas bus... thumbup.gif

Taip, teplioja...ir vargina...ir užknisa doh.gif Apatiniai tik tamsūs, nes šviesūs nebeatsiskalbia. Nuo kasdieninių įklotėlių man alergijos ir pienligės puola doh.gif vyras priekaištauja, kad tau amžinos mmm doh.gif nes po santykių šviežias kraujas pasirodo verysad.gif pavargau labai nuo to verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ELMO @ 2016 04 02, 15:54)
Sveikos mirksiukas.gif

Mes buvom išlindę pasivaikščioti, tada užsukom papietauti, apsirijom ne tas žodis. taip skanu viskas buvo. Varlių šlauneles vaikai kirto kaip fri bulvytes lotuliukas.gif Dabar grįžom, mano pilvas kaip gero nėštumo, guliu...net kava nebelenda lotuliukas.gif

Vakare eisim su drauge į restoraną pasėdėti. Gyva muzika, vynas... wub.gif
Taip, teplioja...ir vargina...ir užknisa doh.gif Apatiniai tik tamsūs, nes šviesūs nebeatsiskalbia. Nuo kasdieninių įklotėlių man alergijos ir pienligės puola doh.gif  vyras priekaištauja, kad tau amžinos mmm doh.gif nes po santykių šviežias kraujas pasirodo verysad.gif pavargau labai nuo to verysad.gif

Elmo ,kaip smagu wub.gif as jau irgi laukiu tos silumos ir tu siltu vakaroniu mieste wub.gif

Na tikekimes greit viskas susitvarkys 4u.gif man irgi alergija visokiem dieniniam , bet as be ju negaliu. Tai atradau vienintelius discreet kur be jokiu kvapu. Jie kazkaip super tinka.
Atsakyti
ech, pavasaris.... smagu isileist naujoke i savo buri. Greitai ir tema i pabaiga, gal yra norinciu sukurti nauja, grazia, su visokiais pribumbasais, su planavimo duomenim ir pan. As kazkaip nemoku graziai smile.gif Kad zinotumem viena apie kita daugiau ir pirmam lape smile.gif
Rytoj nesim vyro gerybes priduot, oj, kaip nelaukiu, net savo atsakymo progesterono nejau, kazkaip nesinori visai, nuojauta bloga tokia, eisiu pas gin. kai jau abieju bus.
tepliojimas jau prasidejo ir pas mane sad.gif greit pramus.

Atsakyti
QUOTE(ELMO @ 2016 04 02, 16:54)
Sveikos mirksiukas.gif
*Vakare eisim su drauge į restoraną pasėdėti. Gyva muzika, vynas... wub.gif
**Taip, teplioja...ir vargina...ir užknisa doh.gif Apatiniai tik tamsūs, nes šviesūs nebeatsiskalbia. Nuo kasdieninių įklotėlių man alergijos ir pienligės puola doh.gif  vyras priekaištauja, kad tau amžinos mmm doh.gif nes po santykių šviežias kraujas pasirodo verysad.gif pavargau labai nuo to verysad.gif

*Kaip fainiai wub.gif
** Svarbiausia aiški priežastis.O kasdieninių įklotų irgi negaliu nešiot,beria labai doh.gif

QUOTE(AgathaGray @ 2016 04 03, 18:45)
Rytoj nesim vyro gerybes priduot, oj, kaip nelaukiu, net savo atsakymo progesterono nejau, kazkaip nesinori visai, nuojauta bloga tokia, eisiu pas gin. kai jau abieju bus.

Laikom kumščius.Tikiuosi nuojauta nepasitvirtins.

Šiandien Ikejoj patalynės komplektą pirkau,tokį menišką biggrin.gif Grįžtu namo užvelku(tai gerai,kad nepasidėjau į spintą) o patalynėje nemaža skylė blink.gif Tai negana to jau čekį praganius buvau,visas šiukšlines namuose išknisau.Buvau jau viltį praradusi.Tai paskui "daėjo" pažiūrėt maišiuke,kuriame patalynė buvo įdėta.Čekį radau bigsmile.gif Nuvažiavau ir pakeičiau.Skylių nėra. biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
ech, pavasaris.... smagu isileist naujoke i savo buri. Greitai ir tema i pabaiga, gal yra norinciu sukurti nauja, grazia, su visokiais pribumbasais, su planavimo duomenim ir pan. As kazkaip nemoku graziai smile.gif Kad zinotumem viena apie kita daugiau ir pirmam lape smile.gif

Laikau kumščius 4u.gif Viskas bus gerai, nenusiteik taip 4u.gif smile.gif

QUOTE(siroma @ 2016 04 03, 21:07)

Šiandien Ikejoj patalynės komplektą pirkau,tokį menišką biggrin.gif  Grįžtu namo užvelku(tai gerai,kad nepasidėjau į spintą) o patalynėje nemaža skylė blink.gif Tai negana to jau čekį praganius buvau,visas šiukšlines namuose išknisau.Buvau jau viltį praradusi.Tai paskui "daėjo" pažiūrėt maišiuke,kuriame patalynė buvo įdėta.Čekį radau bigsmile.gif Nuvažiavau ir pakeičiau.Skylių nėra. biggrin.gif

Už menišką pirkinį biggrin.gif Svarbu, kad radai čekį ir galėjai apkeisti biggrin.gif

Pas mane mmm atsibeldė tada, kai visai jų nesitikėjau, 4 dienom anksčiau doh.gif Net iš pradžių netikėjau. Va tokiom akim pažiūrėjau blink.gif blink.gif schmoll.gif
Savaitgalis tai labai darbingas, visą kūną net skauda. Vakar visą dieną kieme prasitvarkėm, šiltnamį išsikuopėm. Oras toks fainas, kad malonu net darbuotis buvo biggrin.gif
Vaikai jau nusimaudė ir parpia, tai ir aš po truputį eisiu ilsėtis. Geros jums savaitės pradžios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AgathaGray @ 2016 04 03, 17:45)

sekmes 4u.gif

as siandien irgi dienele aktyvia turejau ..
Na ka ryt pirmadienis.
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif

QUOTE(supernestuke @ 2016 04 02, 17:10)
Elmo ,kaip smagu  wub.gif as jau irgi laukiu tos silumos ir tu siltu vakaroniu  mieste  wub.gif

Na tikekimes greit viskas susitvarkys  4u.gif man irgi alergija visokiem dieniniam , bet as be ju negaliu. Tai atradau vienintelius discreet kur be jokiu kvapu. Jie kazkaip super tinka.

Taip, buvo smagu, bet dieną vaikščiodama sušalau. Skauda gerklę, kosėju... Kažkoks juodas dryžis čia man po to Paryžiaus. Iš pradžių vos ne dvi savaites su susuktu sprandu gyvenau, tada vyras susirgo, dabar aš doh.gif Turiu pasveikti per šią savaitę, kitaip jaučiu neoperuos sergančios unsure.gif

Oi, aš nesu temų kūrėja, ne man tas darbelis blush2.gif Gal pati apsiimsi? rolleyes.gif

Parodyk tyrimų atsakymus. PRG kelintą CD darei? 7DPO?

Aš ryt ryte einu visus priešoperacinius tyrimus daryti. Buvau penktadienį pas šeimos gyd, susirinkau visą pluoštą siuntimų. Tai sąrašiukas netrumpas, vieni nemokami, kiti mokami.

SPA
INR
ADTL
Kalis
UREA
bendras kr. tyrimas
gliukozė
EKG
šlapimas

Va kiek doh.gif

QUOTE(siroma @ 2016 04 03, 21:07)

Šiandien Ikejoj patalynės komplektą pirkau,tokį menišką..

Gerai tu čia su ta patalyne susisukai biggrin.gif
Aš irgi turiu iš Ikėjos satininę patalynę. Patinka man.

Atsakyti
Sveikos,

Su nauja darbo savaite smile.gif
Man nuotaika faina, kai pavasarinis oras toks wub.gif

QUOTE(ELMO @ 2016 04 04, 08:45)
Aš ryt ryte einu visus priešoperacinius tyrimus daryti. Buvau penktadienį pas šeimos gyd, susirinkau visą pluoštą siuntimų. Tai sąrašiukas netrumpas, vieni nemokami, kiti mokami.

SPA
INR
ADTL
Kalis
UREA
bendras kr. tyrimas
gliukozė
EKG
šlapimas

As uzpraeita savaite visus siuos dariausi, nes irgi turejau planine operacija - keturis guzus galvoje ispjove ir tie sklubu nemaza gabala riebalu (lipoma) ispjove smile.gif Ilgai ruosiausi, kol pagaliau prisiruosiau siems dalykams, dabar ramu, tik dar siūlų ištraukimas kaip didelis baubas laukia unsure.gif
O šiaip, gerai tokius tyrimus pasidaryti, kad ir profilaktiškai, kad žinoti, jog viskas gerai, kad tyrimai geri smile.gif
Atsakyti