Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojame trečią atžalėlę

Merginos, sulaukiau savo mm unsure.gif atėjo kaip laikrodukas. Pagal OT tai šiandien dar tik 10 arba 11 dpo. Galvojau ateis kažkur 14dpo, bet atėjo laiku. Liūdna tiesą sakant verysad.gif nes sekantį mėnesį stabdom planavimas, nes šventiniu laikotarpiu nelabai noriu gimdyti, o paskui bus matyt kaip nuspręsime g.gif
Bet šiandien man liūdna, netgi labai.. verysad.gif
Atsakyti
Mingailiux neliudek smile.gif ziurek gal sulauksi pavasarinuko,kaip smagu juk wub.gif

Vakar visa diena kovinuke fotografavau. wub.gif Jetau sakiau tos pupos mamytei ,kad baltai pavydziu. Jos pupa gimusi kova wub.gif zuvyte wub.gif Pasisakiau jai ,kad mano svajone wub.gif Issiklausinejau,net kada gamino lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

Minguliux 4u.gif Įsivaizduoju, kad liūdna. Aš tai kadangi BT matuoju, tai dar prieš ateinant mm jau žinau, tai kai jos atslenka, jau būnu susitaikiusi su ta mintimi rolleyes.gif
Šį mėnesį nesąmonė. Visada tiksliai kaip laikrodukas būdavo 14 DPO mm ateidavo, o dabar jau gal 16-ta ir jų nėra, nors BT žemai nukritusi, NT neigiamas, 100%, kad nesilaukiu, bet kas su organizmu pasidarė, tai nesuprantu unsure.gif Greičiau pramuštų ir būtų ramu doh.gif
Atsakyti
Laba diena, planiukės 4u.gif
Bandau jungtis i jūsų būrelį ax.gif Jau senokai kirba mintis apie trečią vaikutį,bet vis dar tik tyliai, nedrąsiai apie tai pagalvoju. Tų minčių vedama ir suradau šią temą. Turim dukrytę 8metų ir sūnelį 5metų. . Norim pagranduko wub.gif Kolkas dar nieko rimtai nedarom ta linkme, tik vis pasikalbam su MB, kad gal reikėtų, kad gal jau laikas....Neslėpsiu, aplanko ir mintys, kad gal nebereikia, užtenka dviejų vaikučių. Mūsų jau tokie nemažiukai, jau gan savarankiški. Ir vat blaškausi tarp to "noriu" ir tarp "gal jau nereikia" g.gif
Kai mintys "noriu" ima viršų, pradedu planuot...kad vat birželį ar liepą jau reiktų pastot, kad leliukas gimtų pasarį (pirmieji vaikučiai rudeniukai). Ir kai suvokiu, kad na tai jau reikia pradėt bent gert folio rūgštį, toks bac blink.gif bijau...nežinau ar noriu...ir pan... unsure.gif
Žodžiu, jungiuos prie jūsų, bet dar taip ir nežinau ar tikrai prisijungsiu doh.gif
Atsakyti
Minguliux, už liūdesiuką 4u.gif Ateis ir į mūsų kiemą šventė smile.gif

Indigo, gal dar luktelk keletą dienelių ir NT pakartok. Gal O vėlyvesnė buvo. smile.gif

QUOTE(doviliuke @ 2016 03 31, 12:46)
Laba diena, planiukės  4u.gif
Bandau jungtis i jūsų būrelį  ax.gif

Sveika prisijungusi 4u.gif Linkiu, kad abejonės kuo greičiau išsisklaidytų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurnora: 31 kovo 2016 - 14:25
Kai mintys "noriu" ima viršų, pradedu planuot...kad vat birželį ar liepą jau reiktų pastot, kad leliukas gimtų pasarį  (pirmieji vaikučiai rudeniukai). Ir kai suvokiu, kad na tai jau reikia pradėt bent gert folio rūgštį, toks bac  blink.gif bijau...nežinau ar noriu...ir pan... unsure.gif

Sveika prisijungusi, mano mintys labai panašios, bet turbūt dažniau būna "noriu", negu, kad "o gal nebereikia" smile.gif

QUOTE(jurnora @ 2016 03 31, 15:25)
Indigo, gal dar luktelk keletą dienelių ir NT pakartok. Gal O vėlyvesnė buvo. smile.gif

Neįmanoma su tokia žema BT 36.1 schmoll.gif
Ov. pgl BT negalėjo būti vėliau, o jei ir buvo, tai jokių ND ilgai tuo metu nebuvo cool.gif
Na, gal pramuš šiandien rytoj, gal užsivėlino tiesiog..
Atsakyti
Sveikos,
Na ką aš išeiginiauju jau.Ryt mamadienis biggrin.gif

QUOTE(minguliux @ 2016 03 30, 23:18)
Bet šiandien man liūdna, netgi labai..  verysad.gif

console.gif

QUOTE(-INDIGO- @ 2016 03 31, 12:23)
Sveikos,

Minguliux  4u.gif Įsivaizduoju, kad liūdna. Aš tai kadangi BT matuoju, tai dar prieš ateinant mm jau žinau, tai kai jos atslenka, jau būnu susitaikiusi su ta mintimi  rolleyes.gif
Šį mėnesį nesąmonė. Visada tiksliai kaip laikrodukas būdavo 14 DPO mm ateidavo, o dabar jau gal 16-ta ir jų nėra, nors BT žemai nukritusi, NT neigiamas, 100%, kad nesilaukiu, bet kas su organizmu pasidarė, tai nesuprantu   unsure.gif  Greičiau pramuštų ir būtų ramu  doh.gif

Na gal šiek tiek ciklas keičiasi... g.gif

Laba diena, planiukės  4u.gif

Sveika prisijungus.Kuo daugiau mūsų tuo geriau.O mintys tavo labai panašios į manąsias.Mes su B irgi nesam labai intensyvūs planuotojai.Tiesiog dažnai pašnekam,nelabai saugomės jau blush2.gif

Na, bet man smagu labai bendrauti šioje temoje.. wub.gif

ELMO pasigedau kažkaip... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siroma: 31 kovo 2016 - 15:59
Už šiltą priėmimą- ačiū 4u.gif
Man atrodo kuo daugiau galvoju-tuo daugiau randu ir "už" ir "prieš". Na "prieš" gal mažiau...Būtų "netyčiukas", būtų viskas aišku biggrin.gif Buvo laikas, gal kokie metai atgal, negalvojau apie leliukus visai. Atrodė nenoriu, nereikia...Paskui aplinkoj atsirado du leliukai ir....užkibo tokios mintys, kad, o gal ir man dar norėtųsi.... ax.gif Ir MB dabar vis užmeta: o gal dar sesę nuperkam vaikam? wub.gif
Bet kaip pagauti būtent sesę? g.gif Dukra sakė, kad jeigu būtų dar vienas brolis, tada vistiek dar turėtume ieškoti sesės doh.gif Žodžiu visas pulkas vaikučių nusimato lotuliukas.gif
Bet jaučiasi ir visuomenės požiūris- max 2 vaikučiai. Jau 3 ar 4 tai kažkas iś kosmoso....
Atsimenu, kai spauda pranešė, kad Krivickai laukiasi 4 vaikelio, aš sakau va kokia graži, didelė šeima. Kaip man gražu ir pan. O draugė: nu jau kažkokie nenormalūs, jau šitiek vaikų.... doh.gif Ir vat tokie pasakymai ir požiūris mane pristabdo...
Papildyta:
QUOTE(siroma @ 2016 03 31, 17:57)
Sveikos,
* Na ką aš išeiginiauju jau.Ryt mamadienis biggrin.gif

** Sveika prisijungus.Kuo daugiau mūsų tuo geriau.O mintys tavo labai panašios į manąsias.Mes su  B irgi nesam labai intensyvūs planuotojai.Tiesiog dažnai pašnekam,nelabai saugomės jau blush2.gif

Na, bet man smagu labai bendrauti šioje temoje.. wub.gif

* Mamadienis- jėga biggrin.gif 4u.gif O sakykit, jei 3 vaikučiai, gal duoda 2 dienas mamadienių? Nesidomėjau dar šituo klausimu biggrin.gif

** Aš sakiau balandį praleisiu, bet gegužę, birželį, o ypač liepą jau reiks padirbėt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliuke @ 2016 03 31, 17:29)
* Mamadienis- jėga  biggrin.gif  4u.gif    O sakykit, jei 3 vaikučiai, gal duoda 2 dienas mamadienių? Nesidomėjau dar šituo klausimu  biggrin.gif

** Aš sakiau balandį praleisiu, bet gegužę, birželį, o ypač liepą jau reiks padirbėt  blush2.gif

* Taip,trys vaikai iki 12m. tada priklauso 2 dienos 4u.gif
**Smagu thumbup.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

Pramušė man - ramu cool.gif Einu antradienį tirtis dėl zarazų (chlamidijos, mikoplazmos ir kt., galinčios trukdyti pastojimui). Jeigu ras, teks praeiti gydymo antibiotikais kursą, o tada jau bus galima laisvai planuoti smile.gif

QUOTE(doviliuke @ 2016 03 31, 17:29)
Bet kaip pagauti būtent sesę?  g.gif Dukra sakė, kad jeigu būtų dar vienas brolis, tada vistiek dar turėtume ieškoti sesės doh.gif Žodžiu visas pulkas vaikučių nusimato  lotuliukas.gif

** Aš sakiau balandį praleisiu, bet gegužę, birželį, o ypač liepą jau reiks padirbėt  blush2.gif

Mano vaikų amžius panašus - dukrai 7m., o sūnui 5m., tai dukra norėtų labai irgi sesės, vis skundžiasi ir dejuoja: ech, turėčiau sesę, būtų gerai, nervina tas brolis! Brolis labai aktyvus pas mus, o mergina ramesnė tokia smile.gif
Aš labai norėčiau gimdyti vėlų pavasarį arba vasarą wub.gif Mano abu žieminukai dabar ax.gif
Atsakyti
QUOTE(-INDIGO- @ 2016 04 01, 12:58)
Labas  4u.gif

Mano vaikų amžius panašus - dukrai 7m., o sūnui 5m., tai dukra norėtų labai irgi sesės, vis skundžiasi ir dejuoja: ech, turėčiau sesę, būtų gerai, nervina tas brolis! Brolis labai aktyvus pas mus, o mergina ramesnė tokia smile.gif
Aš labai norėčiau gimdyti vėlų pavasarį arba vasarą  wub.gif Mano abu žieminukai dabar  ax.gif

Kaip faina smile.gif Pas mane sūnui tuoj bus 10, o dukrai bus 8, bet viskas atvirkščiai: dukra tikra vadovė smile.gif Ima viršų oho biggrin.gif Jau jaučiu, kokia jos profesija bus lotuliukas.gif
Aš irgi norėčiau pavasarinuko ar vasarinuko ( arba -ės), nes sūnus gimęs vasarą, o dukra rudenį. Tai dėl gimtadienių ruošimo pavasaris ir vasara mums nuosavam kieme būtų tobula smile.gif Bet kadangi tiek laukiam, tai jokio jau ir skirtumo nebelieka biggrin.gif Laukiam bet kada wub.gif
Atsakyti
Naujokei balionas 4u.gif
Pas mane irgi mintys labai panasios blush2.gif nes laikas jau arteja.Pirma karta manau jai niekas nesikeis bandysime gaudyti birzeli jau smile.gif, kad i kova papulti. biggrin.gif Tada jau nepavykus reiks kazkaip persokti balandi, nenoriu avino nors tu ka lotuliukas.gif ot dramblio svajones,bet pabandyti verta blush2.gif veliau geguze jautukas butu wub.gif

Maniskiai jau dideli, nori jie ir brolio ir seses. biggrin.gif Mum labiau bustas koja kisa, o siaip sena nenoriu gimdyti tai arba dabar arba is vis nereik blush2.gif

Tai va artejant tam laikui pilna galva klaustuku doh.gif ar tikrai reikia, o gal ne ir t.t. folija pradesiu gerti tik nuo siandien. Reikia numesti bent 10kg,bet kaip verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo supernestuke: 01 balandžio 2016 - 17:08