Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojame trečią atžalėlę

Kadangi turiu 2 berniukus, tai labai širdelė trokšta dukrytės wub.gif bet jei Dievulis atsiųstų bernužėlį, tikrai mylėtumėm lygiai taip pat.
Visada norėjau 3 vaikučių, dabar jaučiuosi lyg ko trūktų.. gali būti, kad esu jauniausia iš jūsų, man 27m.vyrui 33. Daug kas iš šeimos sužinoję apie mūsų planus turbūt pasukiotų pirštą.. doh.gif :stupid bet juk ne jie augins mūsų vaikus. Esam finansiškai nepriklausomi, Žadame ne už ilgo pradėt namo statybas, kad didelei šeimai savą kiemą turėtumėm.. bet ta aplinkinių nuomonė, kad 3 vaikas, tai kažkas toookiooo... man nesuprantama unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(minguliux @ 2016 01 20, 20:56)
Kadangi turiu 2 berniukus, tai labai širdelė trokšta dukrytės  wub.gif  bet jei Dievulis atsiųstų bernužėlį, tikrai mylėtumėm lygiai taip pat. 
Visada norėjau 3 vaikučių, dabar jaučiuosi lyg ko trūktų.. gali būti, kad esu jauniausia iš jūsų, man 27m.vyrui 33. Daug kas iš šeimos sužinoję apie mūsų planus turbūt pasukiotų pirštą..  doh.gif  :stupid  bet juk ne jie augins mūsų vaikus. Esam  finansiškai nepriklausomi, Žadame ne už ilgo pradėt namo statybas, kad didelei šeimai savą kiemą turėtumėm.. bet ta aplinkinių nuomonė, kad 3 vaikas, tai kažkas toookiooo... man nesuprantama  unsure.gif

O kiek jusu vaikinukams metu? smile.gif Na ko gero as busiu jauniausia biggrin.gif 26 tuoj bus blush2.gif Dukrai 7,bernuzeliui pavasari 4 sueis wub.gif As visada zinojau ,kad noresiu didelios seimosn,bet kad taip greit nenumaniau lotuliukas.gif bijau aplinkiniu reakcijos,nes esu pakankamai jauna..bet su vyru esam finansiskai apsirupine,nesam asocialus doh.gif ... tai musu tas noras tik mintimis ,kolkas.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sepallaa @ 2016 01 20, 20:51)
O kiek jusu vaikinukams metu? smile.gif Na ko gero as busiu jauniausia biggrin.gif 26 tuoj bus blush2.gif  Dukrai 7,bernuzeliui pavasari 4 sueis wub.gif  As visada zinojau ,kad noresiu didelios seimosn,bet kad taip greit nenumaniau lotuliukas.gif  bijau aplinkiniu reakcijos,nes esu pakankamai jauna..bet su vyru esam finansiskai apsirupine,nesam asocialus doh.gif ... tai musu tas noras tik mintimis ,kolkas.. wub.gif

Mano vyresnėliui pavasarį 6m bus. O mažiukas 3 metų smile.gif va būtent, kad daugumai žmonių didesnis vaikų skaičius nei 2 asocijuojasi su asocialais blink.gif mes irgi dar kolkas rimtai nedirbam, planuojam pradėt po sekančių mm ax.gif o ar greit pastojai su pirmais vaikiukais? Kaip nėštumai buvo, ar labai sunkūs?
Atsakyti
QUOTE(minguliux @ 2016 01 21, 01:37)
Mano vyresnėliui pavasarį 6m bus. O mažiukas  3 metų smile.gif va būtent, kad daugumai žmonių didesnis vaikų skaičius nei 2 asocijuojasi su asocialais  blink.gif  mes irgi dar kolkas rimtai nedirbam, planuojam pradėt po sekančių mm  ax.gif  o ar greit pastojai su pirmais vaikiukais? Kaip nėštumai buvo, ar labai sunkūs?

Pirma netyciuke buvo, labai jauna gimdziau,na o pats nestumas lengvas labai buvo.Antras planuotas,greit pastojau,bet sunkus nestumas. Teko ir ligonineje su prieslaikiniu gulet ir siaip kibo visos ligos kokios tik imanoma...Abu gimdymai sklandus ir greiti 4u.gif O kaip jums? ax.gif 4u.gif
Musu tarpe mazai kas vaiku turi is draugu..tai jiems jau kosmosas buvo ,kai mes antro vaiko laukemes lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tai nutuokiu kokia butu reakcija,jei trecio lauktumemes doh.gif lotuliukas.gif
Mes trecio norejom kai man bus virs 30 metu..bet kaikurie ivikiai keicia nuomones kartais blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sepallaa: 21 sausio 2016 - 10:48
QUOTE(sepallaa @ 2016 01 21, 09:46)
Pirma netyciuke buvo, labai jauna gimdziau,na o pats nestumas lengvas labai buvo.Antras planuotas,greit pastojau,bet sunkus nestumas. Teko ir ligonineje su prieslaikiniu gulet ir siaip kibo visos ligos kokios tik imanoma...Abu gimdymai sklandus ir greiti 4u.gif  O kaip jums? ax.gif  4u.gif
Musu tarpe mazai kas vaiku turi is draugu..tai jiems jau kosmosas buvo ,kai mes antro vaiko laukemes lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Tai nutuokiu kokia butu reakcija,jei trecio lauktumemes doh.gif  lotuliukas.gif 
Mes trecio norejom kai man bus virs 30 metu..bet kaikurie ivikiai keicia nuomones kartais blush2.gif

Sakyk man tu 4u.gif juk mes vienmetės bigsmile.gif mūsų pirmas bernužėlis taip pat buvo neplanuotas blush2.gif gimdžiau būdama 21m. Bet jaučiausi pasiruošusi stebuklėliui wub.gif su vyru buvome dar nevedę, tai vestuves atšokom, kai pirmagimiui buvo metukai smile.gif antrą planavom iš karto po vestuvių, bet lelius pas mus pasibeldė tik po 9 mėn planavimo ax.gif
Pirmas nėštumas buvo be galo lengvas, o gimdymas kaip 1,2,3 lotuliukas.gif per antrą nėštumą "dovanų" gavau migreną.. tai truputį sunkiau buvo, bet gimdymas buvo be galo sunkus.. kaklelis nesidarinėjo, gimdžiau su 8cm , nes nebegalėjo ilgiau laukti, vaikelio širdies tonai krito, bet viskas baigėsi laimingai thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mergytes ar priimsite mane i buri 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(supernestuke @ 2016 01 21, 15:45)
Sveikos mergytes ar priimsite mane i buri  4u.gif

Junkis drąsiai 4u.gif Papasakok apie save mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(supernestuke @ 2016 01 21, 13:45)

Prašom prašom 4u.gif smagu, kad mūsų vis daugiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(minguliux @ 2016 01 21, 13:09)
Sakyk man tu  4u.gif  juk mes vienmetės  bigsmile.gif  mūsų pirmas bernužėlis taip pat buvo neplanuotas  blush2.gif  gimdžiau būdama 21m. Bet jaučiausi pasiruošusi stebuklėliui  wub.gif 
per antrą nėštumą "dovanų" gavau migreną.. tai truputį sunkiau buvo, bet gimdymas buvo be galo sunkus.. kaklelis nesidarinėjo, gimdžiau su 8cm , nes nebegalėjo ilgiau laukti, vaikelio širdies tonai krito, bet viskas baigėsi laimingai  thumbup.gif

As gimdziau 18,beveik19 blush2.gif Ir nesijauciu prastesne mama ar ka 4u.gif Man smagu , kai mamos jaunos 4u.gif
Migrena.....zinau ka tai reiskia doh.gif O vaistus galejo nestumo metu gert nuo migrenos? blink.gif
Svarbu ,kad vaikuciui gerai,o gimdymo kosmarai greit pasimirsta blush2.gif ax.gif
QUOTE(supernestuke @ 2016 01 21, 16:45)

Junkites drasiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sepallaa @ 2016 01 21, 16:55)
As gimdziau 18,beveik19 blush2.gif  Ir nesijauciu prastesne mama ar ka 4u.gif  Man smagu , kai mamos jaunos 4u.gif
Migrena.....zinau ka tai reiskia doh.gif  O vaistus galejo nestumo metu gert nuo migrenos? blink.gif
Svarbu ,kad vaikuciui gerai,o gimdymo kosmarai greit pasimirsta blush2.gif  ax.gif

Junkites drasiai 4u.gif

Negalėjau vaistų gerti.. smilkinius tepdavau "žvaigždute" arba kompresais. Gydytoja ramino, kad pagimdysiu ir praeis.. deja.. jau daugiau nei 3 metai po gimdymo, bet migrena niekur nedingo. Tik gal užeina ne taip dažnai skausmas kaip nėštumo metu, bet kai užeina, tai vaje vaje.. unsure.gif
Atsakyti
Man 30 4u.gif turiu du sunus smile.gif vienam bus 7 ,kitam jau 9 smile.gif
Buvom pagave zirniuka,bet nepasiseke pries sventes pabego sad.gif labai liudna buvo, dabar jau aprimau .Tik baisu bus vel,o maza kas pasikartos viskas.
Visada sakiau,kad trecio noriu tik iki 30simties. blush2.gif Neklauskite taip jau yra,man 30metu jau yra daug ir nesijauciu labai jauna..sieloje visad bus 18,bet laikas tiksi...Tad dabar jau nebespesiu i savo svajota limita, jaigu 31 nesulauksiu trecio, tuomet jau ir nebeplanuosime. Tad laiko dar turiu..
Dabar reikia atsigauti po abrazijos blush2.gif abu vaikai pas mus netyciukai wub.gif man tai tokie patys paciausi kai ne tu planuoji ,o jie nusprendzia kada jiem ateti wub.gif Tai dabar keistas bus jausmas kai kazkiek planuosime. biggrin.gif Tikrai ne iki tiek,kad sakysiu vyrui einam gaminti biggrin.gif o naturaliai manau jaigu pavyks tai liuks.
Abu maniskiai zieminukai,bet labai noriu pavasarinuko wub.gif

Cia mano nikas tik bendravimui.As esu senbuve bet nenoriu viesintis kolkas...daug sekliu morku yra blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(supernestuke @ 2016 01 21, 21:41)
Man 30  4u.gif turiu du sunus smile.gif vienam bus 7 ,kitam jau 9 smile.gifwub.gif

Cia mano nikas tik bendravimui.As esu senbuve bet nenoriu viesintis kolkas...daug sekliu morku yra    blush2.gif

Tai jau berniukai nebėra maži smile.gif mes apie savo planus irgi nesireiškiam, nes daug kam yra nesuprantama... jau kai laukiausi antro vaikučio visi nustebę buvo kur mes taip skubam.. doh.gif tai apie trečią kai pranešim, tai replikų visokių bus...
Tikėkimės, kad jums to skausmo dar kartą nebereikės patirti 4u.gif

Dar va,merginos, norėjau jūsų paklausti : o kreipiat dėmesį į metus? Ta prasme koks metų ženklas? Kiti metai bus Gaidžio. Man jau vien tas pavadinimas.. unsure.gif
Atsakyti