Sveikutės
Su šv. Velykom visas
Pagal mano ciklą rytoj nelaukiu mm, bet pagal ovuliaciją dar negreit tai šį mėnesį nežinau kada jos ateis, o gal neateis... jau tris dienas noriu miego beprotiškai vidury dienos čia arba geras ženklas arba tiesiog vitaminų trūkumas
Sveikos
QUOTE(minguliux @ 2016 03 28, 22:40)
Sveikutės
Su šv. Velykom visas
Pagal mano ciklą rytoj nelaukiu mm, bet pagal ovuliaciją dar negreit tai šį mėnesį nežinau kada jos ateis, o gal neateis... jau tris dienas noriu miego beprotiškai vidury dienos čia arba geras ženklas arba tiesiog vitaminų trūkumas
Su šv. Velykom visas
Pagal O skaičiuok. CIklo ilgis nuo O priklauso. Kada O buvo?
Tikiuosi, tas miegas bus geras ženklas tau
Sveikos,
Su praėjusiom
vat aš ir galvoju, kad nėra ko čia laukti kol sąlygos pagerės ar dar kokio aplinkybės, nes tada jau gali būti ir per vėlu Pas mane irgi su pirmais viskas ok buvo, o dabar jau neberamu kažkaip
O jau groziu grozis
Kitais metais aš irgi pasidomėsiu kaip su servetėlėmis dažyti, nes neapsakomas vaizdas
reikia dabar nelaukti 14 dienų po O
aš šiandien rytoj laukiu, žinau, kad ateis, nes BT smuktelėjo žemyn kaip turi būti ir galvą skauda
Su praėjusiom
QUOTE(jurnora @ 2016 03 25, 10:02)
Ginė sakė, kad su metais policistiškumas vis didėja. Sakė, kad ko gero turėjau, bet buvo mažesnis. Abu pirmi atsirado labai greitai ir be bėdų
vat aš ir galvoju, kad nėra ko čia laukti kol sąlygos pagerės ar dar kokio aplinkybės, nes tada jau gali būti ir per vėlu Pas mane irgi su pirmais viskas ok buvo, o dabar jau neberamu kažkaip
QUOTE(ELMO @ 2016 03 26, 22:00)
Mūsų irgi servetėliniai kiaušai. Viso 22+1 apklijavom, čia tik keli. Gražiausius jau išrankiojo šiandien, išdalinom, nes svečių turėjom
O jau groziu grozis
Kitais metais aš irgi pasidomėsiu kaip su servetėlėmis dažyti, nes neapsakomas vaizdas
QUOTE(minguliux @ 2016 03 28, 22:40)
reikia dabar nelaukti 14 dienų po O
aš šiandien rytoj laukiu, žinau, kad ateis, nes BT smuktelėjo žemyn kaip turi būti ir galvą skauda
o aš siandien krauja pridaviau progesteronui. Ir dar, tokia ziauri pienlige uzpuole, bet cia taip periodiskai pas mane....
Šiandien 10dpo. Testukas baltas.. miego vis dar norisi. Greičiausiai organizmas po žiemos reikalauja vitaminų daugiau
mano mm atkeliavo,tai net palengvejo nes magnetiniam prisnekejo,kad butu blogai jaigu laukciausi.
Tai si menesi jau reikia susitvarkyti tuos kraujus oi kazkaip laukiu as geguzes-birzelio Turiu iki geguzes galo svori susitvarkyti.
Nezinau kas nutiko,bet po valymo priaugau dar 7kg niekad dar tiek nesveriau,labai baisu
Tai si menesi jau reikia susitvarkyti tuos kraujus oi kazkaip laukiu as geguzes-birzelio Turiu iki geguzes galo svori susitvarkyti.
Nezinau kas nutiko,bet po valymo priaugau dar 7kg niekad dar tiek nesveriau,labai baisu
Labukas
Super grožis
Dar neprarask vilties Kol mmm nėra, visada viltis lieka
Truputuko sporto, pakoreguota mityba ir susitvarkys svoris Neliūdėk, tai tik laiko klausimas Iki gegužės dar daug laiko turi
QUOTE(ELMO @ 2016 03 26, 22:00)
Mūsų irgi servetėliniai kiaušai. Viso 22+1 apklijavom, čia tik keli. Gražiausius jau išrankiojo šiandien, išdalinom, nes svečių turėjom
Super grožis
QUOTE(minguliux @ 2016 03 29, 19:39)
Šiandien 10dpo. Testukas baltas.. miego vis dar norisi. Greičiausiai organizmas po žiemos reikalauja vitaminų daugiau
QUOTE(supernestuke @ 2016 03 30, 00:07)
mano mm atkeliavo,tai net palengvejo nes magnetiniam prisnekejo,kad butu blogai jaigu laukciausi.
Truputuko sporto, pakoreguota mityba ir susitvarkys svoris Neliūdėk, tai tik laiko klausimas Iki gegužės dar daug laiko turi
QUOTE(jurnora @ 2016 03 30, 11:59)
Labukas
Super grožis
Super grožis
ech ,bet kai valios nera sunku labai
QUOTE(supernestuke @ 2016 03 30, 18:29)
ech ,bet kai valios nera sunku labai
Ir aš kartais su valia turiu pakovot ir dar kaip Va šiandien man visiška iškrovos diena su vandeniu.
QUOTE(jurnora @ 2016 03 30, 17:34)
Ir aš kartais su valia turiu pakovot ir dar kaip Va šiandien man visiška iškrovos diena su vandeniu.
man kolkas be sansu
Sveikos,
Aš irgi svorio priaugau,sveriu tiek,kiek niekada nesvėriau
Amžius jau savo daro,medžiagų apykaita lėtėja...
jurnora dažnai tokias dienas darai?Nesu niekada jokių iškrovos dienų dariusi,nei dietų kada laikiausi..
jurnora dažnai tokias dienas darai?Nesu niekada jokių iškrovos dienų dariusi,nei dietų kada laikiausi..
QUOTE(siroma @ 2016 03 30, 19:09)
Sveikos,
Anksčiau 1 dieną per savaitę iškrovos dieną darydavau ir padėdavo išlaikyti svorį. Bent jau man veiksminga būdavo. Dabar vėl prie to grįžau. Tik be to planuoju po 18 val. nevalgyti, nes ir man su metais medžiagų apykaita labai sulėtėjo. Kaip vyras man sako, nebe jauniklė