Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojame trečią atžalėlę

Sveikutės 4u.gif
Su šv. Velykom visas 4u.gif
Pagal mano ciklą rytoj nelaukiu mm, bet pagal ovuliaciją dar negreit doh.gif tai šį mėnesį nežinau kada jos ateis, o gal neateis... ax.gif jau tris dienas noriu miego beprotiškai vidury dienos unsure.gif čia arba geras ženklas arba tiesiog vitaminų trūkumas rolleyes.gif
Atsakyti

Sveikos mirksiukas.gif

QUOTE(minguliux @ 2016 03 28, 22:40)
Sveikutės  4u.gif
Su šv. Velykom visas  4u.gif
Pagal mano ciklą rytoj nelaukiu mm, bet pagal ovuliaciją dar negreit  doh.gif  tai šį mėnesį nežinau kada jos ateis, o gal neateis...  ax.gif  jau tris dienas noriu miego beprotiškai vidury dienos  unsure.gif  čia arba geras ženklas arba tiesiog vitaminų trūkumas  rolleyes.gif

Pagal O skaičiuok. CIklo ilgis nuo O priklauso. Kada O buvo?
Tikiuosi, tas miegas bus geras ženklas tau biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,

Su praėjusiom 4u.gif

QUOTE(jurnora @ 2016 03 25, 10:02)
Ginė sakė, kad su metais policistiškumas vis didėja. Sakė, kad ko gero turėjau, bet buvo mažesnis. Abu pirmi atsirado labai greitai ir be bėdų smile.gif

vat aš ir galvoju, kad nėra ko čia laukti kol sąlygos pagerės ar dar kokio aplinkybės, nes tada jau gali būti ir per vėlu doh.gif Pas mane irgi su pirmais viskas ok buvo, o dabar jau neberamu kažkaip unsure.gif

QUOTE(ELMO @ 2016 03 26, 22:00)
Mūsų irgi servetėliniai kiaušai. Viso 22+1 apklijavom, čia tik keli. Gražiausius jau išrankiojo šiandien, išdalinom, nes svečių turėjom biggrin.gif

O jau groziu grozis wub.gif
Kitais metais aš irgi pasidomėsiu kaip su servetėlėmis dažyti, nes neapsakomas vaizdas wub.gif

QUOTE(minguliux @ 2016 03 28, 22:40)
Pagal mano ciklą rytoj nelaukiu mm, bet pagal ovuliaciją dar negreit  doh.gif  tai šį mėnesį nežinau kada jos ateis, o gal neateis...  ax.gif  jau tris dienas noriu miego beprotiškai vidury dienos  unsure.gif  čia arba geras ženklas arba tiesiog vitaminų trūkumas  rolleyes.gif

reikia dabar nelaukti 14 dienų po O cool.gif
aš šiandien rytoj laukiu, žinau, kad ateis, nes BT smuktelėjo žemyn kaip turi būti ir galvą skauda rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -INDIGO-: 29 kovo 2016 - 15:40
o aš siandien krauja pridaviau progesteronui. Ir dar, tokia ziauri pienlige uzpuole, bet cia taip periodiskai pas mane....
Atsakyti
Šiandien 10dpo. Testukas baltas.. verysad.gif miego vis dar norisi. Greičiausiai organizmas po žiemos reikalauja vitaminų daugiau cool.gif
Atsakyti
mano mm atkeliavo,tai net palengvejo blush2.gif nes magnetiniam prisnekejo,kad butu blogai jaigu laukciausi.

Tai si menesi jau reikia susitvarkyti tuos kraujus doh.gif oi kazkaip laukiu as geguzes-birzelio rolleyes.gif Turiu iki geguzes galo svori susitvarkyti.
Nezinau kas nutiko,bet po valymo priaugau dar 7kg verysad.gif niekad dar tiek nesveriau,labai baisu verysad.gif
Atsakyti
Labukas

QUOTE(ELMO @ 2016 03 26, 22:00)
Mūsų irgi servetėliniai kiaušai. Viso 22+1 apklijavom, čia tik keli. Gražiausius jau išrankiojo šiandien, išdalinom, nes svečių turėjom biggrin.gif

Super grožis 4u.gif

QUOTE(minguliux @ 2016 03 29, 19:39)
Šiandien 10dpo. Testukas baltas..  verysad.gif  miego vis dar norisi. Greičiausiai organizmas po žiemos reikalauja vitaminų daugiau  cool.gif

Dar neprarask vilties 4u.gif Kol mmm nėra, visada viltis lieka smile.gif

QUOTE(supernestuke @ 2016 03 30, 00:07)
mano mm atkeliavo,tai net palengvejo  blush2.gif nes magnetiniam prisnekejo,kad butu blogai jaigu laukciausi.

Tai si menesi jau reikia susitvarkyti tuos kraujus  doh.gif oi kazkaip laukiu as geguzes-birzelio  rolleyes.gif Turiu iki geguzes galo svori susitvarkyti.
Nezinau kas nutiko,bet po valymo priaugau dar 7kg  verysad.gif niekad dar tiek nesveriau,labai baisu  verysad.gif

Truputuko sporto, pakoreguota mityba ir susitvarkys svoris smile.gif Neliūdėk, tai tik laiko klausimas 4u.gif Iki gegužės dar daug laiko turi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurnora: 30 kovo 2016 - 11:59
QUOTE(jurnora @ 2016 03 30, 11:59)
Labukas
Super grožis 4u.gif
Dar neprarask vilties 4u.gif Kol mmm nėra, visada viltis lieka smile.gif
Truputuko sporto, pakoreguota mityba ir susitvarkys svoris smile.gif Neliūdėk, tai tik laiko klausimas 4u.gif Iki gegužės dar daug laiko turi biggrin.gif

ech ,bet kai valios nera sunku labai doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(supernestuke @ 2016 03 30, 18:29)
ech ,bet kai valios nera sunku labai  doh.gif  verysad.gif

Ir aš kartais su valia turiu pakovot ir dar kaip blush2.gif Va šiandien man visiška iškrovos diena su vandeniu. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jurnora @ 2016 03 30, 17:34)
Ir aš kartais su valia turiu pakovot ir dar kaip blush2.gif Va šiandien man visiška iškrovos diena su vandeniu. doh.gif

man kolkas be sansu doh.gif
Atsakyti
Sveikos,
Aš irgi svorio priaugau,sveriu tiek,kiek niekada nesvėriau doh.gif
Amžius jau savo daro,medžiagų apykaita lėtėja...

jurnora dažnai tokias dienas darai?Nesu niekada jokių iškrovos dienų dariusi,nei dietų kada laikiausi..
Atsakyti
QUOTE(siroma @ 2016 03 30, 19:09)
Sveikos,
Aš irgi svorio priaugau,sveriu tiek,kiek niekada nesvėriau doh.gif
Amžius jau savo daro,medžiagų apykaita lėtėja...
jurnora dažnai tokias dienas darai?Nesu niekada jokių iškrovos dienų dariusi,nei dietų kada laikiausi..

Anksčiau 1 dieną per savaitę iškrovos dieną darydavau ir padėdavo išlaikyti svorį. Bent jau man veiksminga būdavo. Dabar vėl prie to grįžau. Tik be to planuoju po 18 val. nevalgyti, nes ir man su metais medžiagų apykaita labai sulėtėjo. Kaip vyras man sako, nebe jauniklė biggrin.gif
Atsakyti