Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojame trečią atžalėlę

QUOTE(-INDIGO- @ 2016 03 25, 09:23)

O kai pirmus kartus pavyko pastoti, ar tuomet nebuvo to polinkio?

Ginė sakė, kad su metais policistiškumas vis didėja. Sakė, kad ko gero turėjau, bet buvo mažesnis. Abu pirmi atsirado labai greitai ir be bėdų smile.gif
Atsakyti
Niu, kiaušinukai nudažyti ir lašišų bei kiaušinių tortas padarytas biggrin.gif
Beje, radau super skanių salotų receptą. Šiandien dariau su pakeitimais, labai skanu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurnora: 25 kovo 2016 - 18:19
tai kas per receptas? prasom dalintis. Mes dazysim kaiusinius rytoj vakare, bandysiu raudonu vynu.
Atsakyti
QUOTE(AgathaGray @ 2016 03 25, 20:10)
tai kas per receptas? prasom dalintis. Mes dazysim kaiusinius rytoj vakare, bandysiu raudonu vynu.

Dalinuosi biggrin.gif
Švieži kopūstai,
agurkas,
ridikėliai,
lašiša( aš perku supakuotą saLotoms)

Padažui( pagal kiekį):
3 valg.š. majonezo;
4 valg. š. alyvuolgių aliejaus
1 valg. š.medaus
1 arbat. š. raudonėlio.
Atsakyti
QUOTE(jurnora @ 2016 03 25, 18:18)
Niu, kiaušinukai nudažyti ir lašišų bei kiaušinių tortas padarytas biggrin.gif
Beje, radau super skanių salotų receptą. Šiandien dariau su pakeitimais, labai skanu  smile.gif

Pas mus ir kiaušinukai jau džiūna. Ryt pablizginsim tik. Su vaikais klijavom servetėlėmis, tai buvo užsiėmimas pusei dienos, tvarkymo dar kitai pusei dienos lotuliukas.gif

Dabar su vyru savaitgali švenčiam su alum ir pica blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ELMO @ 2016 03 25, 20:35)
Pas mus ir kiaušinukai jau džiūna. Ryt pablizginsim tik. Su vaikais klijavom servetėlėmis, tai buvo užsiėmimas pusei dienos, tvarkymo dar kitai pusei dienos lotuliukas.gif

Dabar su vyru savaitgali švenčiam su alum ir pica blush2.gif

Kaip tavo sveikėtlė?
Mes bandėm nauju būdu, su vaškinėm kreidutėm,bet nusideginom pirštukukus doh.gif
O šiaip kaskart dažaus putpelių kiaušinius. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurnora: 25 kovo 2016 - 20:00
QUOTE(jurnora @ 2016 03 25, 19:59)
Kaip tavo sveikėtlė?
Mes bandėm nauju būdu, su vaškinėm kreidutėm,bet nusideginom pirštukukus doh.gif
O šiaip kaskart dažaus putpelių kiaušinius.  smile.gif

Kas stručio, kas putpelių.. lotuliukas.gif lotuliukas.gif Aš tai maksimalistė biggrin.gif

O kaip su kreidelėmis? kaitinot?

O mano sveikata šiuo metu gerai. Pastebejau, kad į vakarą pagerėja, o ryte vėl medinė, vos pajudanti, skaudanti būnu g.gif Gal išsijudinu per dieną...arba gal tie vaistai tik į vakarą pradeda veikti. Galima tik vieną kapsulę per dieną gerti, tai visko gali būti. g.gif
Atsakyti
Sveikos,
Aš tik namus ką tik baigiau tvarkyt.Pavargau taip.O dar kiaušiniai dažyt,salotas daryt.Gal kokį filmą pažiūrėsiu,pailsėsiu biggrin.gif

QUOTE(ELMO @ 2016 03 25, 20:35)

Aš su savo pacientais vakar kiaušius klijavom servetėlėmis.Pacientamas labai patiko,o man kantrybės trūksta truputį tokiems dalykams doh.gif
Atsakyti
mes irgi su servetelem siandien dazem, vaikam labai patiko. Dar ziurejom pora filmu Bibline tematika : Nojaus laivas ir Egzodas. Dievai ir Karallai.
Atsakyti
Mūsų irgi servetėliniai kiaušai. Viso 22+1 apklijavom, čia tik keli. Gražiausius jau išrankiojo šiandien, išdalinom, nes svečių turėjom biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Su pavasario švente visas!!!!

Elmo, ant stručio turbūt visa servetėlė sueina? smile.gif
Atsakyti
Elmo labai grazu,mes irgi bandem su servetelem smile.gif

Visas su svente wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo supernestuke: 27 kovo 2016 - 19:43