QUOTE(-INDIGO- @ 2016 03 22, 12:58)
Sveikos,
O polipai labai blogai? Aš vakar pas ginę buvau dėl onkocito tepinėlio, prie to pačio mane skersai išilgai apžiūrėjo, irgi
pamatė polipą, bet nedidelį ir lyg nepavojingą, nors, sako, gali ir būti
polinkis į policistiškumą
Lyg kažką maišai. Polipai gimdoje isitaisę, gimdos gleivinėje. Jie trukdo implantuotis apvaisintam kiaušinėliui, kaip apsauga veikia. Blogai, jei planuoji nėštumą
Be to teplioja dažniausiai dėl jų.
O policistiškumas, tai cia kiaušidėse. Kai vienu metu auga daug folikulų ir "nedabręsta" iki dominuojančio, jos virsta cistomis, iš to ir terminas policistinės, policistiškumas.
Bet kuriuo atveju abu šie reiškiniai trukdo pastojimui.
Tai dabar klausimas - gimdoj ar kiaušidėj tau kažką matė?
QUOTE(AgathaGray @ 2016 03 22, 18:08)
Siandien buvau pas gin., papasakojau savo vyro prostatito istorija, tai pirmiausiai apziurejo mane. Pas mane siandien 12 CD, sako mato brestanti folikula kairej kiausidej. Parase tyrima progesterono kiekiui kraujyje.
Daryt liepe savaitei iki numatomu mmm. (prasau pakometuot). O vyrui israse spermos tyrima pasidaryti.
Čia vioms ginių lankymo metas
Aš, Indigo vakar buvom, tu šiandien
Kas dar?
Progesteronas daromas 7DPO, nes tada jo koncentracija kraujyje didžiausia, vėliau mažėja. Jei daraisi OT ir matuoji BT, tai nesunku nustatyti O dieną ir tada atskaiciavus 7 dienas po ovuliacijos pasidarai PRG tyrimą. Jis parodo, ar įvyko ovuliacija ir ar ji pilnavertė (jei skaičiukai bus 30 ir daugiau - O pilnavertė). Pas mane buvo 65 aną ciklą.
Kadangi po O iki mmm dar būna apie 14 dienų, tai dėl to ginė ir sakė, kad likus 7 dienoms iki mmm pasidaryti PRG tyrymą.
Kokio dydžio folikulas? Kokio ilgumo tavo ciklas? Gal panašiai einam?
Pas mane vakar buvo 19mm, sakė ovuliacija bus ryt-užporyt.
Šiandien ir man 12CD, OT mano ryškėja link teigiamo jau, tai manau ovuliuosiu ryt naktį.
QUOTE(supernestuke @ 2016 03 22, 18:46)
Na jo kas liecia lego
as tai daug savo vaikystes turejau dar
O siaip visi namai vien lego , tai reikia mum kazkaip i ta legolenda
Disneilendas man labiau mergytem toks
O mano vaikams neprilipo tie LEGO. Gaudavo gimtadieniams, išmėtydavo...aš susiurbliuodavau ir išmesdavau. Ir neprašo. Ir nereikia
QUOTE(siroma @ 2016 03 22, 19:18)
Yar kas suleidžia vaistukus namuose?B suleis?
Geriausia tokiu atveju vadinamoji triada..(nors kiekvienas gydytojas ja komentuoja savaip) Neurorubin(leidžiamas)tai vitamino B kompleksas,dar kokį galima susileist nuo skausmo(Diclac pvz. ir dar miorelaksantas(Mydokalm pvz.) Vienu kartu viską.Iš karto atleidžia.Aš B gydau taip,kai susuka nugarą ar sprandą.
Dėkui, bet nėr leidžiančių pas mus. Pati sau negalėčiau, nors medicinos mokslus krimtau kelis metus
Mane MB tepalais įtrina vis, išmasažuoja, lyg geriau. Žiūrėsiu, kaip ryt ryte bus. Šiandien jau net sportuoti nebėjau, kur aš tokia...robotukas