Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojame trečią atžalėlę

QUOTE(minguliux @ 2016 03 21, 21:47)
Psichologiškai save reikės paruošti gaidžio metams  lotuliukas.gif  doh.gif  blush2.gif

Ne nu pyyypt lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Jei atvirai, aš net nežinau, kieno metais mano vaikai gimę biggrin.gif Neįdomu man. Į pasą nesirašo juk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ELMO @ 2016 03 21, 22:08)
Ne nu pyyypt lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Jei atvirai, aš net nežinau, kieno metais mano vaikai gimę biggrin.gif Neįdomu man. Į pasą nesirašo juk biggrin.gif

Žinau,kad kitiem nesuprantamas tas mano požiūris,bet tiesiog net nežinau kodėl. Taip baisiai skamba tie gaidžio metai... blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Smagu,kad temute atsigavo smile.gif pas mane tai darbu daug,ner kada paplepeti smile.gif
Ryt turi gauti atsakyma magnetinio, tikiuosi viskas bus ok.

Elmo,kaip smagu keliauti wub.gif gal jus buvote Legolende? maniskiai fanatikai,tai labai noriu sia vasara nuvesti,kol neisaugo is sio amziaus wub.gif

Tikiuosi visos tavo bedeles issispres ir galesite jau kita cikla pagauti wub.gif

Mingailiux ai baika tie gaidzio metai biggrin.gif gerai Elmo parase,kad pase tai nesiraso biggrin.gif man tai kaip tik fainai atrodo pavasariui planuotis wub.gif

Na ka ryt man turi MM ateiti,tikiuosi ateis unsure.gif

Beje Elmo musiskiai suns metais gime biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(supernestuke @ 2016 03 22, 00:15)
Sveikutes  4u.gif
Beje Elmo musiskiai suns metais gime  biggrin.gif

Mano vyras šuns metais gimęs ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

Atsikėliau susuktu sprandu, siaubas, kaip sugipsuota ir skauda. Vyras tepalu kažkokiu įtrynė. Nu blem nu.. Net i kompą pasilenkus skauda žiurėti..

QUOTE(supernestuke @ 2016 03 22, 01:15)
Sveikutes  4u.gif
Smagu,kad temute atsigavo smile.gif pas mane tai darbu daug,ner kada  paplepeti smile.gif
Ryt turi gauti atsakyma magnetinio, tikiuosi viskas bus ok.
Elmo,kaip smagu keliauti  wub.gif gal jus buvote Legolende? maniskiai fanatikai,tai labai noriu sia vasara nuvesti,kol neisaugo is sio amziaus  wub.gif

Tikiuosi visos tavo bedeles issispres ir galesite jau kita cikla pagauti  wub.gif

Mingailiux ai baika tie gaidzio metai biggrin.gif gerai Elmo parase,kad pase tai nesiraso biggrin.gif   man tai kaip tik fainai atrodo pavasariui planuotis  wub.gif

Na ka ryt man turi MM ateiti,tikiuosi ateis unsure.gif

Beje Elmo musiskiai suns metais gime  biggrin.gif

Pasidalink savo atsakymais.
Jei tikrai lauki mmm, linkiu jų sulaukti. 4u.gif

Legolande nebuvom, dik Disneylande. Maniškių nedomina lego, labai džiaugiuosi, kiek sutaupom lotuliukas.gif

Tai sakai šuns? 2006? Žinosiu biggrin.gif

QUOTE(minguliux @ 2016 03 22, 01:39)
Mano vyras šuns metais gimęs  ax.gif

Aš irgi šuo. kalė lotuliukas.gif lotuliukas.gif 82 gimimo gal TB?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ELMO: 22 kovo 2016 - 09:47
Sveikos,

QUOTE(ELMO @ 2016 03 21, 17:29)
Aš buvau pas ginę, mano polipai niekur nedingo. Gimdoj įsitaisę net keli.

O polipai labai blogai? Aš vakar pas ginę buvau dėl onkocito tepinėlio, prie to pačio mane skersai išilgai apžiūrėjo, irgi pamatė polipą, bet nedidelį ir lyg nepavojingą, nors, sako, gali ir būti polinkis į policistiškumą g.gif
Davė siuntimą dėl chlamidijų ir kitų zarazų į kariūkščio g. išsitirti, tai jau užsirašiau po poros savaičių. Ai, ir dar ten visokių uždegimų pas mane pasirodo būta prieš 4 metus, bet kita ginė buvo, nežinojau. Žodžiu visokių smulkmenėlių, nuo kurių man galva susisuko, o galvojau, kad esu visiškai "sveika" doh.gif bet nieko, svarbu žinau kas kaip ir kuria linkme judėti toliau smile.gif

QUOTE(minguliux @ 2016 03 22, 00:45)
Žinau,kad kitiem nesuprantamas tas mano požiūris,bet tiesiog net nežinau kodėl. Taip baisiai skamba tie gaidžio metai...  blush2.gif

Aš gaidžio metais gimusi ir man tas pats biggrin.gif

QUOTE(ELMO @ 2016 03 22, 10:46)
Legolande nebuvom, dik Disneylande.

Buvau pati Disneilande Paryziuje pries beveik 10 metų, Briuselyje gyvenau, tai iki Prancūzijos, Olandijos pigu ir greita su traukinuku smile.gif Mažąją sesutę tuomet nusivežiau. Nerealiai ptiko net man bigsmile.gif Dabar svajoju, kad kada nors savo vaikus ten nusivežčiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -INDIGO-: 22 kovo 2016 - 12:59
QUOTE(ELMO @ 2016 03 22, 08:46)
Sveikos,
Aš irgi šuo. kalė lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  82 gimimo gal TB?

Taip, 82 4u.gif
Man vyras irgi aiškina, kad neišsigalvočiau dėl tų gaidžio metų blush2.gif bet kitą mėnesį teks praleisti, nes pagal mano ciklą būtų didelė tikimybė šventinį leliuką turėt, tai aš jau nenoriu per šventes gimdyt..
Atsakyti
sveikos, va ir as atsiradau smile.gif
Siandien buvau pas gin., papasakojau savo vyro prostatito istorija, tai pirmiausiai apziurejo mane. Pas mane siandien 12 CD, sako mato brestanti folikula kairej kiausidej. Parase tyrima progesterono kiekiui kraujyje. Daryt liepe savaitei iki numatomu mmm. (prasau pakometuot). O vyrui israse spermos tyrima pasidaryti.
Atsakyti
QUOTE(minguliux @ 2016 03 22, 01:39)
Mano vyras šuns metais gimęs  ax.gif

ir mano mb suo smile.gif

QUOTE(ELMO @ 2016 03 22, 09:46)
Sveikos,

Atsikėliau susuktu sprandu, siaubas, kaip sugipsuota ir skauda. Vyras tepalu kažkokiu įtrynė. Nu blem nu.. Net i kompą pasilenkus skauda žiurėti..
Jei tikrai lauki mmm, linkiu jų sulaukti. 4u.gif

Legolande nebuvom, dik Disneylande. Maniškių nedomina lego, labai džiaugiuosi, kiek sutaupom lotuliukas.gif

Tai sakai šuns? 2006? Žinosiu biggrin.gif
Aš irgi šuo. kalė lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  82 gimimo gal TB?

jojo sunu turit visa nama biggrin.gif

Mes tai smagiai pasidalinom smile.gif vyras su vyresneliu suniukai, o mazasis su manim jautukai wub.gif

Na jo kas liecia lego doh.gif as tai daug savo vaikystes turejau dar biggrin.gif O siaip visi namai vien lego , tai reikia mum kazkaip i ta legolenda smile.gif
Disneilendas man labiau mergytem toks wub.gif
Atsakyti

Labukas,
OO plepat bigsmile.gif Smagu:)

QUOTE(ELMO @ 2016 03 22, 10:46)
Sveikos,

Yar kas suleidžia vaistukus namuose?B suleis?
Geriausia tokiu atveju vadinamoji triada..(nors kiekvienas gydytojas ja komentuoja savaip) Neurorubin(leidžiamas)tai vitamino B kompleksas,dar kokį galima susileist nuo skausmo(Diclac pvz. ir dar miorelaksantas(Mydokalm pvz.) Vienu kartu viską.Iš karto atleidžia.Aš B gydau taip,kai susuka nugarą ar sprandą.

QUOTE(-INDIGO- @ 2016 03 22, 13:58)
Davė siuntimą dėl chlamidijų ir kitų zarazų į kariūkščio g. išsitirti, tai jau užsirašiau po poros savaičių.

Aš dirbu tam pastate biggrin.gif

Mergaitės aš žiurkės metais gimusi biggrin.gif
O kokiais metais mano vaikai gimę net nesidomejau...O jei kitas būtų Gaidžio metais tai žinočiau tik dėl to,kad čia paskaičiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-INDIGO- @ 2016 03 22, 12:58)
Sveikos,
O polipai labai blogai? Aš vakar pas ginę buvau dėl onkocito tepinėlio, prie to pačio mane skersai išilgai apžiūrėjo, irgi pamatė polipą, bet nedidelį ir lyg nepavojingą, nors, sako, gali ir būti polinkis į policistiškumą  g.gif

Lyg kažką maišai. Polipai gimdoje isitaisę, gimdos gleivinėje. Jie trukdo implantuotis apvaisintam kiaušinėliui, kaip apsauga veikia. Blogai, jei planuoji nėštumą doh.gif Be to teplioja dažniausiai dėl jų.

O policistiškumas, tai cia kiaušidėse. Kai vienu metu auga daug folikulų ir "nedabręsta" iki dominuojančio, jos virsta cistomis, iš to ir terminas policistinės, policistiškumas.

Bet kuriuo atveju abu šie reiškiniai trukdo pastojimui. doh.gif

Tai dabar klausimas - gimdoj ar kiaušidėj tau kažką matė?

QUOTE(AgathaGray @ 2016 03 22, 18:08)
Siandien buvau pas gin., papasakojau savo vyro prostatito istorija, tai pirmiausiai apziurejo mane. Pas mane siandien 12 CD, sako mato brestanti folikula kairej kiausidej. Parase tyrima progesterono kiekiui kraujyje. Daryt liepe savaitei iki numatomu mmm. (prasau pakometuot). O vyrui israse spermos tyrima pasidaryti.

Čia vioms ginių lankymo metas biggrin.gif Aš, Indigo vakar buvom, tu šiandien biggrin.gif Kas dar?

Progesteronas daromas 7DPO, nes tada jo koncentracija kraujyje didžiausia, vėliau mažėja. Jei daraisi OT ir matuoji BT, tai nesunku nustatyti O dieną ir tada atskaiciavus 7 dienas po ovuliacijos pasidarai PRG tyrimą. Jis parodo, ar įvyko ovuliacija ir ar ji pilnavertė (jei skaičiukai bus 30 ir daugiau - O pilnavertė). Pas mane buvo 65 aną ciklą.
Kadangi po O iki mmm dar būna apie 14 dienų, tai dėl to ginė ir sakė, kad likus 7 dienoms iki mmm pasidaryti PRG tyrymą.
Kokio dydžio folikulas? Kokio ilgumo tavo ciklas? Gal panašiai einam?

Pas mane vakar buvo 19mm, sakė ovuliacija bus ryt-užporyt.
Šiandien ir man 12CD, OT mano ryškėja link teigiamo jau, tai manau ovuliuosiu ryt naktį.

user posted image

QUOTE(supernestuke @ 2016 03 22, 18:46)

Na jo kas liecia lego  doh.gif as tai daug savo vaikystes turejau dar biggrin.gif O siaip visi namai vien lego , tai reikia mum kazkaip i ta legolenda smile.gif
Disneilendas man labiau mergytem toks  wub.gif

O mano vaikams neprilipo tie LEGO. Gaudavo gimtadieniams, išmėtydavo...aš susiurbliuodavau ir išmesdavau. Ir neprašo. Ir nereikia biggrin.gif

QUOTE(siroma @ 2016 03 22, 19:18)

Yar kas suleidžia vaistukus namuose?B suleis?
Geriausia tokiu atveju vadinamoji triada..(nors kiekvienas gydytojas ja komentuoja savaip) Neurorubin(leidžiamas)tai vitamino B kompleksas,dar kokį galima susileist nuo skausmo(Diclac pvz. ir dar miorelaksantas(Mydokalm pvz.) Vienu kartu viską.Iš karto atleidžia.Aš B gydau taip,kai susuka nugarą ar sprandą.

Dėkui, bet nėr leidžiančių pas mus. Pati sau negalėčiau, nors medicinos mokslus krimtau kelis metus biggrin.gif Mane MB tepalais įtrina vis, išmasažuoja, lyg geriau. Žiūrėsiu, kaip ryt ryte bus. Šiandien jau net sportuoti nebėjau, kur aš tokia...robotukas biggrin.gif
Atsakyti
oi, Elmo, gerai, kad inesei aiskumo. Mano ciklas paskutinis buvo 29, priespaskutinis 30 dienu. Kiek suprantu, geriausiai PRG tyrima darytis kita savaite. Folikulas buvo 20 mm. OT jau nebesidarau, kai buvau ant bangos su jais, rode viska teigiamai, kelis ciklus kaip priklauso.
Atsakyti