Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojame trečią atžalėlę

QUOTE(siroma @ 2016 03 19, 12:05)
Sveikos,
minguliux kaip ten reikalai toiau?? rolleyes.gif

Sveikos 4u.gif
Pagal testus mano Ov siandien... 24cd doh.gif visada galvojau,kad pagal pojucius suprantu,o pasirodo ne... nes pagal pojucius galvojau,kad ov buvo 19cd.. ND daryt negalim,nes nuo ketvirtadienio turim sveciu ir bus dar 2sav.. taip,kad sis menuo nuejo veltui... o apie mmm baisu pagalvot kada "pavelavusios" atsivilks... nes jau 24cd, o OT tik siandien teigiamas...
Atsakyti
QUOTE(minguliux @ 2016 03 19, 20:08)
Sveikos  4u.gif
Pagal testus mano Ov siandien... 24cd  doh.gif  visada galvojau,kad pagal pojucius suprantu,o pasirodo ne... nes pagal pojucius galvojau,kad ov buvo 19cd.. ND daryt negalim,nes nuo ketvirtadienio turim sveciu ir bus dar 2sav.. taip,kad sis menuo nuejo veltui... o apie mmm baisu pagalvot kada "pavelavusios" atsivilks... nes jau 24cd, o OT tik siandien teigiamas...

Gali sudėtus OT nufotkinti?
O dėl ND, tai užsidarot vonioj, paleidžiat vandenį i vonią (fonas, triukšmas) ir patys džigi džigi. Finalo kaip nors keturiom sulauk ir tada bėgte į lovą. Trečią vaiką darot, o mokyk ir mokyk dar... doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ELMO @ 2016 03 19, 22:23)
Gali sudėtus OT nufotkinti?
O dėl ND, tai užsidarot vonioj, paleidžiat vandenį i vonią (fonas, triukšmas) ir patys džigi džigi. Finalo  kaip nors keturiom sulauk ir tada bėgte į lovą. Trečią vaiką darot, o mokyk ir mokyk dar... doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

ELMO prajuokinai nerealiai thumbup.gif lotuliukas.gif
Nu tikrai Minguliux,svečiai tame pačiame kambaryje miega??
Atsakyti
Va mano testai. Nezinau kodel sonu rodo. Tai siandien jau vel blanksta. Labai velyva ov buvo...
Sveciai miega ne tam paciam kambary,bet man vis tiek nelabai smagu leliuka daryt vien todel,kad reikia.. nd bus daryti gerokai per anksti.. user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo minguliux: 20 kovo 2016 - 16:28

Oi, kokia arkliška foto biggrin.gif

Minguliux, teigiamas sakyčiau antras nuo galo. Kada jis darytas? Užvakar? Tau grynai O šiom dienom. Galima vieną kartą ir iš reikalo pasidarbuoti biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Ojej,minguliux reikia sumažint nuotraukyte unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ELMO @ 2016 03 20, 18:03)
Oi, kokia arkliška foto biggrin.gif

Minguliux, teigiamas sakyčiau antras nuo galo. Kada jis darytas? Užvakar? Tau grynai O šiom dienom. Galima vieną kartą ir iš reikalo pasidarbuoti biggrin.gif mirksiukas.gif

QUOTE(siroma @ 2016 03 20, 19:01)
Ojej,minguliux reikia sumažint nuotraukyte unsure.gif  unsure.gif

Labai atsiprašau už foto, nes pakeisti jau neleidžia,o man per tel rodo normaliai blush2.gif blush2.gif
Testas ryškusis vakar darytas,o blankus šiandien. Jokių ov požymių neturėjau... mano įsivaizduojami požymiai buvo 18cd. Reiškia visai nepažįstu savo kūno signalų , kas man buvo naujiena unsure.gif ir anuos mėnesius leliuką gaudėm į lankas... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(minguliux @ 2016 03 21, 03:50)
Labai atsiprašau už foto, nes pakeisti jau neleidžia,o man per tel rodo normaliai  blush2.gif  blush2.gif
Testas ryškusis vakar darytas,o blankus šiandien. Jokių ov požymių neturėjau... mano įsivaizduojami požymiai buvo 18cd. Reiškia visai nepažįstu savo kūno signalų , kas man buvo naujiena  unsure.gif  ir anuos mėnesius leliuką gaudėm į lankas...  doh.gif

Tai šiandien tau O. Užversk vyrą kur nors greitai biggrin.gif

Aš buvau pas ginę, mano polipai niekur nedingo. Gimdoj įsitaisę net keli. Hormonai tvarkosi, folikulas gražuolis 19mm dešinėj kiaušidėj auga, poryt ovuliuot turėtų pagal dydį (pagal ciklo dienas irgi poryt-užporyt), bet tie nelemti polipai neleidžia implantuotis. Jie kaip spyralė veikia, trukdo. Tai va, jei sulauksiu mmm, iš kart po mmm varau operuotis. Davė tyrimų sąrašą, kuriuos turiu pasidaryti dar iki mmm, kad sutaupyt laiko ir nepraleist ciklo. Nu jau labai tikiuosi, kad čia paskutinis trikdis liko ir tada pavyks.
Atsakyti
Rytoj reikės "užversti" blush2.gif būsim kelias val vieni. Bet nuojauta kužda,kad šį mėnesį nieko nebus.. o kaip svajojau spėt į 2016. O dėl kito mėnesio teks apgalvoti ar testi planavimus..
Atsakyti
Sveikos,
ELMO, svarbiausia,kad aišku dėl ko nepavyksta.Labai labai tikiuosi,kad jei ne šį,tai kitą ciklą pavyks bigsmile.gif

QUOTE(minguliux @ 2016 03 21, 20:12)
Rytoj reikės "užversti" blush2.gif  būsim kelias val vieni. Bet nuojauta kužda,kad šį mėnesį nieko nebus.. o kaip svajojau spėt į 2016. O dėl kito mėnesio teks apgalvoti ar testi planavimus..

Kodėl dėl kito mėnesio galvot reikės??

Atsakyti
QUOTE(siroma @ 2016 03 21, 20:44)
Sveikos,
ELMO, svarbiausia,kad aišku dėl ko nepavyksta.Labai labai tikiuosi,kad jei ne šį,tai kitą ciklą pavyks bigsmile.gif

Aš ir tikiuosi, kad jei ne šį, tai kitą ciklą smile.gif
Nors dabar skydliaukiniai hormonai normoje, galėtų pasisekti ir be operacijos ax.gif

Aha, Minguliux, kodėl sekantį mėnesį praleisti galvoji?
Atsakyti
Psichologiškai save reikės paruošti gaidžio metams lotuliukas.gif doh.gif blush2.gif
Atsakyti