Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojame trečią atžalėlę

QUOTE(supernestuke @ 2016 03 17, 01:16)
o as galvoju,kad jauciu savo O, dvi dienas labai maudzia stypriai ir astriai. Tikiuosi,kad niekas neuzkibo  blush2.gif viena karta per si cikla buvo myliukai ,bet ale saugojomes ..Vyras daug sivaziaves buna,tai lengva pasisaugoti kolkas  biggrin.gif

Nu nu biggrin.gif
QUOTE(-INDIGO- @ 2016 03 17, 15:51)
Man paskutinieji kaip teigiami atrodo  g.gif Ar jie jau turi buti identiskai ryskus?

drinks_cheers.gif Man kažkaip igi jie teigiami atrodo... g.gif
Atsakyti
QUOTE(-INDIGO- @ 2016 03 17, 13:51)
Man paskutinieji kaip teigiami atrodo  g.gif Ar jie jau turi buti identiskai ryskus?

QUOTE(siroma @ 2016 03 17, 18:05)
drinks_cheers.gif  Man kažkaip igi jie teigiami atrodo... g.gif

Ir aš taip maniau, bet kitam forume apie Ov testus merginos sakė, kad dar neigiami.... užtat aš nieko nebesuprantu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(minguliux @ 2016 03 17, 20:43)
Ir aš taip maniau, bet kitam forume apie Ov testus merginos sakė, kad dar neigiami.... užtat aš nieko nebesuprantu  doh.gif

Įdomiai kaip..reik pagooglint kaip teigiamas turėtų atrodyt tada g.gif
Prigooglinau biggrin.gif Pažiūrėjau,paskaičiau ir palyginau...Aišku tos,kurios darosi ir daugiau domisi manau geriau žino.Bet ir pagooglinus mano nuomonė nepasikeitė.Testas teigiamas biggrin.gif

minguliux ND laukia cool.gif

Kur kitos mūsų planuotojos?? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siroma: 17 kovo 2016 - 21:20
Sveikutės 4u.gif
Grįžau ir aš biggrin.gif ax.gif
Atostogos prasidėjo biggrin.gif
Pradingau, nes praeitą savaitgalį brolio šeimyna buvo atvykusi, o paskui itin darbinga savaitė, bet už tai džiaugiuosi lauktomis atostogomis (bent jau dalinėmis) biggrin.gif Dabar jau galėsiu pabendrauti daugiau biggrin.gif
Pas mus kol kas ND atlikti ir sąžiningai blush2.gif Mažu pasiseks lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurnora @ 2016 03 18, 16:13)
Sveikutės 4u.gif
Grįžau ir aš biggrin.gif  ax.gif
Atostogos prasidėjo  biggrin.gif
Pradingau, nes praeitą savaitgalį brolio šeimyna buvo atvykusi, o paskui itin darbinga savaitė, bet už tai džiaugiuosi lauktomis atostogomis (bent jau dalinėmis)  biggrin.gif Dabar jau galėsiu pabendrauti daugiau biggrin.gif
Pas mus kol kas ND atlikti ir sąžiningai  blush2.gif Mažu pasiseks lotuliukas.gif

Šaunuoliai,kad ND atlikinėjat... bigsmile.gif Atostogos geraiiii...Pailsėt,atsipalaiduot reikia.. 4u.gif

Pas mane šį kartą mmm kažkokios keistai ilgos.. g.gif Sakau,gal ankstyvasis klimaksas prasideda.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(siroma @ 2016 03 18, 19:49)
Šaunuoliai,kad ND atlikinėjat... bigsmile.gif Atostogos geraiiii...Pailsėt,atsipalaiduot reikia.. 4u.gif

Pas mane šį kartą mmm kažkokios keistai ilgos.. g.gif Sakau,gal ankstyvasis klimaksas prasideda.. biggrin.gif

Pas mane mmm pirmą kartą tokios keistos buvo ( labai silpnos).
Atsakyti
Sveikos gyvos, ir aš grįžau bigsmile.gif

QUOTE(siroma @ 2016 03 14, 19:35)

Man sėkmingai atkeliavo mmmm...

Man ir kovo 11 atkeliavo, tai dabar naujas ciklas, nauji lūkesčiai. Panašiai vėl darbuosimės lotuliukas.gif

QUOTE(supernestuke @ 2016 03 16, 00:24)
na mes saugomes,pasirodo per pacia o buvo..tikiuosi nezukibs.Kazkaip neramu,nes sia savaite laukia magnetinis rezonansas doh.gif

ELMO tai keliauja ot saunuole ir as noriu,laukiu jau balandzio  wub.gif

Žinant tavo saugojimosi istoriją, tai visko gali būti biggrin.gif

Mes grįžom vakar vakare. Kaip gera savo lovoj miegoti ir kavos antrą puodelį joje gerti. Nebuvau dar išlipus. biggrin.gif
Paryžiuj kvepia pavasariu jau, gėlės, magnolijos visur žydi, žolė žalia...o čia...pajūry prisnigo šian doh.gif verysad.gif

QUOTE(minguliux @ 2016 03 16, 22:17)
Man tai jau kosmosas su OT... Šiandien 20cd, pilvą ir krūtinę maudžia jau nuo 17cd doh.gif  tai nieko nebesuprantu. Nes išdžiūvęs paskutinis testukas liko lygiai toks pat kaip 18 ir 19  doh.gif

user posted image

O daugiau darei OT? Paskutinieji link teigiamo traukia. Įdomu, kaip sekančias dvi dienas jie atrodė? g.gif Bet kuriuo atveju - darbuokitės biggrin.gif

QUOTE(jurnora @ 2016 03 18, 15:13)

Atostogos prasidėjo  biggrin.gif

Pas mus kol kas ND atlikti ir sąžiningai  blush2.gif Mažu pasiseks lotuliukas.gif

Faina tos atostogos thumbup.gif

Turi pasisekti mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

ELMO sveika sugrįžusi bigsmile.gif Smagu matyti 4u.gif Kaip dukrytės sveikata kelionėje?

Man savo lova yra viskas.Sunkiai užmiegu kitoje vietoje,tad svečiuose nakvoti nemėgstu.

minguliux kaip ten reikalai toiau?? rolleyes.gif

AgathaGray kaip laikotės?Kaip nuotaikos pas jus??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siroma: 19 kovo 2016 - 13:07
QUOTE(siroma @ 2016 03 19, 13:05)
Sveikos,

ELMO sveika sugrįžusi bigsmile.gif Smagu matyti 4u.gif Kaip dukrytės sveikata kelionėje?

Man savo lova yra viskas.Sunkiai užmiegu kitoje vietoje,tad svečiuose nakvoti nemėgstu.

Dėkui mirksiukas.gif Mergina mano kaip ir pasveiko. Kosteli dar karts nuo karto. Aš jai antibus pradėjau duoti dieną prieš išvykstant, nes temperatūra vis kilinėjo. Tai daugiau nebekilo. O nuo kosulio tai pusę lagamino vaistų vežiausi...bet kadangi labai daug lauke buvom, tai išsikosėjo thumbup.gif Pirmadienį jau abi i plaukimo treniruotes važiuos...atnaujinsim sportus. biggrin.gif

Taip drinks_cheers.gif sava lova man visose kelionėse yra kažkas TOKIO biggrin.gif Visada svajoju apie ją lotuliukas.gif ir apie normalų maistą lotuliukas.gif Nes dabar vaje vaje kuom mes maitinomės doh.gif Ten kainos kosmosines. Tai vien kruasonai, sumuštiniai, mėsainiai, fri bulvės...
Lietinis be nieko perlenktas i 4 dalis ir i popieriuką idėtas Disneylando "zabigalkoj" 6,39eur. Karštas sumuštinis 7-12eur. Na, o visi kepsniai nuo 35-37 eur prasideda iki belekiek biggrin.gif
Paryžiaus centre užvakar pietavom, tai mums 4 dvi porcijos spagečių+dvi porcijos Cezario salotų+ 2 buteliukai 0,2 sulčių + 2 taurės 0,3 alaus gavosi lygiai 69eur. Visa laimė, kad nors skanu buvo biggrin.gif
Žodžiu, pas mus nėra dar viskas taip brangu lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
OMG kokios kainos blink.gif
Atsakyti
QUOTE(siroma @ 2016 03 19, 17:06)
OMG kokios kainos blink.gif

Ja ja..mums irgi buvo OMG...ir dar vyras pametė (arba dingo) 500eur. Aciu D, kad turėjau kreditinę, tai ji mums ir gelbėjo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ELMO @ 2016 03 19, 19:38)
Ja ja..mums irgi buvo OMG...ir dar vyras pametė (arba dingo) 500eur. Aciu D, kad turėjau kreditinę, tai ji mums ir gelbėjo unsure.gif

Tai jau tikrai,kai tooookios kainos..... doh.gif
Atsakyti