kur visos prapuolet
Aš vis užeinu,tylu ramu..Tai nieko irgi nerašau
Man sėkmingai atkeliavo mmmm...
Man sėkmingai atkeliavo mmmm...
Ir aš užeinu, tik labai tylu čia.. mes dar darbuojamės, nes visai pasiklydau savo O labirintuose nebesuprantu nieko.. visi O požymiai, kurie būna kas mėnesį, o testas kaip neigiamas taip neigiamas... O šiandien jau 18cd bus kaip bus.. gal nėr O šį mėnesį, jau nieko nebesuprantu..
QUOTE(minguliux @ 2016 03 14, 21:44)
Ir aš užeinu, tik labai tylu čia.. mes dar darbuojamės, nes visai pasiklydau savo O labirintuose nebesuprantu nieko.. visi O požymiai, kurie būna kas mėnesį, o testas kaip neigiamas taip neigiamas... O šiandien jau 18cd bus kaip bus.. gal nėr O šį mėnesį, jau nieko nebesuprantu..
OT testukus darai?
QUOTE(siroma @ 2016 03 14, 19:53)
OT testukus darai?
Testukus darau nuo 7cd kasdien tuo pačiu metu, apie 16 val. Prieš tai stengiuosi 2val nieko negerti. Šiandien jau 18cd o testukai kaip vaiduokliavo, taip ir vaiduokliauja, kitaip tariant neigiami...
Sveikos,
Įdomiai kaip... Aš šiuo klausimu tai nelabai ką galiu pasakyt... OT neteko daryt niekada..
Na va,būsimoms mamoms,kurios gerai uždirba gera naujiena. Arba priešrinkiminis triukas..
QUOTE(minguliux @ 2016 03 14, 22:13)
Testukus darau nuo 7cd kasdien tuo pačiu metu, apie 16 val. Prieš tai stengiuosi 2val nieko negerti. Šiandien jau 18cd o testukai kaip vaiduokliavo, taip ir vaiduokliauja, kitaip tariant neigiami...
Įdomiai kaip... Aš šiuo klausimu tai nelabai ką galiu pasakyt... OT neteko daryt niekada..
Na va,būsimoms mamoms,kurios gerai uždirba gera naujiena. Arba priešrinkiminis triukas..
na mes saugomes,pasirodo per pacia o buvo..tikiuosi nezukibs.Kazkaip neramu,nes sia savaite laukia magnetinis rezonansas
O siaip nieko naujo dirbu daug,tai tokios ir naujienos.Noriu jau pavasario
ELMO tai keliauja ot saunuole ir as noriu,laukiu jau balandzio
O siaip nieko naujo dirbu daug,tai tokios ir naujienos.Noriu jau pavasario
ELMO tai keliauja ot saunuole ir as noriu,laukiu jau balandzio
Sveikos
Galbūt bus vėliau O arba tiesiog anovuliacinis ciklas
Aš savo O žinau, o BT matavimas konkrečią datą patvirtina - žema žema BT būna, o iškart po O kaip šoookteli! aeejonių nelieka
QUOTE(minguliux @ 2016 03 14, 22:13)
Galbūt bus vėliau O arba tiesiog anovuliacinis ciklas
Aš savo O žinau, o BT matavimas konkrečią datą patvirtina - žema žema BT būna, o iškart po O kaip šoookteli! aeejonių nelieka
O.... pražuvėlės renkasi:D
INDIGO man Bt matavimas tai iš vis nerealu atrodo OT testai dar dar...
INDIGO man Bt matavimas tai iš vis nerealu atrodo OT testai dar dar...
Man tai jau kosmosas su OT... Šiandien 20cd, pilvą ir krūtinę maudžia jau nuo 17cd tai nieko nebesuprantu. Nes išdžiūvęs paskutinis testukas liko lygiai toks pat kaip 18 ir 19
o as galvoju,kad jauciu savo O, dvi dienas labai maudzia stypriai ir astriai. Tikiuosi,kad niekas neuzkibo viena karta per si cikla buvo myliukai ,bet ale saugojomes ..Vyras daug sivaziaves buna,tai lengva pasisaugoti kolkas
QUOTE(minguliux @ 2016 03 16, 23:17)
Man tai jau kosmosas su OT... Šiandien 20cd, pilvą ir krūtinę maudžia jau nuo 17cd tai nieko nebesuprantu. Nes išdžiūvęs paskutinis testukas liko lygiai toks pat kaip 18 ir 19
Man paskutinieji kaip teigiami atrodo Ar jie jau turi buti identiskai ryskus?