QUOTE(jurnora @ 2016 03 05, 06:52)
Vakar grįžom iš filmuko. Nesu juokingesnio mačiusi, visa salė, įskaitant suaugusiuosius leipo juokais
Topinis
Aga, tikrai nervuoja, kai mmm pasiklysta. Jų lauki, lauki, o jų nėr ir nėr
Kažin ar tavo telefono programėlė gerai rodo
O tu sekusi savo O kada nors su testukais ar echoskopu?
gal gryba pjauna ta programele, ydomiai taip
ne niekad O nesekiau, abu vaikai netyciukai saugantis
QUOTE(AgathaGray @ 2016 03 06, 19:43)
siandien pas mus toks superinis oras buvo, islekem visa seimyna i lauka, tvarkemes aplinka, suniuka savo pasileide vaikai dresiravo, nuotaika liuks.
vyras baigia viena savo gydymo kursa, p ojo eis rodytis gydytojui. O as jau atrodo teplioju, bet visai jauciuosi gerai, nesiparinu, bus kaip bus. Mazai ka mes cia galim itakot
smagu,kad jau vyras juda i prieki
viskas bus ok
QUOTE(ELMO @ 2016 03 07, 00:12)
Sveikos,
Aš tai niekur nedingus, tiesiog neturiu jokių pozityvių naujienų. Buvau pas dar vieną ginę - mato polipus du gimdoj, kas visisškiai nesuderinama su nėštumu. Dariausi vakar ir šian NT - abu neigiami. Negana to - man pūslės uždegimas, myžčioju skaudžiai, išsiprašiau šian vaistų vaistinėj su sąlyga, kad ryt pristatysiu receptą. Bet jau maldavau
Ir vakaro finalas - vienai merginai tempa sukilo. Vis lakstau, matuoju, kol kas apie 38, nenumušinėju, bet jaučiu naktį nepamiegosiu.
Sveikatos panelei
gaila ,del polipu
o jie kazkaip pasalinami ?
QUOTE(minguliux @ 2016 03 07, 11:42)
Sveikutės
Tylu čia, ar visos taip pasyviai planuojatės? Mes su vyru "dirbam". Už kelių dienų prasidėti turėtų vaisingos dienos, tai gyvenam planavimo nuotaikom
šį mėnesį man mm diena yra Velykų diena
tai gal tokia gražia proga įvyks stebuklas
tik sudėtinga man šį mėnesį bus su visais testavimais ir emocijom, nes 2sav turėsim svečių, nežinau kaip reikės viską nuslėpti, ypač jeigu pasiseks
ELMO, sveikatėlės
ot darbstuoliai