Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojame trečią atžalėlę

QUOTE(siroma @ 2016 03 03, 22:23)
Sveikos mergaitės,
Neplepat visai biggrin.gif

jurnora kaip B šonkauliai?Kitas ciklas tikiuosi bus sėkmingas bigsmile.gif
Aš kadangi ND sėdžiu,tai kinus žiūriu iki naktų.Paskutinis nerealus buvo "Kambarys" labai labai patiko thumbup.gif Šiandien kokią meilės įstoriją nusiteikus pažiūrėt.

Pagaliau penktadienis biggrin.gif
Ačiū, kad klausi mirksiukas.gif Jau žymiai geriau. Jau į darbą eina, nors be nuskausminamųjų dar niekaip.
Man jau 33cd, o mmm dar nėra doh.gif Nebesuprantu, ga čia ciklas ilgėja, nes ilgiau nei 32 dienas ciklas netrunka. Pasiklydo, žodžiu doh.gif

AgathaGray, ispanų kalba man tokia graži thumbup.gif Šaunuolė smile.gif

Atsakyti
QUOTE(jurnora @ 2016 03 04, 16:37)
Pagaliau penktadienis biggrin.gif
Ačiū, kad klausi mirksiukas.gif Jau žymiai geriau. Jau į darbą eina, nors be nuskausminamųjų dar niekaip.
Man jau 33cd, o mmm dar nėra doh.gif Nebesuprantu, ga čia ciklas ilgėja, nes ilgiau nei  32 dienas ciklas netrunka. Pasiklydo, žodžiu doh.gif

AgathaGray, ispanų kalba man tokia graži thumbup.gif Šaunuolė smile.gif

Kaip smagu,kad geriau thumbup.gif
Tai gal NT dar pagadint? g.gif Kaip cia taip idomiai....
Atsakyti
QUOTE(siroma @ 2016 03 04, 18:57)
Kaip smagu,kad geriau thumbup.gif
Tai gal NT dar pagadint? g.gif Kaip cia taip idomiai....

Tai nėr ką gadint, juk kraujas nerodė schmoll.gif Keista,kad visada laukdavau, kad tik mmm neateitų, o dabar vis nuėjusi tikiuosi, kad prasidės. doh.gif Matyt biškutuką kvailioja.
Greit važiuosim į filmuko "Zootropolis" premjerą. Vaikai jo laukė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(minguliux @ 2016 03 02, 11:46)
Sveikos  4u.gif
Pas mane nieko naujo, šiandien paskutinė mm diena, tai pagaliau vėl pradėsim laukt sėkmingų dienų. Paskaičiavus man gaunasi NT gadinti per Velykas  bigsmile.gif  gal nusišypsos laimė  ax.gif  tik tikiuosi mano O nesusivėlins, nes 2sav turėsim svečių, tai norisi, kad visi ND būtų atlikti prieš tai  blush2.gif
O tai kodėl nukeliat planavimus?  unsure.gif  4u.gif

nezinau, noriu pratempti ziema blush2.gif kas jau cia beliko,kai laikas taip bega doh.gif

jurnora tikiu,kad dabar jau lauki mm....man tai si karta ilgai truko savaite g.gif keisti patepliojimai gale..
hm ydomiai susivedziau i programele mm telefone ir rodo ,kad ovuliacija ryt prasideda doh.gif kazka bludija ane, siandien tik patepliojimai baiges doh.gif
Atsakyti
Vakar grįžom iš filmuko. Nesu juokingesnio mačiusi, visa salė, įskaitant suaugusiuosius leipo juokais biggrin.gif Topinis thumbup.gif
Aga, tikrai nervuoja, kai mmm pasiklysta. Jų lauki, lauki, o jų nėr ir nėr lotuliukas.gif
Kažin ar tavo telefono programėlė gerai rodo g.gif O tu sekusi savo O kada nors su testukais ar echoskopu?
Atsakyti
Sveikos,
Grįžom su vaikais iš kaimo.
Jau atsipalaidavus po vairavimo paėmiau kompą ir tikėjausi paplepėjimų paskaitinėt biggrin.gif
Ale nieko beveik neradau. unsure.gif

jurnora prasidėjo mmm?

Kur visos kitos prapuolėt a?
Atsakyti
siandien pas mus toks superinis oras buvo, islekem visa seimyna i lauka, tvarkemes aplinka, suniuka savo pasileide vaikai dresiravo, nuotaika liuks.
vyras baigia viena savo gydymo kursa, p ojo eis rodytis gydytojui. O as jau atrodo teplioju, bet visai jauciuosi gerai, nesiparinu, bus kaip bus. Mazai ka mes cia galim itakot smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Aš tai niekur nedingus, tiesiog neturiu jokių pozityvių naujienų. Buvau pas dar vieną ginę - mato polipus du gimdoj, kas visisškiai nesuderinama su nėštumu. Dariausi vakar ir šian NT - abu neigiami. Negana to - man pūslės uždegimas, myžčioju skaudžiai, išsiprašiau šian vaistų vaistinėj su sąlyga, kad ryt pristatysiu receptą. Bet jau maldavau unsure.gif Ir vakaro finalas - vienai merginai tempa sukilo. Vis lakstau, matuoju, kol kas apie 38, nenumušinėju, bet jaučiu naktį nepamiegosiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ELMO: 07 kovo 2016 - 00:14
Sveikutės 4u.gif
Tylu čia, ar visos taip pasyviai planuojatės? Mes su vyru "dirbam". Už kelių dienų prasidėti turėtų vaisingos dienos, tai gyvenam planavimo nuotaikom rolleyes.gif šį mėnesį man mm diena yra Velykų diena bigsmile.gif tai gal tokia gražia proga įvyks stebuklas wub.gif tik sudėtinga man šį mėnesį bus su visais testavimais ir emocijom, nes 2sav turėsim svečių, nežinau kaip reikės viską nuslėpti, ypač jeigu pasiseks ax.gif
ELMO, sveikatėlės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo minguliux: 07 kovo 2016 - 11:42
Sveikos,

Koks oras - tikras pavasaris bigsmile.gif

Pas mane šiandien mm atkeliavo, bet labai nepergyvenu, nes po poros sav.pas ginę - išsitirsiu, pasitarsiu, bus tada ramiau smile.gif

QUOTE(ELMO @ 2016 03 07, 01:12)
Buvau pas dar vieną ginę - mato polipus du gimdoj, kas visisškiai nesuderinama su nėštumu. Dariausi vakar ir šian NT - abu neigiami. Negana to - man pūslės uždegimas, myžčioju skaudžiai, išsiprašiau šian vaistų vaistinėj su sąlyga, kad ryt pristatysiu receptą. Bet jau maldavau unsure.gif  Ir vakaro finalas - vienai merginai tempa sukilo. Vis lakstau, matuoju, kol kas apie 38, nenumušinėju, bet jaučiu naktį nepamiegosiu.

Oi kiek visokių nemalonumų iškart unsure.gif Balionėlis 4u.gif
Atsakyti
Labas,

QUOTE(ELMO @ 2016 03 07, 01:12)
Aš tai niekur nedingus, tiesiog neturiu jokių pozityvių naujienų.  Buvau pas dar vieną ginę - mato polipus du gimdoj, kas visisškiai nesuderinama su nėštumu. Dariausi vakar ir šian NT - abu neigiami. Negana to - man pūslės uždegimas, myžčioju skaudžiai, išsiprašiau šian vaistų vaistinėj su sąlyga, kad ryt pristatysiu receptą. Bet jau maldavau unsure.gif  Ir vakaro finalas - vienai merginai tempa sukilo. Vis lakstau, matuoju, kol kas apie 38, nenumušinėju, bet jaučiu naktį nepamiegosiu.

Viena bėda nevaikšto,taip dažniausiai būna.. verysad.gif
O kokių vaistų tu ten išprašei?Receptą gavai?Kaip šiandien jautiesi?Geriau? Nemalonus šitas reikalas,esu turėjus šitą "malonumą"..
Panelytei ligoniukei sveikatos baliončikas 4u.gif

QUOTE(minguliux @ 2016 03 07, 12:42)
  Mes su vyru "dirbam". Už kelių dienų prasidėti turėtų vaisingos dienos, tai gyvenam planavimo nuotaikom  rolleyes.gif  šį mėnesį man mm diena yra Velykų diena  bigsmile.gif  tai gal tokia gražia proga įvyks stebuklas  wub.gif  tik sudėtinga man šį mėnesį bus su visais testavimais ir emocijom, nes 2sav turėsim svečių, nežinau kaip reikės viską nuslėpti, ypač jeigu pasiseks  ax.gif
ELMO,  sveikatėlės  4u.gif

Kokios fainios nuotaikos bigsmile.gif Dirbkit dirbkit mirksiukas.gif

Aš NT gadinsiu tuo atveju jei mmm vėluos.Nes nemanau,kad užtaikėm ant O...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siroma: 07 kovo 2016 - 17:38
QUOTE(jurnora @ 2016 03 05, 06:52)
Vakar grįžom iš filmuko. Nesu juokingesnio mačiusi, visa salė, įskaitant suaugusiuosius leipo juokais biggrin.gif Topinis  thumbup.gif
Aga, tikrai nervuoja, kai mmm pasiklysta. Jų lauki, lauki, o jų nėr ir nėr lotuliukas.gif
Kažin ar tavo telefono programėlė gerai rodo g.gif O tu sekusi savo O kada nors su testukais ar echoskopu?

gal gryba pjauna ta programele, ydomiai taip doh.gif ne niekad O nesekiau, abu vaikai netyciukai saugantis biggrin.gif

QUOTE(AgathaGray @ 2016 03 06, 19:43)
siandien pas mus toks superinis oras buvo, islekem visa seimyna i lauka, tvarkemes aplinka, suniuka savo pasileide vaikai dresiravo, nuotaika liuks.
vyras baigia viena savo gydymo kursa, p ojo eis rodytis gydytojui. O as jau atrodo teplioju, bet visai jauciuosi gerai, nesiparinu, bus kaip bus. Mazai ka mes cia galim itakot smile.gif

smagu,kad jau vyras juda i prieki drinks_cheers.gif viskas bus ok 4u.gif
QUOTE(ELMO @ 2016 03 07, 00:12)
Sveikos,

Aš tai niekur nedingus, tiesiog neturiu jokių pozityvių naujienų.  Buvau pas dar vieną ginę - mato polipus du gimdoj, kas visisškiai nesuderinama su nėštumu. Dariausi vakar ir šian NT - abu neigiami. Negana to - man pūslės uždegimas, myžčioju skaudžiai, išsiprašiau šian vaistų vaistinėj su sąlyga, kad ryt pristatysiu receptą. Bet jau maldavau unsure.gif  Ir vakaro finalas - vienai merginai tempa sukilo. Vis lakstau, matuoju, kol kas apie 38, nenumušinėju, bet jaučiu naktį nepamiegosiu.

Sveikatos panelei 4u.gif gaila ,del polipu verysad.gif o jie kazkaip pasalinami ?
QUOTE(minguliux @ 2016 03 07, 11:42)
Sveikutės  4u.gif
Tylu čia, ar visos taip pasyviai planuojatės?  Mes su vyru "dirbam". Už kelių dienų prasidėti turėtų vaisingos dienos, tai gyvenam planavimo nuotaikom  rolleyes.gif  šį mėnesį man mm diena yra Velykų diena  bigsmile.gif  tai gal tokia gražia proga įvyks stebuklas  wub.gif  tik sudėtinga man šį mėnesį bus su visais testavimais ir emocijom, nes 2sav turėsim svečių, nežinau kaip reikės viską nuslėpti, ypač jeigu pasiseks  ax.gif
ELMO,  sveikatėlės  4u.gif

ot darbstuoliai biggrin.gif
Atsakyti