Labas rytas
Neradau kitokio testo tik easy test. Kiek esu dariusi, jis yra patikimas, tik ne toks jautrus. Vaiduokliukas, nors ir blankus, bet tikrai yra Po darbo nupirksiu jautresnį, nes šito tikrai nematytumėte per kompą. Kažkaip jau viltis atsiranda po truputį
Geros jums dienelės
QUOTE(jurnora @ 2016 02 29, 08:25)
Labas rytas
Neradau kitokio testo tik easy test. Kiek esu dariusi, jis yra patikimas, tik ne toks jautrus. Vaiduokliukas, nors ir blankus, bet tikrai yra Po darbo nupirksiu jautresnį, nes šito tikrai nematytumėte per kompą. Kažkaip jau viltis atsiranda po truputį
Geros jums dienelės
Geros jums dienelės
Viskas ok. Vaiduoklis tikras Matei, anam forume aš paryškinau tavo testuką, tai labai gražiai rožinis vaiduokliukas matosi
Labas rytas
QUOTE(jurnora @ 2016 02 29, 09:25)
Labas rytas
Geros jums dienelės
Geros jums dienelės
Kaip fainaaaa Tikejausi tokia naujiena rast:)
Mano vaikas susirgo Ryt tikriausiai nedarbinguma reikes imti
QUOTE(ELMO @ 2016 02 29, 09:36)
Viskas ok. Vaiduoklis tikras Matei, anam forume aš paryškinau tavo testuką, tai labai gražiai rožinis vaiduokliukas matosi
Labas rytas
Labas rytas
Dar nedėkosiu, kol dar nežinau:) Mačiau Aš taip nemoku Ačiū,kad pakoregavimą
QUOTE(siroma @ 2016 02 29, 14:57)
Kaip fainaaaa Tikejausi tokia naujiena rast:)
Vaikiukui sveikatos Sunku, kai vaikai serga. Mes tik neseniai iš ligų išsikapstėm
Bijau, dar džiaugtis. Dar netikiu, kol ryškūs II nebus,netikėsiu tikrai. Šiandien lėkiau, ir neradau jautresnio testo. Nebeturėjau kada ieškoti. Tai ryte pakartosiu tą patį easytest.
Sveikos,
Nedarbingumas paimtas.Sedėsiu namie dabar savaitę
QUOTE(jurnora @ 2016 02 29, 18:01)
Dar nedėkosiu, kol dar nežinau:) Mačiau Aš taip nemoku Ačiū,kad pakoregavimą
Vaikiukui sveikatos Sunku, kai vaikai serga. Mes tik neseniai iš ligų išsikapstėm
Bijau, dar džiaugtis. Dar netikiu, kol ryškūs II nebus,netikėsiu tikrai. Šiandien lėkiau, ir neradau jautresnio testo. Nebeturėjau kada ieškoti. Tai ryte pakartosiu tą patį easytest.
Lauksim rytojaus testo o mmm kada turi būt??
QUOTE(siroma @ 2016 02 29, 18:07)
Sveikos,
už 2-3 dienų
Jurnora, as taip dziaugiuosi del Taves, nors ir ne garsiai, bet dziaugiuosi. Tai butu pati geriausia naujiena ateinant pavasariui!!!
Mergaitės, testai melavo Pasidariau kraujo tyrimą, nieko. Visa laimė, kad neleidau sau džiaugtis, tai ir nusivylimo per didelio nebuvo Ot sekasi
QUOTE(jurnora @ 2016 03 01, 15:07)
Mergaitės, testai melavo Pasidariau kraujo tyrimą, nieko. Visa laimė, kad neleidau sau džiaugtis, tai ir nusivylimo per didelio nebuvo Ot sekasi
Čia taip man šį ciklą irgi buvo... gaila, nenukabink nosies, ateis stebukliukas ir pas jus
QUOTE(jurnora @ 2016 03 01, 17:07)
Nesuprantu kaip jie meltuot gali Jei šlapime nėra ChG tei ir nėra..Kaip tada tas vaiduoklis lenda...
Bendraujam ir planuojam toliau Džiaugiuosi,kad labai nenusiminei...
QUOTE(siroma @ 2016 03 01, 19:33)
Nesuprantu kaip jie meltuot gali Jei šlapime nėra ChG tei ir nėra..Kaip tada tas vaiduoklis lenda...
Tokio ryškaus melagio nesu mačiusi per 2 planavimo metus
QUOTE(jurnora @ 2016 03 01, 20:18)
Tokio ryškaus melagio nesu mačiusi per 2 planavimo metus
Vat tas man ir įdomiausia...
Dariausi ir aš gi tų testų.Jei neigiamas tai ir neigiamas.Baltutėlis baltas būna.Jokių melagių niekada