Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojame trečią atžalėlę

Labas rytas biggrin.gif
Neradau kitokio testo tik easy test. Kiek esu dariusi, jis yra patikimas, tik ne toks jautrus. Vaiduokliukas, nors ir blankus, bet tikrai yra biggrin.gif Po darbo nupirksiu jautresnį, nes šito tikrai nematytumėte per kompą. Kažkaip jau viltis atsiranda po truputį bigsmile.gif
Geros jums dienelės 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurnora @ 2016 02 29, 08:25)
Labas rytas biggrin.gif
Neradau kitokio testo tik easy test. Kiek esu dariusi, jis yra patikimas, tik ne toks jautrus. Vaiduokliukas, nors ir blankus, bet tikrai yra biggrin.gif  Po darbo nupirksiu jautresnį, nes šito tikrai nematytumėte per kompą. Kažkaip jau viltis atsiranda po truputį bigsmile.gif
Geros jums dienelės 4u.gif  biggrin.gif

Viskas ok. Vaiduoklis tikras thumbup.gif Matei, anam forume aš paryškinau tavo testuką, tai labai gražiai rožinis vaiduokliukas matosi mirksiukas.gif

Labas rytas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ELMO: 29 vasario 2016 - 08:36
QUOTE(jurnora @ 2016 02 29, 09:25)
Labas rytas biggrin.gif
Neradau kitokio testo tik easy test. Kiek esu dariusi, jis yra patikimas, tik ne toks jautrus. Vaiduokliukas, nors ir blankus, bet tikrai yra biggrin.gif  Po darbo nupirksiu jautresnį, nes šito tikrai nematytumėte per kompą. Kažkaip jau viltis atsiranda po truputį bigsmile.gif
Geros jums dienelės 4u.gif  biggrin.gif

bigsmile.gif Kaip fainaaaa thumbup.gif Tikejausi tokia naujiena rast:)
Mano vaikas susirgo verysad.gif Ryt tikriausiai nedarbinguma reikes imti
Atsakyti
QUOTE(ELMO @ 2016 02 29, 09:36)
Viskas ok. Vaiduoklis tikras thumbup.gif  Matei, anam forume aš paryškinau tavo testuką, tai labai gražiai rožinis vaiduokliukas matosi mirksiukas.gif
Labas rytas mirksiukas.gif

Dar nedėkosiu, kol dar nežinau:) Mačiau mirksiukas.gif Aš taip nemoku smile.gif Ačiū,kad pakoregavimą ax.gif

QUOTE(siroma @ 2016 02 29, 14:57)
bigsmile.gif Kaip fainaaaa thumbup.gif Tikejausi tokia naujiena rast:)
Mano vaikas susirgo verysad.gif Ryt tikriausiai nedarbinguma reikes imti

Vaikiukui sveikatos 4u.gif Sunku, kai vaikai serga. Mes tik neseniai iš ligų išsikapstėm doh.gif
Bijau, dar džiaugtis. Dar netikiu, kol ryškūs II nebus,netikėsiu tikrai. Šiandien lėkiau, ir neradau jautresnio testo. Nebeturėjau kada ieškoti. Tai ryte pakartosiu tą patį easytest.
Atsakyti

Sveikos,
Nedarbingumas paimtas.Sedėsiu namie dabar savaitęsmile.gif
QUOTE(jurnora @ 2016 02 29, 18:01)
Dar nedėkosiu, kol dar nežinau:) Mačiau mirksiukas.gif Aš taip nemoku smile.gif Ačiū,kad pakoregavimą ax.gif
Vaikiukui sveikatos 4u.gif Sunku, kai vaikai serga. Mes tik neseniai iš ligų išsikapstėm doh.gif
Bijau, dar džiaugtis. Dar netikiu, kol ryškūs II nebus,netikėsiu tikrai. Šiandien lėkiau, ir neradau jautresnio testo. Nebeturėjau kada ieškoti. Tai ryte pakartosiu tą patį easytest.

Lauksim rytojaus testo biggrin.gif o mmm kada turi būt??
Atsakyti
QUOTE(siroma @ 2016 02 29, 18:07)
Sveikos,
Nedarbingumas paimtas.Sedėsiu namie dabar savaitęsmile.gif

Lauksim rytojaus testo biggrin.gif o mmm kada turi būt??

už 2-3 dienų
Atsakyti
Jurnora, as taip dziaugiuosi del Taves, nors ir ne garsiai, bet dziaugiuosi. Tai butu pati geriausia naujiena ateinant pavasariui!!!
Atsakyti
Mergaitės, testai melavo verysad.gif Pasidariau kraujo tyrimą, nieko. Visa laimė, kad neleidau sau džiaugtis, tai ir nusivylimo per didelio nebuvo verysad.gif Ot sekasi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jurnora @ 2016 03 01, 15:07)
Mergaitės, testai melavo  verysad.gif Pasidariau kraujo tyrimą, nieko. Visa laimė, kad neleidau sau džiaugtis, tai ir nusivylimo per didelio nebuvo verysad.gif  Ot sekasi doh.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Čia taip man šį ciklą irgi buvo... gaila, nenukabink nosies, ateis stebukliukas ir pas jus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurnora @ 2016 03 01, 17:07)
Mergaitės, testai melavo  verysad.gif Pasidariau kraujo tyrimą, nieko. Visa laimė, kad neleidau sau džiaugtis, tai ir nusivylimo per didelio nebuvo verysad.gif  Ot sekasi doh.gif

Nesuprantu kaip jie meltuot gali doh.gif Jei šlapime nėra ChG tei ir nėra..Kaip tada tas vaiduoklis lenda... unsure.gif

Bendraujam ir planuojam toliau 4u.gif Džiaugiuosi,kad labai nenusiminei...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siroma: 01 kovo 2016 - 18:37
QUOTE(siroma @ 2016 03 01, 19:33)
Nesuprantu kaip jie meltuot gali doh.gif Jei šlapime nėra ChG tei ir nėra..Kaip tada tas vaiduoklis lenda... unsure.gif
Bendraujam ir planuojam toliau 4u.gif Džiaugiuosi,kad labai nenusiminei...

Tokio ryškaus melagio nesu mačiusi per 2 planavimo metus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jurnora @ 2016 03 01, 20:18)
Tokio ryškaus melagio nesu mačiusi per 2 planavimo metus  doh.gif

Vat tas man ir įdomiausia...
Dariausi ir aš gi tų testų.Jei neigiamas tai ir neigiamas.Baltutėlis baltas būna.Jokių melagių niekada g.gif
Atsakyti