Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojame trečią atžalėlę

Siroma, atlikot namų darbus? Tavo O jau turėjo būt vakar?

QUOTE(jurnora @ 2016 02 28, 12:12)
Laikiausi japoniškos dietos.  Pirmą kartą gyvenime jos išlaikiau iki galo biggrin.gif Iki to n kartų bandžiau. Puikiai jaučiuosi biggrin.gif  Nusipirkau garpuodį, daržoves valgysiu gamintas garuose. Ir nuo šiol laikysiuos 5:2 mitybos režimo. Paskaitinėk, labai teisinga mityba. 5 dienas per savaitę maitiniesi įprastai, 2 dienas pasirinktinai sumažini iki 600kal per dieną. Aš anksčiau vieną dieną per savaitę gerdavau tik vandenį ir svorį išlaikydavau. Po to labai apsileidau blush2.gif

P.S. Mergaitės, dabar galvoju, ar man su galva negerai biggrin.gif Šiandien nusipirkau ankstyvą testą dėl įdomumo ir išlindo vaiduokliukas. Akim aiškiai matomas.  Kažkaip atsiminiau,kad myliukas buvo 12cd. Iki mmm dar 3-4 dienos. Bet bijau tikėti.

Japoniškos aš irgi laikiausi kažkada Numečiau gal 3kg. Gal ir reiktų ją prisiminti.
Apie 5:2 vis paskaitau. FB esu 5:2 dietos grupėje, paseku kaip mergaitėms sekasi. Nu bet tas 600kaloriju...čia badas. 3 dideli obuoliai per diena blink.gif

Papildyta:
QUOTE(jurnora @ 2016 02 28, 12:55)
user posted image
Papildyta:
Nežinau, ar matysis, bet realiai aiškiai matosi  smile.gif

Nugi matosi kuo aiškiausiai wub.gif thumbup.gif Kokio jautrumo testukas?

Pakartok ryt-poryt vėl. Jei LT esi, tai BENU rožinį testuką nusipirk 10miu.

Kaip faina wub.gif

Tai per vaisingas dienas tik vienas myliukas tebuvo? bigsmile.gif
Atsakyti
Čia jautrus testukas, 10miu.
Taip, vienas ir buvo,nes po to jau šonkauliai lūžo. Nurašiusi šį ciklą buvau, nes mano O vėlyva, tyriausi, todėl ir žinau. Įprastai 16-17d. būdavo. Tai ir galvoju, kaip čia taip gali būti. g.gif O gal testas meluoja? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurnora @ 2016 02 28, 13:55)
user posted image
Papildyta:
Nežinau, ar matysis, bet realiai aiškiai matosi  smile.gif

Nagi matosi bigsmile.gif Kaip faina..lauksim ryškesnio thumbup.gif
QUOTE(ELMO @ 2016 02 28, 13:59)
Siroma, atlikot namų darbus? Tavo O jau turėjo būt vakar?

Neatlikom... biggrin.gif Rašiau gi,kad svečių pilni namai..

Gyvenime nesilaikiau jokios dietos,valgau ir valgysiu.Neturiu valios tokiems dalykams doh.gif O be to tai vienas gyvenimo malonumų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siroma: 28 vasario 2016 - 13:21
Taip smarkiai sniegas drebia už lango - balta balta kur dairais biggrin.gif

QUOTE(jurnora @ 2016 02 28, 13:12)
P.S. Mergaitės, dabar galvoju, ar man su galva negerai biggrin.gif Šiandien nusipirkau ankstyvą testą dėl įdomumo ir išlindo vaiduokliukas. Akim aiškiai matomas. 

Geras bigsmile.gif wub.gif
As tai nematau nuotraukoj, bet jeigu realiai vaiduokliuoja, tai reiskia yra, kitaip ir buti negali thumbup.gif
Eina sau kaip faina, ziureciau ir ziureciau i teigiamus NT wub.gif
Papildyta:
QUOTE(jurnora @ 2016 02 28, 14:07)
Čia jautrus testukas, 10miu.
Taip, vienas ir buvo,nes po to jau šonkauliai lūžo. Nurašiusi šį ciklą buvau, nes mano O vėlyva, tyriausi, todėl ir žinau. Įprastai 16-17d. būdavo. Tai ir galvoju, kaip čia taip gali būti.  g.gif O gal testas meluoja? g.gif

As pagal isskyras atpazistu kada O buna (jeigu BT nematuoju), tai paprastai iskart po O dienos is egg-white patampa creamy/sticky - tada reiskia O jau ivykusi ir myliukams per velu rolleyes.gif Tai pvz pas mane O kas menesi būna 1-2 paklaida.

O gal O ivyko pvz 13cd ar veliau? Juks sperma kazkiek laiko dar buna gyvybinga g.gif

NT, nemanau, kad meluoja schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -INDIGO-: 28 vasario 2016 - 14:06
Oh hoo kokios čia naujienos! wub.gif wub.gif wub.gif
jurnora , linkiu ryškėti wub.gif per tel man matosi 4u.gif nuostabu! wub.gif
Atsakyti
Oi, aš dar veju tas mintis šalin,kad netektų nusivilti paskui. doh.gif Nežinau, galvoju gal rytoj pasidaryt kraujo tyrimą? Jei testas vaiduoklį rodo ir jei nemeluoja, kraujo tyrimas taip pat turėtų rodyti. Kaip manot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurnora @ 2016 02 28, 19:28)
Oi, aš dar veju tas mintis šalin,kad netektų nusivilti paskui.  doh.gif Nežinau, galvoju gal rytoj pasidaryt kraujo tyrimą? Jei testas vaiduoklį rodo ir jei nemeluoja, kraujo tyrimas taip pat turėtų rodyti. Kaip manot?  g.gif

O daugiau testukų neturi?
Ryte pasidaryt NT, jei vėl matosi kažkas - nuvažiuok pasidaryti HCG. Bus aišku tada thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ELMO @ 2016 02 28, 20:54)
O daugiau testukų neturi?
Ryte pasidaryt NT, jei vėl matosi kažkas - nuvažiuok pasidaryti HCG. Bus aišku tada thumbup.gif

Tai vat,kad neturiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jurnora @ 2016 02 28, 21:00)
Tai vat,kad neturiu doh.gif

Tai ryt ryte iki vaistinės jei netoli ir viskas bus aišku bigsmile.gif
O kokių kitokių pojūčių nėra?pvz.jautrios,skausmingos krūtys ir pan..
Atsakyti
QUOTE(siroma @ 2016 02 28, 21:55)
Tai ryt ryte iki vaistinės jei netoli ir viskas bus aišku bigsmile.gif
O kokių kitokių pojūčių nėra?pvz.jautrios,skausmingos krūtys ir pan..

Bandysiu smile.gif Kad šį kartą jokių pojūčių visai nėra g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurnora @ 2016 02 28, 22:03)
Bandysiu smile.gif  Kad šį kartą jokių pojūčių visai nėra g.gif

Jau laukiu rytojaus.Bandysiu darbo metu prisijungt,o tai iki vakaro neišlauksiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(siroma @ 2016 02 28, 21:18)
Jau laukiu rytojaus.Bandysiu darbo metu prisijungt,o tai iki vakaro neišlauksiu biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti