Siroma, atlikot namų darbus? Tavo O jau turėjo būt vakar?
QUOTE(jurnora @ 2016 02 28, 12:12)
Laikiausi japoniškos dietos. Pirmą kartą gyvenime jos išlaikiau iki galo Iki to n kartų bandžiau. Puikiai jaučiuosi Nusipirkau garpuodį, daržoves valgysiu gamintas garuose. Ir nuo šiol laikysiuos 5:2 mitybos režimo. Paskaitinėk, labai teisinga mityba. 5 dienas per savaitę maitiniesi įprastai, 2 dienas pasirinktinai sumažini iki 600kal per dieną. Aš anksčiau vieną dieną per savaitę gerdavau tik vandenį ir svorį išlaikydavau. Po to labai apsileidau
P.S. Mergaitės, dabar galvoju, ar man su galva negerai Šiandien nusipirkau ankstyvą testą dėl įdomumo ir išlindo vaiduokliukas. Akim aiškiai matomas. Kažkaip atsiminiau,kad myliukas buvo 12cd. Iki mmm dar 3-4 dienos. Bet bijau tikėti.
P.S. Mergaitės, dabar galvoju, ar man su galva negerai Šiandien nusipirkau ankstyvą testą dėl įdomumo ir išlindo vaiduokliukas. Akim aiškiai matomas. Kažkaip atsiminiau,kad myliukas buvo 12cd. Iki mmm dar 3-4 dienos. Bet bijau tikėti.
Japoniškos aš irgi laikiausi kažkada Numečiau gal 3kg. Gal ir reiktų ją prisiminti.
Apie 5:2 vis paskaitau. FB esu 5:2 dietos grupėje, paseku kaip mergaitėms sekasi. Nu bet tas 600kaloriju...čia badas. 3 dideli obuoliai per diena
Papildyta:
QUOTE(jurnora @ 2016 02 28, 12:55)
Nugi matosi kuo aiškiausiai Kokio jautrumo testukas?
Pakartok ryt-poryt vėl. Jei LT esi, tai BENU rožinį testuką nusipirk 10miu.
Kaip faina
Tai per vaisingas dienas tik vienas myliukas tebuvo?