QUOTE(ELMO @ 2016 02 25, 17:39)
Tai gal ir užteko to iki O. Nebutinai juk per pačią O reikia.
Tai taip Tik aš išvis galvoju, gal tos O nebuvo, nes keistai ta BT man ir egg white gal tik vieną dieną buvo.. na, kaip bus taip.
Aš vakar prisiminiau, kad kai antrą planavome ir vieną kartą buvo nesivystantis (abraziją darė), antrą karta pabėgo pats žirniukas (NT buvo teigiamas, po to nublanko), tai dariausia Chlamidiju, mycoplasmų ir ureaplazmų tyrimus (šios infekcijos gali įtakoti vaisingumą ir ankstyvus persileidimus, t.p. nesivystančius) - dvi iš infekcijų buvo teigiamos. Reikėtų tokiu atveju antibus gerti, bet paaiškėjo, kad jau laukiuosi, tai labai pergyvenau visą nėštumą, bet gerai viskas buvo, o antibai taip ir nuplaukė. Dabar sumąsčiau, kad jeigu šį mėn dar ne , kad reikia išsigydyti. Arba tyrimus kartosiu arba iškart antibų paprašysiu.
QUOTE(supernestuke @ 2016 02 25, 18:28)
Indigo kazka praleidau ka turi berniukus,mergaites gime kaip ir maniskiai gruodi ir vasari
Pirma mergaitė, antras - berniukas
QUOTE(siroma @ 2016 02 25, 21:29)
Mano vyresnėlis tai lapkričio pabaigoje turėjo gimti,gimė gruodžio viduryje beveik..Kitas balandinukas..Bet man tai nelabai skirtumas yra..Kažkaip net negalvoju..užkibtų tai užkibtų...
Iš principo tai taip, bet kievienam mūsų vaikų gimtadieniui artėjus aš vis pasvajoju kaip būtų gera, jei būtų pavasaris ar vasara, galima būtų visą kiemą išpuošti ir lauke iškelti vakarėlį, kaip smagu būtų Ar kokį pikniką kur pasidaryti
Ir šiaip, kai leliukas gimsta, smagiau pavasarį ar vasarą, gali lauke vežimuke miegoti ilgiau, kvėpuoti grynu oru...
Su vežimu sudėtinga er sniegus ir pusnis važinėti, tuomet gelbsti vaikjuostė, bet vis tiek smagiau būtų jei keliais būtų švarūs ir pravažiuojami, kaip vasarą
Na čia tokius pliusus aš įžvelgiu
QUOTE(siroma @ 2016 02 25, 22:41)
Aš 6 keliuos ir kaip užsukta visą dieną..
Aš irgi 6, visą dieną darbas, vaikų būreliai ir t.t., bet suguldyt vaikus stengiuosi 21h, kad ir pati anskčiau miegoti eičiau, tai užtenka to laiko, ir nesijaučiu pavargusi kažkaip, dar ir knygą prieš miegą paskaitau
QUOTE(ELMO @ 2016 02 26, 09:50)
Šiandien po pietų pas ginę važiuoju atsakymų...baugoka