Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojame trečią atžalėlę

Labas iš ryto hi.gif

QUOTE(ELMO @ 2016 02 25, 17:39)
Tai gal ir užteko to iki O. Nebutinai juk per pačią O reikia. biggrin.gif

Tai taip smile.gif Tik aš išvis galvoju, gal tos O nebuvo, nes keistai ta BT man ir egg white gal tik vieną dieną buvo.. na, kaip bus taip.
Aš vakar prisiminiau, kad kai antrą planavome ir vieną kartą buvo nesivystantis (abraziją darė), antrą karta pabėgo pats žirniukas (NT buvo teigiamas, po to nublanko), tai dariausia Chlamidiju, mycoplasmų ir ureaplazmų tyrimus (šios infekcijos gali įtakoti vaisingumą ir ankstyvus persileidimus, t.p. nesivystančius) - dvi iš infekcijų buvo teigiamos. Reikėtų tokiu atveju antibus gerti, bet paaiškėjo, kad jau laukiuosi, tai labai pergyvenau visą nėštumą, bet gerai viskas buvo, o antibai taip ir nuplaukė. Dabar sumąsčiau, kad jeigu šį mėn dar ne nestuke.gif, kad reikia išsigydyti. Arba tyrimus kartosiu arba iškart antibų paprašysiu.

QUOTE(supernestuke @ 2016 02 25, 18:28)
Indigo kazka praleidau ka turi berniukus,mergaites  bigsmile.gif gime kaip ir maniskiai gruodi ir vasari smile.gif

Pirma mergaitė, antras - berniukas smile.gif

QUOTE(siroma @ 2016 02 25, 21:29)
Mano vyresnėlis tai lapkričio pabaigoje turėjo gimti,gimė gruodžio viduryje beveik..Kitas balandinukas..Bet man tai nelabai skirtumas yra..Kažkaip net negalvoju..užkibtų tai užkibtų...

Iš principo tai taip, bet kievienam mūsų vaikų gimtadieniui artėjus aš vis pasvajoju kaip būtų gera, jei būtų pavasaris ar vasara, galima būtų visą kiemą išpuošti ir lauke iškelti vakarėlį, kaip smagu būtų bigsmile.gif Ar kokį pikniką kur pasidaryti bigsmile.gif
Ir šiaip, kai leliukas gimsta, smagiau pavasarį ar vasarą, gali lauke vežimuke miegoti ilgiau, kvėpuoti grynu oru...
Su vežimu sudėtinga er sniegus ir pusnis važinėti, tuomet gelbsti vaikjuostė, bet vis tiek smagiau būtų jei keliais būtų švarūs ir pravažiuojami, kaip vasarą smile.gif
Na čia tokius pliusus aš įžvelgiu wub.gif

QUOTE(siroma @ 2016 02 25, 22:41)
Aš 6 keliuos ir kaip užsukta visą dieną..

Aš irgi 6, visą dieną darbas, vaikų būreliai ir t.t., bet suguldyt vaikus stengiuosi 21h, kad ir pati anskčiau miegoti eičiau, tai užtenka to laiko, ir nesijaučiu pavargusi kažkaip, dar ir knygą prieš miegą paskaitau smile.gif

QUOTE(ELMO @ 2016 02 26, 09:50)
Šiandien po pietų pas ginę važiuoju atsakymų...baugoka unsure.gif

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -INDIGO-: 26 vasario 2016 - 09:45
Labas rytas 4u.gif
Mes siandien ankstyvi mazojo gimtadienis, tai jau nuo ryto kirpykloje buvome biggrin.gif pasipuoses vaikis laimingas i darza isejo wub.gif greit laikas bega wub.gif

Del magnetinio ,tai pas mane galvos skausmai dazni.Seniai norejau pasidaryti, bet pagaliau laiko radau.Nemokamai priklauso,tai kodel neissityrus galu gale.

As irgi kadangi jau planuoju,tai noriu pagauti pavasarinuka wub.gif tobula butu kova arba geguze tureti leliu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo supernestuke: 26 vasario 2016 - 10:45
QUOTE(-INDIGO- @ 2016 02 26, 09:42)
Labas iš ryto hi.gif
Tai taip  smile.gif Tik aš išvis galvoju, gal tos O nebuvo, nes keistai ta BT man ir egg white gal tik vieną dieną buvo.. na, kaip bus taip.
Aš vakar prisiminiau, kad kai antrą planavome ir vieną kartą buvo nesivystantis (abraziją darė), antrą karta pabėgo pats žirniukas (NT buvo teigiamas, po to nublanko), tai dariausia Chlamidiju, mycoplasmų ir ureaplazmų tyrimus (šios infekcijos gali įtakoti vaisingumą ir ankstyvus persileidimus, t.p. nesivystančius) - dvi iš infekcijų buvo teigiamos. Reikėtų tokiu atveju antibus gerti, bet paaiškėjo, kad jau laukiuosi, tai labai pergyvenau visą nėštumą, bet gerai viskas buvo, o antibai taip ir nuplaukė. Dabar sumąsčiau, kad jeigu šį mėn dar ne  nestuke.gif, kad reikia išsigydyti. Arba tyrimus kartosiu arba iškart antibų paprašysiu.

Bus kaip bus mirksiukas.gif

Reiktų pakartoti tyrimus, juk jau 5 metai praėjo, gal net nebėra tų zarazų.
Beje, o kaip daromas tas tyrimas?
Čia ne tas baisusis, kur virbalą į šlapimo pūslę kiša? unsure.gif

Man taip skauda dugną, tai prisigalvoju visko...netikiu, kad čia ovuliacija tokia skausminga gali būti. Jaučiu nesu darius tu chlamidijų g.gif

QUOTE(supernestuke @ 2016 02 26, 10:44)
Labas rytas  4u.gif
Mes siandien ankstyvi mazojo gimtadienis, tai jau nuo ryto kirpykloje buvome biggrin.gif pasipuoses vaikis laimingas i darza isejo  wub.gif greit laikas bega  wub.gif

Del magnetinio ,tai pas mane galvos skausmai dazni.Seniai norejau pasidaryti, bet pagaliau laiko radau.Nemokamai priklauso,tai kodel neissityrus galu gale.

Kaip faija. Su gimtadieniu taviškį clap.gif clap.gif clap.gif Gražios šventės wub.gif 4u.gif

Dėl magnetinio tada taip, reikia išsitirti.

O aš gerai, kad pasižiūrėjau į vizito lapelį. Tas mano 14,20 laikas pasirodo visai ne 14,20, o 12,20 doh.gif 2 kai 4 parašytas. Vyro klausiu, kokį skaičių matai, sako - ir tokį, ir tokį. Tai skambinausi į registratūra, akurat 12,20. Aš ne KLP gyvenu, tai jau tuoj išvažiuot turėsiu.
Atsakyti
Elmo, ne, ne baisusis turbūt tas tyrimas, nieko neskauda ten visai imant mėginėlį. Čia tokios zarazos, apie kurių buvimą galima nė neįtarti ir nežinoti, nes jokių pojūčių ar simptomų gali nebūti. Aš kadangi gilinausi, domėjausi, skaitinėjau prieš penkis metus, tai sugalvojau, kad reikėtų man profilaktiškai pasitikrini, ir buvo tas teigiamas rezultatas..
Dar sugalvojau, kad reikėtų tą nemokamą onkocistologinį pasidaryti, nes jau virš trijų metų turbūt praėjo nuo paskutinio karto. bet oi kaip sunku prisiruošti morališkai doh.gif

QUOTE(supernestuke @ 2016 02 26, 11:44)
* Mes siandien ankstyvi mazojo gimtadienis, tai jau nuo ryto kirpykloje buvome biggrin.gif pasipuoses vaikis laimingas i darza isejo  wub.gif greit laikas bega  wub.gif

** Del magnetinio ,tai pas mane galvos skausmai dazni.Seniai norejau pasidaryti, bet pagaliau laiko radau.Nemokamai priklauso,tai kodel neissityrus galu gale.

* happybday.gif gathering.gif
** Aš dėl tos pačios priežasties dariausi rezonansą vasarą, nes neurologas pripažinęs jau yra, kad migrena, bet dėl visa ko liepė pasidaryti, kad atmesti visas kitas galimybes, tai nieko nerado.
Atsakyti
Sveikos mergaitės,
Na ką penktadienis biggrin.gif Bet va ką tik pranešė,kad gausybę svečių savaitgalį turėsiu(sesuo su vyru ir trimis vaikais)..Bute kai tiek kompanijos..tai po to viskas kaip po karo.. doh.gif

QUOTE(ELMO @ 2016 02 26, 09:50)

*Šiandien po pietų pas ginę važiuoju atsakymų...baugoka unsure.gif

** paskui kaip tipinis vyras - nusisukau ir užmigau.

*Laukiam atsakymų..

** hihihi.gif

Indigo onkocitologinį būtinai reikia pasidaryt.Ir nedelsti. nono.gif
Va seserį priverčiau nueit..nes ta iš vis 10m.nebuvus.Tai ir ką rado cin3.Ikivėžinė būklė.Onkologiniame išoperavo ir viskas.Dabar sveika motera.O jei dar keli meteliai tai kaži kaip būtų pasibaigę.. verysad.gif Juk ne be reikalo ta programa yra.O jei yra reikia naudotis.
Atsakyti
Mano naujienos nekažką žadančios.
Jau rašiau planuojančių temoje.

Paprastai sakant - onkocitologinis geras, rado bakteriją, bet sakė, jei perštėjimo nejaučiu, gydyti nebūtina.

O dėl vaisingumo, tai praščiau. Kairėj kiaušidėj 3 folikulai 17mm. Vieno dominuojančio nėra. Tai arba nebus O, arba ovuliuos visi biggrin.gif Pavadino multicistine kiaušide. Ir gimdos gleivinė per plona, tik 8mm, tokiam laike turėtų jau būti 10-14mm.
Gydyti tikslo kaip ir nėra dabar, nes skydliaukė mano grybauja, geriu tiroksiną. Tai pirmiau susireguliuoti skydliaukę turiu, tada kartoti tyrimus, tada jei nepastosiu vėl pas ginę (čia po 2-3mėn).
Na, pabendrausiu aš dar šitoj temelėj cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ELMO @ 2016 02 26, 17:58)
Mano naujienos nekažką žadančios.
Jau rašiau planuojančių temoje.

Paprastai sakant - onkocitologinis geras, rado bakteriją, bet sakė, jei perštėjimo nejaučiu, gydyti nebūtina.

O dėl vaisingumo, tai praščiau. Kairėj kiaušidėj 3 folikulai 17mm. Vieno dominuojančio nėra. Tai arba nebus O, arba ovuliuos visi biggrin.gif Pavadino multicistine kiaušide. Ir gimdos gleivinė per plona, tik 8mm, tokiam laike turėtų jau būti 10-14mm.
Gydyti tikslo kaip ir nėra dabar, nes skydliaukė mano grybauja, geriu tiroksiną. Tai pirmiau susireguliuoti skydliaukę turiu, tada kartoti tyrimus, tada jei nepastosiu vėl pas ginę (čia po 2-3mėn).
Na, pabendrausiu aš dar šitoj temelėj cool.gif

Bendraujam žinoma..ir planuojam toliau.Susibendravom juk..Smagu taip.. wub.gif

O jei ovuliuos visi?? bigsmile.gif

AgthaGray kaip sekasi?Kaip nuotaikos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siroma: 26 vasario 2016 - 19:07
QUOTE(siroma @ 2016 02 26, 19:05)
Bendraujam žinoma..ir planuojam toliau.Susibendravom juk..Smagu taip.. wub.gif

O jei ovuliuos visi?? bigsmile.gif

Tuomet mano dvynukės turėtų trynukus seses/brolius lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Bet čia mažai šansų, pirma hormonus turiu susireguliuot. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(siroma @ 2016 02 26, 20:05)
AgthaGray kaip sekasi?Kaip nuotaikos?

sveikutes, skaitineju Jusu ivykius, bet pati noriu tinget, noriu negalvot per daug ir nieko neveikt... atostogauju sia savaite............ gal pavasaris atnes daugiau energijos? nedaug laukt liko...
Atsakyti
QUOTE(ELMO @ 2016 02 26, 20:21)
Tuomet mano dvynukės turėtų trynukus seses/brolius lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Bet čia mažai šansų, pirma hormonus turiu susireguliuot.  biggrin.gif

Būtų geras thumbup.gif O gal??? Lauksim:)

QUOTE(AgathaGray @ 2016 02 26, 20:34)
sveikutes, skaitineju Jusu ivykius, bet pati noriu tinget, noriu negalvot per daug ir nieko neveikt... atostogauju sia savaite............ gal pavasaris atnes daugiau energijos? nedaug laukt liko...

Pavasaris ne už kalnų jau thumbup.gif Tikiuosi greit atsiras energijos, daug geros nuotaikos 4u.gif

Pas mane svečiųųųų...Tai jokių veiksmų nebus biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės
Visom balionėliai nuotaikai ir sveikatai pakelti 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Pas mane mm atsivilko pavėlavusios tik 1 dieną, tai nelabai skaitau, kad vėlavo.. ax.gif bandysim gaudyt po visko. Gal pavasaris tikrai daugiau optimizmo įneš rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(siroma @ 2016 02 26, 17:56)
Indigo onkocitologinį būtinai reikia pasidaryt.Ir nedelsti. nono.gif

Uzsirasiau po trijų savaičių pioneer.gif

QUOTE(ELMO @ 2016 02 26, 17:58)
O dėl vaisingumo, tai praščiau. Gydyti tikslo kaip ir nėra dabar, nes skydliaukė mano grybauja, geriu tiroksiną. Tai pirmiau susireguliuoti skydliaukę turiu, tada kartoti tyrimus, tada jei nepastosiu vėl pas ginę (čia po 2-3mėn).

Svarbu problema užčiuopta ir bent jau aišku kas ir kaip 4u.gif
Atsakyti