Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojame trečią atžalėlę

QUOTE(siroma @ 2016 02 24, 20:50)
thumbup.gif

Nu va.Vaikai paruošti miegui,virtuvė sutvarkyta biggrin.gif
Ginė nudžiugino,kaklelis atrodo gražiai,sakė baigia sugyt.Padarė echo tyliai,nieko nekomentavo.
Žodžiu viskas ok.
Minguliux lyg ir mačiau..tikiuosi mmm neatejo biggrin.gif Lauksim rytojaus testo.

Aš jau lūžtu kaip pavargau šiandien.
Labanakt.

Nu super, geros žinios, darbuokitės dabar thumbup.gif

Aš pasidariau nesenai OT, toks pranašaujantis, kad jei ne ryt, tai poryt O bus. Kaip ir numatyta biggrin.gif Ryt tikiuosi dar ryškesnis OT bus, nors antroj dienos pusėj taip maudžia visą dugną, kad net nesuprantu, kuri kiaušidė ruošiasi ovuliuot doh.gif

Atsakyti
QUOTE(siroma @ 2016 02 24, 19:50)
thumbup.gif

Nu va.Vaikai paruošti miegui,virtuvė sutvarkyta biggrin.gif
Ginė nudžiugino,kaklelis atrodo gražiai,sakė baigia sugyt.Padarė echo tyliai,nieko nekomentavo.
Žodžiu viskas ok.
Minguliux lyg ir mačiau..tikiuosi mmm neatejo biggrin.gif Lauksim rytojaus testo.

Aš jau lūžtu kaip pavargau šiandien.
Labanakt.

Svarbu viskas gerai 4u.gif jau iš to pasakymo apie skylutes iki ašarų lotuliukas.gif
Mmm neatėjo, bet maudžia visus galus kaip prieš mm biggrin.gif
Pailsėk, labanakt 4u.gif

QUOTE(ELMO @ 2016 02 24, 20:23)
Nu super, geros žinios, darbuokitės dabar thumbup.gif

Aš pasidariau nesenai OT, toks pranašaujantis, kad jei ne ryt, tai poryt O bus. Kaip ir numatyta biggrin.gif Ryt tikiuosi dar ryškesnis OT bus, nors antroj dienos pusėj taip maudžia visą dugną, kad net nesuprantu, kuri kiaušidė ruošiasi ovuliuot doh.gif

Sėkmingo "darbo" wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(minguliux @ 2016 02 24, 21:50)

Mmm neatėjo, bet maudžia visus galus kaip prieš mm  biggrin.gif

Ryt NT? bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ELMO @ 2016 02 24, 20:54)
Ryt NT?  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Bandysiu blush2.gif bet nuojauta kažkur slypi giliai pasislėpus lotuliukas.gif kažkodėl labai rami jaučiuosi ax.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Aš tai jaučiu truputi pražiopsojau savo O. Tiksliau smileysex.gif buvo visom dienom iki ir po, bet per pačią O (jei teisingai ją nusistačiau) buvo saugiai. Na, klaustukas, žodžiu, kaip kas bus, bet labai nepergyvenu irnesakyk.gif Jei pastočiau šį mėn, gimdyti būtų lapkričio pabaigoj, niūru, šlapia.... O žiemą išvis nenorėčiau, nes abu vaikai žieminukai, geriausia pavasarį arba vasarą, tai tas planavimas toks gana pasyvus smile.gif

QUOTE(siroma @ 2016 02 24, 17:05)
* Tai žodžiu šiandien visas "skyles" demonstruosiu biggrin.gif

** Indigo suveikė Ringuvos muilas su tulžimi biggrin.gif Išsiplovė,o tai gailą kelnių.

* laugh.gif
** Na va, kaip gerai, sena gera patikrinta priemonė thumbup.gif

QUOTE(siroma @ 2016 02 24, 21:50)
Ginė nudžiugino,kaklelis atrodo gražiai,sakė baigia sugyt.Padarė echo

Belieka gerai padirbėti ir sulaukti teigiamo NT smile.gif

QUOTE(minguliux @ 2016 02 25, 01:15)
Bandysiu  blush2.gif  bet nuojauta kažkur slypi giliai pasislėpus  lotuliukas.gif  kažkodėl labai rami jaučiuosi  ax.gif

Kokios naujienos šiandien?
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Naujienos baltos baltos rolleyes.gif testukas toks baltas, kad net turėdama lakią vaizduotę, būtų neįmanoma kažko įžiūrėti lotuliukas.gif kažkur mm užtruko. Gal dėl antibiotikų vartotų mėn pradžioj, gal šiaip šis ciklas užsitęs, nes jau ne kartą yra taip buvę. Labai nepergyvenu, kad nepavyko, nes būtų lapkričio pirmoji pusė, kai mano ir mažiuko gimtadieniai. Tai 3 gimtadienius būtų sudėtinga švęsti, ypač svečiams... ax.gif jei pavyks sekantį mėn, tai būtų gruodžio pirmoji pusė, tai kartu su tėčiu būtų cool.gif o šiaip aš irgi labiau norėčiau pavasarį ar ankstyvą vasarą, bet tie gaidžio metai.. doh.gif suprantu, kad mažiausiai reikia kreipti dėmesio į tai, bet neišeina nors tu ką.. doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikos

QUOTE(-INDIGO- @ 2016 02 25, 09:48)
Labas rytas,

Aš tai jaučiu truputi pražiopsojau savo O. Tiksliau smileysex.gif buvo visom dienom iki ir po, bet per pačią O (jei teisingai ją nusistačiau) buvo saugiai.

Tai gal ir užteko to iki O. Nebutinai juk per pačią O reikia. biggrin.gif

QUOTE(minguliux @ 2016 02 25, 11:17)
Sveikutės  4u.gif
Naujienos baltos baltos  rolleyes.gif  testukas toks baltas, kad net turėdama lakią vaizduotę, būtų neįmanoma kažko įžiūrėti

Nu kaip gaila. 4u.gif Bet jei ne šį, tai kitą mėnesį mirksiukas.gif

Man tai tikriausiai šiandien O vyksta. Skauda abu šonus, net strėnas. OT teigiamas. Vyrą dar ir šį vakarą užlaušiu cool.gif lotuliukas.gif

user posted image

Siroma, ir jūs darbuokitės mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sėkmingo ciklo, mergaitės 4u.gif laikau kumštukus wub.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif
As tai darbu daug turiu visokiu reikalu smile.gif pas gyd lakstau smile.gif
Kovo menesi magnetini rezonansa darysiu,tai iki to laiko tikrai reikia susilaikyti.
Kita savaite krauja priduodu , taip tingiu sake 2h reiks sedeti prie kabineto duru doh.gif

Elmo sekmes 4u.gif
Mingailiux nenuleisk nosies wub.gif
Siroma jau bandysite bigsmile.gif ei palauk manes abi vezimus stumdysime wub.gif mes su siroma is vieno namo wub.gif
Indigo kazka praleidau ka turi berniukus,mergaites bigsmile.gif gime kaip ir maniskiai gruodi ir vasari smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo supernestuke: 25 vasario 2016 - 17:28
Sveikos mergaitės,
Kokius darbus dirbat,kad dienos metu galit rašyt . Aš prie kompo tik vakare prisėdu.. doh.gif

QUOTE(-INDIGO- @ 2016 02 25, 10:48)
Labas rytas,

Aš tai jaučiu truputi pražiopsojau savo O. Tiksliau smileysex.gif buvo visom dienom iki ir po, bet per pačią O (jei teisingai ją nusistačiau) buvo saugiai. Na, klaustukas, žodžiu, kaip kas bus, bet labai nepergyvenu irnesakyk.gif Jei pastočiau šį mėn, gimdyti būtų lapkričio pabaigoj, niūru, šlapia.... O žiemą išvis nenorėčiau, nes abu vaikai žieminukai, geriausia pavasarį arba vasarą, tai tas planavimas toks gana pasyvus  smile.gif

Viena diena iki ar po irgi gali "užkibt"..
Mano vyresnėlis tai lapkričio pabaigoje turėjo gimti,gimė gruodžio viduryje beveik..Kitas balandinukas..Bet man tai nelabai skirtumas yra..Kažkaip net negalvoju..užkibtų tai užkibtų...

QUOTE(minguliux @ 2016 02 25, 12:17)
<... bet tie gaidžio metai..  doh.gif  suprantu, kad mažiausiai  reikia kreipti dėmesio į tai, bet neišeina nors tu ką..

Aš žiurkės metais gimiau.. biggrin.gif Ne kažką irgi... rolleyes.gif Į žiurkę nepanaši,įpročių žiurkiškų neturiu..Viskas ok su manim. Atrodo.

QUOTE(ELMO @ 2016 02 25, 17:39)

Man tai tikriausiai šiandien O vyksta. Skauda abu šonus, net strėnas. OT teigiamas. Vyrą dar ir šį vakarą užlaušiu cool.gif 

Oho bigsmile.gif Kaip fainiai,jau vyrą laužt reikia..
Aš nejaučiu kol kas nieko....Mano ryt turėtų būti.

QUOTE(supernestuke @ 2016 02 25, 18:28)
Sveikos mergaites  4u.gif

*Kovo menesi magnetini rezonansa darysiu,tai iki to laiko tikrai reikia susilaikyti.

**Siroma jau bandysite  bigsmile.gif ei palauk manes  abi vezimus stumdysime  wub.gif mes su siroma is vieno namo  wub.gif

*Kam tau tas magnetinis...??
**Nu koks tas bandymas,tiesiog nesisaugosim ir tiek..MB truputį bijo ir nerimauja dėl situacijos mano šeimoje...Todėl siūlo susilaikyt.. O aš kažkaip atvirkšiai galvoju.. verysad.gif
Mano mamytė labai prastos sveikatos,esu mažiausia duktė,tad labai stiprų ryšį turime.Daug laiko aš ją prižiūrėjau,dabar pasiėmė sesuo matydama kaip aš dėl jos išgyvenu...
Atsakyti
Labanakt mergaitės,
Aš vėl lūžinėju...Nebeturiu jėgų nei vyro laužt..Iš kur pas jus jėgų yra... biggrin.gif ?
Aš 6 keliuos ir kaip užsukta visą dieną..
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Šiandien po pietų pas ginę važiuoju atsakymų...baugoka unsure.gif

Siroma, nėra tų jėgų ir man, lužtu, tingiu vakarais. Vaikai ilgai neužmiega...nu bet išlaukiau vakar progos blush2.gif , paskui kaip tipinis vyras - nusisukau ir užmigau. MB dar filmą žiūrėjo lovoj, man nugaros masažą darė...bet aš jau nieko nebejutau lotuliukas.gif biggrin.gif

Supernestuke, ką tu čia per tyrimus daraisi? Kam tas magnetinis rezonansas? Yra sveikatos problemų kažkokių?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ELMO: 26 vasario 2016 - 08:51