Sveikos mergaitės,
Kokius darbus dirbat,kad dienos metu galit rašyt . Aš prie kompo tik vakare prisėdu..
QUOTE(-INDIGO- @ 2016 02 25, 10:48)
Labas rytas,
Aš tai jaučiu truputi pražiopsojau savo O. Tiksliau
buvo visom dienom iki ir po, bet per pačią O (jei teisingai ją nusistačiau) buvo saugiai. Na, klaustukas, žodžiu, kaip kas bus, bet labai nepergyvenu
Jei pastočiau šį mėn, gimdyti būtų lapkričio pabaigoj, niūru, šlapia.... O žiemą išvis nenorėčiau, nes abu vaikai žieminukai, geriausia pavasarį arba vasarą, tai tas planavimas toks gana pasyvus
Viena diena iki ar po irgi gali "užkibt"..
Mano vyresnėlis tai lapkričio pabaigoje turėjo gimti,gimė gruodžio viduryje beveik..Kitas balandinukas..Bet man tai nelabai skirtumas yra..Kažkaip net negalvoju..užkibtų tai užkibtų...
QUOTE(minguliux @ 2016 02 25, 12:17)
<... bet tie gaidžio metai..
suprantu, kad mažiausiai reikia kreipti dėmesio į tai, bet neišeina nors tu ką..
Aš žiurkės metais gimiau..
Ne kažką irgi...
Į žiurkę nepanaši,įpročių žiurkiškų neturiu..Viskas ok su manim. Atrodo.
QUOTE(ELMO @ 2016 02 25, 17:39)
Man tai tikriausiai šiandien O vyksta. Skauda abu šonus, net strėnas. OT teigiamas. Vyrą dar ir šį vakarą užlaušiu
Oho
Kaip fainiai,jau vyrą laužt reikia..
Aš nejaučiu kol kas nieko....Mano ryt turėtų būti.
QUOTE(supernestuke @ 2016 02 25, 18:28)
Sveikos mergaites
*Kovo menesi magnetini rezonansa darysiu,tai iki to laiko tikrai reikia susilaikyti.
**Siroma jau bandysite
ei palauk manes abi vezimus stumdysime
mes su siroma is vieno namo
*Kam tau tas magnetinis...??
**Nu koks tas bandymas,tiesiog nesisaugosim ir tiek..MB truputį bijo ir nerimauja dėl situacijos mano šeimoje...Todėl siūlo susilaikyt.. O aš kažkaip atvirkšiai galvoju..
Mano mamytė labai prastos sveikatos,esu mažiausia duktė,tad labai stiprų ryšį turime.Daug laiko aš ją prižiūrėjau,dabar pasiėmė sesuo matydama kaip aš dėl jos išgyvenu...