Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojame trečią atžalėlę

Sveikutės, planiukės 4u.gif

QUOTE(AgathaGray @ 2016 02 17, 21:59)
............, o pas mane naujienos liudnos - vyrui letinis prostatitas, prognozes ..............

4u.gif

QUOTE(siroma @ 2016 02 20, 21:45)
Niu man dar liko su B pokalbius "dabaigt"...Šiaip jau dvi savaites kalbam šita tema..
Sakau jam:" gal nesisaugom:?? biggrin.gif O jis man" nu nesisaugom" biggrin.gif Va pokalbiai kokie.

Pas mus panašiai, aš beveik kiekvieną dieną apie tai šneku, jis vis: ne ne, bet niekada nesako to piktai ar rimtai, lyg juokais vis. Kurią dieną smileysex.gif metu sakau: davai, nesisaugom.. Tai sako: gi mes ir nesisaugom cool.gif Oi, sunku sunku smile.gif Mes iš tiesų nenaudojame jokių apsaugos priemonių, natūraliai "saugomės", bet kažkaip MB meistriškai moka padaryt, kad pastoti turbūt šansų nedaug biggrin.gif Nieko, laiko turiu, sutarsim, manau smile.gif

QUOTE(jurnora @ 2016 02 21, 13:00)
Skausmingai labai verysad.gif Biuletenis verysad.gif

4u.gif

QUOTE(minguliux @ 2016 02 22, 21:03)
Ačiū už gerus norus  4u.gif  bet šį kartą manau nepavyko, nes jokių požymių nėr..  mirksiukas.gif

Gal tiesiog buvo besikabinantis, bet taip ir neprisikabino žirniukas, jei vaiduokliukas šioks toks buvo g.gif Na, reikia dar mm sulaukti/nesulaukti, tada bus aišku 100% 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-INDIGO- @ 2016 02 23, 14:11)
*Mes iš tiesų nenaudojame jokių apsaugos priemonių, natūraliai "saugomės", bet kažkaip MB meistriškai moka padaryt, kad pastoti turbūt šansų nedaug  biggrin.gif  Nieko, laiko turiu, sutarsim, manau

**Gal tiesiog buvo besikabinantis, bet taip ir neprisikabino žirniukas, jei vaiduokliukas šioks toks buvo  g.gif  Na, reikia dar mm sulaukti/nesulaukti, tada bus aišku 100%  4u.gif

Sveikos 4u.gif

*Tai mes taip "nesisaugom" jau 10 metų biggrin.gif
Išvis galvoju, kad durna buvau, kam 5 metus KT ryjau (čia nuo draugystės pradžios iki kol pradėjom pirmą nėštumą planuoti). Kai net gaudant O, dabar OT, matuojant BT, lankantis pas gines ir endokrinologus ne taip paprasta mums pastoti, tai dar kišau tą tručą į save doh.gif . Užtad po gimdymo jokių KT ar gumyčių nebeprireikė biggrin.gif Tai dar rimtai nesisaugom, sąmoningai biggrin.gif

**Aš ir taip galvoju, gal kabinosi, bet neįsitvirtino unsure.gif
Atsakyti
Sveikos,

QUOTE(-INDIGO- @ 2016 02 23, 15:11)
Pas mus panašiai, aš beveik kiekvieną dieną apie tai šneku, jis vis: ne ne, bet niekada nesako to piktai ar rimtai, lyg juokais vis. Kurią dieną smileysex.gif metu sakau: davai, nesisaugom.. Tai sako: gi mes ir nesisaugom  cool.gif Oi, sunku sunku smile.gif Mes iš tiesų nenaudojame jokių apsaugos priemonių, natūraliai "saugomės", bet kažkaip MB meistriškai moka padaryt, kad pastoti turbūt šansų nedaug  biggrin.gif  Nieko, laiko turiu, sutarsim, manau smile.gif

Na va panašiai biggrin.gif Tik,kad mes saugojomės iki dabar.. ax.gif

QUOTE(ELMO @ 2016 02 23, 17:27)
Sveikos 4u.gif
*Tai mes taip "nesisaugom" jau 10 metų biggrin.gif
Išvis galvoju, kad durna buvau, kam 5 metus KT ryjau (čia nuo draugystės pradžios iki kol pradėjom pirmą nėštumą planuoti). Kai net gaudant O, dabar OT, matuojant BT, lankantis pas gines ir endokrinologus ne taip paprasta mums pastoti, tai dar kišau tą tručą į save doh.gif . Užtad po gimdymo jokių KT ar gumyčių nebeprireikė biggrin.gif Tai dar rimtai nesisaugom, sąmoningai biggrin.gif
**Aš ir taip galvoju, gal kabinosi, bet neįsitvirtino unsure.gif

Aš irgi nemažai metelių KT gėriau... doh.gif Dabar kokie metai kaip negeriu..Užtenka tručytis.

Ryt pas ginę varau.Problemų su gimdos kakleliu turiu.Žiūrėsim ką pasakys.. unsure.gif
Nors paskutinį kartą kai ėjau tai klausiau,ar galėčiau neštumą planuot jei MB panorės netikėtai:)Tai ginė leido.Sakė "no problem" biggrin.gif

Vaikis iš daržo parėjo su tooookiom purvinom kelnėm,įmečiau į skalbianką..va ėjau džiaut...dėmėtos blink.gif Su kuo išplaut?>?(sakė ant smėlio šlapio krito)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siroma: 23 vasario 2016 - 18:28
QUOTE(siroma @ 2016 02 23, 18:24)
Sveikos,
Na va panašiai biggrin.gif Tik,kad mes saugojomės iki dabar.. ax.gif
Aš irgi nemažai metelių KT gėriau... doh.gif Dabar kokie metai kaip negeriu..Užtenka tručytis.

Ryt pas ginę varau.Problemų su gimdos kakleliu turiu.Žiūrėsim ką pasakys.. unsure.gif
Nors paskutinį kartą kai ėjau tai klausiau,ar galėčiau neštumą planuot jei MB panorės netikėtai:)Tai ginė leido.Sakė "no problem" biggrin.gif

Vaikis iš daržo parėjo su tooookiom purvinom kelnėm,įmečiau į skalbianką..va ėjau džiaut...dėmėtos blink.gif Su kuo išplaut?>?(sakė ant smėlio šlapio krito)

Kas per kaklelio bėdos? Žaizdelė? Rimčiau? Sėkmės ryt, lauksim naujienų. mirksiukas.gif

Mano kaklelis žaizduotas ir su onkocitologinis buvo su pakitimais, streso apturėjau pernai, bet po biopsijos nieko blogo nerado, tik stebėt. Tai penktaidenį eisiu pas ginę atsakymų. Aš irgi klausiau, ar galiu planuoti, leidimą gavau.

O kelnes dar sykį perplauk, gal kokio vanišo ar kito dėmių išėmėjo įdėk.
Atsakyti
Gali būti, kad bandė kabintis, bet neįsitvirtino unsure.gif tiesiog man lengviau yra galvoti, kad testukas buvo brokuotas blush2.gif mm rytoj, tai laukiu ramiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(minguliux @ 2016 02 24, 00:39)
Gali būti, kad bandė kabintis, bet neįsitvirtino  unsure.gif  tiesiog man lengviau yra galvoti, kad testukas buvo brokuotas  blush2.gif  mm rytoj, tai laukiu ramiai  ax.gif

Daugiau nebedarei NT?

Tikiuosi, neateis tos tavo mmm ryt cool.gif

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

QUOTE(siroma @ 2016 02 23, 19:24)
* Ryt pas ginę varau.Problemų su gimdos kakleliu turiu.Žiūrėsim ką pasakys.. unsure.gif

** Vaikis iš daržo parėjo su tooookiom purvinom kelnėm,įmečiau į skalbianką..va ėjau džiaut...dėmėtos blink.gif Su kuo išplaut?>?(sakė ant smėlio šlapio krito)

* O kokios bėdos? Aš tai išvis jaučiuosi apsileidus, tepinėlį tam nemokamam kaklelio tyrimui daviau tik prieš beveik du metus, gal reikėtų vėl... Sunku prisiruošti blush2.gif Nieko niekada profilaktiškai nesitikrinu, nors reikėtų turbūt rolleyes.gif

** Man geriausia ūkinis muilas, gerai su vandeniu sušlapinus patrinti ir palikti kuriam laikui, kad išimtų dėmes. Dar yra valiklis Ringuvos su tulžim, jį irgi panašiai naudoju.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

QUOTE(ELMO @ 2016 02 24, 07:16)
Daugiau nebedarei NT?

Labas rytas 4u.gif

Ačiū už gerus norus 4u.gif šiandien turėtų jos atbildėti, visada vakare ateina, tai kolkas nesusirgau ax.gif o NT nedariau, jei vakare nesulauksiu, tada ryt ryte prasitestuosiu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(minguliux @ 2016 02 24, 11:26)
Sveikutės  4u.gif
Ačiū už gerus norus  4u.gif  šiandien turėtų jos atbildėti, visada vakare ateina, tai kolkas nesusirgau  ax.gif  o NT nedariau, jei vakare nesulauksiu, tada ryt ryte prasitestuosiu  cool.gif

Laikau kumščius mirksiukas.gif

Siroma, gal jau po ginės? Kokios naujienos? Ant lėktuvo laipino? Gal kiaušides žiūrėjo, tau 1-2 dienom vėliau nei man O turėtų būti, tai galėjo matyti folikulą brestantį rolleyes.gif Man pilvą maudžia, ryt-poryt O bus, dar reik pasidaryt OT įsitikinimui.
Atsakyti
QUOTE(ELMO @ 2016 02 23, 23:54)
Kas per kaklelio bėdos? Žaizdelė? Rimčiau? Sėkmės ryt, lauksim naujienų. mirksiukas.gif

Mano kaklelis žaizduotas ir su onkocitologinis buvo su pakitimais, streso apturėjau pernai, bet po biopsijos nieko blogo nerado, tik stebėt. Tai penktaidenį eisiu pas ginę atsakymų. Aš irgi klausiau, ar galiu planuoti, leidimą gavau.
O kelnes dar sykį perplauk, gal kokio vanišo ar kito dėmių išėmėjo įdėk.

Mano kaklelis žaizduotas irgi,onko atsakymas geras..bet uždegiminiai tepinėliai visada blogi doh.gif Naudojau 3 rūšių žvakutes visokias,jei neikas nesikeis ginė sakė konizaciją daryt reikės.

QUOTE(ELMO @ 2016 02 24, 09:16)
Labas rytas 4u.gif

Aš irgi tikiuosi biggrin.gif
QUOTE(ELMO @ 2016 02 24, 15:04)
Siroma, gal jau po ginės? Kokios naujienos? Ant lėktuvo laipino? Gal kiaušides žiūrėjo, tau 1-2 dienom vėliau nei man O turėtų būti, tai galėjo matyti folikulą brestantį rolleyes.gif Man pilvą maudžia, ryt-poryt O bus, dar reik pasidaryt OT įsitikinimui.

18 val. eisiu.Va grįžau namo po darbų "apsitvarkyt" prieš ginę...O dar atėjo priminimas,kad pas odontologą šiandien..Tai žodžiu šiandien visas "skyles" demonstruosiu biggrin.gif
Tai po ginės parašysiu.
Beje Elmo...jau galima pradėt darbuotis ania? bigsmile.gif
Aš OT nesu niekada dariusi..

Indigo suveikė Ringuvos muilas su tulžimi biggrin.gif Išsiplovė,o tai gailą kelnių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siroma: 24 vasario 2016 - 16:30
QUOTE(siroma @ 2016 02 24, 16:05)

Beje Elmo...jau galima pradėt darbuotis ania? bigsmile.gif
Aš OT nesu niekada dariusi..

Taip taip, jau reikia darbuotis biggrin.gif Mes dirbam cool.gif biggrin.gif

Sėkmės šian skylučių remonte biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ELMO @ 2016 02 24, 17:54)
Taip taip, jau reikia darbuotis biggrin.gif Mes dirbam cool.gif  biggrin.gif

thumbup.gif

Nu va.Vaikai paruošti miegui,virtuvė sutvarkyta biggrin.gif
Ginė nudžiugino,kaklelis atrodo gražiai,sakė baigia sugyt.Padarė echo tyliai,nieko nekomentavo.
Žodžiu viskas ok.
Minguliux lyg ir mačiau..tikiuosi mmm neatejo biggrin.gif Lauksim rytojaus testo.

Aš jau lūžtu kaip pavargau šiandien.
Labanakt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siroma: 24 vasario 2016 - 20:52