Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojame trečią atžalėlę

QUOTE(ELMO @ 2016 02 20, 21:06)
Sakai? biggrin.gif Kelinta tau CD? biggrin.gif gal tik numatoma O sutampa?
Man 8CD šiandien. Ciklas 27 dienas trunka.

Man irgi 8CD biggrin.gif
tIK ciklas ilgiau trunka 29/30 panašiai.O labai pati ir nežinau,nes labai jau neskaičiuoju.Apytiksliai visada žinau kada mmm turi prasidėti ir tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(siroma @ 2016 02 20, 20:11)
Man irgi 8CD biggrin.gif
tIK ciklas ilgiau trunka 29/30 panašiai.O labai pati ir nežinau,nes labai jau neskaičiuoju.Apytiksliai visada žinau kada mmm turi prasidėti ir tiek smile.gif

Na, tai kartu testuosimės biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ELMO @ 2016 02 20, 21:14)
Na, tai kartu testuosimės biggrin.gif lotuliukas.gif

Niu man dar liko su B pokalbius "dabaigt"...Šiaip jau dvi savaites kalbam šita tema..
Jis iš tų,kurie nemėgsta labai planuot,tai mano pokalbiai jį pykdo truputį.Nes pirmieji nebuvo labai intensyviai planuoti (su pirmuoju tiesiog nesisaugojom,o su antruoju labai "saugojomės")
Taigi pradėjau kalbėt truputi kitaip:)
Sakau jam:" gal nesisaugom:?? biggrin.gif O jis man" nu nesisaugom" biggrin.gif Va pokalbiai kokie.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siroma: 20 vasario 2016 - 20:50
QUOTE(siroma @ 2016 02 20, 20:45)
Niu man dar liko su B pokalbius "dabaigt"...Šiaip jau dvi savaites kalbam šita tema..
Jis iš tų,kurie nemėgsta labai planuot,tai mano pokalbiai jį pykdo truputį.Nes pirmieji nebuvo labai intensyviai planuoti (su pirmuoju tiesiog nesisaugojom,o su antruoju labai "saugojomės")
Taigi pradėjau kalbėt truputi kitaip:)
Sakau jam:" gal nesisaugom:?? biggrin.gif O jis man" nu nesisaugom" biggrin.gif Va pokalbiai kokie.

thumbup.gif

Elmo ne kraujas mokamas wink.gif
Atsakyti
jurnora kaip vyro šonkauliai??
Čia gal koks traumų metas doh.gif MB koją išsisuko..važiavom į priėmimą..Ten dvi valandas pralaukėm...Stiprus patempimas,nedarbingas šlubius dabar.
Bet pirmadienį į darbą važiuos.
Atsakyti
QUOTE(siroma @ 2016 02 21, 01:20)
jurnora kaip vyro šonkauliai??
Čia gal koks traumų metas doh.gif  MB koją išsisuko..važiavom į priėmimą..Ten dvi valandas pralaukėm...Stiprus patempimas,nedarbingas šlubius dabar.
Bet pirmadienį į darbą važiuos.

Skausmingai labai verysad.gif Biuletenis verysad.gif Tavo TB sveikatėlės 4u.gif Tikrai kažkoks traumų metas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jurnora @ 2016 02 21, 13:00)
Skausmingai labai verysad.gif Biuletenis verysad.gif Tavo TB sveikatėlės 4u.gif Tikrai kažkoks traumų metas doh.gif

4u.gif Sveikatos baliončikas TB 4u.gif kuo greičiau sveikt ir pradėt planavimus rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Ilgai cia nebuvau blush2.gif bet niekaip negalejau skaityti temukes per tel unsure.gif ismeta tik pirma temos zinute ir daugiau nieko neleidzia doh.gif pasiemiau plansete , tai ziuriu cia viskas OK, o per tel visdar neleidzia doh.gif
Del tu geru naujienu... ner ju... verysad.gif pasidariau NT kai buvo 10dpo ir man jis suvaiduokliavo rolleyes.gif bet greiciausiai koks brokuotas buvo, net nezinau, nes sekancia diena buvo balta balta... siandien dar viena pabandziau, bet balta... ryt at poryt laukiu mmm.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(minguliux @ 2016 02 22, 11:58)
Sveikutes  4u.gif
Ilgai cia nebuvau  blush2.gif  bet niekaip negalejau skaityti temukes per tel  unsure.gif  ismeta tik pirma temos zinute ir daugiau nieko neleidzia  doh.gif  pasiemiau plansete , tai ziuriu cia viskas OK, o per tel visdar neleidzia  doh.gif
Del tu geru naujienu... ner ju...  verysad.gif  pasidariau NT kai buvo 10dpo ir man jis suvaiduokliavo  rolleyes.gif  bet greiciausiai koks brokuotas buvo, net nezinau, nes sekancia diena buvo balta balta... siandien dar viena pabandziau, bet balta... ryt at poryt laukiu mmm.. verysad.gif

Sveikos,

Taip tavęs laukiau. Gaila sad.gif
Ten toks normalus vaiduokliukas buvo, jau apsidžiaugiau. Aš tikiuosi, kad tie tavo balti testai brokuoti, o ne tas su vaiduokliu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(minguliux @ 2016 02 22, 12:58)
Sveikutes  4u.gif
Ilgai cia nebuvau  blush2.gif  bet niekaip negalejau skaityti temukes per tel  unsure.gif  ismeta tik pirma temos zinute ir daugiau nieko neleidzia  doh.gif  pasiemiau plansete , tai ziuriu cia viskas OK, o per tel visdar neleidzia  doh.gif
Del tu geru naujienu... ner ju...  verysad.gif  pasidariau NT kai buvo 10dpo ir man jis suvaiduokliavo  rolleyes.gif  bet greiciausiai koks brokuotas buvo, net nezinau, nes sekancia diena buvo balta balta... siandien dar viena pabandziau, bet balta... ryt at poryt laukiu mmm.. verysad.gif

Minguliux laukėm jau tavęs labai...Gal kitą testuką pabandyti reiktų... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siroma: 22 vasario 2016 - 18:20
QUOTE(ELMO @ 2016 02 22, 11:35)
Sveikos,

Taip tavęs laukiau. Gaila sad.gif
Ten toks normalus vaiduokliukas buvo, jau apsidžiaugiau. Aš tikiuosi, kad tie tavo balti testai brokuoti, o ne tas su vaiduokliu ax.gif

Ačiū už gerus norus 4u.gif bet šį kartą manau nepavyko, nes jokių požymių nėr.. mirksiukas.gif

QUOTE(siroma @ 2016 02 22, 17:20)
Minguliux laukėm jau tavęs labai...Gal kitą testuką pabandyti reiktų... g.gif

Kartojau sekančią dieną su tokiu pat testuku, tai buvo balta, o šiandien dariausi su "first response" , kur rašo ant dėžutės, kad jie gali nėštumą nustatyti net likus 6 dienom iki mmm. Bet irgi baltas.. laukiu mm ateinant ryt, poryt ax.gif gal sekantis ciklas bus sėkmingas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(minguliux @ 2016 02 22, 21:03)
Kartojau sekančią dieną su tokiu pat testuku, tai buvo balta, o šiandien dariausi su "first response" , kur rašo ant dėžutės, kad jie gali nėštumą nustatyti net likus 6 dienom iki mmm. Bet irgi baltas.. laukiu mm ateinant ryt, poryt ax.gif  gal sekantis ciklas bus sėkmingas  rolleyes.gif

Bus smile.gif
Atsakyti