Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojame trečią atžalėlę

QUOTE(jurnora @ 2016 02 17, 23:01)
drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif

Namas žiemą yra rūpestėlis, bet už tai pavasarį ir vasarą - palaima  ax.gif Pliusai nusveria sezoninius vargus, o dar ta mano gėlininkystės manija, tai totalus bankrotas  blush2.gif  doh.gif  Vyras jau nieko nebesako, susitaikė, nes beviltiška ką sakyt 000189.gif

Aš name augusi..Grėbdavau lapus ir burbuliuodavau,kad kai ištekėsiu name NIEKADA negyvensiu..Ištekėjau už "asfaltinio" vyro.Džiaugiausi buto gyvenimu kol vaikų nesusilaukėm..
O vat tada supratau ką reiškia namas wub.gif Kai vaikus ramiai basus ant žolės gali paleist,kai yra savo kiemas,kuriame galima daryti ką nori ir dar daug daug visko...
Taigi namas liko svajonėse ir mintyse..Gal kitame gyvenime name gyvensiu biggrin.gif
Atsakyti
na, siandien, jau viska blaiviai apsvarscius ir interneto platybese palandziojus, supratau, kad mano beda ne tokia jau ir beviltiska. taip, gydymas laukia ilgas ir sunkus, bet procentas nevaisingumui tikrai nera tragiskas. Reikia laiko, kantrybes ir .... tik nei vien nei kito as per daug neturiu smile.gif
o pavasario as laukiu labai labai, prasideda seja, tuomet ir galva lauke daugiau prasivedina biggrin.gif visokios nykios mintys ne taip kabinasi.
Atsakyti
QUOTE(siroma @ 2016 02 18, 18:22)
Aš name augusi..Grėbdavau lapus ir burbuliuodavau,kad kai ištekėsiu name NIEKADA negyvensiu..Ištekėjau už "asfaltinio" vyro.Džiaugiausi buto gyvenimu kol vaikų nesusilaukėm..
O vat tada supratau ką reiškia namas wub.gif Kai vaikus ramiai basus ant žolės gali paleist,kai yra savo kiemas,kuriame galima daryti ką nori ir dar daug daug visko...
Taigi namas liko svajonėse ir mintyse..Gal kitame gyvenime name gyvensiu biggrin.gif

Sutinku 4u.gif Čia tas pats, kai aš dar būdama mokinė, važiuodavau į tėvų sodą. Tokia kančia buvo tie daržai, o savą kai įsigijom, ir daržus raviu su malonumu, ir pas tėvus ravėti tokios kančios nebėra. ax.gif
O dėl vaikų tai super. Vasara duris atsidaro ir psio, laisvė. biggrin.gif
AgathaGrey, už pozityvumą 4u.gif Geros mintis visada padeda, pamatysi viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurnora: 18 vasario 2016 - 19:21
QUOTE(AgathaGray @ 2016 02 18, 20:18)
na, siandien, jau viska blaiviai apsvarscius ir interneto platybese palandziojus, supratau, kad mano beda ne tokia jau ir beviltiska. taip, gydymas laukia ilgas ir sunkus, bet procentas nevaisingumui tikrai nera tragiskas. Reikia laiko, kantrybes ir .... tik nei vien nei kito as per daug neturiu smile.gif
o pavasario as laukiu labai labai, prasideda seja, tuomet ir galva lauke daugiau prasivedina biggrin.gif visokios nykios mintys ne taip kabinasi.

thumbup.gif Kaip džiaugiuosi,kad geresnių minčių yra...
Svarbiausia nenuleisti rankų 4u.gif

Kitą savaitę pas ginekologę einu.Tikiuosi viskas bus ok.Nes paskutiniu metu tepinėliai vis uždegimus rodo unsure.gif
Atsakyti
Sveikos,

Kaip gyvenat?

Minguliux, man vaidenasi, ar tu mums turi gerų žinių ax.gif bigsmile.gif

O man baigėsi mmm, naujas ciklas eina, kita savaitė vaisinga, tai gaudysim vėl biggrin.gif

Pasidariau 3-5CD kraujo tyrimus, tai kaip ir viskas gerai su jais. Kitą penktadieni einu pas ginekologę - pakomentuos jinai juos. Ir dar mano onkocitologinio atsakymas bus, dėl šito tai baisoka unsure.gif
Atsakyti
Sveikos,
MB brolio žmona pranešė vakar,kad laukiasi wub.gif Ech..giminė plečiasi biggrin.gif

QUOTE(ELMO @ 2016 02 19, 18:34)

Minguliux, man vaidenasi, ar tu mums turi gerų žinių ax.gif  bigsmile.gif
O man baigėsi mmm, naujas ciklas eina, kita savaitė vaisinga, tai gaudysim vėl biggrin.gif
Pasidariau 3-5CD kraujo tyrimus, tai kaip ir viskas gerai su jais. Kitą penktadieni einu pas ginekologę - pakomentuos jinai juos. Ir dar mano onkocitologinio atsakymas bus, dėl šito tai baisoka unsure.gif

Lyg ir nieko Minguliux nerašė.. g.gif Bet būtų geros žinios biggrin.gif wub.gif

Onkocitologinio ir aš visada bijau...Bet jei kas blogai iš karto skambina juk.Jei neskambina reiškia viskas ok:)O bijoti iš tikro nereikia,jei ką ir randa (geriau anksciau,negu kai jau per vėlu) tai konizaciją padaro ir viskas.
Atsakyti
Sveikutes,as tai tik po darbu smile.gif 6dienos darbu ,jau jauciuosi pavargus..sia savaite dirbsiu jau tik prie kompo,tai kazkiek pailsesiu fiziskai smile.gif

Lauksiu naujienu is Minguliux rolleyes.gif

AgathaGray manau viskas bus gerai drinks_cheers.gif 4u.gif

Siroma kelintas jau blink.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(siroma @ 2016 02 20, 14:29)
Sveikos,
MB brolio žmona pranešė vakar,kad laukiasi wub.gif Ech..giminė plečiasi biggrin.gif
Lyg ir nieko Minguliux nerašė.. g.gif Bet būtų geros žinios biggrin.gif  wub.gif

Onkocitologinio ir aš visada bijau...Bet jei kas blogai iš karto skambina juk.Jei neskambina reiškia viskas ok:)O  bijoti  iš tikro nereikia,jei ką ir randa (geriau anksciau,negu kai jau per vėlu) tai konizaciją padaro ir viskas.

Palaukim pačios Minguliux ax.gif

Onkocitologinį aš darausi ligoninėj, pas "valdišką" gydytoją, tai nieks ten neskambina, paskirtas man sekantis vizitas rezultatų aptarimui ir apžiūrai. Nors už tyrimą pati susimoku, bet konsultacija nekainuoja.
Ir pas mane buvo su pakitimais vienas onkocitologinis. Dariausi papildomus tyrimus, ŽPV, kolposkopiją, tada kaklelio biopsiją ir gimdos histeroskopiją. Man jau fobija, kad vis kažką randa...tai vat ir bijau. Onkocitologinį turiu kartoti kas pusmetį. Per metus du kartus stresuoju doh.gif biggrin.gif
Bet kitą vertus - man penktadienį turėtų būti O, tai tuo pačiu gyd. sakė kiaušides pažiūrės.
Atsakyti
QUOTE(ELMO @ 2016 02 19, 17:34)

as irgi laukiu sio atsakymo baisoka siek tiek blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(ELMO @ 2016 02 20, 17:35)
Palaukim pačios Minguliux ax.gif
Onkocitologinį aš darausi ligoninėj, pas "valdišką" gydytoją, tai nieks ten neskambina, paskirtas man sekantis vizitas rezultatų aptarimui ir apžiūrai. Nors už tyrimą pati susimoku, bet konsultacija nekainuoja.
Ir pas mane buvo su pakitimais vienas onkocitologinis. Dariausi papildomus tyrimus, ŽPV, kolposkopiją, tada kaklelio biopsiją ir gimdos histeroskopiją. Man jau fobija, kad vis kažką randa...tai vat ir bijau. Onkocitologinį turiu kartoti kas pusmetį. Per metus du kartus stresuoju doh.gif  biggrin.gif
Bet kitą vertus - man penktadienį turėtų būti O, tai tuo pačiu gyd. sakė kiaušides pažiūrės.

as irgi valdiskai, tai uz niek amoketi nereikejo,bet sake jaigu bus blogas paskambins g.gif
Atsakyti
QUOTE(supernestuke @ 2016 02 20, 17:37)

as irgi valdiskai, tai uz niek amoketi nereikejo,bet sake jaigu bus blogas paskambins  g.gif

3-5CD tyrimus irgi nemokamai padarė?

O onkocitologinis tas standartinis priklauso kiekvienai moteriai nemokamai kartą per du ar tris metus. Aš senai esu jį išnaudojus. Ir darausi ne standartinį, o onkocitologininį skystoj terpėj. Jis brangesnis ir jo nemokamo nėr.
Atsakyti
QUOTE(ELMO @ 2016 02 20, 18:35)
Ir pas mane buvo su pakitimais vienas onkocitologinis. Dariausi papildomus tyrimus, ŽPV, kolposkopiją, tada kaklelio biopsiją ir gimdos histeroskopiją. Man jau fobija, kad vis kažką randa...tai vat ir bijau. Onkocitologinį turiu kartoti kas pusmetį. Per metus du kartus stresuoju doh.gif  biggrin.gif

Tai su patirtimi jau.Manau viskas bus gerai 4u.gif
Na aš irgi valdiškai darausi,bet visada sako,kad jei blogas atsakymas bus-paskambins.

ELMO, mūsų ciklas vienodas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siroma: 20 vasario 2016 - 18:51
QUOTE(siroma @ 2016 02 20, 18:51)

ELMO, mūsų ciklas vienodas biggrin.gif

Sakai? biggrin.gif Kelinta tau CD? biggrin.gif gal tik numatoma O sutampa?
Man 8CD šiandien. Ciklas 27 dienas trunka.
Atsakyti