Sveikutės,
ELMO Kaip faina mergaitės dvi Pas mane du sūnūs,vyras ir dar šuo (vyriškos lyties) Taigi vos spėju namie suktis,kalu į galvą,kad daiktus reikia į savo vietas dėti,kad kojines ne prie lovos mesti,o į skalbinių dėžę..ir dar daug daug dalykų...
jurnora vyrui kaip jis tuos šonkaulius sugebėjo susilaužyt
Visos vasario 16 švenčiat??
Mes namie kažkaip trynėmes visą dieną.Dar perskaičiau visą temukę nuo pradžios,kad visas geriau įsiminčiau
Mes namie kažkaip trynėmes visą dieną.Dar perskaičiau visą temukę nuo pradžios,kad visas geriau įsiminčiau
O as tik is druskininku atvaziavau, koju nejauciu...reikia kazkai foto nusikelti ir ruostis rytojaus darbams
Vyras visa savaite miske sedi. Gerai,kad valgyt gaminti nereikia
Vyras lipo ant stogo kaminą valyti, paslydo ir nuo stogo nukrito. Šiandien buvom pas gydytoją, patvirtino, kad lūžo. Dabar visas ūkis ant manęs, malkų atnešti, pečiuką pakurti. Kad jį kur perkūnas, kaip to nemėgstu Bet pakentėsim
Dabar turėtų vaisingiausios dienos būti plius minus, bet kad niekaip
............, o pas mane naujienos liudnos - vyrui letinis prostatitas, prognozes ..............
QUOTE(jurnora @ 2016 02 17, 19:33)
Vyras lipo ant stogo kaminą valyti, paslydo ir nuo stogo nukrito. Šiandien buvom pas gydytoją, patvirtino, kad lūžo. Dabar visas ūkis ant manęs, malkų atnešti, pečiuką pakurti. Kad jį kur perkūnas, kaip to nemėgstu Bet pakentėsim
ojei isivaizduoju,kaip truksta pagalbos..galejo liudniau baigtis
QUOTE(AgathaGray @ 2016 02 17, 20:59)
............, o pas mane naujienos liudnos - vyrui letinis prostatitas, prognozes ..............
as nelabai tik gaudausi, bet pagydoma ?
QUOTE(AgathaGray @ 2016 02 17, 21:59)
už liūdesiuką Bet kiek žinau, vaisingumo pasekmių gydant neturėtų būti, ar ne taip?
Sveikos,
O vaikai ką valgo?
Ojej..tikrai..gelėjo rimčiau baigtis Šonkauliai labai skausminga..
O savas namas kaip faiiiiinaaaaa
Na bet gi čia ne viskas prarasta.Gydymas ilgas tik.Svarbu rado kas yra Dabar pradės gydymą ir liuks viskas bus
QUOTE(supernestuke @ 2016 02 17, 20:23)
O as tik is druskininku atvaziavau, koju nejauciu...reikia kazkai foto nusikelti ir ruostis rytojaus darbams
O vaikai ką valgo?
QUOTE(jurnora @ 2016 02 17, 20:33)
QUOTE(AgathaGray @ 2016 02 17, 21:59)
Na bet gi čia ne viskas prarasta.Gydymas ilgas tik.Svarbu rado kas yra Dabar pradės gydymą ir liuks viskas bus
QUOTE(siroma @ 2016 02 17, 21:40)
Sveikos,
O vaikai ką valgo?
O vaikai ką valgo?
Vaikam uztenka sriubos ir siaip kokios kiausinienes, nereikia koteltu is 1,5kg farso arba kilogramo karbonadu kuriu per diena nelieka
QUOTE(supernestuke @ 2016 02 17, 22:48)
Vaikam uztenka sriubos ir siaip kokios kiausinienes, nereikia koteltu is 1,5kg farso arba kilogramo karbonadu kuriu per diena nelieka
Kaip vyras miskuose isgyvena be kilogramo karbonadu...
QUOTE(siroma @ 2016 02 17, 22:50)
Namas žiemą yra rūpestėlis, bet už tai pavasarį ir vasarą - palaima Pliusai nusveria sezoninius vargus, o dar ta mano gėlininkystės manija, tai totalus bankrotas Vyras jau nieko nebesako, susitaikė, nes beviltiška ką sakyt
QUOTE(siroma @ 2016 02 17, 21:50)
nezinau ir man neidomu
QUOTE(jurnora @ 2016 02 17, 22:01)
Namas žiemą yra rūpestėlis, bet už tai pavasarį ir vasarą - palaima Pliusai nusveria sezoninius vargus, o dar ta mano gėlininkystės manija, tai totalus bankrotas Vyras jau nieko nebesako, susitaikė, nes beviltiška ką sakyt
mes irgi apie nama pagalvojam,tik zinau kad pas mane nebus nei vienos geles Nu gal koks vazonas vienas terasoje jetau kaip nemegstu geliu ir jos manes