Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojame trečią atžalėlę

QUOTE(siroma @ 2016 02 15, 17:01)
Sveikos,
Po darbų.... ax.gif

drinks_cheers.gif
Kaip keista...atrodo,kaip tik džiaugtis turėtų darnia ir gausia šeima.. wub.gif Man tai iš vis nesuprantama..gal todėl,kad pas mane viskas atvirkščiai.
Vis paklausia kartais ar kokių naujienų neturim.. biggrin.gif

Ji ir džiaugiasi, bet kažkodėl labai gaili manęs.. kad žiauriai sunku, gal dėl to, kad antro gimdymas buvo beprotiškas ir žino kiek kankinausi, o ir vaikas buvo be galo neramus, 2 metus praktiškai nemiegojau... ji net labiau dėl visko pergyveno nei aš. unsure.gif

sepallaa 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo minguliux: 15 vasario 2016 - 18:16
QUOTE(minguliux @ 2016 02 15, 19:15)
Ji ir džiaugiasi, bet kažkodėl labai gaili manęs.. kad žiauriai sunku, gal dėl to, kad antro gimdymas buvo beprotiškas ir žino kiek kankinausi, o ir vaikas buvo be galo neramus, 2 metus praktiškai nemiegojau... ji net labiau dėl visko pergyveno nei aš.  unsure.gif

Ir po viso šito norisi trečio??? bigsmile.gif Pagarba 4u.gif

sepallaa lauksim kito menesio 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siroma: 15 vasario 2016 - 18:20
QUOTE(supernestuke @ 2016 02 15, 16:10)
Svekutes, siandien dirbau smile.gif toki meskuti turejau dycki  wub.gif 13dienu

Aha, mačiau, fainutis wub.gif
Bet man vis tiek atrodo misija neįmanoma šitaip nufotkinti tuos lelius. Pamenu, maniškės nuo pat gimimo kai miegodavo, tai bijodavau net kvėpuoti, kad neprabustų lotuliukas.gif

QUOTE(sepallaa @ 2016 02 15, 16:31)
Nebereikės nieko gadinti, šiandien parsibeldė mm verysad.gif  Maudeno pilvą nuo ryto,bet vis tikėjaus dar kad bus viskas gerai.. Bandysim toliau 4u.gif

verysad.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(siroma @ 2016 02 15, 18:18)
sepallaa lauksim kito menesio 4u.gif

Mano dvynės pirmą kartą išmiegojo neprabudusios 3m4mėn. Iki tol keldavosi po 20 kartų per naktį. Šokinėdavau kas 6-7minutes 3 metus. Tai va, tada sakiau, kad daugiau jokių vaikų lotuliukas.gif Dabar atsiimu savo žodžius, pasimiršta tie vargai biggrin.gif Juk dėl vaikų mes ir gyvename biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ELMO @ 2016 02 15, 19:50)
Mano dvynės pirmą kartą išmiegojo neprabudusios 3m4mėn. Iki tol keldavosi po 20 kartų per naktį. Šokinėdavau kas 6-7minutes 3 metus. Tai va, tada sakiau, kad daugiau jokių vaikų lotuliukas.gif Dabar atsiimu savo žodžius, pasimiršta tie vargai biggrin.gif Juk dėl vaikų mes ir gyvename biggrin.gif

O kiek joms dabar?
Atsakyti
QUOTE(siroma @ 2016 02 15, 17:18)

Iš pradžių irgi sakiau, kad ne ne, bet laikas bėga, o širdžiai neįsakysi wub.gif

QUOTE(ELMO @ 2016 02 15, 17:50)

Labai pažįstama situacija dėl naktinių nemiegojimų, mažius keldavosi po 10-20 kartų per naktį.. žinau nes ant spintelės pasidėdavau tušinuką ir popieriaus. Kiekvienam atsikėlimui dėdavau brūkšniuką, nes kitu atveju suskaičiuoti tiesiog neįmanoma, skaičių pamesdavau kai būdavo virš 10.. doh.gif rekordas - 25 kartai per vieną naktį, o vidutiniškai iki 15 kartų. Ėjom ir pas daktarus, gavom visokių homeopatinių lašiukų, laikėmės režimo, masažiukai su raminančiais aliejais, sunku net išvardint ko tik nebandėm... kol daktarė vieną kartą tiesiog pasakė - reikia tą laikotarpį ištverti, toks jau vaikas, toks charakteris, nes yra visiškai sveikas. Nuo tada tiesiog gyvenom tokiu ritmu... nuo 2 metų pradėjo keltis 2-3 kartus per naktį, man tai buvo kažkas neįtikėtino, aš net nejausdavau tų kelių kartų. Kai buvo 2.8 pradėjo miegot visą naktį, tai dar 2 savaites pati kaip išprotėjus keldavausi žiūrėt ar vaikas kvėpuoja, nes man buvo kažkoks kosmosas, kad miega lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas, planiukės 4u.gif
Siroma, sveika prisijungusi 4u.gif
Man tai šis mėnuo bus tikrai tuščias doh.gif Vyras šonkaulius susilaužė, tai apie jokius myliukus kol kas kalbos nėra. doh.gif Bet pasidžiaugsiu, kad šiandien nusipirkau treniruoklį, nebegaliu jau kitaip. Priaugau 6 kg, tai reikėjo kažko imtis ax.gif
Kalbat apie vaikų nemiegojimus. Su sūnum prisimenu su siaubu, ant rankų naktimis su vyru pamainomis supdavom. Taip tęsėsi iki jam suėjo 2 metai, tada iki dukros gimimo buvo likę 3 mėnesiai. Galvojau, kad jei ir dukra tokia bus, stogas nuvažiuos. Bet ji kai gimė, neatsimenu nei vienos bemiegės nakties ax.gif Buvo tiesiog palaima bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurnora: 15 vasario 2016 - 20:20
QUOTE(jurnora @ 2016 02 15, 19:15)
Kalbat apie vaikų nemiegojimus. Su sūnum prisimenu su siaubu, ant rankų naktimis su vyru pamainomis supdavom. Taip tęsėsi iki jam suėjo 2 metai, tada iki dukros gimimo buvo likę 3 mėnesiai. Galvojau, kad jei ir dukra tokia bus, stogas nuvažiuos. Bet ji kai gimė, neatsimenu nei vienos bemiegės nakties ax.gif  Buvo tiesiog palaima bigsmile.gif

O mum va atvirkščiai buvo lotuliukas.gif su pirmuoju net nejautėm, kad auginam, buvo ramutis, naktim miegodavo puikiai, gal todėl labai greitai ir antrą susimeistravom lotuliukas.gif blush2.gif
O su antru atsiėmėm už abu ir dar į priekį lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(minguliux @ 2016 02 15, 21:30)
O mum va atvirkščiai buvo  lotuliukas.gif  su pirmuoju net nejautėm, kad auginam, buvo ramutis, naktim miegodavo puikiai, gal todėl labai greitai ir antrą susimeistravom  lotuliukas.gif  blush2.gif
O su antru atsiėmėm už abu ir dar į priekį  lotuliukas.gif

Nemenkas šokas turėjo būti lotuliukas.gif Bet va kaip pasimiršta visi vargai, jei mes čia susitikom trečiuosius planuodamos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurnora @ 2016 02 15, 21:36)
Nemenkas šokas turėjo būti  lotuliukas.gif Bet va kaip pasimiršta visi vargai, jei mes čia susitikom trečiuosius planuodamos  mirksiukas.gif

Aha,tikrai wub.gif

Maniškiai abu panašūs,keldavosi po kelis kartus.Kai sirgo dažniau..visko buvo.Bet irgi pasimiršo jau biggrin.gif
Dabar iki tualeto patys naktį nueina miegodami biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(siroma @ 2016 02 15, 21:51)
Aha,tikrai wub.gif

Maniškiai abu panašūs,keldavosi po kelis kartus.Kai sirgo dažniau..visko buvo.Bet irgi pasimiršo jau biggrin.gif
Dabar iki tualeto patys naktį nueina miegodami biggrin.gif

Ir iš ryto nežadina, nes patys užsiima savo veikla biggrin.gif Savarankiški visame kame. Atrodytų gyvenk ir džiaukis ax.gif Bet va norisi to mažo kutuliuko dar vieno namie blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(siroma @ 2016 02 15, 20:00)
O kiek joms dabar?

9m mirksiukas.gif

QUOTE(minguliux @ 2016 02 15, 20:11)
Iš pradžių irgi sakiau, kad ne ne, bet laikas bėga, o širdžiai neįsakysi  wub.gif
Labai pažįstama situacija dėl naktinių nemiegojimų, mažius keldavosi po 10-20 kartų per naktį.. žinau nes ant spintelės pasidėdavau tušinuką ir popieriaus. Kiekvienam atsikėlimui dėdavau brūkšniuką, nes kitu atveju suskaičiuoti tiesiog neįmanoma, skaičių pamesdavau kai būdavo virš 10..  doh.gif  rekordas - 25 kartai per vieną naktį, o vidutiniškai iki 15 kartų. Ėjom ir pas daktarus, gavom visokių homeopatinių lašiukų, laikėmės režimo, masažiukai su raminančiais aliejais, sunku net išvardint ko tik nebandėm... kol daktarė vieną kartą tiesiog pasakė - reikia tą laikotarpį ištverti, toks jau vaikas, toks charakteris, nes yra visiškai sveikas. Nuo tada tiesiog gyvenom tokiu ritmu... nuo 2 metų pradėjo keltis 2-3 kartus per naktį, man tai buvo kažkas neįtikėtino, aš net nejausdavau tų kelių kartų. Kai buvo 2.8 pradėjo miegot visą naktį, tai dar 2 savaites pati kaip išprotėjus keldavausi žiūrėt ar vaikas kvėpuoja, nes man buvo kažkoks kosmosas, kad miega  lotuliukas.gif

Viskas tas pats ir pas mus buvo. O kai pirmą kartą išmiegojo visą naktį, tai ryte pašokau tikrint, ar dar gyvi vaikai blink.gif doh.gif lotuliukas.gif Nes prabudus man pirma mintis buvo - kažkas atsitiko. lotuliukas.gif Na ir paskui jau dažnėjo tos ramios naktys thumbup.gif

QUOTE(jurnora @ 2016 02 15, 21:07)
Ir iš ryto nežadina, nes patys užsiima savo veikla biggrin.gif Savarankiški visame kame. Atrodytų gyvenk ir džiaukis ax.gif  Bet va norisi to mažo kutuliuko dar vieno namie blush2.gif  ax.gif

Tai va, maniškėms dabar atostogos, atsikelia, apsirengia, pasidaro pusryčius (savaitgaliais irgi), man ne kartą yra į lovą atnešusios pusryčius....į parduotuvę nueina, kambarius prasiurbliuoja, bulves nuskuta...tikrai, kad gyvenk ir žvenk...tai ne...užsimaniau vėl visko nuo nulio doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(minguliux @ 2016 02 15, 18:15)
Ji ir džiaugiasi, bet kažkodėl labai gaili manęs.. kad žiauriai sunku, gal dėl to, kad antro gimdymas buvo beprotiškas ir žino kiek kankinausi, o ir vaikas buvo be galo neramus, 2 metus praktiškai nemiegojau... ji net labiau dėl visko pergyveno nei aš.  unsure.gif

sepallaa  4u.gif

tai suprantama, tikriausiai ir jai buvo labai sunku auginti,kad gaili taves unsure.gif
pas mane pirmas gimdymas buvo siaubngas 16h ir baigesi replemis doh.gif sakiau daugiau gyvenime jokiu vaiku. Dievulis atsiunte dar viena netyciuka ir ka reikejo gimdyti biggrin.gif 9menesius galvojau tik apie gimdyma, o gime per 15min..dar siek tiek ir butu buves masinoje biggrin.gif

QUOTE(jurnora @ 2016 02 15, 20:15)
Labas, planiukės 4u.gif
Siroma, sveika prisijungusi 4u.gif
Man tai šis mėnuo bus tikrai tuščias h Vyras šonkaulius susilaužė, tai apie jokius myliukus kol kas kalbos nėra.  :Bet pasidžiaugsiu, kad šiandien nusipirkau treniruoklį, nebegaliu jau kitaip. Priaugau 6 kg, tai reikėjo kažko imtis :
Kalbat apie vaikų nemiegojimus. Su sūnum prisimenu su siaubu, ant rankų naktimis su vyru pamainomis supdavom. Taip tęsėsi iki jam suėjo 2 metai, tada iki dukros gimimo buvo likę 3 mėnesiai. Galvojau, kad jei ir dukra tokia bus, stogas nuvažiuos. Bet ji kai gimė, neatsimenu nei vienos bemiegės nakties : Buvo tiesiog palaima :big

ojei del vyro unsure.gif
as irgi daug priaugau sad.gif baisu net
QUOTE(jurnora @ 2016 02 15, 21:07)
Ir iš ryto nežadina, nes patys užsiima savo veikla biggrin.gif Savarankiški visame kame. Atrodytų gyvenk ir džiaukis ax.gif  Bet va norisi to mažo kutuliuko dar vieno namie blush2.gif  ax.gif

drinks_cheers.gif nors buna pagaunu minti,gal nereikia,,vel tos naktys...o jaigu neramus. Mano abu buvo auskiniai vaikai , nei jie verke ...ramus buvo iki metu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ELMO @ 2016 02 15, 18:50)
Aha, mačiau, fainutis wub.gif
Bet man vis tiek atrodo misija neįmanoma šitaip nufotkinti tuos lelius. Pamenu, maniškės nuo pat gimimo kai miegodavo, tai bijodavau net kvėpuoti, kad neprabustų lotuliukas.gif
verysad.gif  4u.gif  4u.gif

Imanoma imanoma ypac jaigu tai daroma iki 5/10dienu amziaus biggrin.gif
Oi tikiu,kad du uzauginti vienu metu labai sunkum,as asmeniskai labai bijojau si nestuma ,kad tik nebutu dvyniai blush2.gif gal dievulis ir nubaude uz tokias mintis .

O siaip su vienu vaiku viskas labai paprasta drinks_cheers.gif
Atsakyti