QUOTE(minguliux @ 2016 02 15, 18:15)
Ji ir džiaugiasi, bet kažkodėl labai gaili manęs.. kad žiauriai sunku, gal dėl to, kad antro gimdymas buvo beprotiškas ir žino kiek kankinausi, o ir vaikas buvo be galo neramus, 2 metus praktiškai nemiegojau... ji net labiau dėl visko pergyveno nei aš.
sepallaa
tai suprantama, tikriausiai ir jai buvo labai sunku auginti,kad gaili taves
pas mane pirmas gimdymas buvo siaubngas 16h ir baigesi replemis
sakiau daugiau gyvenime jokiu vaiku. Dievulis atsiunte dar viena netyciuka ir ka reikejo gimdyti
9menesius galvojau tik apie gimdyma, o gime per 15min..dar siek tiek ir butu buves masinoje
QUOTE(jurnora @ 2016 02 15, 20:15)
Labas, planiukės
Siroma, sveika prisijungusi
Man tai šis mėnuo bus tikrai tuščias h Vyras šonkaulius susilaužė, tai apie jokius myliukus kol kas kalbos nėra. :Bet pasidžiaugsiu, kad šiandien nusipirkau treniruoklį, nebegaliu jau kitaip. Priaugau 6 kg, tai reikėjo kažko imtis :
Kalbat apie vaikų nemiegojimus. Su sūnum prisimenu su siaubu, ant rankų naktimis su vyru pamainomis supdavom. Taip tęsėsi iki jam suėjo 2 metai, tada iki dukros gimimo buvo likę 3 mėnesiai. Galvojau, kad jei ir dukra tokia bus, stogas nuvažiuos. Bet ji kai gimė, neatsimenu nei vienos bemiegės nakties : Buvo tiesiog palaima :big
ojei del vyro
as irgi daug priaugau
baisu net
QUOTE(jurnora @ 2016 02 15, 21:07)
Ir iš ryto nežadina, nes patys užsiima savo veikla
Savarankiški visame kame. Atrodytų gyvenk ir džiaukis
Bet va norisi to mažo kutuliuko dar vieno namie
nors buna pagaunu minti,gal nereikia,,vel tos naktys...o jaigu neramus. Mano abu buvo auskiniai vaikai , nei jie verke ...ramus buvo iki metu
Papildyta:
QUOTE(ELMO @ 2016 02 15, 18:50)
Imanoma imanoma ypac jaigu tai daroma iki 5/10dienu amziaus
Oi tikiu,kad du uzauginti vienu metu labai sunkum,as asmeniskai labai bijojau si nestuma ,kad tik nebutu dvyniai
gal dievulis ir nubaude uz tokias mintis .
O siaip su vienu vaiku viskas labai paprasta